Bør jeg starte en blogg? 11 STORE grunner til at du bør!

I dette blogginnlegget vil jeg trekke frem noen av hovedårsakene til at du bør starte din egen blogg. Jeg håper virkelig at listen nedenfor vil oppmuntre deg nok til å iverksette tiltak.


Hvis du har veid opp grunnene til å begynne å blogge, men kommer til kort for svar, er dette innlegget et bra sted å starte.

Hvorfor skal jeg blogge?

Det kommer an på hvorfor du lager en blogg i utgangspunktet?

Ønsker du å tjene penger, ha en blogg til bedriften din, eller gjør du det bare for gleden av å skrive eller journalføre for deg selv?

Vi har 11 punkter å dekke nedenfor, men jeg spesialiserer meg på å hjelpe folk som prøver å gå ned penger og forretningsveien i å lære hvorfor du bør starte en blogg, og hvordan du gjør det på riktig måte.

Hvis det er du, kan jeg hjelpe deg via e-post hvis du blir sittende fast (nei, jeg vil ikke be deg om penger! ��).

Bli med på GRATIS trening

Ønsker du å lære hvordan du bygger 6 myndigheters nettsteder?

Bli med på denne gratis opplæringen til…

 • Endelig har en velprøvd metode for å finne lønnsomme nisjer
 • Få tilgang til en idiotsikker metoden for søkeordforskning
 • Lær hvordan du kan outsource kvalitetsinnhold
 • Lær hvordan du bygger lenker til hvit hatt til nettstedet ditt uten hodepine

Dette er hva du trenger å gjøre:

 1. Les instruksjonene for hvordan du åpner en blogg. Du trenger ikke å bli satt opp akkurat nå (med mindre du vil), eller jeg vil hjelpe deg å lære å kjøpe et domenenavn og hosting via e-post hvis du trykker på knappen om bloggkurset øverst på denne siden , men vær oppmerksom på at jeg ikke vil vise deg hvordan du starter en gratis blogg, da det ikke er noen reell fortjeneste å gjøre der. Jeg vil imidlertid gi deg beskjed om hva de beste vertsalternativene er for bloggen din.
 2. Egentlig! Registrer deg på mitt gratis bloggkurs med knappen øverst til høyre på nettstedet. Dette vil lede deg gjennom konfigurering av bloggen trinnvis.
 3. Fordi jeg har funnet dem å være veldig pålitelige (for ikke å nevne billig med denne lenken!) Er dette vertsselskapet vi bruker.

HostGator-banner

Bør jeg starte en blogg? Her er 11 grunner til at du bør

Hvis du har spurt deg selv “skal jeg starte en blogg”, så er her 11 ting folk bør vurdere før de oppretter en blogg og i det hele tatt begynner å skrive.

1. Du kan tjene penger med blogging

Du må ha blitt hørt eller sett folk som tjener mye penger ved å bare blogge. Ja, det er mulig å tjene penger på bloggen din. Det tar tid, men når du har nok lesere, vil du begynne å tjene noen små, men passive inntekter. Når tiden går, vil trafikktallene dine øke så vel som inntektene. Jeg snakker ikke bare om noen hundre dollar i måneden, men mange tjener også på å leve av å blogge.

Jeg husker da jeg bygde min første blogg som hadde nesten 300 unike besøkende per dag på slutten av året. Jeg brukte mange timer på å lage blogginnlegg og legge til nytt nytt innhold. Jeg solgte den for 2800 dollar, og det var de første pengene mine noen gang har tjent på Internett eller som gründer. Faktisk er jeg fortsatt veldig stolt av det, og det er poenget der ting startet for meg.

Imidlertid er det ingenting i forhold til dette: Topp 10 berømte bloggere med flere millioner dollar

2. Blogging er enkelt

Jepp. Blogging er faktisk veldig enkelt. Den vanskeligste delen (og det er egentlig ikke så vanskelig) er å sette den opp, men jeg har forklart det på hjemmesiden min som du kan lese her. Hvis du er i stand til å skrive e-post, kan du også kjøre en blogg.

Med WordPress trenger du ikke å gjøre med oppretting av nettsteder eller HTML som er tidkrevende og kjedelig. Det eneste du trenger å gjøre er å tilpasse bloggen din med temaer, legge til noen kule plugins og skrive innhold. Når du har grepet det, vil du vite nøyaktig hva du skal gjøre.

Gratis domene med hosting

Hvorfor skal jeg blogge?

3. Google Loves Blogger

Når bloggen din er klar, gjennomsøker Google sidene dine, og den blir oppført på Google-søk. Det betyr at du vil begynne å motta flere besøkende fra søkemotorene. Er ikke det bra? Søkemotorer er med på å bringe nye mennesker til bloggen din som kan bli din nye venner eller fremtidige forretningspartnere.

