Πώς να ξεκινήσετε ένα Mom Blog & Κερδίστε χρήματα: Νέος οδηγός Blogger 2020

Εάν διαβάζετε αυτήν την ανάρτηση, είναι πιθανό να θέλετε να μάθετε πώς να ξεκινήσετε ένα μητρικό blog, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να κερδίζετε επιπλέον χρήματα από την άνεση του σπιτιού σας, σωστά?


Η εκκίνηση ενός ιστολογίου για μαμά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνετε αυτό για πολλούς λόγους, εδώ είναι μερικοί.

 • Το να είσαι μαμά δεν σου δίνει μεγάλο εύρος ζώνης για να βγεις και να δουλέψεις. Ένα blog σάς επιτρέπει να εργάζεστε όποτε θέλετε, όσο συχνά θέλετε
 • Μπορείτε πραγματικά να βοηθήσετε τους ανθρώπους μοιράζοντας την εμπειρία σας με εκείνους που δεν έχουν ακόμη περάσει το ίδιο πράγμα
 • Μπορείτε να ελέγξετε και να προτείνετε τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε ήδη σε καθημερινή βάση και να κερδίσετε από αυτό!

Είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για τους οποίους τα ιστολόγια μαμά γίνονται όλο και πιο δημοφιλή σήμερα.

Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα με τα ιστολόγια Mom?

Όντας μια σχετικά πρόσφατη θέση, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες για όποιον συμμετέχει σε αυτόν τον τύπο blogging.

Τα ιστολόγια μαμά μιλούν για μια σειρά θεμάτων, από βασικές συμβουλές για γονείς έως τα πιο θεμελιώδη πράγματα, όπως θέματα εγκυμοσύνης. Το υπέροχο είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε έσοδα από την εμπειρία και τις συμβουλές σας σε αυτούς τους τομείς, κάνοντας προτάσεις για προϊόντα στο ιστολόγιό σας.

Όταν οι προσπάθειές σας στο blogging αρχίσουν να φέρνουν επισκεψιμότητα, θα μπορούσατε ακόμη και να σκεφτείτε να δημιουργήσετε το δικό σας ενημερωτικό προϊόν για πώληση στο blog της μητέρας σας, αν θέλετε!

Όποιος και αν είναι ο λόγος για τον οποίο έρχεστε εδώ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας κοινοποιήσουμε πώς να το επιτύχετε, καθώς και πρόσθετες συμβουλές σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του ιστότοπού σας ανταγωνιστικά.

Μόλις ρυθμίσετε το ιστολόγιό σας, υπάρχει επίσης ένας σύνδεσμος στο τέλος της ανάρτησης για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το ιστολόγιό σας με τρόπο που οι μηχανές αναζήτησης και οι επισκέπτες αγαπούν, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα πολύ πιο γρήγορα.

Έτοιμοι να δημιουργήσετε το ιστολόγιό σας?

Ας μην σας αφήσουμε να περιμένετε νέοι μπλόγκερ μαμά…

Δείτε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε ένα blog για τη μαμά

Πώς να ξεκινήσετε ένα blog Mom και να κερδίσετε χρήματα

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε όταν ξεκινάτε ένα blog είναι το όνομα, αλλιώς γνωστό ως όνομα τομέα.

Θα κατευθυνθούμε σε αυτόν τον ιστότοπο λίγο αργότερα για να αποκτήσουμε δωρεάν τον δικό μας: Κάντε κλικ εδώ για να ανοίξετε σε μια νέα καρτέλα. Αλλά μην ανησυχείτε για πολύ ακόμη, θα σας καθοδηγήσω σε όλη αυτή τη διαδικασία σε ένα λεπτό.

Ακριβώς όπως το όνομα ενός παιδιού, η εύρεση του σωστού ονόματος για το ιστολόγιό σας μπορεί να σας επηρεάσει. Και είναι εντάξει για να περάσετε ώρες ή μέρες ανταλλαγή ιδεών μέσω ιδεών. σημαίνει μόνο ότι το ιστολόγιο είναι προσωπικό για εσάς και τους αναγνώστες σας, όπως θα έπρεπε.

Ίσως θελήσετε να βρείτε μερικές ιδέες για ονόματα μόνο για να είστε σίγουροι ότι, σε περίπτωση που έχει ήδη ληφθεί, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε άλλο στη λίστα σας. Εάν ενδιαφέρεστε για ένα συγκεκριμένο όνομα και έχει ήδη ληφθεί, σκεφτείτε να προσθέσετε μια μικρή αλλαγή σε αυτό, απλώς για να το διαφοροποιήσετε από το υπάρχον.

