Hvordan tjene penger på en blogg: 7 Kickass Pro-strategier

Nå som du har bloggen din satt opp og trafikken kommer din vei, er du klar til å lære hvordan du kan tjene penger på en blogg som proffene.


Du må ha sett eller hørt om folk som tjener mye penger på blogger, de har investert i nettstedene sine, bloggene deres ser fantastiske ut, de dreper og de er ikke engang redde for å vise det frem for leserne sine.

Så, hvor kommer vi deg i gang?

For det første vil du sannsynligvis ønske å vite hvordan bloggere oppnår alt dette riktig? La oss grave i det først. Dette er den beste måten:

Slik tjener du penger på en blogg på den beste måten: Send markedsføring via e-post til din egen liste

Listebygging refererer til å legge til nye abonnenter på e-postlisten din. Du kan lokke leserne til å abonnere ved å tilby en gratis gave eksklusiv for abonnenter, og selvfølgelig ved å produsere stort innhold som folk vil komme tilbake til.

Men hvordan hjelper dette deg med å tjene penger? Det holder folk kjent. Når du starter eCourse, begynner å tilby konsulenttjenester eller publiserer en e-bok, vil abonnentene dine bli de første som bryr seg. Så hvis du vil se raske resultater etter en lansering, må du huske å ha en e-postliste bygget opp for å få tilgang til et basseng med interesserte personer.

Bli med på GRATIS trening

Ønsker du å lære hvordan du bygger 6 myndigheters nettsteder?

Bli med på denne gratis opplæringen til…

 • Endelig har en velprøvd metode for å finne lønnsomme nisjer
 • Få tilgang til en idiotsikker metoden for søkeordforskning
 • Lær hvordan du kan outsource kvalitetsinnhold
 • Lær hvordan du bygger lenker til hvit hatt til nettstedet ditt uten hodepine

For ikke å nevne at du også kan tjene penger på e-postkampanjene dine med bannerannonser og tilknyttede lenker. I noen tilfeller kan du til og med sette opp en egen e-postliste med betalt abonnement for eksklusive tips og tilbud.

Hvis du vil begynne å samle besøkende, trenger du en e-posttjeneste. Jeg anbefaler Constant Contact. Constant Contact har en 60-dagers gratis prøveperiode (ingen kredittkort kreves). Etter det starter deres priser så lavt som $ 20 / måned, men jeg kunne gi deg 20% ​​avslag hvis du klikker her!

Jeg liker tjenesten deres fordi den ikke er dyr, de har utmerket støtte og et flott styringssystem for autoresponder.
Hvordan tjene penger på en blogg

Tjene penger på en blogg: 7 flere utmerkede måter bloggere kan tjene penger på

 1. Tilknyttet markedsføring
 2. Kjører annonser som Google AdSense
 3. Lage kurs eller tjenester
 4. Rådgivning for folk i din bransje
 5. Betalte anmeldelser eller sponsede innlegg
 6. bannerannonser
 7. Å skrive og selge ebøker

1. Markedsføring av tilknyttede selskaper

Affiliate marketing er en type resultatbasert markedsføring. Som blogger inkluderer du lenker til et produkt eller en tjeneste som tilbys gjennom en annen virksomhets tilknytningsprogram. Hvis en av de besøkende klikker på den lenken og kjøper varen eller tjenesten, vil du få et kutt i kostnadene.

Jeg kan lære deg hvordan du kan tjene penger på en blogg på denne måten (sjekk ut bloggkurset mitt øverst på siden), for det er det vi gjør her på Start Blogging Online.

Hvis du velger å bli medlem av et tilknyttet program, er det alltid en god idé å:

 1. Markedsfør bare produkter som er relevante for din nisje.
 2. Markedsfør bare produkter du personlig har brukt og anbefaler.
 3. Inkluder en ansvarsfraskrivelse på nettstedet ditt for ikke å villede leserne dine.

Så hvordan engasjerer du deg i tilknyttet markedsføring? Du kan starte med å bli med i et populært program som:

Gratis domene med hosting

 • ShareASale
 • Amazon Associates
 • Clickbank
 • Rakuten

Men du trenger ikke å holde deg til bare store navneprogrammer. Bedrifter kan også sette opp egne programmer for et enkelt produkt eller en liten gruppe produkter, og du kan bli et av deres tilknyttede selskaper. En blogger kan for eksempel tilby et tilknyttet program for e-bøker eller e-kurs i din nisje, noe som vil være en fin mulighet for deg siden det er veldig relevant for leserne dine.

Hvor mye kan du tjene på tilknyttede lenker? Melissa Culbertson fra Blog Clarity påpeker bare to eksempler på en mammablogger og dekorativ betongblogger som tjener henholdsvis 20 000 og 32 000 dollar per år, og det er med minimale besøkende.

2. Google AdSense

Noen mennesker starter en blogg kun for å plassere annonser, og Google AdSense er et av de mest populære annonsenettverkene rundt. Enkelt sagt tjener du penger ved å vise annonser på nettstedet ditt. Det er to måter å begynne å tjene penger på Google AdSense:

 1. Basert på inntrykk: Dette avhenger av sidevisninger. For hver 1.000 sidevisninger du for eksempel tjener du et angitt dollarbeløp.
 2. Basert på klikk: Uansett sidevisning vil du tjene et visst kutt i annonseinntektene hvis en besøkende klikker på annonsen fra nettstedet ditt. Avhengig av annonsen, kan dette variere fra 0,01 dollar til et par dollar.

