Hoe u een gratis domeinnaam voor uw website kunt krijgen (Registreer u nu!)

De domeinnaam van uw website is een belangrijk onderdeel van uw online identiteit. Het is niet alleen de toegangspoort tot uw website, maar het is de manier waarop klanten u onthouden.Daarom besteden veel bedrijven wat extra tijd aan het zoeken naar het perfecte domein.


Maar vandaag wil ik het hebben over hoe u een gratis domeinnaam voor uw website of e-mails kunt krijgen. wist je dat er manieren zijn (als je slim bent en rondkijkt) om een ​​gratis domeinnaamregistratie te krijgen?

Yep! U kunt hostingproviders en website-bouwers vinden die een gratis domeinnaam invoeren als u met hun diensten meegaat. Ja, tenzij u kiest voor een premium domein, zijn domeinen niet te duur. Maar tegelijkertijd, waarom niet geld besparen waar je kunt?

Als u kiest voor een volledig gratis domeinnaam zonder webhosting, kunt u wel wat geld besparen, een van de grootste nadelen is het eigendom van het domein. Aangezien het domein gratis is, zult u er niet de volledige eigendom van hebben en zal de inhoud die u maakt ook niet van u zijn en kan deze op elk moment worden verwijderd in de gril van de hostingprovider.

U zult waarschijnlijk ook te maken krijgen met advertenties op uw website en u zult niet het recht hebben om inkomsten te genereren met de site voor uw eigen doeleinden. Beide nadelen zijn groot voor bedrijven en bloggers, dus denk goed na voordat je deze weg inslaat. Je bent gewaarschuwd!

Als bedrijf of blogger wilt u ervoor zorgen dat u volledig eigenaar bent van elk aspect van uw website. U wilt ook de volledige controle hebben over het genereren van inkomsten op uw website. Aangezien de domeinprovider de advertenties op de meeste gratis domeinen plaatst, kunt u er geen geld mee verdienen, aangezien het in ruil is voor een service die ze gratis of tegen een gereduceerde prijs aanbieden..

Voor bedrijven of bloggers die winst willen maken, als u op zoek bent naar een gratis domein, dan is de beste optie om het te krijgen met betaalde hosting. Het zou zijn alsof u het domein alleen krijgt, maar de webhost laat u weinig tot niets zeggen over wat u met uw site doet, zodat u het kunt gebruiken zoals u wilt.

Doe mee met de GRATIS training

Wilt u leren hoe u 6-cijferige autoriteitssites kunt bouwen?

Doe mee met deze gratis training…

 • Eindelijk een bewezen methode om winstgevende niches te vinden
 • Krijg toegang tot een waterdichte zoekmethode voor zoekwoorden
 • Leer hoe u inhoud van hoge kwaliteit kunt uitbesteden
 • Leer hoe u white hat-links naar uw site kunt bouwen zonder hoofdpijn

Wil je toch een volledig gratis domeinnaam?

Hoe dan ook, lees verder, want ik zal je laten zien hoe je de domeinnaam op een paar verschillende manieren volledig gratis kunt krijgen, en ik zal ook zien hoe je deze gratis kunt krijgen met hosting vanaf betrouwbare plaatsen.

Hier leest u hoe u een gratis domeinnaam krijgt

Hoe krijg ik een gratis domeinnaam?

Als u online zoekt naar een gratis domein, heeft u tal van opties die u misschien in de war brengen. U wilt een beslissing nemen die het beste is voor u of uw bedrijf.Daarom hebben we het harde werk voor u gedaan en de beste gratis domeinopties gekozen voor iedereen die gewoon een gratis site wil gebruiken voor hun persoonlijke overpeinzingen, voor diegenen die een solide bedrijfs- of blogplatform willen om wat geld mee te verdienen.

 • HostGator
 • Bluehost
 • Squarespace
 • Dot.tk
 • Biz.nf

Logo van HostGatorHosting is essentieel om elke website functioneel te houden. Voor bedrijven die op zoek zijn om het slim online te spelen en te besparen waar ze kunnen, is het een goed idee om te kiezen voor een hostingbedrijf dat een gratis domein biedt.

HostGator is een van de meest prominente hostingproviders die samen met hun hostingpakketten ook een gratis domein aanbieden. U kunt hosting krijgen vanaf $ 2,64 per maand (wanneer u deze link gebruikt), evenals gratis registratie van een domein voor een jaar. U kunt zelfs op hun site zoeken naar beschikbare domeinen, zodat u iets kunt vinden dat geschikt is voor uw doeleinden.

