Begyndere blogging bud: 10 regler for blogging Hver nybegynder skal vide!

Blogging er hot lige nu, super hot faktisk, men ikke hver ny blogger vil lykkes, simpelthen fordi de ikke er parate til at lære håndværket, såvel som at udføre den egentlige blogging!


Vil du oprette en blog på den rigtige måde?

Følg derefter disse …

Begyndere blogging befalinger

10 blogging til begyndertips

Begyndere Blogging-bud Infographic: 10 blog-tip til begyndereInfographic med tilladelse fra StartBloggingOnline.com

Begyndere Blogging bud Infographic

Her er de 10 blogtips til begyndere

Metadata

Metadataene for din blog fortæller Google og andre søgemaskiner nøjagtigt, hvad din blog handler om. Så hvis din artikel fokuserer specifikt på “hvordan man dyrker æbler”, skal du ikke skrive dit metadatatag som “Jeg elsker æbler!”, Indtast metadata specifikt om blogindlæggets emne.

Søgeord forskning

Googles algoritme beregner, hvilke søgeord og kombinationer af nøgleord, der bruges mest på dine sider. Hvis du prøver at rangere efter noget, som ingen søger efter, eller noget, der er for svært for dig at rangere efter, er du i gang med en dårlig start!

Webstedsstruktur

En logisk struktur på dit websted er meget vigtig til SEO-formål og for brugeroplevelse. Det giver også Google-crawlere mulighed for at hente dine artikler mere effektivt, hvilket betyder, at alle dine sider er mere tilbøjelige til at rangere i Google.

Vær dig selv

Begynd at blogge på højre fod ved at være autentisk. Dine indholdsidéer og logik vil flyde meget bedre, hvis det kommer fra hjertet, snarere end at du prøver at vinge det og være en du ikke er.

Vær faktuel

Uanset hvad du gør, må du ikke lyve! Fyld ikke op! Du bliver fundet ud temmelig hurtigt, og det ødelægger dit brand image. Foretag din undersøgelse, og hvis du ikke ved det, find ud af det – dette vil sandsynligvis betale 10 gange.

Afslut forhold

En af de vigtigste bloggeregler er at være gennemsigtig og ikke gøre noget underudviklet. Gør det helt åbenlyst, når du reklamerer for noget. Brug standard Amazon-tilknyttet klausul, hvis det er en valgt indtægtsvej.

Social bevis & Begejstring

Populære blogs bliver sådan, fordi de anses for at være vidende, de tilføjer værdi og har socialt bevis for at sikkerhedskopiere det. Husk, at denne strategi også fungerer på dit websted, så spørg om aktier, anbefalinger eller attester, når det er muligt.

Billeder og billeder

Vi kloge mennesker lærer ikke bare fra læsning af tekstperiode. Vi bruger en kombination af tekst, billeder og lyd signaler til at bevare og engagere sig i information. Brug højkvalitets og relevante billeder i dine blogindlæg for at øge dit publikums tid på siden.

Det rangerer bare bedre

Alt andet lige, langformet indhold vil overgå en kortere artikel, rangere efter flere søgeord og få mere trafik og delinger.

Større indkomst

Indkomst mangfoldighed er stærk. Bortset fra tilknytning til internetmarkedsføring og annoncer, kan det at skabe dit eget produkt, når din blog er i færd med at få trafik, være det største aktiv. Det er dit, og kun du kan beslutte, om du vil fjerne det fra markedet.

Selvhjulpenhed

Det kan være upålideligt at stole på en andens produkter, da de kan fjernes, eller tilknyttede links kan ændres under din næse. Ingen kan dog fjerne dit eget produkt.

Autoritativ forfatter

Du øger automatisk din troværdighed og bliver en autoritet, fordi det er dit produkt. Du har oprettet det, du har undersøgt det, derfor dyrker du en luft af autoritet.

Aktiver, der tiltrækker links / aktier

Opret engagerende og iøjnefaldende indhold, noget der er let at scanne igennem og meget visuelt. Dette vil gøre det let for dit publikum og andre bloggere at linke til og dele.

Eksempel på aktiver

Det, du læser lige nu, fungerer – en farverig og meget visuel infographic. Giv et problem et problem, og tilføj måske noget humor – sjove memes er alt det vrede. Datadrevet billeder og “mapografics” er også anvendelige i nogle nicher.

