Gratis bloggplattformar 2020: 3 av de bästa gratis bloggsidorna!

Om du inte vill börja med en självhostad bloggplattform och bli en seriös bloggare, finns det alltid ett sätt att skapa en gratis blogg med hjälp av en av de många gratis bloggplattformarna.


Du har många begränsningar, men åtminstone har du en virtuell plats där du kan lägga ner dina tankar, idéer och så vidare. Det kan vara din hemliga dagbok eftersom trafik (besökare) sällan hittar vägen till bloggar byggda på även de bästa gratis bloggplattformarna.
Gratis jämförelse av bloggplattformarMen dessa plattformar är perfekta för människor som inte planerar att blogga mer än några månader, inte har tillräckligt med pengar för att starta en egen värd bloggplattform, eller bara inte bryr sig om att tjäna pengar för allt sitt hårda arbete.

Om det inte är du kan du titta på informationen i rutan nedan som kan passa bättre för dig, men om den är det, läs vidare …

Om du vill lära dig mer om skillnaderna mellan några av de bästa bloggplattformarna, titta på dem i artikeln nedan:

Din egen REAL-webbplats behöver inte vara dyr:

Jag har förhandlat fram en SPECIAL 62% RABATT-RABATT med HOSTGATOR EXCLUSIVE för dig, mina bloggläsare, så dina värdkostnader kan vara så låga som $ 2,64 per månad!

Du kommer inte att få en bättre affär än detta någonstans! Skynda dig, detta är bara för en begränsad tid!

Gå med i GRATIS utbildning

Vill du lära dig hur man bygger 6 figurers myndighetssajter?

Gå med i denna gratis utbildning till…

 • Äntligen har en beprövad metod för att hitta lönsamma nischer
 • Få tillgång till en idiotsäker metod för sökordforskning
 • Lär dig hur du lägger ut kvalitetsinnehåll
 • Lär dig hur du bygger vita hattlänkar till din webbplats utan huvudvärk

Erbjudandet upphör endast till slutet av maj 2020!

Bästa gratis bloggplattformar 2020

Låt mig presentera vårt urval av de bästa gratis bloggplattformarna utan ytterligare förtjänst:

WordPess.com borde verkligen vara ditt bästa val från de bästa gratis bloggplattformarna. Det används av mer än 52% av alla bloggare och har den största supportgruppen. Många toppbloggar, som körs på WordPress med värdvärde, till exempel eBay, Sony och till och med NASA.

Du kan börja blogga gratis på WordPress här. Registrera dig bara så går du bra.

Gratis domän med värd

För en mer djupgående handledning för att starta en blogg här, kolla min guide för att skapa din egen WordPress-blogg på hemsidan.

Gratis WordPress.com-back-instrumentpanel

Blogger.com är den näst största bloggplattformen som ägs av sökjätten Google. Medan vissa säger att det är bättre än WordPress – håller jag inte mycket här. Det har färre layouter att välja mellan och har inte så mycket funktioner som WordPress har.

Men det är väldigt populärt bland dem som vill starta mamma-bloggar, så om det låter som du, gå och kolla in det.

Allt du behöver göra är att registrera dig på länken ovan, eller om du fastnar, titta på den här mer djupgående guiden.

Gratis Blogger-blogg bakåt

Tumblr är en populär gratis bloggplattform bland yngre människor. Det är mest att dela några gifs, bilder, konst och kanske några rader med motiverande citat. Det är inte en perfekt bloggplattform, men om du bara vill dela några bilder / bilder utan att göra något annat kan det vara dina go-to-bloggplattformar.

Gå hit för att registrera dig med Tumblr.

Den gratis Tumblr-bloggplattformen

REAL hosting vs gratis bloggsidor

Som jag har sagt på min hemsida är jag inte fan av gratis bloggtjänster. Det finns några allvarliga nackdelar. Jag vet att det låter galen att överlämna något som är “gratis” – men här är den fula sanningen:

 • Din webbplats blir mycket svårare för människor att hitta: I stället för att köpa ett domännamn (det betyder bara webbadressen för din blogg) som är helt egen, har du fastnat med en underdomän.

Exempel: Med verklig blogg som är värd för min webbplats domän är startbloggingonline.com – men om jag hade byggt min webbplats på blogger skulle det vara startbloggingonline.blogger.com.

Det är mycket svårare för människor att komma ihåg, eller hur? Dessutom tenderar sökmotorer inte att rangordna underdomäner också så att du kan missa en hel del trafik.

 • Du ser inte så professionell ut: Om ditt mål är att bli täckt av pressen, tjäna pengar eller bli en välkänd bloggare, kommer det att bli mycket svårare på en plattform som ser billig och hyrd ut.
 • Du har färre mönster att välja mellan: Du vill inte ha en intetsägande, tråkig, generisk look – eller hur? Det finns tusentals gratis WordPress-teman att tänka på för din webbplats, alla designade av den kreativa gemenskapen – andra plattformar har ett par dussin.
 • Vill du lägga till funktioner? Synd! Om du någonsin vill lägga till ett fotogalleri, installera ett forum eller till och med bara filtrera skräppost bättre, har du turen – men WordPress har tusentals plugins att välja mellan.

Och kanske viktigast …

 • Du har INGEN kontroll över din EGNA blogg – När din blogg är värd på någon annans webbplats, äger de den – inte du. De bestämmer hur mycket diskutrymme som ska tilldelas, och om de beslutar att din blogg inte passar deras policy kan de ta bort dig utan någon varning och skicka allt hårt arbete ner i avloppet.

Jag förstår – jag var där en gång också. Om du verkligen inte har $ 3 per månad (prissättningen är faktiskt mindre än $ 3 med mitt specialerbjudande HÄR) för att sätta in på din blogg (och det är verkligen allt som krävs!) och börja med ett gratis alternativ kan vara vettigt.

Bästa gratis bloggplattformMen om du har några planer på att odla en populär webbplats, eller om du har en idé om en webbplats för pengar som du vill implementera är gratis bloggplattformar definitivt inte vägen att gå. Erbjudandet ovan har också en pengarna tillbaka-garanti så med ett startpris / mån på mindre än en kopp kaffe, vad har du att förlora?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map