Hogyan indítsunk el egy szépségápolási blogot: 6 egyszerű lépés (kezdőknek)

Start-beauty-blog


A szépség blog elindítása egyszerű és izgalmas módszer lehet a tudás és a titkok megosztására más olvasókkal, miközben új termékeket és technikákat kipróbál. Sok embert elbocsát az a gondolat, hogy megtanulja létrehozni a saját blogját, de ennek nem kell, hogy legyen nehéz, és megmutatom, hogyan.

Valójában, ha betartja ezeket az egyszerű szabályokat, akkor ugyanazon a napon is felállhat és futhat.

Kapcsolódó hozzászólások:

 • Hogyan lehet elindítani egy élelmiszerboltot?
 • Hogyan indítsunk el egy divatboltot

Így kezdheti el a szépségápolási blogot

1. Keressen egy rést a szépségápolási blogjához

A blog létrehozása előtt meg kell találnia egy szöget. Van valamilyen bőrtípus, arcszíne vagy tulajdonsága, amelyhez tanácsot szeretne adni? Lehet, hogy van speciális sminkkészsége, vagy egy bizonyos termékre akarja koncentrálni?

Indítson el egy szépség blogotA szépség-blog-esernyő alatt számos al-műfaj található, beleértve a hajat, a körmöket és a kozmetikumokat.

Speciális képességei segít megkülönböztetni a blogot a már létező másoktól, és megfelelő olvasókat vonzhatnak, akik valószínűleg újra és újra visszatérnek a blogodba..

Ha szeretne megvitatni az összes terméktípust, akkor az szintén remek, de próbáljon meg más módszereket kidolgozni, amelyekkel kiemelkedhet a tömegből, és felhívhatja az olvasókat. Az írási stílus és a fényképezés egyéb eszközök, amelyek segítségével kifejezheti az egyéniségét.

Miért nem töltene el némi időt más népszerű szépség blogok olvasásával, és dolgozza ki annak lehetőségeit, amit másként vagy jobban megtehet. Ne kísértsen lemásolni, amit mindenki más csinál, mivel valószínűtlen, hogy hűséges rajongói bázist épít fel nem eredeti tartalommal.

Csatlakozzon az INGYENES edzéshez

Szeretné megtanulni, hogyan kell felépíteni a 6 számú hatóság webhelyét?

Csatlakozzon ehhez az ingyenes képzéshez…

 • Végül rendelkezzen bevált módszerrel a jövedelmező rések megtalálására
 • Hozzáférés egy bolondbiztos kulcsszó-kutatási módszerhez
 • Tudja meg, hogyan lehet kiszervezni a minőségi tartalmat
 • Megtanulhatja, hogyan lehet fejfájás nélkül létrehozni a fehér kalapra mutató linkeket a webhelyére

2. Válassza ki a blog nevét

Emlékezetes név kiválasztása a szépségápolási blog indításának fontos szakasza; betekintést szeretne adni az olvasókhoz arról, hogy ki vagy, mire szól a blog, és miért kellene elolvasniuk az Ön üzenetét. Nem könnyű valami olyasmit előállni, amikor a kalapot vesszük, de ha időt veszünk a különféle lehetőségek mérlegelésére, elősegítjük, hogy nagyszerű nevet találj új blogodhoz..

A szójáték és az allitáció jó módszer a neved érdekesebbé tételére, és a kapcsolódó szavak és szinonimák elmetérképének elkészítése elősegíti, hogy a kreatív lé folyjon. További inspirációért tekintsd át az útmutatómat, amiben nagyszerű blognevet állíthatnék fel.

Miután eldöntötte a nevét, ellenőriznie kell, hogy elérhető-e domain név. Gondoskodni szeretne arról, hogy blogja címe és URL-je a lehető legjobban hasonlítson, lehetőleg pontos egyezésre, hogy az olvasók könnyen megtalálhassanak. A HostGatorhoz hasonló webhelyek lehetővé teszik a saját domain tulajdonjogát egy kis havi előfizetéshez.

