Hogyan indítsunk el egy WordPress-blogot a Bluehost: 2020 útmutatóban

Hívj régi iskolának, de még mindig azt hiszem, hogy a régi arany.


Ebben az esetben úgy értem, hogy a legtöbb többi platformon összehasonlítva a Bluehost már jó ideje működik, és ez még mindig jó, ezért mutatom meg, hogy miként indíthatunk el egy WordPress blogot a Bluehoston minimális zavarral.

Noha a közelmúltban tisztességes számú tárhelyszolgáltató cég fejlődött ki, a webhelyek millióit továbbra is a Bluehost tárolja. A platform webhelyeket üzemeltet, kezdve az egyetemektől, az e-kereskedelem üzleteitől és a kormányzati webhelyeketől, valamint a személyes blogokig.

A legtöbb webhely könnyebbnek tartja a Bluehost házigazdáját, és zökkenőmentesen építik fel webhelyüket a WordPress használatával, mivel a webes készítő (WordPress) egy kattintással telepíti a domainjét. Valójában partnerségük annyira félelmetes, hogy mindkét platform ajánlja egymást az általuk kínált szolgáltatásoknak.

Már elküldtük Önnek a BlueHost áttekintését, de ebben a bejegyzésben részletesen bemutatom, hogyan indítsunk el blogot a Bluehost segítségével a WordPress segítségével, mint tartalomkezelő platformon. Végül képesnek kell lennie arra, hogy a saját blogját a semmiből kényelmesen felépítse, vagy ezt megteheti, amikor elmozdul ezen a poszton..

Ha olyan részletes útmutatót keresett, amely nem csupán a weboldal létrehozásának technikai lépéseiről szól, akkor közelebb húzza a székét, amint elkezdjük.

Csatlakozzon az INGYENES edzéshez

Szeretné megtanulni, hogyan kell felépíteni a 6 számú hatóság webhelyét?

Csatlakozzon ehhez az ingyenes képzéshez…

 • Végül rendelkezzen bevált módszerrel a jövedelmező rések megtalálására
 • Hozzáférés egy bolondbiztos kulcsszó-kutatási módszerhez
 • Tudja meg, hogyan lehet kiszervezni a minőségi tartalmat
 • Megtanulhatja, hogyan lehet fejfájás nélkül létrehozni a fehér kalapra mutató linkeket a webhelyére

De az első dolgok először …

HostGator logó

Az első számú webtárhelyünk:
Szerezd meg a legjobban értékelt tárhelyet mindössze azért
Havonta 2,64 USD

Az StartBloggingOnline.com jóváhagyott tárhely

Miért érdemes a BlueHostot használni a blog tárolásához??

Van néhány oka annak, miért, de egyelőre öt jó dolgot adok neked:

 • A regisztráció után egy egész évre ingyenes domain nevet kap, korlátlan lemeztárolást biztosít a blogjához, nagyon nagy sávszélességet és testreszabott e-maileket kap..
 • Azok a cégek és magánszemélyek, akik egynél több hosting platformot használtak, megerősíthetik, hogy a Bluehost webhelyek viszonylag gyorsan feldolgozzák a kérelmeket. Ennek oka a dedikált szervereikhez rendelt tisztességes sebesség.
 • A Bluehost számos adatbázist tartalmaz, köztük Python, PHP, MySQL, Ruby on Rails, PostgreSQL és egyebeket..
 • A platformon minden üzemeltetett webhelyhez ingyenes SSL-tanúsítványok tartoznak, amelyek garantálják a felhasználói adatok biztonságát.
 • A Bluehoston történő feliratkozáskor könnyedén nulla díjjal átviheti meglévő domainjét platformonra. A választott tervetől függően ugyanazon domain alatt más webhelyeket is üzemeltethet.

  Van egy csomó más ok, amiért valaki a Bluehost használatát választja, és további információkért megnézheti honlapját.

Hogyan indítsunk el egy WordPress-blogot a Bluehoston

Hogyan lehet elindítani egy blogot a BlueHost webhelyen

A WordPress webhely elindítása, amely a Bluehost házigazdája, meglehetősen egyszerű ügy. A blog összetettségétől függően előfordulhat, hogy néhány órán belül elkészíti, bár néhánynak hetekig tart.