AdSense er kompatibel med gratis Blogger-blogger og WordPress-blogger som er selv vert, men husk at den ikke vil fungere med en gratis WordPress-blogg (selv om du kan tjene penger på WordAds hvis du har et tilpasset domene).

Hvor mye kan du tjene med AdSense? Vel, alt avhenger av trafikken din og hvor mange som er villige til å klikke på annonsene dine. (Husk at du aldri burde klikke på dine egne annonser siden Google kan straffe deg for det.) Pat Flynn fra Smart Passive Income har rapportert å tjene opp $ 3000 per måned på AdSense-inntekter alene, men andre bloggere som Spencer Haws fra Niche Pursuits har rapportert inntekter godt over $ 10.000 per måned.

3. Kurs og / eller tjenester

Hvis du allerede lærer besøkende gjennom bloggen din, hvorfor ikke lage en eksklusiv læringsmulighet ved å bygge et betalt online-kurs? En vanlig måte å selge disse kursene er ved å sette opp et 8-ukers kurs gjennom automatiserte e-postmeldinger eller slippe hele pakken på en gang slik at studentene kan jobbe i sitt eget tempo. Bare noen eksempler på online kurs inkluderer:

 • Publikum Masterclass (fra Firepole Marketing)
 • Article Writing Masterclass (av Carol Tice og Linda Formichelli)
 • Opplæring av sosiale medier for alvorlige markedsførere (fra Market Motive)

Hvor mye kan du tjene til å selge eCourse-medlemskap? Igjen, alt dette avhenger av hvor mye du selger det for og hvor mange som er villige til å kjøpe kurset. Gina Horkey fra Horkey Handbook tjente over $ 1000 i sin første måned etter å ha lansert en frilans som skrev eCourse.

Som kurs kan du også tilby tjenester. For eksempel er mange bloggere også frilansforfattere, og de får betalt for å skrive blogginnhold for andre mennesker. Andre vanlige tjenester inkluderer taleoppdrag og privat coaching. Avhengig av din nisje, kan du bli mer spesifikk. En bryllupsblogger kan for eksempel tilby bryllupsplanleggingstjenester.

4. Rådgivning

Rådgivning er en annen populær måte å tjene penger på bloggens trafikk. Med disse tjenestene krever du et gebyr for å gi tilbakemelding til leserne. La oss for eksempel si at du blogger om sosiale medier. Du kan belaste 75 dollar for en times times Skype-økt hvor du diskuterer klientens strategi for sosiale medier. Sammen med Skype-anropet kan du sende en fullstendig skriftlig rapport via e-post om hvordan du kan forbedre strategien.

La oss se på noen få eksempler. Jim Connolly fra Jim’s Marketing Blog selger to timers lange “Pick My Brain” -økter for $ 319 per pop for å diskutere markedsføringstaktikker. Sophie Lizard of Be a Freelance Blogger selger en-til-en-mentorøkter for frilansbloggere i pakker som strekker seg fra $ 197 til $ 497.

5. Betalte anmeldelser

Hvis du genererer en anstendig mengde trafikk, kan du bli kontaktet av en virksomhet som ønsker å sponse nettstedet ditt. Det er vanligvis to forespørsler du får i disse tilfellene:

 1. Betalte anmeldelser eller …
 2. sponsorinnlegg

Betalte anmeldelser er når virksomheten sender deg produktet sitt og betaler deg for å skrive en anmeldelse om det, men du er ikke forpliktet til å skrive en positiv anmeldelse. Alternativt vil noen virksomheter sponsere et spesifikt innlegg i bytte mot en lenke tilbake til nettstedet deres. Det er en etisk praksis å avsløre sponsing for leserne dine.

6. Bannerannonser

Bannerannonser er akkurat slik de høres ut. Dette er annonser du plasserer i “banner” -stil, vanligvis i sidefeltet. Virksomheten som sponser annonsen, vil ofte betale deg månedlig for å holde annonsen oppe på nettstedet ditt.

7. eBøker

Å skrive e-bøker er en super populær måte å begynne å selge et unikt produkt i bransjen, og det er ideelt for stort sett enhver nisje. Med så mange muligheter for selvutgivelse også, er det enkelt å få boken din utgitt og klar til å selge hos store forhandlere som Amazon eller direkte på nettstedet ditt.

Hvor mye penger kan du tjene? Darren Rowse fra ProBlogger rapporterer at han tjente 72 000 dollar på bare en uke etter at han lanserte e-boken sin på blogging. Hvis du ikke er veldig kjent, kan du fortsatt tjene en anstendig del av kontanter. Steve Gillman rapporterer på The Penny Hoarder at han tjente omtrent $ 2000 fra en e-bok om ultralett ryggsekk som han skrev på bare noen få dager.

Trenger du mer råd om hvordan du kan tjene penger på en blogg?

Klikk på lenken øverst på siden for å delta på mitt gratis bloggkurs hvor jeg gir flere tips om alle aspekter ved blogging ukentlig!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map