Sådan tilføjes e-mail-abonnement til WordPress-blogsider

Vi modtager masser af spørgsmål fra besøgende, der vil lære hvordan man tilføjer et WordPress-abonnement på blog-tilmeldingsboks til deres side. Det kunne være en hovedpine for en nybegynder, der ikke har nogen erfaring, så for at spare din dyrebare tid besluttede jeg at dedikere et helt blogindlæg, der viser nøjagtigt, hvordan man tilføjer e-mail-abonnement til WordPress-blogsider.


Du skal tilmelde dig Constant Contact for at følge denne vejledning. Lige nu har de en 60-dages gratis prøveperiode (intet kreditkort kræves). Derefter starter deres priser så lavt som $ 20 / måned, men jeg kunne give dig 20% ​​rabat ved at klikke her.

Det største problem for at starte bloggere er at få besøgende og få dem til at vende tilbage for mere. Jeg har en tendens til at opdage en masse gode blogs (og blogindlæg) hver dag, men jeg går aldrig tilbage af en simpel grund:

WordPress abonnerer på blog

Der er ingen WordPress-abonnement på blogboks

Bang, du har lige mistet mig for godt.

Det er her vi ALLE mister mange besøgende. Løsningen på dette problem er at indsamle e-mail-adresser fra DINE besøgende. Jeg prædiker e-mail-marketing og har også et gratis bloggingskursus (knap øverst på siden), hvor jeg samler e-mails fra mine besøgende. Efter min mening er e-mail-marketing langt bedre end marketing på sociale medier. Det betyder dog ikke, at du bliver nødt til at efterlade sociale medier … men e-mail giver bedre resultater, her er hvorfor:

E-mail er personlig, privat og billig.

Deltag i GRATIS træning

Ønsker du at lære, hvordan man opbygger 6 figurer autoritetswebsteder?

Deltag i denne gratis træning til…

 • Endelig har en velprøvet metode til at finde rentable nicher
 • Få adgang til en idiotsikker metodeforskningsmetode
 • Lær, hvordan man outsource kvalitetsindhold
 • Lær hvordan du bygger links til hvide hat til dit websted uden hovedpine

Forestil dig et øjeblik, hvor meget flere besøgende du ville have, hvis alle de glade mennesker, der nyder dine indlæg, kommer tilbage regelmæssigt. Det er sandsynligvis meget. Det er præcis, hvad e-mail-marketing hjælper med at opnå.

Du tilføjer blot en e-mail-abonnementsboks under dine indlæg eller i en sidebjælke og beder folk om at tilmelde dig, så du kunne underrette dem via mail om nye indlæg, meddelelser, produkter osv. …

Jeg ved, at du har set noget lignende på forskellige blogs og websteder:

Abonnementsboks

Lær hvordan du opretter en abonnementsformular i WordPress også!

Sådan kan du også tilføje e-mail-abonnementer til din WordPress-blog. Den aktuelle tutorial fungerer godt til WordPress-blogs (hvis du ikke tror på mig, gå gennem trinnene og se det selv.) Og jeg er sikker på, at du får den til at fungere på mindre end 15 minutter.

Jeg bruger konstant kontakt i dette eksempel, fordi jeg mener, det er et af de bedste produkter i verden inden for e-mail-marketing. De har nogle gode avancerede funktioner som tagging og automatisering.

Lad os komme lige til det …

Sådan tilføjes e-mail-abonnement til WordPress-websteder

Der er 5 enkle trin til at oprette dit e-mail-nyhedsbrev som en professionel, og du har ikke brug for nogen dokumentation fra nogen irriterende plugin eller e-mail-udbydere bortset fra denne hurtigliste.

Sådan tilføjes e-mail-abonnement til WordPress

Tilmeld dig en gratis prøveperiode hos Constant Contact, log ind og klik på “Opsæt din første liste”. Udfyld et mindeværdigt listenavn, og tilføj din egen e-mail under afsnittet “tilføj nogle e-mail-adresser” for at komme i gang.

Navngiv blogabonnementsliste, og tilføj dig selv

Gå over til dit WordPress Plugin installationsområde, søg derefter efter, installer og aktiver et plugin kaldet “Konstante kontaktformularer” som vist på billede nummer 1 nedenfor.

Gratis domæne med hosting

Efter aktivering er redenstrinnet at klikke på “Connect Plugin”. Dette vil sende dig til en indstillingsside, hvor du kan logge ind på din Constant Contact-konto og automatisk oprette forbindelse til plugin via API.

Blogging-e-mail-konto aktiv

Opret en ny optin-form ved at klikke på “tilføj ny form.” Udfyld oplysningerne. Jeg anbefaler at tilføje et felt til “Fornavn.” Klik på “Publicer” og kopier kortkoden.

Tilføj WordPress-abonnementsboks

Føj tilmeldingsboksen / formularen til dine WordPress-blogsider, eller tilføj en sidebar-abonnementswidget ved at indsætte kortkoden til abonnementsformularen fra pluginet (eksempel [ctct form = ”20 ″]) i indlæg og sider som vist nedenfor. Sørg for, at redaktøren er skiftet til tekst, ikke visuel, ellers vises formen ikke.