Εάν, για παράδειγμα, θέλετε να καταχωρίσετε το ιστολόγιό σας ως freelancemoms.com και ο τομέας έχει ήδη εγγραφεί, τότε μπορείτε είτε να το τροποποιήσετε σε κάτι όπως freelancemommys.com είτε freelancemoms.net. Τη στιγμή της σύνταξης αυτής της ανάρτησης, και οι δύο εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες.

Παρατηρήστε ότι ένα όνομα τομέα άλλαξε ενώ στο άλλο, μόνο το επίθημα, .com, άλλαξε σε .net.

Μην ξεγελιέστε από αυτό το εξελιγμένο όνομα, περιγράφει μόνο μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε το περιεχόμενο του ιστότοπού σας, συμπεριλαμβανομένων αναρτήσεων, εικόνων και άλλων.

Το Facebook, το Twitter, το LinkedIn και το WordPress είναι όλα εξαιρετικά παραδείγματα συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου (CMS).

Πόσο εύκολο είναι να αρχίσετε να γράφετε πράγματα στο Facebook; Εύκολο, καλά, απλά πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε κάτι παρόμοιο που μας επιτρέπει να το κάνουμε εύκολα σε έναν δικό μας ιστότοπο.

Τώρα, εάν πρόκειται να δημιουργήσετε ένα ιστολόγιο, θα πρέπει να εστιάσετε σε ένα CMS που ειδικεύεται σε αυτό. Δυστυχώς, το Facebook, το Twitter και το LinkedIn δεν σας επιτρέπουν να δημιουργείτε ιστότοπους στις πλατφόρμες τους.

Έτσι, από τα παραπάνω παραδείγματα, έχουμε μείνει με το WordPress. Φυσικά, υπάρχουν πολλά άλλα CMS για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων των Wix, Squarespace και πολλά άλλα, αλλά το WordPress είναι η καλύτερη επιλογή, επομένως για επεξηγηματικούς σκοπούς σε αυτόν τον οδηγό, θα χρησιμοποιήσουμε το WordPress.

Το WordPress είναι πολύ εύκολο στη χρήση, θεωρήστε το σαν κάτι παρόμοιο με τη χρήση του Microsoft Word, των Εγγράφων Google ή των σελίδων σε Mac. Μόλις ολοκληρώσετε τη σύνταξή σας, ωστόσο απλώς πατάτε «δημοσίευση» και το άρθρο εμφανίζεται στο ιστολόγιό σας. Δείγματα σωστά; ��

wordpress cms

Το WordPress εξουσιάζει την πλειοψηφία (33%) των ιστότοπων σε όλο τον κόσμο σήμερα, και εκτός από το ότι είναι ένα δωρεάν εργαλείο, το WordPress σάς παρέχει επίσης πρόσβαση σε εκατοντάδες δωρεάν εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των προσθηκών και ορισμένων εκπληκτικών θεμάτων, μόλις ρυθμιστείτε.

Ίσως πιο ουσιαστικά, το WordPress είναι απίστευτα ευέλικτο και φιλικό προς τον χρήστη. Όποια και αν είναι η πλατφόρμα φιλοξενίας που χρησιμοποιείτε για την καταχώριση του τομέα σας, θα βρείτε το WordPress ως ένα από τα προτεινόμενα ή ακόμη και τα μοναδικά προτεινόμενα CMS.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να καταχωρίσετε το όνομα τομέα σας.

Χρησιμοποιώντας τις βασικές συμβουλές μας, ελπίζουμε ότι έχετε μερικές επιλογές για το όνομα τομέα που προτιμάτε. Εάν το κάνετε, είναι καιρός να το καταχωρίσετε.

Αυτό θα σας ζητήσει να βρείτε μια καλή πλατφόρμα φιλοξενίας που σας προσφέρει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε όσον αφορά την προσιτή τιμή, την ευκολία χρήσης, την ευκολία πληρωμής, τις υψηλές ταχύτητες ιστότοπου κ.λπ..

Από την εμπειρία μας, μπορούμε να περιορίσουμε την αναζήτησή μας σε μερικές πλατφόρμες φιλοξενίας. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα GreenGeeks, HostGator και HostPapa, τα οποία φυσικά κοστίζουν λίγα χρήματα (πολύ λιγότερα από ό, τι νομίζετε), αλλά αξίζει τον κόπο να φτιάξετε το μικρό σας σπίτι στις διασυνδέσεις!

