Slik starter du en WordPress-blogg på Bluehost: 2020 Guide

Kall meg old school, men jeg tror fortsatt at gamle er gull.


I dette tilfellet mener jeg at sammenlignet med de fleste andre plattformer, har Bluehost eksistert en god stund, og det er fremdeles bra, og det er grunnen til at jeg skal vise deg hvordan du starter en WordPress-blogg på Bluehost med minimal oppstyr.

Mens et anstendig antall vertselskaper har grodd opp i den siste tiden, er det fortsatt millioner av nettsteder i dag som vert på Bluehost. Plattformen er vert for nettsteder som strekker seg fra universiteter, e-handelsbutikker og myndigheter, samt personlige blogger.

De fleste av disse nettstedene synes det er lettere å være vertskap på Bluehost og sømløst bygge nettstedet deres ved hjelp av WordPress, på grunn av ett-klikk-installasjonen av webbyggeren (WordPress) når du registrerer domenet ditt. Faktisk er partnerskapet deres så formidabelt at begge plattformer anbefaler hverandre for de respektive tjenestene de tilbyr.

Vi har allerede gitt deg vår gjennomgang av BlueHost, men i dette innlegget vil jeg ta deg gjennom den detaljerte prosessen for hvordan du starter en blogg med Bluehost ved å bruke WordPress som innholdsstyringsplattform. Til slutt skal du kunne bygge din egen blogg fra bunnen av, eller du kan gjøre det når du beveger deg langs dette innlegget.

Hvis du har lett etter en detaljert guide som gir mer enn bare de tekniske trinnene for å bygge et nettsted, vil du trekke stolen nærmere når vi kommer i gang.

Bli med på GRATIS trening

Ønsker du å lære hvordan du bygger 6 myndigheters nettsteder?

Bli med på denne gratis opplæringen til…

 • Endelig har en velprøvd metode for å finne lønnsomme nisjer
 • Få tilgang til en idiotsikker metoden for søkeordforskning
 • Lær hvordan du kan outsource kvalitetsinnhold
 • Lær hvordan du bygger lenker til hvit hatt til nettstedet ditt uten hodepine

Men først ting først …

HostGator-logo

Vårt utvalgte webhotellvalg:
Få topp karakter hosting for så lite som
$ 2,64 per måned

StartBloggingOnline.com godkjent hosting

Hvorfor bruke BlueHost til blogghosting?

Det er et par grunner til at, men foreløpig vil jeg gi deg fem gode:

 • Ved registrering vil du motta et gratis domenenavn for et helt år, ubegrenset lagringsplass for disk for bloggen din, veldig høy båndbredde og tilpassede e-postmeldinger.
 • Bedrifter og enkeltpersoner som har brukt mer enn en vertsplattform kan bekrefte at Bluehost-nettsteder er relativt raske med å behandle forespørsler. Dette skyldes de anstendige hastighetene som tilskrives deres dedikerte servere.
 • Bluehost inneholder mange databaser inkludert Python, PHP, MySQL, Ruby on Rails, PostgreSQL og mer.
 • Plattformen kommer med gratis SSL-sertifikater for hvert vert nettsted for å garantere sikkerheten for brukerdata.
 • Når du registrerer deg på Bluehost, kan du enkelt overføre ditt eksisterende domene til plattformen deres med null avgifter. Avhengig av planen du velger, kan du også være vert for andre nettsteder under samme domene.

  Det er mange andre grunner til at noen vil velge Bluehost, og du kan sjekke ut deres hjemmeside for mer info.

Slik starter du en WordPress-blogg på Bluehost

Slik starter du en blogg på BlueHost

Å starte et WordPress-nettsted som er vert på Bluehost er en ganske enkel affære. Avhengig av bloggens kompleksitet, kan du være i stand til å fullføre den i løpet av noen timer, selv om noen tar flere uker.

Jeg er sikker på at noen av dere allerede gruer deg til tanken på å jobbe på bloggen din i flere uker …

Vel, vi skal prøve å gjøre denne guiden så enkel og så enkel som mulig, slik at du kan få den i gang på kortest mulig tid.

La oss komme i gang!

Gå over til Bluehost og klikk på Start i gang-knappen. Fra bildet kan du se at startavgiften er angitt som $ 3,95 per måned.

Deretter må du velge planen din.

Gratis domene med hosting

Dette er mer en personlig avgjørelse, og du kan velge hvilken som helst plan du foretrekker; det er virkelig ikke en anbefalt eller beste Bluehost-plan for et WordPress-nettsted.
Bluehost velg plan

Bluehost tilbyr tre hovedplaner: Basic, Plus og Choice Plus. Jo høyere du går i rangeringen av planene, jo mer avanserte er funksjonene.

Det er en tilleggsplan som heter Go PRO.

Planen kommer med alt som tilbys i Choice Plus-planen, i tillegg til tjenester med høyere ytelse, sikkerhetskopiering av nettsteder og mer avanserte funksjoner.

Bluehost

Når du har bestemt deg for planen som passer deg, klikker du på den for å fortsette.

