Πώς να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο τρόπου ζωής (8 χρυσοί κανόνες για την επιτυχία!)

Το να γίνετε blogger τρόπου ζωής είναι ένα ελκυστικό χόμπι ή καριέρα για πολλούς, αλλά μπορεί να πιστεύετε ότι η εκμάθηση πώς να ξεκινήσετε ένα blog τρόπου ζωής είναι σχεδόν αδύνατη ή ότι αν ξεκινήσετε να ξεκινάτε ένα blog τρόπου ζωής θα είναι δύσκολο να διατηρήσετε.


Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι δεν είναι αλήθεια και είμαι εδώ για να σας καθοδηγήσω στη διαδικασία.

Ακολουθήστε αυτούς τους 8 χρυσούς κανόνες για να γίνετε μπλόγκερ τρόπου ζωής και ξεκινήστε το ταξίδι σας στην επιτυχία καθώς σας δείχνουμε πώς να ξεκινήσετε το δικό σας ιστολόγιο στην εξειδικευμένη θέση.

Σχετική ανάγνωση:

 • Πώς να ξεκινήσετε ένα blog για τη μαμά
 • Πώς να ξεκινήσετε ένα ταξιδιωτικό blog

Πώς να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο τρόπου ζωής: 8 βήματα για να ρυθμίσετε σωστά

Πώς να ξεκινήσετε ένα blog τρόπου ζωής

Το μεγάλο πράγμα για την έναρξη ενός ιστολογίου τρόπου ζωής είναι ότι μπορείτε να γράψετε για μια ποικιλία στοιχείων της καθημερινής σας ζωής.

Είτε πρόκειται για γονείς, μαγείρεμα, μουσική ή μόδα, μπορείτε να συζητήσετε όποια θέματα σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Τούτου λεχθέντος, είναι καλό να έχουμε μια γενική αίσθηση ταυτότητας για το ιστολόγιό σας με 2 ή 3 βασικά θέματα, αυτό θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε έναν πιο πιστό αναγνώστη. Σκεφτείτε τι είναι πιθανό να γράψετε περισσότερο και κατευθυνθείτε στο ιστολόγιό σας προς αυτήν τη γενική κατεύθυνση.

Εάν είστε έντονος καλλιτέχνης μακιγιάζ, skateboarder ή μουσικός, η έναρξη ενός ιστολογίου τρόπου ζωής είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μοιραστείτε το πάθος σας με άλλους και να ενθαρρύνετε τους ανθρώπους να σας ακολουθούν στο ταξίδι σας καθώς επιδιώκετε ένα χόμπι / καριέρα.

Εγγραφείτε στη ΔΩΡΕΑΝ Εκπαίδευση

Θέλετε να μάθετε πώς να φτιάξετε 6 Φιγούρες Ιστοσελίδες Αρχής?

Εγγραφείτε σε αυτήν την δωρεάν εκπαίδευση…

 • Τέλος, έχετε μια αποδεδειγμένη μέθοδο για την εξεύρεση κερδοφόρων θέσεων
 • Αποκτήστε πρόσβαση σε μια μέθοδο έρευνας λέξεων-κλειδιών που είναι απίστευτη
 • Μάθετε πώς να αναθέτετε ποιοτικό περιεχόμενο σε εξωτερικούς συνεργάτες
 • Μάθετε πώς να δημιουργείτε συνδέσμους λευκού καπέλου στον ιστότοπό σας χωρίς πονοκεφάλους

Κοινή χρήση και γνώση ή συμβουλές που μπορεί να έχετε για άλλους που ενδιαφέρονται να μάθουν τις ίδιες δεξιότητες με εσάς είναι ένας πολύ επιβραβευτικός και επιτυχημένος τρόπος για να αυξήσετε την αναγνωσιμότητα σας.

Είναι καλό, να είμαστε ειλικρινείς και ειλικρινείς με τους αναγνώστες σας. εάν είχατε αποτυχίες ή αποτυχίες, τότε μπορείτε να κάνετε blog για αυτό, οι αναγνώστες σας θα ενδιαφέρονται για ολόκληρο το ταξίδι σας, καθώς και για την επιτυχία και τα επιτεύγματά σας.

