A legjobb domain-regisztrátorok áttekintése: A 2020-as névszervezők

Mi van a névben? Sokat, különösen, ha a webhely domainneveiről beszélünk.


A domain név választása óriási hatással lehet az online sikerre. Olyan nevet szeretne, amely emlékezetes, könnyen megtalálható, és amelyet nem szabad összekeverni egy másik vállalkozással.

A legjobb domain-regisztrátorok megtalálása kulcsfontosságú, és a domain-regisztrátorok véleménye, mint ez, sokat segít kihozni. Meg kell találnia egy olyan domain regisztrációs céget, amely megbízhatóságot, hasznos funkciókat, megbízható ügyfélszolgálatot és alacsony árat kínál.

Nem biztos benne, melyik domain-regisztrációs társaságot választja? Itt található egy teljes útmutató arról, hogy mit kell keresnie, valamint öt domain regisztrátorról szóló áttekintést, amelyeket el szeretne olvasni.

Legjobb domain regisztrátor

Mik a domain regisztrációs cégek??

Egyszerűen fogalmazva: a domain regisztrátorok vagy a domain szolgáltatók (domain regisztrációs cégek) kezelik és rendelik az internetes domain neveket. Lehetnek non-profit szervezet vagy kereskedelmi vállalkozás. Mindkettőt általános felső szintű domain nyilvántartás (gTLD) vagy országkód felső szintű domain nyilvántartás (ccTLD) által akkreditálni kell.

A Domain Name System (DNS) egy világszintű webszolgáltatási hálózat. A DNS minden weboldalához kétféle módon lehet hozzáférni: akár domain névvel, akár IP-címmel. Mivel az IP-címek hosszú számsorozatok, nyilvánvalóan az internet-felhasználók nagy többsége inkább a domainneveket használja.

Csatlakozzon az INGYENES edzéshez

Szeretné megtanulni, hogyan kell felépíteni a 6 számú hatóság webhelyét?

Csatlakozzon ehhez az ingyenes képzéshez…

 • Végül rendelkezzen bevált módszerrel a jövedelmező rések megtalálására
 • Hozzáférés egy bolondbiztos kulcsszó-kutatási módszerhez
 • Tudja meg, hogyan lehet kiszervezni a minőségi tartalmat
 • Megtanulhatja, hogyan lehet fejfájás nélkül létrehozni a fehér kalapra mutató linkeket a webhelyére

Szeretne többet megtudni? Nézze meg ezt a videót a DNS-en:

A domain név az online identitás. Vegye figyelembe, hogy valószínűleg egynél több domaint szeretne. Számos vállalat megvásárolja nevét különféle kiterjesztésekben, a legjobb domain kiterjesztésekkel a .com, .org, .net (kivéve, ha országspecifikus kiterjesztésre van szüksége). Az ügyfelek könnyebben megtalálhatják online az interneten.

Ha magánszemély vagy kisvállalkozás része, akkor valószínűleg meg szeretné vásárolni domainjét egy kereskedelmi domain regisztrátoron keresztül. Szolgáltatásokat és funkciókat kínálnak az Ön igényeinek megfelelően.

A legjobb domain regisztrátor összehasonlítás

Domain név szolgáltatók: figyelembe veendő szolgáltatások

Nagyon sok domain regisztrátor érhető el. Honnan tudja, melyik cég a legmegfelelőbb az Ön igényeinek? A domain regisztrátor mérlegelésekor keresse meg a következőket:

 • Ügyfélszolgálat – Van-e hozzáértő személyzetük, amely egyedi támogatást tud nyújtani? Milyen gyorsan számíthat válaszra?
 • Ár – Hogyan lehet összehasonlítani a versenyt? Bevezető ajánlatuk lejárata után milyen árakat fog fizetni hosszú távon?
 • Könnyű használat – Mennyi műszaki know-how-ra van szüksége? A domainkezelő oldala tiszta és könnyen navigálható?
 • Jellemzők – Egyes regisztrátorok az egyszerű domain név regisztráción túl sokféle funkciót kínálnak. Milyen funkciókat kínálnak és ténylegesen hasznosak lesznek-e az Ön egyedi igényeihez?

Az első öt legjobb domain regisztrátor vélemény

NameSilo kuponkód: startblog

Egyértelmű árpolitikával rendelkező domain regisztrátort keres? A NameSilo-nak nincsenek rejtett díjai, átutalási díjai, minimális megrendelése vagy egyéb ártalanítása. A teljes szolgáltatás üdítően mentes az eladásoktól és a kiegészítőktől.

Különféle funkciókat kínálnak, amelyeket más regisztrátorok általában nem kínálnak ingyenesen. Néhány népszerű ingyenes szolgáltatás a következő:

 • Domain továbbítás
 • Portfólió menedzsment
 • DNS-kezelő eszközök
 • E-mail továbbítás
 • Registry Lock

Bár úgy gondoljuk, hogy ezek a srácok a legjobb domain-nyilvántartó, a navigáció az oldalon kissé zavaró lehet. A tartalom elrendezése szintén kissé rendetlen. De ha figyelmen kívül hagyja ezeket az esztétikai kérdéseket, akkor a NameSilo sokat kínál, és a domain nevek költsége nagyon méltányos.

1988-ban alapították, 1&Az 1 az egyik legrégebbi és legjobb domain név regisztráló. Hatalmas hirdetési jelenlétük van, amely valójában csak a GoDaddy versenytársai. A hosszú élettartamuk és méretük nagyszerű kiszolgálást eredményez-e??

Csak kissé. Ha szeretné az alapokat, 1&Az 1 remek választás. Megbízható tárhelyet, biztonságot és sok minden mást kínálnak, amely a webhely működéséhez és működéséhez szükséges.