Sådan tilføjes en e-mail-abonnementsboks til WordPress

Begynd med at skrive mail til dine abonnenter i Konstant kontakt under “Kampagner”, og se, hvordan dine tidligere besøgende kommer tilbage til din WordPress-blog. ��

Hvis du ikke er en professionel blogger, der har investeret meget tid og penge i blogdesign og tilpasning, er der ikke behov for at designe dine nyhedsbreve med fantastiske layouts og visuals. Det er noget, banker og store e-handelsvirksomheder som Amazon og eBay gør. Det behøver ikke være sådan, men det at sende dine e-mail-abonnenter kan være enkelt, enkelt og hurtigt.

Sådan kan du komme i gang med at sende e-mails i konstant kontakt:

1. Vælg kampagner og “Opret”. Vælg “E-mail” på pop op, der beder om at vælge en type.

Opret din blogs liste

2. Vælg det format, du vil bruge. Mit forslag er at gå med den tomme skabelon. Det kan læses på enhver enhed, der tillader kontrol af e-mails. Det er lidt risikabelt at udvikle nyhedsbreve med meget avancerede designelementer, fordi hver e-mail-udbyder muligvis viser dem anderledes.

Søg efter “Blank”, og vælg skabelonen.

3. Udfyld nu overskriften og andre detaljer. Emnet er den vigtigste del af hvert nyhedsbrev – det bestemmer, om en person åbner nyhedsbrevet eller ej. Slet det øverste billede (medmindre du vil indsætte et headerbillede). Tilføj en tekst ved at klikke på knappen “Tekst”.

Udfyld emailens overskrift og emne osv Slet e-mail-billedet Skriv en e-mail til dine WordPress blogabonnenter

4. Skriv teksten til nyhedsbrevet. Hold kropsdelen kort, hvis du linker til dit seneste blogindlæg. Det kan være længere, hvis læseren ikke behøver at gå uden for e-mailen.

Sørg også for, at nyhedsbrevet er personligt ved at tilføje fornavnet, for at du kan indsætte kontaktoplysninger (se på billedet nedenfor).

5. Klik på “Fortsæt” for at planlægge e-mailen, der skal sendes senere eller sendes nu. Du er glade for at begynde at indsamle e-mail-adresser nu og sende e-mails til dine besøgende, men vent et øjeblik. For at bruge e-mail-marketing effektivt, skal du sende kampagner fra tid til anden. Der er et par vigtige regler, som du altid skal huske:

1. Spam ikke dine abonnementer … nogensinde!

Den grundlæggende årsag til, at abonnenter afmelder sig fra din liste, er, at de får alt for mange e-mails, tilbud, nyheder osv. Det er bare overvældende og i nogle tilfælde overbelaster information indbakker. Start langsomt, 3-4 e-mails pr. Måned er mere end nok (normalt).

2. Vær personlig

Når du begynder at skrive en e-mail, skal du bruge “Hej, NAME.” i stedet for “Hej besøgende!”. Folk ønsker at få personlige e-mails, ellers sletter de det eller er det bare ligeglad med det. Vær så personlig som muligt, og sørg for at tjekke dette blogindlæg også: “11 måder at blive personlige i din e-mail-marketing”.

3. Opbyg tillid og tilbud om at hjælpe

Hver gang du begynder at opbygge din e-mail-tilmeldingsbase, skal dit ultimative mål være at skabe tillid blandt dine abonnenter. Hvis de ikke har tillid til dig, vil de ikke læse dine indlæg og heller ikke købe dine produkter.

Helt simpelt eh? Så start med at tilbyde gratis hjælp (ligesom jeg laver). På den måde bliver din liste mere engageret og vokser hurtigere.

4. Sørg for, at hver e-mail har et formål og giver værdi

Sørg for at levere det, du lovede. Hvis du blogger om koreografi, vil læserne ikke være interesseret i emner, der ikke har nogen forbindelse til det. Forklar dem WIIFM (hvad der er der for mig). For mere læsning, se denne artikel.

5. Kopier andre, hvis du ikke er sikker på, hvad du skal gøre

Her er et virkelig fantastisk tip, der kan hjælpe dig med at få bedre viden om hvordan man tilføjer e-mail-abonnementer og holder dem glade. Du skal blot tilmelde dig to eller tre meget relevante, men alligevel professionelle og succesrige nyhedsbreve, og se, hvordan de fungerer. Spor hvad de tilbyder, hvor længe e-mails er, hvor ofte de sender dem, og hvad er deres ordlyd osv.

Det giver dig en masse indsigt i, hvad der fungerer for andre, der tilføjer e-mail-abonnementer til WordPress på en meget professionel måde. Det er en fantastisk måde at få nogle nye ideer, ændre dem og bruge til dit eget e-mail-nyhedsbrev.

Nu over til dig: Efterlad en kommentar, om du planlægger at tilføje en e-mail-abonnementsboks til WordPress og læg indsatsen i e-mail-marketing. Hvis ikke, hvad er grunden?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map