Ένας μεγάλος αριθμός πλατφορμών φιλοξενίας προσφέρουν εξαιρετικά κίνητρα για εγγραφές για πρώτη φορά. και μια χούφτα παραμένει προσιτή ακόμη και μετά την αρχική περίοδο προώθησης της εγγραφής τομέα.

Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι πολλοί θα διπλασιάσουν ή θα τριπλασιάσουν το κόστος τους μόλις παρέλθει η αρχική σας πληρωμή, αλλά έχουμε βρει μια πλατφόρμα φιλοξενίας που ίσως είναι μια από τις καλύτερες που μπορείτε να αποκτήσετε σήμερα.

Και δεν συνιστούμε απλώς αυτό που διαβάζουμε από κάπου στο Διαδίκτυο ή από απλή φήμη. Στην πραγματικότητα δοκιμάσαμε και δοκιμάσαμε αυτήν την πλατφόρμα και αποφασίσαμε να τη χρησιμοποιήσουμε σε αυτήν την κριτική για να σας βοηθήσουμε να επωφεληθείτε επίσης.

Η πλατφόρμα ονομάζεται HostPapa – στην πραγματικότητα έχει περιγραφεί από πολλούς ως μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες φιλοξενίας στις ΗΠΑ και την Ευρώπη σήμερα.

Γιατί λοιπόν όλη η φήμη γύρω από το HostPapa?

Εδώ μπορούμε να πούμε άνετα για αυτήν την πλατφόρμα…

 • Σε σύγκριση με τους συναδέλφους του, το HostPapa είναι πολύ προσιτό για όσους είναι νέοι να ξεκινήσουν ένα blog.
 • Η πλατφόρμα συνοδεύεται από πολλά δωρεάν, συμπεριλαμβανομένου ενός δωρεάν ονόματος τομέα.
 • Η πλατφόρμα κατατάσσεται τακτικά στις 10 κορυφαίες εταιρείες φιλοξενίας παγκοσμίως.
 • Προσφέρει πρωτοποριακό λογισμικό για να βεβαιωθείτε ότι το blog σας στο WordPress είναι γρήγορο.
 • Έχουν εξαιρετική υποστήριξη πελατών που εργάζονται με πλήρη απασχόληση για την επίλυση ερωτημάτων χρηστών.

Λογότυπο HostPapaΑυτοί είναι μόνο μερικοί λόγοι για τους οποίους αισθανθήκαμε ότι αυτή είναι η πλατφόρμα που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε σε αυτόν τον οδηγό για το πώς να είσαι blogger για μαμά.

Λοιπόν, πώς μπορείτε να κάνετε εγγραφή του ονόματος domain σας στο HostPapa?

Αρχικά, κατευθυνθείτε στον ιστότοπό τους (ανοίγει σε νέα καρτέλα).

Από την παρακάτω εικόνα, μπορείτε ήδη να δείτε πόσο χαμηλά είναι τα τέλη φιλοξενίας τους όταν χρησιμοποιείτε τον σύνδεσμό μας. Με 2,95 δολάρια το μήνα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο καθένας θα είχε δυσκολία στον αγώνα.

Προχωρώντας, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη για να συνεχίσετε.

Θα σας ζητηθεί να επιλέξετε το πρόγραμμα που προτιμάτε.

Φιλοξενία του ιστολογίου Mommy με το HostPapa

Τα σχέδια είναι διατεταγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε όσο πιο ψηλά πηγαίνετε, τόσο περισσότερες δυνατότητες θα έχετε. Βλέποντας ότι είστε ένας νέος blogger Mom μόλις ξεκινά, προτείνω να πάρετε το φθηνότερο πακέτο (WP Starter) έως ότου ξεκινήσετε να κερδίζετε χρήματα blogging και χρειάζεστε τις επιπλέον δυνατότητες.

Εάν είστε εξοικειωμένοι με το blogging και χρειάζεστε πραγματικά τις επιπλέον δυνατότητες, τότε μπορείτε φυσικά να ακολουθήσετε τα πιο προηγμένα σχέδια.

Μόλις εγκατασταθείτε στο σχέδιο της επιλογής σας, κάντε κλικ σε αυτό για να μεταβείτε στο επόμενο βήμα όπου θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τη διάρκεια όρου:

Νέος όρος χρέωσης ιστολογίου

Εδώ, θα έχετε την επιλογή να πληκτρολογήσετε τον νέο σας τομέα και να τον εγγράψετε δωρεάν ή να εισαγάγετε τον ήδη εγγεγραμμένο τομέα σας.