Legg merke til at i denne guiden for hvordan du konfigurerer en WordPress-blogg på Bluehost, bruker vi grunnleggende plan.

Når du klikker på den foretrukne planen, skal du kunne se en side som ligner på den som vises nedenfor.

Bluehost

Dette er punktet der du må oppgi enten et nytt domenenavn du vil registrere, eller et eksisterende navn som du vil overføre til Bluehost.

La oss nå anta at du registrerer et nytt domenenavn.

Skriv inn domenenavnet ditt uten å ta med .com eller .org.

Det er en egen seksjon for det endelsen du velger; selvfølgelig, det vil også avhenge av om kombinasjonen er tilgjengelig.

image3 bluehost

Når du har skrevet inn domenenavnet ditt og valgt det foretrukne endelsen, fortsetter du ved å klikke på Neste.

Hvis du skulle registrere domenet www.howdy.com, vil du oppdage at det allerede er tatt. Det er ingen grunn til panikk når det skjer.

Du vil ha to alternativer; Du kan enten finjustere det ved å endre tegnene uten å miste den tiltenkte betydningen av navnet, eller du kan velge det samme navnet med et annet suffiks, for eksempel .biz eller .net som det vises på bildet nedenfor.

Bluehost meld deg på

I eksemplet (www.howdy.com), når vi endrer domenet til noe som www.howdyworldwide.com, ender vi opp med en unik adresse som er akseptabel.

Hvis du ønsker det, kan du også velge fra forslagene fra Bluehost som inneholder suffikset .com på dem.

Når dette er gjort, vil du bli ført til neste side som krever at du fyller ut dine personlige opplysninger.

Bluehost meld deg på

Fyll ut alle nødvendige områder, inkludert ditt navn, e-postadresse, bostedsland og mer. Rett under dette ser du betalingsmetodene pluss det totale beløpet som skal betales.

For å få den beste verdien, kan du vurdere å ta en treårsplan som tilbyr lavest vertsgebyr per måned.

Bluehost-pakkeinformasjon

Treårsplanen har en månedlig avgift på $ 3,95.

Eller du kan gå for en 12-måneders plan, avhengig av budsjett.

Etter å ha fylt ut dine personlige opplysninger, inkludert betalingsinformasjonen din, må du forsikre deg om at du sjekker ut personvernreglene for plattformen, så vel som vilkårene for bruk og avbestilling. Hvis det er noe verdt å bli lagt merke til, vil det være der.

Bluehost betalingsinformasjon

Når dette er gjort, merk av i ruten for å bekrefte at du har lest alle relevante dokumenter og ønsker å fortsette.

Du blir ført til en side der du velger et passord for Bluehost-kontoen din. Klikk knappen Opprett passord, og tast inn passordet du ønsker. Merk av i den lille ruten for å godta vilkår og betingelser, og klikk deretter Neste. Du blir ledet til en “gratulasjon” -side der du vil være pålagt å logge inn på Bluehost-kontoen din. Deretter går du over til e-postadressen din, der du finner påloggingsdetaljene og lenken til cPanel. CPanel er den sentrale kontrollseksjonen for ditt hostede nettsted.

Forsiktighet

Et ord med forsiktighet for denne – du vil så mye som mulig unngå å bruke et passord som er forutsigbart, for eksempel navnet ditt eller familiemedlemmer. Vurder å sette opp et passord som inneholder store og små bokstaver, spesialtegn samt tall. På denne måten, uansett hvor enkle ordene i passordet kan være, vil det ta en sum på noen – selv med spesielle tekniske ferdigheter – å komme forbi det.

Når du er logget inn, vil du bli ført til en side der du trenger å velge et tema (slik nettstedet ditt vil se ut).

Ikke bekymre deg, det er en rekke fantastiske temaer å velge mellom.

Etter å ha valgt et tema, blir du ført til en side som lar deg begynne å bygge bloggen. Du vil bli spurt om du ønsker å bygge en bedrift eller et personlig nettsted; Velg riktig og fortsett.

Når du klikker på Start bygging, blir du ført til WordPress-dashbordet.

Wordpress Dashboard

Hvis du foretrekker å bruke en videoguide, er akkurat denne av WordPress ganske nyttig.

Etter å ha sett videoen, bør du lettere kunne cruise gjennom denne guiden, da vi vil utdype noen av områdene som allerede er nevnt i videoen..

Datamaskinen din bør be deg om å installere WordPress, men hvis ikke, gå til Bluehost cPanel og klikk på Mine nettsteder. Du skal kunne installere den derfra og logge inn.

Nå er det her selve arbeidet starter.

Hvis du ikke hadde valgt et tema i utgangspunktet, kan du vurdere å velge et tema før du fortsetter videre. Du kan finne temaene under Utseende-menyen i WordPress-kontoen din.

Uansett hvilket tema du velger, vil du finne ut at de alle er enkle å installere og bruke. Utforsk gjerne så mange temaer som mulig; det beste er at WordPress lar deg endre temaene så regelmessig du vil, med muligheten til å tilpasse dem alle.