4. Blogging gjør deg til en bedre person

Å ha en blogg vil helt sikkert gjøre deg til et bedre menneske. Hvorfor? Vel, blogging forbedrer tydeligvis dine skriveferdigheter så vel som kommunikasjonsevner. Du vil begynne å tenke mer bevisst om hvem du er og hvem du vil bli. Når du sender en jobbsøknad, er det mange arbeidsgivere som ser etter ansatte som har blogger og skriver åpent om deres liv og mening. Så det ville være en definitivt “pluss” for deg.

5. Blogging hjelper andre mennesker

Du kan spre informasjonen og kunnskapen din gjennom blogging. Pokker, du kan til og med hjelpe andre mennesker med spesifikke problemer. La oss si at du har blogget om “moromsorg”. Det er mange kvinner der ute som leter etter hjelp / løsninger / ideer for å oppdra barna. Din kunnskap eller råd kan være viktig og veldig nyttig.

Det samme gjelder alle andre bloggemner. HVER blogg hjelper andre mennesker på sin måte. Jeg husker da jeg begynte å få e-postmeldinger som sa “Takk for at du har gitt så verdifull informasjon”. Det var veldig hjertevarme og jeg husker fremdeles følelsen!

6. Selvpromovering og nye muligheter

Når du har en blogg har du i utgangspunktet en “Verktøy” eller en “kanal” for å markedsføre deg selv eller få deg til å se ut som en ekspert. Du vil bli overrasket over hvor mange som begynner å respektere deg, og jeg kjenner til mange tilfeller når arbeidsgivere faktisk kontakter bloggeiere direkte for å tilby arbeidsstillinger eller joint venture-muligheter. Dette vil åpne for mange dører som du kanskje ikke har vært klar over eller drømt om.

7. Bruk blogger for å holde kontakten

Aktive mennesker har en tendens til å ha mindre tid til å sitte på Facebook eller andre sosiale “chatterom”. Igjen kan en blogg hjelpe deg med å holde kontakten med dine venner, kolleger og familie. De kan enkelt lese alt om aktiviteter, ideer og suksess gjennom bloggen din. Vær klok og bruk dette som en kommunikasjonsverktøy.

8. Du kan gjøre verden til et bedre sted

Når du har en blogg, har du faktisk en stemme. Dette betyr at du kan spre alle tingene du liker eller ikke liker. Og disse tingene kan hjelpe deg med å forandre verden.

Du har sikkert sett noen bloggartikler eller -innlegg som har gått viralt gjennom Twitter og / eller Facebook. Når de gjør det, vil de få mye oppmerksomhet. Her er en eksempelfortelling om hvordan to unge jenter lanserte et blogginnlegg som bidro til å endre skoleforholdene deres. For din informasjon var de bare 9 og 13 på det tidspunktet.

9. Blogg kan bidra til å utvide virksomheten din

Har selskapet ditt en blogg? Hvis ikke, så mangler du mye av det. Blogger kan gi mange ting om selskapet ditt.

For eksempel kan potensielle kunder lese interessante historier om bedriftens suksess, ideer, strategier og til og med nye produkter som kan gjøre dem om til vanlige betalende kunder. Det er en enorm mulighet som mange små og store firmaer ikke bruker.

Videre har selskaper som blogger 97% flere inngående lenker (noe som betyr mer trafikk og besøkende). – Se det selv.

10. Blogging kan bli din hobby

Hvis du har for mye fritid og surfer kontinuerlig på nettet, bør du virkelig vurdere å starte en blogg.

Du vil snart bli avhengig av det (på en god måte), og du vil begynne å lære mange ting. Så hvis du kjeder deg akkurat nå, hva venter du på? Du vil få mye bra og nye opplevelser, er det ingenting å tape.

11. Blogging hjelper til med å forbedre ferdigheter i skriving og argumentering (ekstra)

Tilbake til tiden da jeg gikk på college var grammatikken, kommunikasjons- og argumentasjonsferdighetene mine veldig dårlige. Men dette er veldig universelle og nødvendige kompetanser i hverdagen og også i en profesjonell karriere.

Blogging har hatt stor innvirkning på skriveferdighetene mine siden jeg begynte. Selv om det ikke er perfekt, føler jeg meg mye mer selvsikker. Jo mer du skriver, jo lettere blir det. Blogging er ganske nytt, men det har allerede vært massevis av undersøkelser som er gjort for blogging og forbedring av skriveferdighetene.

Noen interessante fakta
 • Det er omtrent 130 millioner aktive blogglesere i USA akkurat nå.
 • 90% av selskapene som blogger daglig har skaffet seg minst en kunde (sannsynligvis mye mer) gjennom blogging.
 • 80% av de amerikanske online-forbrukerne stoler på informasjonen de får fra blogger.
 • 61% av amerikanske online-forbrukere har kjøpt kjøp basert på anbefalinger fra en blogg.
 • Blogging er mest populært i alderen 20 – 35 år. Det er over 50% av den totale bloggbefolkningen.

Kilde: Yahoo

Er du klar? Nå er det din tur.

Så ønsker du å starte en blogg også? Hvis ja, kan du gå over til hjemmesiden min og lære hvordan du oppretter en blogg på egenhånd.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map