Κατά την εγγραφή του ονόματος τομέα σας, δεν απαιτείται να συμπεριλάβετε το επίθημα (.com ή .uk). πρέπει να εισαγάγετε μόνο το συγκεκριμένο όνομα που θέλετε να καλέσετε στο blog της μαμάς σας και το σύστημα θα ελέγξει τη διαθεσιμότητά του.

Επιλογή τομέα Hostpapa

Τώρα, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της επιλογής σας για το όνομα τομέα, θα σας δοθεί είτε το δικαίωμα εγγραφής είτε θα σας προσφερθούν εναλλακτικές λύσεις. Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις εναλλακτικές λύσεις ή να προσπαθήσετε να αλλάξετε το αρχικό όνομα για να το κάνετε μοναδικό.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε ότι ο τομέας www.mommylove.com έχει ληφθεί, αλλά σας δίδονται ορισμένες εναλλακτικές λύσεις.

Ο τομέας Hostpapa έχει ήδη ληφθεί

Ως blogger, θέλετε να δοκιμάσετε όσο το δυνατόν περισσότερο για να επισκεφτείτε έναν ιστότοπο .com, απλώς και μόνο επειδή είναι το πιο δημοφιλές και αρκετά εύκολο για τους περισσότερους ανθρώπους να το θυμούνται.

Και όπως ανέφερα προηγουμένως, είναι πάντα ασφαλές να έχουμε μερικές επιπλέον ιδέες για το όνομα τομέα, σε περίπτωση που έχετε ήδη λάβει την πρώτη ή τη δεύτερη επιλογή σας.

Μετά από μερικές προσπάθειες, ανακαλύψαμε ότι δεν έχει ληφθεί το όνομα τομέα. Σημειώστε το γεγονός ότι δεν χωρίζουμε το όνομα τομέα.

Ο τομέας hostpapa εξακολουθεί να είναι διαθέσιμος

Αυτό σημαίνει ότι σας επιτρέπεται να ονομάσετε το ιστολόγιό σας www.mothersblogging.com.

Η ύπαρξη πολλαπλών ιδεών ονομάτων όχι μόνο σας εξοικονομεί χρόνο, αλλά ανοίγει επίσης το μυαλό σας σε άλλες επιλογές σε αντίθεση με το να καθορίσετε το μυαλό σας σε ένα μόνο όνομα και να τονίσετε εάν δεν είναι διαθέσιμο.

Αφού εγκατασταθείτε σε ένα όνομα τομέα της επιλογής σας, ήρθε η ώρα να πατήσετε το κουμπί Λήψη του τομέα μου στα δεξιά για να προχωρήσετε στη διαδικασία εγγραφής.

Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, όπως όνομα, διεύθυνση email, αριθμό τηλεφώνου, χώρα διαμονής και μερικές επιπλέον λεπτομέρειες, όπως φαίνεται παρακάτω:

λεπτομέρειες λογαριασμού hostpapa

Μόλις ολοκληρωθεί, πατήστε το εικονίδιο Επόμενο βήμα για να συνεχίσετε.

Το HostPapa διαθέτει διάφορους τρόπους πληρωμής, όπως Visa, MasterCard και American Express, καθώς και PayPal.

Αν και θα ήθελα να σας συμβουλέψω για τον καλύτερο τρόπο πληρωμής που θα χρησιμοποιήσετε, όλα εξαρτώνται από το τι είναι βολικό, προσιτό και προσιτό για εσάς.

Εάν είστε σε θέση, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να περάσετε μια περίοδο πληρωμής 36 μηνών για να αποκτήσετε την καλύτερη αξία. όσο χαμηλότερη είναι η περίοδος συνδρομής, τόσο χαμηλότερο είναι το επίπεδο έκπτωσης και το αντίστροφο.

Λάβετε υπόψη ότι η ελάχιστη περίοδος για την οποία μπορείτε να πληρώσετε είναι 12 μήνες, η οποία προσελκύει τα υψηλότερα μηνιαία ασφάλιστρα.

Στη συνέχεια, διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις της πλατφόρμας πριν από την υποβολή της πληρωμής σας. Μόλις τελειώσει και είστε ικανοποιημένοι με αυτό που πληρώνετε, προχωρήστε στην ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Θα πρέπει να δείτε ένα τιμολόγιο στην οθόνη σας που περιέχει τις λεπτομέρειες της πληρωμής. Εκτυπώστε ή αποθηκεύστε αυτό το τιμολόγιο για τα αρχεία σας.