HostGator geeft u het eigendom van het domein en laat u een website bouwen zoals u wilt. Dit betekent dat u een e-commerce-, informatieve of bloggebaseerde website kunt hebben waarmee u inkomsten kunt genereren zoals u wilt.

Gratis domein met hosting

HostGator is onze eerste keuze en we raden ze ook voor u aan, ook als dit het pad is dat volgens u geschikt is voor u. U kunt ook profiteren van onze korting voor lezers via de onderstaande knop. Genieten!

BlueHost-logoIedereen met een WordPress-website zou bekend zijn met Bluehost. Bluehost is een andere hostingprovider die wordt aanbevolen door WordPress. U kunt zich aanmelden voor hun hostingplan dat begint bij slechts $ 2,95 per maand en wordt geleverd met een gratis .com-domein.

De meeste mensen proberen een .com-domein te krijgen, omdat dit de populairste domeinextensie is. Het kan echter ook moeilijk zijn om het exacte domein te krijgen dat u wilt wanneer u ervoor kiest om een ​​.com te gebruiken.

Omdat .com’s zo populair zijn, zullen bedrijven met gemeenschappelijke thema’s waarschijnlijk innovatief moeten zijn in het bedenken hoe ze een .com-domeinnaam kunnen registreren die gedenkwaardig is.Daarom zijn er de afgelopen tijd zoveel coole en eigenzinnige domeinnamen opgedoken. paar jaar. Wees niet bang om de sprong te wagen met een volledig originele naam!

Logo van SquareSpaceSquarespace is een website-bouwplatform en een hostingprovider die een gratis domein geeft aan individuen die zich aanmelden met een van hun pakketten. Hun plannen beginnen vanaf $ 12 per maand voor een basiswebsite en hosting.

Voor bedrijven die ook transacties online willen verwerken, heeft het platform een ​​zakelijk pakket voor $ 18 per maand dat wordt geleverd met een betalingsportaal. Houd er rekening mee dat SquareSpace 3% in rekening brengt van elke transactie die wordt verwerkt via hun betalingsportaal.

Squarespace is duurder dan zijn concurrenten zoals Weebly, maar het platform heeft een uitgebreide website-builder met professionele webdesign-sjablonen die gebruikers de gewenste resultaten opleveren. Of het nu een op informatie gebaseerde website of een e-commerce is, uw website zal opvallen met SquareSpace-website builder.

Dot.tk wordt mogelijk gemaakt door Freenom, een platform dat gebruikers een jaar lang een .tk-domein gratis biedt. Het geeft hen ook de mogelijkheid om te kiezen uit .gq-, .ml-, .cf- en .ga-domeinen. Nu zijn deze niet zo populair als .com-domeinen (en ze zullen waarschijnlijk ook niet zo goed scoren in de zoekmachines), maar u krijgt gratis domeinnaamregistratie die kan worden gebruikt bij elke hostingprovider.

Dot.tk is een domeinprovider en biedt op dit moment geen andere service aan, zoals hosting of een websitebouwer. De grootste vangst van een domein met dot.tk is dat je het moeilijker zult vinden om hoger te scoren met het domein. Aangezien de aangeboden extensies niet hoog in aanzien staan ​​zoals .com, .net of zelfs .co.

Je kunt het domein ook maar voor een jaar tegelijk claimen. Je moet het na afloop van het jaar vernieuwen, maar vernieuwen is ook gratis. Voor bedrijven of ondernemers die een domeinnaam willen vergrendelen, is het slimmer om gewoon de vergoeding te betalen en een echt domein te vergrendelen, zodat ze weten dat hun website actief is (en ook daadwerkelijk zichtbaar is in de zoekresultaten van Google) met de domein voor de komende jaren.

Net als Dot.tk is Biz.nf een domeinprovider die de gebruiker de mogelijkheid geeft om een ​​domein te registreren met de extensie co.nf. Een extra bonus is dat u de domeinnaam mag gebruiken zolang u ervoor kiest om de website te hosten met Biz.nf, wat ook gratis is. Het platform biedt gratis hosting aan websites gemaakt op Joomla of WordPress voor verkeer tot 5 GB per maand.