Biztos vagyok benne, hogy néhányan már rettegnek azon a gondolaton, hogy heteken dolgoznak a blogodon …

Nos, megpróbáljuk ezt az útmutatót a lehető legegyszerűbbé és legegyszerűbbé tenni, hogy a lehető legrövidebb idő alatt elkészíthesse és futtassa..

Kezdjük el!

Haladjon tovább a Bluehost felé, és kattintson az Indulás gombra. A képen látható, hogy a kezdődíj havonta 3,95 USD.

Ezután meg kell választania a tervét.

Ingyenes domain tárhellyel

Ez inkább személyes döntés, és bármilyen tervet kiválaszthat; valóban nincs ajánlott vagy legjobb WordPress-webhely Bluehost-terv.
A Bluehost válasszon tervet

A Bluehost három fő tervet kínál: a Basic, a Plus és a Choice Plus. Minél magasabbra kerül a tervek rangsorában, annál fejlettebbek a szolgáltatások.

Van egy további terv, Go PRO néven.

A terv a Choice Plus csomagban felkínált mindent tartalmaz, valamint a nagyobb teljesítményű szolgáltatásokat, a webhelyről készített biztonsági mentést és a fejlettebb funkciókat.

Bluehost

Miután eldöntötte az Önnek megfelelő tervet, kattintson rá a folytatáshoz.

Vegye figyelembe, hogy a WordPress blog beállításáról szóló útmutatóban a Bluehoston az Alapcsomagot fogjuk használni.

Ha rákattint a kívánt tervre, akkor látnia kell az alább láthatóhoz hasonló oldalt.

Bluehost

Itt kell megadnia egy új domain nevet, amelyet regisztrálni kíván, vagy egy meglévőt, amelyet át szeretne adni a Bluehost-hez..

Tegyük fel, hogy most egy új domain nevet regisztrál.

Írja be a domain nevét a .com vagy .org megadása nélkül.

A választott utótag számára külön rész található; természetesen ez attól is függ, hogy rendelkezésre áll-e a kombináció.

image3 bluehost

Miután megadta a domain nevet és kiválasztotta a kívánt utótagot, folytassa a Tovább gombra kattintással.

Ha regisztrálná a www.howdy.com domain-t, akkor azt tapasztalhatja, hogy már megtett. Nincs ok a pánikra, amikor ez történik.

Két lehetősége lesz; vagy módosíthatja a karakterek megváltoztatásával, anélkül, hogy elveszítené a név kívánt jelentését, vagy választhatja ugyanazt a nevet egy másik utótaggal, például .biz vagy .net, mint az alábbi képen látható.

Bluehost regisztrálj

A példában (www.howdy.com), amikor a domaint olyanra változtatjuk, mint például a www.howdyworldwide.com, akkor egy egyedi címet kapunk, amely elfogadható.

Ha szeretné, választhat a Bluehost által nyújtott javaslatok közül is, amelyek a .com utótagokat tartalmazzák rájuk.

Ha ez megtörtént, akkor a következő oldalra kerül, amelyre kötelező kitölteni a személyes adatait.

Bluehost regisztrálj

Töltse ki az összes szükséges területet, beleértve a nevét, e-mail címét, lakóhelyének országát és egyebeket. Közvetlenül ez alatt látható a fizetési módok, valamint a teljes fizetendő összeg.

A legjobb ár-érték arány érdekében fontolja meg egy hároméves terv kidolgozását, amely havonta a legalacsonyabb tárhely-díjat nyújtja.

A Bluehost csomag adatai

A hároméves terv havi díja 3,95 USD.

Vagy akár 12 hónapos tervet is készíthet, költségvetésétől függően.

Miután kitöltötte a személyes adatait, ideértve a fizetési információkat, feltétlenül ellenőrizze a platform adatvédelmi irányelveit, valamint a használati feltételeket és a lemondási irányelveket. Ha van valami érdemes megjegyezni, akkor ott lesz.

A Bluehost fizetési adatai

Ha ez megtörtént, jelölje be a négyzetet annak megerősítéséhez, hogy elolvasta az összes vonatkozó dokumentumot, és folytatni kívánja.