Μην πανικοβληθείτε εάν δεν λάβετε μήνυμα από την ομάδα του HostPapa αμέσως μετά την εγγραφή. λίγο μετά, θα λάβετε μερικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα περιγράφουν όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε.

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα περιέχουν ουσιαστικά τα στοιχεία cPanel σας (το cPanel ακούγεται εκφοβιστικό, αλλά είναι απλώς το κεντρικό σημείο πρόσβασης για τις πληροφορίες φιλοξενίας του ιστότοπού σας), υλικό προσανατολισμού και μερικά άλλα βασικά πράγματα.

Με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα εισερχόμενά σας, είστε έτοιμοι να αρχίσετε να δημιουργείτε τον ιστότοπό σας.

Είτε θέλετε να μάθετε πώς να γίνετε ένας από τους πολλούς μπλόγκερ που βγάζει χρήματα από το blogging, είτε θέλετε απλώς το ιστολόγιο για προσωπικούς λόγους, θα πρέπει να το διαβάσετε προσεκτικά, καθώς είναι ένα από τα πιο σημαντικά τμήματα αυτού οδηγός.

Εφόσον χρησιμοποιούμε το WordPress σε αυτόν τον οδηγό, συνδεθείτε στο cPanel χρησιμοποιώντας τις παρεχόμενες λεπτομέρειες από το HostPapa και εγκαταστήστε το WordPress ως εξής:

Λεπτομέρεια εγκατάστασης wordpress

Μόλις τελειώσετε, θα μεταφερθείτε σε ένα παράθυρο όπου θα έχετε πρόσβαση σε όλους τους λαμπερούς νέους ιστότοπους WordPress.

Το καλύτερο πράγμα για το WordPress είναι ότι μόλις εγγραφείτε στο HostPapa και το εγκαταστήσετε, θα δημιουργηθεί ένας ιστότοπος σκελετού για εσάς. Μπορείτε να το προσαρμόσετε όπως θέλετε, με την πάροδο του χρόνου, αν θέλετε, αλλά μπορείτε να ξεκινήσετε το blogging αμέσως!

Θα χαρείτε επίσης να μάθετε ότι το WordPress είναι μια από τις πιο φιλικές προς το χρήστη πλατφόρμες για τη δημιουργία του ιστότοπού σας, τη σύνταξη και τη διαχείριση περιεχομένου.

Επιπλέον, βρήκα μερικά χρήσιμα βίντεο σχετικά με τη ρύθμιση του ιστότοπού σας WordPress σε λίγα λεπτά. Μπορείτε να τα δείτε στον επίσημο ιστότοπο του WordPress.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να ξεκινήσετε ένα blog Mom?

Καθώς προσθέτετε περιεχόμενο, βεβαιωθείτε ότι θα παραμείνετε συνεπείς στην εργασία σας. Προσπαθήστε να παραμείνετε παραγωγικοί και προσθέστε μερικές αναρτήσεις ιστολογίου την εβδομάδα και ακολουθήστε αυτόν τον μικρό οδηγό για εργασία από τους οικιακούς bloggers για να το κάνετε πραγματικά να λειτουργεί καλά και να φέρει επισκεψιμότητα!

Όλοι γνωρίζουμε την ανταμοιβή για ένα blog υψηλής επισκεψιμότητας – σωστά κέρδη, σωστά?

Αλλά προσέξτε να μην οδηγείτε υπερβολικά χρήματα. Η έναρξη ενός ιστολογίου για μαμά δεν αφορά μόνο τη δημιουργία εσόδων από το ιστολόγιό σας. Αντ ‘αυτού, επικεντρωθείτε στην πραγματικά βοήθεια στους ανθρώπους με τα προβλήματα που έχουν. Το blogging με αυτόν τον τρόπο θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε να δημιουργείτε πιστούς ακόλουθους και μπορείτε να κερδίσετε χρήματα προτείνοντας προϊόντα για τα οποία οι χρήστες αναζητούν πραγματικά.

Συγχαρητήρια για την έναρξη του blog Mom!

Ο οδηγός μας για το πώς να ξεκινήσετε ένα blog για μητέρες επισημαίνει όλα όσα ελπίζατε να μάθετε; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων τι άλλο μπορούμε να κάνουμε για να σας βοηθήσουμε!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map