Er zijn enkele beperkingen met Biz.nf, bijvoorbeeld als u besluit uw hosting te wijzigen, wordt de domeinnaam niet overgedragen naar de nieuwe host. Dit betekent dat u een nieuwe domeinnaam moet krijgen. Er is ook een limiet aan de bestandsgrootte die u kunt uploaden, die niet groter mag zijn dan 15 MB. Dit is een optie die geschikt is voor mensen die net beginnen en die zo min mogelijk een website willen laten draaien.

Voor bedrijven die willen uitbreiden, is Biz.nf geen ideale optie, omdat u later geen beperkingen wilt voor het uploaden van bestanden en zelfs wilt verhuizen naar een betere host voor een veiligere en betrouwbaardere service.

Hoe u een e-mail kunt krijgen met gratis domeinnaamregistratie

Met een domeinnaam kunt u eenvoudig e-mailadressen laten maken. Stel dat u ervoor kiest om een ​​gratis domein te krijgen door HostGator als uw hostingprovider te kiezen, het platform bevat onbeperkte e-mailaccounts in het pakket die u kunt gebruiken om uzelf en uw team in te stellen met e-mailadressen.

E-mailadressen worden verstrekt door de hostingprovider, dus zolang u een domeinnaam heeft die de provider kan gebruiken, kunt u e-mailadressen laten maken. Houd er rekening mee dat als u een gratis domein van Biz.nf krijgt, u dat domein niet met een andere hostingprovider kunt gebruiken, maar met het platform zelf. Maar je krijgt er wel een gratis e-mailadres bij.

Hoe u een domeinnaam gratis registreert met Wix, Weebly of WordPress

Weebly-logoHet is zo simpel als gewoon aanmelden en de platforms gebruiken!

Wix, Weebly en WordPress zijn allemaal website-ontwerpplatforms die gebruikers een subdomein geven. Een subdomein is iets anders dan een domein, omdat het het gewenste domein samen met de hostnaam bevat, zodat het domein zou zijn: www.uwsite.weebly.com, www.uwsite.wordpress.com, enzovoort. Alle drie platforms bieden een volledig gratis subdomein en zijn gratis te gebruiken. U kunt ze bezoeken via onderstaande links voor meer informatie:
Wix-logo

 • Wix
 • Weebly
 • WordPress

U kunt ook upgraden naar een van de pakketten op deze platforms en gratis een .com-domein krijgen. Weebly heeft bijvoorbeeld een abonnement van $ 5 per maand, waarbij er geen reclame door het platform op uw website staat en u een gratis domein krijgt.

WordPress-logoDeze drie platforms zijn ideaal voor iedereen die gratis een website wil opzetten. Het elimineert alle kosten die verband houden met uw website om te beginnen. Houd er echter rekening mee dat u niet toegang hebt tot alle sjablonen die beschikbaar zijn op het platform, alleen de gratis. Ook heb je om te beginnen beperkte opslagruimte op de website. Maar voor iedereen die een informatie- of bloggebaseerde website maakt, zouden deze beperkingen er niet echt toe doen.

Hoe u een domein en hosting gratis kunt krijgen

Het maakt niet uit hoe groot uw bedrijf is, u probeert te besparen waar u maar kunt. Geloof het of niet, je kunt zelfs besparen op zowel hosting als domein. Hiervoor moet je kiezen voor een uitgebreide website-builder die je zowel hosting als een domein biedt.

Er zijn twee manieren om een ​​gratis domeinnaam te krijgen zonder bovenop te betalen voor hosting:

 • Hosting en een subdomein: We hebben deze platforms al behandeld, maar WordPress, Weebly en Wix geven bedrijfseigenaren de kans om hun websites ook op het platform te hosten en een gratis subdomein te bieden. U hoeft alleen maar een website te ontwerpen via een van de platforms. Houd er rekening mee dat het subdomein het platformdomein bevat.
 • Hosting en een domein: iPage en SquareSpace bieden bedrijven een .com-domein en hosting wanneer u voor hun diensten kiest. Beide platforms voor het bouwen van websites vragen gebruikers om een ​​website te ontwerpen die vervolgens door de platforms wordt gehost. Squarespace biedt zelfs cloudgebaseerde hosting aan haar klanten. Biz.nf is een andere optie die een advertentievrije hostingprovider is die specifieke extensiedomeinen geeft, die we al hebben behandeld.