A bevezető árak havi kilencvenkilenc cent az első évben. Ezután az árak olyan szintre növekednek, amely hasonló lesz a GoDaddy-hez és más nagyobb regisztrátorokhoz.

Személy szerint nem vagyok túl izgatott az olyan árazási tervekről, amelyek rövid időre szuper alacsony tarifát kínálnak, csak hogy növeljék az árat, ha Ön a szolgáltatástól függ.

Azonban 1&Az 1 kicsit más. Kezdeti kedvezményük egy évig tart. Ráadásul a szokásos tarifaik megfelelnek az ipari szabványoknak. A konkrét nem diszkontált tarifák a kívánt funkcióktól függnek.

Az egyik jelentős hátránya az 1-nek&1 az ügyfélszolgálat. Nagyon sok panasz érkezik az elérhetőség és segítőkészség hiánya miatt. Személy szerint soha nem volt probléma az 1-gyel&1 ügyfélszolgálata. De ez egy olyan kérdés, amelyet tudnia kell.

Ha olyan abszolút legalacsonyabb árat keres, amelyet a leghosszabb ideig kaphat, akkor valószínűleg szereted az 1-et&1. A domain szolgáltatók mentén alacsony pontszámot kapnak az ügyfélszolgálatban. Ha úgy gondolja, hogy sok személyre szabott segítségre van szüksége, 1&Lehet, hogy az 1 nem a legjobb választás.

Ha még a Super Bowl-ot is látta, akkor valószínűleg hallott már a GoDaddy-ról. Híresek off-beat, gyakran kockázatos Super Bowl reklámjaikról. De vajon valóban az egyik legfontosabb domain-regisztrátorok, vagy valamennyien egyszerűen feltűnő marketing?

A legtöbb esetben igen. A GoDaddy ajánlatok az egyik legjobb domain regisztrátorok a biztonság és a megbízhatóság szempontjából. Saját adatközpontokat működtetnek Európában, Ázsiában és az Egyesült Államokban. Számos vírus- és spamvédelmet is kínálnak.

Egy másik kulcsfontosságú szolgáltatás az ügyfélszolgálat. Élő támogatást telefonon keresztül elérhető a nap 24 órájában. Ha bármilyen probléma merül fel, akkor nem kell az e-mailes választ várnia.

A GoDaddy-nek azonban vannak hátrányai. Árstruktúrájuk meglehetősen zavaros lehet. Kezdeti ajánlatuk nagyszerű. Az első hónapja akár kilencvenkilenc cent is kerülhet! A próba ajánlat lejártát követően azonban meg kell győződnie arról, hogy nem jelentkezik be olyan drága szolgáltatásokra, amelyeket nem kíván.

Összességében a GoDaddy egy megbízható és biztonságos webhely – csak legyen óvatos, mielőtt elkötelezné magát a hosszú távú előfizetési tervekkel!

Rendben, tehát nincs a legtisztább cégnév. A Name.com azonban megbízható, egyértelmű szolgáltatást kínál. Ezenkívül egyenes árakat kínálnak. Itt nem bombáznak fel eladások.

Gyors domain névátvitelt kínálnak. Ha jelenleg más regisztrátort használ, de át akarja váltani a Name.com webhelyre, akkor ezt megteheti anélkül, hogy meg kellene várnia az EPP kód átvitelét..

Összességében megbízható szolgáltatást és barátságos, hozzáférhető támogató személyzetet kínálnak. A Name.com nem kínál egy csomó harangot és sípot. De ők sem tesznek nyilvánvaló hibákat. Állandóak, megbízhatóak és méltányos áron.

Soha nem hallottam Gandiról? Ez érthető. Szinte semmit sem költenek a reklámra. Üzletük szinte teljes egészében a szájról szájra támaszkodik.

Ráadásul nem pontosan a leginkább családbarát internetes cég. Mottójuk: „Nincs bika ***”. Noha ez kissé neprofesszionálisnak tűnhet, valójában frissítőnek látom az érzelmeket.

Teljes mértékben elkötelezettek a nyitott és őszinte kommunikáció mellett ügyfeleikkel. Nem rejtik el áraikat, és nem zaklatnak téged egy csomó eladással.

A Gandi minden domain két ingyenes tárolt oldalt tartalmaz a webhelyére, egy ingyenes blogot és egy éves SSL tanúsítást, e-mail szolgáltatásokat és egyéb funkciókat..

Több mint 1,8 millió domain nevet kezelnek több mint 190 országban. Mindeközben elkötelezetten védik ügyfeleik magánéletét. Noha nem sok időt töltenek maguk marketingjével, a közvetlen és őszinte üzleti gyakorlat iránti elkötelezettségük odaadó.

Következtetésünk a felső domain regisztrátorokról

Az Ön webhelyének látogatói soha nem fogják tudni vagy érdekli, ki tárolja az Ön domainjét. De minden bizonnyal észreveszik, ha webhelye gyakran le van állítva, vagy más módon nem érhető el!

A fent felsorolt ​​regisztrátorok jó hírű, megbízhatóak és hozzáférhető ügyfélszolgálatot kínálnak. Mindegyikük magas domain regisztrátorértékeléssel rendelkezik.

Az, hogy melyik regisztrátor felel meg az Ön igényeinek leginkább, attól függ, hogy hol vannak a prioritások. Például, ha a lehető legalacsonyabb árat keresi, akkor előfordulhat, hogy nem kap sok ingyenes szolgáltatást. A legjobb megoldás az, ha pontosan megérti, mire van szüksége egy domain regisztrátorban, mielőtt vásárolni kezd.

A megfelelő domain-regisztrátor megtalálása elősegíti vállalkozása növekedését és virágzását. Ezenkívül egy megbízható regisztrátor az elkövetkező években nyugalmat nyújt Önnek.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map