Beste zakelijke e-mailproviders voor 2020 (beoordelingen door experts)

Veel services bieden nogal wat e-mailhosting, maar ze zijn niet allemaal voldoende voor zakelijke behoeften. U wilt zogenaamde ‘gratis’ services vermijden, omdat deze niet de middelen bieden die nodig zijn om zelfs low-end operaties te ondersteunen. U moet ook rekening houden met de extra functies die zakelijke e-mail vereist.


Meerdere accounts zijn een must. Over beveiliging en anti-SPAM-inspanningen kan niet worden onderhandeld. Bekijk de volgende clip als je de beveiligingsfuncties wilt beperken om in de gaten te houden:

Beste zakelijke e-mailprovidersU heeft snelheid en betrouwbaarheid nodig, evenals de mogelijkheid om verschillende services te gebruiken voor toegang tot e-mail. Vergeet niet dat uw bedrijf (hopelijk) zal groeien, dus de capaciteit om middelen te schalen is een ander belangrijk element.

Er is veel om over na te denken, en daarom zal het vinden van de beste zakelijke e-mailservice uw inspanningen een beetje ontlasten.

Het web is bezaaid met opties, maar met een zorgvuldige analyse en vergelijking van de best beoordeelde services; we kunnen onze opties beperken tot de opties die er vanuit zakelijk oogpunt het meeste aan hebben. Wie staat bovenaan de hitlijsten? Wat is de beste zakelijke e-mail? We gaan het vandaag ontdekken als we de beste namen in de game opsplitsen.

Beste e-mailproviders voor vergelijkingstabel voor bedrijven

Dit zijn de beste zakelijke e-mailproviders

Logo van LiquidWebHet engagement van LiquidWeb voor bedrijfsoplossingen is bekend. Van volledig beheerde dedicated servers tot WordPress-hosting en meer.

Ze hebben een klein imperium gebouwd op de achterkant van high-end serverhardware, die Linux- en Windows-hostingopties biedt, een superieure snelheid en uptime handhaaft en hun klanten de klok rond ondersteuning biedt voor technische problemen.

Doe mee met de GRATIS training

Wilt u leren hoe u 6-cijferige autoriteitssites kunt bouwen?

Doe mee met deze gratis training…

 • Eindelijk een bewezen methode om winstgevende niches te vinden
 • Krijg toegang tot een waterdichte zoekmethode voor zoekwoorden
 • Leer hoe u inhoud van hoge kwaliteit kunt uitbesteden
 • Leer hoe u white hat-links naar uw site kunt bouwen zonder hoofdpijn

U zult klant na klant vinden die hun service en betrouwbaarheid prijst, en dat is allemaal welverdiend.

In termen van e-mailaanbiedingen bieden ze u tal van opties die POP3-, IMAP- of SMTP-protocollen inschakelen, en bieden ze e-mailhosting voor zowel Linux- als Windows-servers.

Hun Linux- en Windows Mail-hosting beschikt over onbeperkte domeinen en mailboxen, samen met anti-SPAM-bescherming en een reeks beveiligingsservices, ondersteund door hun geweldige ondersteuningsteam.

U kunt een List Server opzetten om e-mailabonnementen te beheren; u kunt een onbeperkt aantal e-mailclients instellen (of webmail gebruiken) om uw berichten te bekijken. U kunt zelfs synchroniseren met Microsoft Outlook, waardoor het e-mailgemak nog meer wordt verbeterd.

De mailhosting van LiquidWeb wordt ook geleverd met een ingebouwde agenda, functies voor taakbeheer en mobiele toegang via webmail. Alle hartelijke aanbiedingen die hen tot een “beste e-mail voor bedrijven” maken.

Logo van InMotion HostingInMotion is een grote naam als het gaat om open source-oplossingen voor webhosting. Ze pronken openlijk met hun associaties met open source-koningen zoals Joomla en b2evolution.

Ze noemen zichzelf ‘Linux-professionals’ en hebben de servers om hun beweringen te staven. Snel, krachtig en, als je technische expertise nodig hebt, volledig beheerd (de druk wegnemen van bedrijven die de extra knowhow nodig hebben om de bal aan het rollen te krijgen).