Η επιλογή ενός ονόματος για το ιστολόγιό σας μπορεί να φαίνεται τρομακτική, αλλά δεν χρειάζεται να είναι μια απογοητευτική διαδικασία. Εάν η έμπνευση δεν σας προκαλέσει αμέσως, τότε επεξεργαστείτε λογικά τις επιλογές σας λαμβάνοντας υπόψη το θέμα του περιεχομένου σας, τον τόνο της φωνής σας και την ταυτότητα που θέλετε να δημιουργήσετε.

Το έξυπνο ή αστείο παιχνίδι λέξεων μπορεί να το κάνει αξέχαστο και πρέπει να έχει μακροζωία. Ρίξτε μια ματιά στον αναλυτικό οδηγό μου για το πώς να βρείτε ένα όνομα ιστολογίου.

Μόλις επιλέξετε το όνομα του ιστολογίου σας, θα πρέπει να αγοράσετε το όνομα τομέα. Η διεύθυνση URL σας πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στον τίτλο του ιστολογίου σας, καθιστώντας εύκολη την εύρεση σας σε μια μηχανή αναζήτησης.

ξεκινώντας ένα blog τρόπου ζωήςΘα πρέπει επίσης να δημιουργήσετε σχετικούς λογαριασμούς κοινωνικών μέσων με παρόμοιο ή πανομοιότυπο όνομα, ώστε να μπορείτε να ειδοποιείτε τους ακόλουθους αμέσως σε νέες αναρτήσεις και να δημιουργείτε περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

Η εκμάθηση του τρόπου δημιουργίας ιστολογίου τρόπου ζωής από την αρχή δεν χρειάζεται να είναι δύσκολη και σίγουρα δεν χρειάζεται να ξέρετε πώς να κωδικοποιείτε μόνοι σας.

Δωρεάν τομέας με φιλοξενία

Επαγγελματικοί ιστότοποι φιλοξενίας όπως το WordPress είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο χωρίς φασαρία ή υψηλή τιμή και μπορείτε να προσαρμόσετε τον τομέα σας ώστε να αντικατοπτρίζει εσάς και το ιστολόγιό σας με θέμα και δημιουργική διάταξη.

Μπορείτε να αγοράσετε από μια τεράστια γκάμα θεμάτων που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο, αλλά για να ξεκινήσετε, υπάρχουν επίσης πολλές δωρεάν διαθέσιμες διατάξεις. Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στη λίστα με τα καλύτερα θέματα WordPress για έμπνευση.

Με τον ιστότοπό σας να λειτουργεί και το επόμενο βήμα είναι να κάνετε blogging! Τα καλά ιστολόγια θα έχουν μια σταθερή ροή σχετικού και ενδιαφέροντος περιεχομένου και μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε ιδέες blog για τις αναρτήσεις σας υπό πίεση.

Κατά τη δημιουργία ενός ιστολογίου τρόπου ζωής, θα συνιστούσα να ρυθμίσετε ένα χαλαρό πρόγραμμα περιεχομένου για μερικές εβδομάδες, ώστε να γνωρίζετε τι έχετε προγραμματίσει και να αποφύγετε τυχόν βιασύνες της τελευταίας στιγμής. Για κάποιες ιδέες για το πώς να αρχίσετε να σχεδιάζετε τις αναρτήσεις σας, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βίντεο συμβουλών.

Δεν χρειάζεται να το ακολουθήσετε αυστηρά, καθώς το ιστολόγιό σας θα πρέπει να αποτελεί μια φυσική αντανάκλαση του τι συμβαίνει σήμερα στο μυαλό μας ότι συμβαίνει στη ζωή σας. Εάν κάτι βγαίνει μια εβδομάδα που είναι ιδιαίτερα σχετικό, τότε μπορείτε να είστε ευέλικτοι και να ανακατεύετε τα πράγματα για να σας ταιριάζουν καλύτερα.

Μπορεί να είναι δύσκολο να βρούμε πρωτότυπες ιδέες ανάρτησης όλη την ώρα, αλλά προσπαθήστε να αποφύγετε να γράφετε μια ανάρτηση μόνο για χάρη της – οι αναγνώστες δεν θέλουν περιεχόμενο πλήρωσης και θα βαρεθούν πολύ “χνούδι”. Εάν αγωνίζεστε πραγματικά με ιδέες, τότε είναι εντάξει να κάνετε ένα διάλειμμα κάθε τόσο και οι αναγνώστες σας θα είναι πιο πιστοί αν παραμείνετε πιστοί σε ποιον εσείς.