Ingyenes domain tárhellyel

3. Indítsa el a szépség blogját a WordPress-en

A szépségblog indításakor host-webhelyként ajánlom a WordPress-t, mivel felhasználóbarát, könnyen testreszabható, rengeteg nagyszerű funkcióval és bővítménnyel rendelkezik. A beállítás ingyenes, és széles választék közül választhat ingyenes és fizetett sablonok közül. A Sablon Monster jó forrás a WordPress sablonok böngészéséhez és a különféle lehetőségek feltárásához.

Egy vonzó sablon teszi a böngészési élményt élvezetesebbé az olvasók számára, és emellett blogja professzionálisabbá válhat. Ne felejtsük el, hogy webhelyének forgalmának nagy része mobil eszközökről származik, például okostelefonokról és táblagépekről, ezért fontos ellenőrizni, hogy a kialakítás reagál-e a különböző képernyőméretekre.

4. Tervezze meg hozzászólásait

Most, hogy webhelye készen áll a továbblépésre, a következő szakaszban kezdje el tartalma megtervezését. A szupermarketben vagy a gyógyszertárban a legújabb szépségápolási tendenciák felkutatása remek hely a kezdéshez, ahogyan az olyan havi előfizetési dobozokat is felülvizsgálják, mint például a Birchbox és a Look Fantastic, amelyek havonta rögzített áron küldnek új termékeket..

A közelgő hozzászólások rendezésének laza ütemterve nagyszerű tipp a szépségápolási blog elindításához, mivel segít naprakészen tartani a legújabb trendeket, és elkerülheti a last-minute rohanó hozzászólásokat..

Ha tudod, hogy hamarosan megjelenik egy nagyszerű új termék, akkor ne felejtsd el megtervezni! Ha mindenki más blogol erről először, és te utoljára a partira szállsz, akkor valószínű, hogy az olvasók valami újat keresnek.

5. Készítsen video oktatóanyagokat

Ha biztos benne, hogy kamerával jár, akkor a video oktatóprogramok nagyszerű módja annak, hogy áttekintsék a szépségápolási termékeket, és mutassák meg blog-látogatóik előtti és utáni hatásait. A jó minőségű videók rögzítéséhez nincs szüksége drága kamerára vagy videószerkesztő eszközre.

Ha szeretné megtanulni, hogyan lehet egy szépségboltot elindítani egy költségvetéssel rendelkező videókkal, tekintse meg ezt a YouTube útmutatót a telefonon történő rögzítésről és szerkesztésről:

6. Építse meg rajongói bázisát

Nagyszerű tudni, hogyan kell elindítani a szépségápolási blogot, de el kell ismernie a világot! Különösen akkor, ha el akar pénzt keresni postafiókból, és fizetni szeretne a termékek felülvizsgálatáért. Az olvasókör bővítéséhez meg kell értenie, honnan jönnek, mit szeretnek és mit nem.

Ennek egyik módja az, hogy kölcsönhatásba lépnek velük a blogodon keresztül, és ösztönzik őket, hogy tegyenek megjegyzéseket és visszajelzéseket. A bloganalitika és a plug-inek szintén nagyszerű módja annak, hogy meghatározzák, hogy az olvasók miként jönnek az Ön webhelyére, és mely bejegyzések a legnépszerűbbek.

Új olvasók vonzása érdekében be kell állítania a közösségi média webhelyein is jó megjelenését – az Instagram kiváló eszköz a szépségblogálók számára, hogy hatalmas közönséget érjen el, és ösztönözze az embereket webhelyük felkeresésére..

A szépségápolási blog elindításához fűződő ezeknek a tippeknek a felhasználásával a lehető legjobban kezdheti meg blogját. Ha továbbra is motivált és elkötelezett vagy a nagyszerű tartalom közzététele mellett, akkor blogja tovább fog növekedni, és remélhetőleg sikeres webhely lesz.

Mivel a legszebb szépség-bloggerek havonta több ezer kereset fizető tartalomból és társult partnerektől, nincs ok, miért nem alakíthatja hobbija sikeres blogger karrierjévé.

Azonnal elindulhat egy speciális üzlettel, amelyet a HostGator-nal dolgoztam ki. Általában több mint kétszer kerül felszámolásra az ár, amelyet kaphat, ha meglátogatja ezt a linket.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map