Gratis domæne med hosting

Google vil ikke købe dit produkt eller abonnere på din e-mail-liste. Det er din læserbase, du har brug for at fokusere på:

Frekvens

Når du begynder at blogge, skal du fortælle dine følgere, hvornår du opdaterer din blog. En almindelig frekvens er en gang om ugen. De ved, at de hver søndag kan sidde med en kop kaffe og læse det nyeste fra deres yndlingsblogger. (Det er dig!)

Tilføj værdi

Forøg engagement ved at bede dine tilhængere om at deltage – stille spørgsmål, opmuntre kommentarer, bede tilhængere om at sende dig en DM på Instagram, køre konkurrencer.

Uden fyldning

Et hovednøgleord på egen hånd gør ikke meget for trafik og placeringer – det har brug for kontekst. For eksempel kan en lang hale af nøgleordet “blogging” være “blogtips og -tricks.” Men mange begynderbloggere tilføjer den samme sætning for meget eller tvinger nøgleord til på bekostning af artikler, der læser naturligt. Brug i stedet synonymer og relaterede udtryk.

God til dine læsere og søgemaskiner

At hoppe mellem ikke-relaterede nicher forvirrer ikke kun dit publikum (som så usandsynligt vil holde sig rundt), men det forvirrer også Google, for det ved ikke, hvad du er autoriseret til. Senere kan du forgrene dig i beslægtede nicher, men bliv laserfokuseret først.

Hvad synes dit publikum?

Uanset hvad det er, gør mere af det. Du kan bruge indsigter og analyser for at få en fornemmelse af demografien for dit publikum, hvilke emner og indholdsstilarter de foretrækker og interagerer med. Herfra kan du sætte dig nogle retningslinjer for blogging for at holde dig selv på sporet.

Straffet af Google?

Hvis det er åbenlyst indlysende, at du bare er i det for pengene, kan Google bringe hammeren ned. Sigt efter et forhold på 30% monetiseret, 70% informativt.

Sig farvel til dit publikum

Det bliver bare set som spammy indhold, og selvfølgelig kan dit publikum tro, at du kun interesserer dig for penge, ikke dem. For at kunne sælge effektivt skal du tilføje værdi først.

Et af de største og bedste begynderbloggtips til forretningsrelaterede websteder: Du virkelig, virkelig ønsker ikke at starte en blog på de gratis blogplatforme!

Ikke professionel

Gratis blogging platforme ser ud til at sige “billig.” Betalte blogging-platforme, såsom WordPress, er billige og er meget mere tilpasselige.

Ejendomsret

Du vil også eje det, og det kan derfor ikke fjernes fra dig! Kombiner dette med en e-mail-liste, så har du en stærk kombination af ejede aktiver og en større chance for at tjene penge online.

Hårdt at tjene penge

Nettoindtægtsniveauet på en gratis blogplatform er begrænset eller ikke-eksisterende. Nogle lader dig ikke engang tjene penge via Google AdSense. Med dit eget websted kan du bruge enhver og alle de monetiseringsmetoder, der er tilgængelige, starte dine egne kurser eller klasser, køre workshops eller sælge digitale produkter. Gør hvad du vil!

Disse blogtips til begyndere skal komme i gang på højre fod. Nøglen er at studere bloggingstrategier, være autentisk og sørge for at vide, hvorfor du bygger dit websted i første omgang.

Naturligvis vil ingen blive ekspert natten over ved at læse denne liste med 10 begyndere blogging bud, men med lidt research og lidt tid og kræfter, skulle alt andet begynde at falde på plads.

Held og lykke med din blogging!

Ressourcer

https://www.boostability.com/site-architecture-creating-a-structure-that-thrives/
https://nightwatch.io/blog/long-tail-keywords
https://longtailpro.com/how-to-do-keyword-research/
https://curatti.com/blogging-business-sales/
https://www.impactbnd.com/blog/long-form-content-vs.-short-form-content
https://mollyhostudio.com/blog/how-often-should-you-be-posting-on-your-blog
https://www.humanproofdesigns.com/info-to-money-content/
https://pickledplum.com/best-blogging-platform-make-money-online/

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map