Για να αποφύγετε το μπλοκ του συγγραφέα, κρατήστε σημειώσεις στο τηλέφωνό σας με καλές ιδέες, όπως και όταν εμφανίζονται στο μυαλό σας. μια δολοφονική ιδέα μπορεί να σας έρθει ενώ βρίσκεστε στο λεωφορείο για να εργαστείτε, οπότε η καταγραφή της θα διασφαλίσει ότι δεν θα ξεχάσετε.

Η ανάπτυξη του τόνου της φωνής και του στυλ γραφής σας είναι το κλειδί για τη δημοσίευση ελκυστικού, ενδιαφέροντος και απολαυστικού περιεχομένου που θα κάνει τους αναγνώστες σας να επιστρέφουν για περισσότερα. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τα άτομα που είναι πιο πιθανό να διαβάσουν το ιστολόγιό σας, γιατί μπορεί να το διαβάζουν και στη συνέχεια να δημιουργήσουν ιδέες για τον ιστότοπό σας σύμφωνα με αυτό.

Η αλληλεπίδραση με τους αναγνώστες σας ενθαρρύνοντάς τους να αφήνουν σχόλια και ερωτήσεις είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τους γνωρίσετε και τι αγαπούν για το ιστολόγιό σας.

Είναι απαραίτητο να αφιερώσετε χρόνο για να αναπτύξετε ιδέες και να εργαστείτε σε ιστολόγια, θα πρέπει να έχουν δομή και καλή ροή, ώστε οι άνθρωποι να διαβάζουν από την αρχή έως το τέλος. Ενώ μπορεί να είναι δελεαστικό να πληκτρολογείτε όλες τις σκέψεις σας στη σελίδα, να διαβάσετε ξανά μετά για να δείτε πώς μπορείτε να την κάνετε πιο περιεκτική και φιλική προς τον αναγνώστη.

Τώρα ξέρετε πώς να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο τρόπου ζωής και να δημιουργήσετε υπέροχο περιεχόμενο, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να χτίζετε τη βάση των αναγνωστών σας. Ένας πολύ καλός τρόπος για να φωνάξετε για το νέο σας ιστολόγιο είναι μέσω των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, εάν έχετε ήδη προσωπικό λογαριασμό, ενημερώστε τους φίλους και την οικογένειά σας ότι μπορούν πλέον να επισκεφτούν τον δικό σας τομέα.

Ίσως θελήσετε να δημιουργήσετε λογαριασμούς κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Pinterest και το Twitter (οι οδηγοί μου σχετικά με τη δημιουργία αυτών στους προηγούμενους συνδέσμους) για να προωθήσετε το ιστολόγιό σας, αλλά να θυμάστε ότι ένα ιστολόγιο τρόπου ζωής υποτίθεται ότι είναι προσωπικό και δείχνει πραγματική εικόνα για το δικό σας ζωή, οπότε μην το κάνετε πολύ επαγγελματικό.

Έναρξη ιστολογίου τρόπου ζωής: το συμπέρασμά μας

Ακολουθώντας αυτούς τους 8 κανόνες κατά την έναρξη ενός ιστολογίου τρόπου ζωής θα σας βάλει σε εξαιρετική θέση για την πρώτη σας επιχείρηση στην μπλογκόσφαιρα.

Θυμηθείτε να δημοσιεύσετε ποιοτικό περιεχόμενο που θα απολαμβάνουν οι αναγνώστες σας και να μοιράζεστε τις σκέψεις / γνώσεις / σοφίες σας όπου μπορείτε.

Καθώς εξελίσσεται, είναι φυσικό και το ιστολόγιό σας, αλλά ένα πιστό ακόλουθο θα διασφαλίσει ότι θα διατηρήσετε τη βάση των αναγνωστών σας καθ ‘όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας ως blogger τρόπου ζωής.

Αν θέλετε να ξεκινήσετε σήμερα με τον προτεινόμενο οικοδεσπότη για να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο τρόπου ζωής, κάντε κλικ στο κουμπί παρακάτω.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map