Met e-mail is het meer hetzelfde. U kunt een onbeperkt aantal e-mailadressen maken, ongeacht welk InMotion-hostingplan u kiest.

Gratis domein met hosting

Ze begeleiden u bij het maken en openen van accounts. Als u een desktop-e-mailclient wilt configureren om uw e-mail te controleren of om toegang te krijgen tot uw accounts via webmail of op een mobiel apparaat.

Beveiliging en anti-SPAM zijn standaard en als u automatische reacties of het doorsturen van e-mail wilt instellen, helpen ze u om alles te configureren.

Dit is een geweldige optie als u op zoek bent naar de beste e-mailhosting voor kleine bedrijven, omdat hun ondersteuningsniveau van het hoogste niveau is.

InterServer-logoLaat de ‘betaalbare’ bijnaam u niet misleiden door te denken dat deze jongens een goedkope, alledaagse hostingservice zijn. De lofbetuigingen van InterServer strekken zich wijd en zijd uit, waarbij klanten hun kenmerkende platform en topondersteuning prijzen.

Heeft u het gemak van shared hosting nodig? Ze hebben je gedekt. Heeft u de kracht nodig die wordt geleverd met VPS of speciale aanbiedingen? Geen zweet. InterServer is all-in op geavanceerde functionaliteit en helpt high-end power-gebruikers.

InterServer’s benadering van e-mail? Ze laten je het doen met je keuze uit SMTP of POP3. Je hebt toegang tot je meerdere accounts via webmail of een desktopclient.

Je kunt dingen aansluiten via Linux of Windows en ze bieden ondersteuning om je gegevens veilig te houden en SPAM tot een minimum te beperken. Dit komt allemaal bovenop hun handige kennisbank, die extra informatie biedt over het op de hoogte blijven van uw e-mailconfiguratie als een professional.

A2 Hosting-logoZe zijn misschien niet de grootste naam, maar A2 Hosting biedt enkele van de beste services op de hostingmarkt. Als u het merk wel herkent, komt dit waarschijnlijk door hun eersteklas snelheid, betrouwbare servers, genereuze bronnenaanbod en een scala aan ontwikkelaarsopties. Ze beknibbelen niet op krachtige hosting en ze beknibbelen ook niet op e-mail.

Onbeperkte accounts worden bij elk hostingplan geleverd, samen met de mogelijkheid om te kiezen tussen IMAP-, POP3- en SMTP-protocollen.

Je kunt ook allerlei handige extra e-mail extra’s integreren, waaronder phpList, Dada Mail, Pommo, Squirrelmail en meer. Installatie is een makkie en ondersteuning voor alle e-mailopties is van het grootste belang voor de cursus als het gaat om de service van A2 Hosting. Absoluut een topkeuze voor de beste zakelijke e-mailprovider.

DreamHost-logoZolang DreamHost zijn hoge serviceniveau voortzet, blijven ze bovenaan de lijst staan ​​zoals deze. “Award Winning Web Hosting” is niet overdreven, want ze hebben de lofbetuigingen, cijfers en tevreden klanten om hun grote praatje te ondersteunen.

Nu heb je misschien wel eens gehoord van de problemen van DreamHost met hun e-mailservers in het verleden, maar ze hebben het allemaal omgedraaid en hebben het schip weer op koers gebracht. Gebruik naar hartenlust IMAP, POP3 en SMTP.

Schakel SSL in voor geavanceerde beveiliging, en natuurlijk wordt elke stap ondersteund door de geweldige klantenondersteuning van DreamHost. Als u de beste zakelijke e-mailprovider voor uw bedrijf wilt, wilt u alles wat DreamHost te bieden heeft onder de loep nemen.

Het maakt niet uit met welke van deze keuzes u gaat, u gaat met een kandidaat voor de beste e-mailhosting voor kleine bedrijven. Elk heeft een klein voordeel in bepaalde arena’s, en uw uiteindelijke beslissing zal grotendeels neerkomen op het aanbieden van hostingplannen die voldoen aan uw individuele bronnen en functies.

Wat betreft het bieden van geweldige bedrijfsgerichte oplossingen, hebben al deze topspelers veel te bieden, en nog wat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map