Fra WordPress-oversikten har du tilgang til en rekke menyer, inkludert innlegg, utseende, plugins, brukere, innstillinger og mer, som du ser på bildet nedenfor.

Wordpress Dashboard Menu

Gå videre og tilpass bloggen din deretter. Du kan ordne menyene, taste inn tjenestene dine og legge til kontaktsidene dine direkte fra utseendet.

Avhengig av hvordan du trenger bloggen din for å se ut, kan det ta mindre enn en dag å ha den oppe og går.

Du kan også trykke på Visit My Site-knappen øverst til høyre på instrumentbordet. Du vil kunne se bloggen din på samme måte som den vises når du går live.

Når du har tilpasset alt du trenger, inkludert menyer, innlegg og kontaktinformasjon, kan du trykke på knappen Publiser øverst til høyre for å komme live.

Husk å merke både brukernavn og passord for WordPress og Bluehost. Du bør også vurdere å merke viktige sider som påloggingssidene; Dette vil gi deg direkte tilgang til en hvilken som helst del av bloggen din til enhver tid.

Tips

Når du fortsetter å bygge bloggen din, kan det være lurt å fjerne nettleserloggen når du har gjort endringer, for å kunne se endringene du har gjort på bloggen din. Ellers kan det hende at nettstedet ikke bruker endringene, da det ville lansere de tidligere versjonene (uten endringene). Dette er ikke standard for alle nettlesere, men et godt antall Chrome- og Mozilla-brukere har rapportert om slakheten i å utføre endringer med mindre nettleserhistorikken er tømt.

Alt i alt, ta deg tid til å forstå nettstedet ditt. Forstå at du vil gjøre noen feil her og der, men med denne guiden, den koblede videoen over og andre nyttige ressurser på WordPress-nettstedet, bør du være i gang på kort tid.

7 viktige tips for WordPress Bluehost-bloggen din

For å hjelpe deg med å få mest mulig ut av WordPress-funksjonalitetene dine, har jeg noen tips til deg:

 • Utseende-delen er en av de viktigste delene av WordPress; ta deg tid til å forstå hvordan du plasserer menyene og de andre delene av bloggen din. Forstå at dette er delen som er ansvarlig for hvor fantastisk bloggen din ser ut (eller ikke).
 • Hvis du skal bruke 40 timer på å bygge bloggen din, kan du vurdere å dedikere minst 20 timer i dette området for å være sikker på at du har det riktig. Du kan også vurdere å få venner til å låne det andre og tredje øyet for å gå gjennom hva du gjør med utseendet til bloggen din. På denne måten vil du være sikker på å publisere noe alle liker.
 • Du kan enten velge å opprette nye innlegg fra WordPress-plattformen eller fra et annet verktøy, for eksempel Word, og laste det opp på nettstedet ditt. Det anbefales imidlertid å bare laste opp innhold på WordPress når du er klar til å publisere for å unngå å miste dataene dine til systemfeil eller internettinstabiliteter. For å laste opp et innlegg, gå til Innlegg-knappen og klikk deretter Legg til nytt.
 • Bare publiser innhold av høy kvalitet. Det er ingen måter rundt dette. Den beste – og kanskje den eneste – måten å sikkert utvide følgende, og dermed bloggtrafikken, er ved å legge ut innhold av høy kvalitet. Dette er den sikreste måten å øke leserskapet ditt på, uansett om nisjen er konkurransedyktig eller ikke.
 • Du kan enkelt legge til en bilde-, video- eller lydfil fra Media-delen på dashbordet. Størrelsen på mediet må imidlertid ikke overstige 64 MB. I tillegg kan du legge til enhver form for medier til et innlegg fra Innlegg-delen.
 • Du kan også legge til elementer i sidefeltet eller fotnoten gjennom utseendet under Widgets.
 • Til slutt kan du bruke verktøy som Drip for å sende e-post eller nyhetsbrev til leserne dine. WordPress lar deg installere slike verktøy med ett klikk fra plugins-delen.

Gratulerer – WordPress-bloggen din er klar til å bli sendt ut!

Der går du – du har lært hvordan du starter en WordPress-blogg med Bluehost fra begynnelse til slutt.

Det beste med å bygge bloggen din er at du forstår hvor du kan finne alt du trenger til enhver tid. Selv om det kan høres enklere ut på det tidspunktet å gi arbeidet til en utvikler, vil du nekte deg selv all moroa med å forstå nettstedets fungerer, og kanskje enda viktigere er at du fortsetter å lære en nøkkelferdighet i dag.

Hvis du har spørsmål eller kommentarer om noe som finnes i denne guiden, ikke nøl med å slippe dem i kommentarfeltet nedenfor.

For nå, fortsett og gjør internett til et bedre sted!

HostGator-logo

Vårt utvalgte webhotellvalg:
Få topp karakter hosting for så lite som
$ 2,64 per måned

StartBloggingOnline.com godkjent hosting

Relatert artikkel

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map