Gratis lijst met domeinnaamproviders

Wilt u meer weten over hoe u een gratis domein voor uw website of e-mail kunt krijgen? Welnu, we hebben degenen besproken die volgens ons de beste zijn, maar als u uw eigen onderzoek wilt doen naar opties met en zonder webhosting, dan zal dit u helpen aan de slag te gaan.

U kunt de tafel naar wens sorteren.

Veelgestelde vragen over het registreren van een domeinnaam

Een gratis domeinnaam krijgen klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Daarom hebben we een aantal veelgestelde vragen behandeld als het gaat om het registreren van een gratis domein.

 • Kan ik echt een domein gratis krijgen??

Ja, de genoemde hostingproviders bieden u gratis een domeinnaam. De andere opties doen ook hetzelfde, maar houd er rekening mee dat deze niet levenslang gratis zijn. Hostingproviders hebben doorgaans een gratis domeinperiode van 1 jaar. Daarna zijn er kosten voor verlenging. Dot.tk en Biz.nf laten je het domein verlengen nadat de termijn gratis is verstreken.

 • Maakt het uit welke domeinextensie ik krijg voor mijn gratis domein?

Nee, de extensie doet er niet echt toe. Maar houd er rekening mee dat meer dan 70% van de websites een .com-extensie gebruikt. De meeste hostingproviders die een gratis domein aanbieden, bieden alleen .com-extensies aan. Omdat andere extensies mogelijk duurder zijn.

 • Hoeveel kost een domeinnaam als ik hem wil kopen?

De kosten van een domeinnaam variëren, variërend van $ 10-15, maar als u een domeinnaam met een premium prijskaartje wilt kopen, kan dit veel meer kosten, sommige zelfs tienduizenden dollars.

 • Welke van de gratis domeinnaamservices is de beste?

Het is moeilijk om de beste service te bepalen, omdat alle services die we hebben vermeld betrouwbaar zijn. Maar als u een bedrijf bent dat geïnteresseerd is in een sterke online aanwezigheid, heeft u een betrouwbare domeinserviceprovider nodig. Daarvoor zou de beste optie zijn om te kiezen voor een hostingprovider zoals HostGator die een gratis .com-domein in hun pakket opneemt.

 • Zijn de domeinen op Wix, WordPress en Weebly echt gratis?

Houd er rekening mee dat deze platforms voor het bouwen van websites gratis subdomeinen bieden. Ze bieden geen echt domein. Maar ze zijn allemaal gratis te gebruiken, maar hebben ook limieten gesteld aan hun gratis diensten. De website die u op deze platforms maakt, kan ook worden gebruikt met een domeinnaam die u koopt of gratis krijgt van een andere bron.

 • Kan een domein voor altijd gratis worden geregistreerd??

Er is geen manier om voor altijd een domeinnaam te bezitten. Zelfs als u voor een domeinnaam betaalt, kunt u deze maximaal 10 jaar lang kopen. Uw domeinprovider stelt u op de hoogte van de vervaldatum en stuurt herinneringen voordat deze verloopt, zodat deze kan worden verlengd.

Als een domein niet wordt verlengd voordat het verloopt, wordt het geveild en kan het door anderen worden gekocht.

 • Hoe weet ik welk gratis domein beschikbaar is?

Voordat u een domein kunt registreren, moet u ervoor zorgen dat het beschikbaar is. Er zijn verschillende plaatsen waar u kunt controleren op domeinbeschikbaarheid, zoals GoDaddy of Domain.com. U kunt zoeken naar het exacte domein dat u wilt en het zal u informeren als het beschikbaar is en de prijs.

Gratis domeinnamen: onze laatste gedachten

Uw domeinnaam wordt uw online identiteit. De meeste bedrijven kiezen er een die uit hun bedrijfsnaam bestaat.

Terwijl je op zoek bent naar het juiste domein, heb je opties om het gratis te registreren, maar welke route je ook neemt voor je gratis domein, zorg ervoor dat je het volledige eigendom hebt terwijl je het gebruikt. U wilt ook de vrijheid om reclame te maken voor en inkomsten te genereren met uw bedrijf.

Het is belangrijk dat u de details bekijkt van wat het gratis domein precies inhoudt. Zo weet u zeker dat uw website probleemloos online blijft en uw online bedrijf soepel functioneert.

Als u van plan bent om geld te verdienen of zaken te doen met uw website, raden we u aan te beginnen met HostGator.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map