Az oldalra kerül, ahol jelszót választhat a Bluehost-fiókjához. Kattintson a Saját jelszó létrehozása gombra, és írja be a választott jelszót. Jelölje be a kis négyzetet, hogy elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, majd kattintson a Tovább gombra. A “gratulációk” oldalra kerül, ahol be kell jelentkeznie a Bluehost-fiókjába. Ezután lépjen az e-mail címére, ahol megtalálja a bejelentkezési adatokat és a cPanel linkjét. A cPanel a tárolt webhely központi vezérlőszekciója.

Vigyázat

Ez egy óvatos szó – amennyire csak lehetséges, elkerülheti a kiszámítható jelszó használatát, például a nevét vagy a családtagjait. Fontolja meg egy olyan jelszó létrehozását, amely kis- és nagybetűket, speciális karaktereket és számokat tartalmaz. Ilyen módon, bármennyire egyszerűek is a jelszóban szereplő szavak, bárkinek fizetnie kellene – még speciális technikai ismeretekkel is -, hogy túljuthasson rajta..

Miután bejelentkezett, egy oldalra kerül, ahol kiválasztania kell a témát (ahogyan webhelye fog kinézni).

Ne aggódjon, számos csodálatos téma közül választhat.

A téma kiválasztása után eljut egy olyan oldalra, amelyen megkezdheti blogjának elkészítését. Megkérdezik tőle, hogy vállalkozást vagy személyes oldalt akar-e építeni; válassza ki a megfelelőt és folytassa.

Amikor rákattint az Építés indítása elemre, a WordPress irányítópultjára kerül.

Wordpress Irányítópult

Ha inkább egy videofelvételt használ, akkor a WordPress ez a különös hasznos.

A videó megnézése után könnyebben átjárhatja ezt az útmutatót, mivel a videóban már említett néhány területre kiterjedünk..

A számítógépének felszólítania kell a WordPress telepítésére, de ha nem, keresse meg a Bluehost cPanel szoftvert, és kattintson a Saját oldalak elemre. Onnan képes telepíteni onnan, és be kell jelentkeznie.

Most itt kezdődik a tényleges munka.

Ha nem a témát választotta a kiindulási ponton, akkor fontolja meg annak kiválasztását, mielőtt tovább folytatná. A témákat a WordPress-fiók Megjelenés menüjében találhatja meg.

Bármelyik témát választja, mindenki könnyen telepíthető és alkalmazható. Nyugodtan fedezze fel a lehető legtöbb témát; A legjobb az, hogy a WordPress lehetővé teszi a témák változtatását olyan rendszeresen, amennyit csak akar, azzal a lehetőséggel, hogy mindegyiket teljesen testreszabhatja..

A WordPress irányítópultján számos menühez hozzáférhet, beleértve a hozzászólásokat, a megjelenést, a beépülő modulokat, a felhasználókat, a beállításokat és egyebeket, amint az az alábbi képen látható.

Wordpress Irányítópult menü

Folytassa és testreszabhatja blogját ennek megfelelően. Rendezheti a menüket, beírhatja szolgáltatásait, és közvetlenül a Megjelenés szakaszból felveheti kapcsolati oldalait.

Attól függően, hogy miként kell a blogodnak kinéznie, kevesebb, mint egy nap alatt eltarthat, amíg elkészíti és futtatja.

A műszerfal jobb felső sarkában található Saját webhely felkeresése gombra is kattinthat. Blogját ugyanúgy tekintheti meg, ahogyan élőben jelenik meg.

Miután testreszabta az összes szükséges információt, beleértve a menüket, üzeneteket és elérhetőségi adatokat, megérintheti a jobb felső sarokban található Közzététel gombot, hogy élőben megjelenjen..

Ne felejtse el jegyezni mind a WordPress, mind a Bluehost felhasználóneveket és jelszavakat. Fontolja meg a fontos oldalak, például a bejelentkezési oldalak könyvjelölését is; ez lehetővé teszi, hogy a blog bármely szakaszához bármikor közvetlenül hozzáférhessen.

Tipp

A blog elkészítésénél, ha elvégezte a módosításokat, érdemes lehet törölni a böngésző előzményeit, hogy megtekinthesse a blogján elvégzett változtatásokat. Ellenkező esetben a webhely nem alkalmazza a módosításokat, mivel a korábbi verziók elindítását jelentené (a módosítások nélkül). Ez nem minden böngészőnél szokásos, de a Chrome és a Mozilla sok felhasználója jelezte, hogy lassú a változások végrehajtása, kivéve, ha a böngésző előzményeit törlik.

Mindent egybevetve szánjon időt webhelyének megértésére. Tudja meg, hogy itt és ott néhány hibát fog tenni, de ezzel az útmutatóval, a fenti linkkel ellátott videóval és a WordPress webhely egyéb hasznos forrásaival azonnal működnie kell és futtatnia kell.

7 alapvető tipp a WordPress Bluehost bloghoz

Néhány tipp az Ön számára, hogy a legtöbbet kihozza WordPress funkcióival:

 • A Megjelenés szakasz a WordPress egyik legfontosabb szakasza; szánjon rá időt, hogy megértse, hogyan helyezheti el a menüit és a blog többi szakaszát. Tudja meg, hogy ez a szakasz felelős az Ön blogjának csodálatos megjelenéséért (vagy sem).
 • Ha 40 órát fogsz tölteni a blog szerkesztésével, fontolja meg, hogy legalább 20 órát szentel ezen a területen, hogy megbizonyosodjon arról, hogy helyes-e. Fontolja meg azt is, ha barátainak kölcsön van egy második és harmadik szem is, hogy átnézhesse, mit csinálsz a blogod megjelenésével. Ilyen módon biztos lehet benne, hogy közzétesz valamit, amit mindenki szereti.
 • Dönthet úgy, hogy új hozzászólásokat hoz létre a WordPress platformon vagy más eszközről, például a Word, és feltöltheti a webhelyére. Ajánlatos azonban a tartalom feltöltése a WordPress-hez csak akkor, amikor készen áll a közzétételre, hogy elkerülje adatainak elvesztését rendszerhibák vagy internetes instabilitások miatt. Bejegyzés feltöltéséhez lépjen a Hozzászólások gombra, majd kattintson az Új hozzáadása elemre.
 • Csak minőségi tartalmat tegyen közzé. Ennek nincs módja. A legjobb – és talán az egyetlen – módja annak, hogy biztosan növekedjen a követése, és így a blogforgalma, az, hogy nagyon jó minőségű tartalmat tesz közzé. Ez a legbiztosabb módja az olvasói kör növekedésének, függetlenül attól, hogy a rést versenyképes-e vagy sem.
 • Könnyedén hozzáadhat képet, videót vagy hangfájlt az irányítópult Média részéből. Az adathordozó mérete azonban nem haladhatja meg a 64 MB-ot. Ezenkívül bármilyen adathordozót hozzáadhat egy hozzászóláshoz a Bejegyzések szakaszból.
 • Elemeket adhat hozzá az oldalsávhoz vagy a lábjegyzethez is a Widgetek alatt a Megjelenés szakaszon keresztül.
 • Végül olyan eszközöket is használhat, mint például a Drip, e-maileket vagy hírleveleket küldhet az olvasóknak. A WordPress lehetővé teszi az ilyen eszközök telepítését egy kattintással a plugins szakaszból.

Gratulálunk – a WordPress blog készen áll az élő megjelenítésre!

Itt van – megtanulta, hogyan indítson el egy WordPress blogot a Bluehost segítségével a kezdetektől a végéig.

A blog dolog az, ha magad készítesz, az, hogy megérted, hogy hol találsz bármire, amire szükséged van egy adott időpontban. Noha a munka fejlesztőnek adása akkoriban könnyebben hangzik, el fogja tagadni magadtól, hogy megértsék a webhely működését, és ami még ennél is fontosabb: átadja a kulcsfontosságú képességeket ezen a korban..

Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van valamivel az útmutatóban szereplő részekkel kapcsolatban, ne habozzon, dobja el őket az alábbi megjegyzés szakaszba.

Most már folytassa, és tegye jobbá az internetet!

HostGator logó

Az első számú webtárhelyünk:
Szerezd meg a legjobban értékelt tárhelyet mindössze azért
Havonta 2,64 USD

Az StartBloggingOnline.com jóváhagyott tárhely

Kapcsolódó cikk

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map