Bluehost e-postvert: Er planer og priser gode?

BlueHost er populær på grunn av sitt store navn, rimelige kostnader og forpliktelse til å betjene sine brukere, i tillegg til å være en anbefalt leverandør av webhotell for WordPress-byggere og bloggere.


bluehost e-post hostingLa oss lære litt mer om selskapet og hvordan de kom i gang før vi får se på BlueHost-e-posthotell..

BlueHost etablerte hovedkvarteret i Provo, Utah, og etablerte virksomheten i 2003. De hadde et fantastisk hovedmål, som var å gjøre et bedre webhotellfirma. De ble nylig anskaffet av Endurance International og er nå på topp 20-listen over webhotellfirmaer i verden.

BlueHost holder brukerne sine i tankene når de gjør endringer eller tillegg til policyer og planer. De tilbyr de typer pakker som brukerne ønsker og trenger, til en pris de virkelig har råd til, til tross for denne overkommelige prisen, er det ingen ofre når det gjelder kvaliteten på produkter og tjenester.

Om e-hosting hos Bluehost

BlueHost vet at ikke-tekniske mennesker begynner å bli føttene våte av nettstedbygging. Brukere leter etter en opplevelse av nettstedsbygging som bygger på datakunnskapen de har fått i sitt arbeid og personlige liv.

BlueHost vet at når forbrukerpopulasjonen har økt kunnskap om nettstedsbygging, bygger det deres selvtillit til å utvide på den kunnskapen. Det gir dem selvtilliten til å komme videre med å eie en eller flere nettsteder.

BlueHost sysselsetter eksperter som er tilgjengelige for å hjelpe begynnende nettstedbyggere med å lære å forstå alle nettbyggings- og designverktøyene for å lage et funksjonelt, attraktivt nettsted.

Her er oversikten over de beste tingene som BlueHost tilbyr sine brukere, og noen av tingene som lar brukere lengte etter noe mer.

Bli med på GRATIS trening

Ønsker du å lære hvordan du bygger 6 myndigheters nettsteder?

Bli med på denne gratis opplæringen til…

 • Endelig har en velprøvd metode for å finne lønnsomme nisjer
 • Få tilgang til en idiotsikker metoden for søkeordforskning
 • Lær hvordan du kan outsource kvalitetsinnhold
 • Lær hvordan du bygger lenker til hvit hatt til nettstedet ditt uten hodepine

Bluehost-hostingpris og -planer: fordeler og ulemper

Prisene er ikke dårlige, men ikke de laveste

Du kan få ditt e-posthotell fra BlueHost satt opp for bare $ 7.99 i måneden. De har tilbud hele tiden for så lite som $ 3,95 for delt hosting, noe som bringer prisen mye nærmere konkurrentene, så det lønner seg å se etter spesialiteter.

Oppgrader til Next-Gen VPS for $ 29.99 for deres mest populære forbedrede plan, som også er rimelig. VPS-hostingplanen gir deg skyhosting på en privat server hvor du får økt kraft, fleksibilitet og kontroll for nettsteder. Du kan også få Next-Gen VPS-hosting på standardplanen for $ 14.99 i måneden eller premiumplanen for $ 44.99 i måneden.

Dedikerte serverplaner er også konkurransedyktige priser mellom $ 79.99 og $ 119.99 i måneden.

Ubegrenset alt og oppgrader planer i massevis

Hvis du ikke teller den mest grunnleggende planen, gir BlueHost webhotell deg funksjonene som de fleste brukere føler er viktige uten noen begrensninger.

En av de mest populære funksjonene er den brukervennlige cPanel med et forbedret grensesnitt og ekstra verktøy. cPanel lar brukere administrere sine nettsteder, domener, e-post, filer og mer, rett fra dashbordet.

BlueHost-klienter får ubegrenset nettsteder, ubegrenset nettstedplass, ubegrenset båndbredde, ubegrenset parkerte domener, ubegrensede underdomener, ubegrenset e-postkontoer, ubegrenset e-postlagring og et gratis domene. Oppgraderte planer inkluderer tilbud fra SpamExperts for å holde irriterende søppelpost ute.

For en ekstra $ 13,95 kan brukere få Go PRO-planen og få en dedikert IP-adresse, SSL-sertifikat, personvern for domener og Site Backup Pro.

Gratis domene med hosting

Vær oppmerksom på at kampanjepriser eller salgspriser bare er effektive det første året. Etterfølgende fornyelser tilbys til normal kurs.

Penger tilbake-garanti er rettferdig og rimelig

BlueHost lar deg avbryte abonnementet ditt når som helst. Hvis du avbestiller i løpet av de første 30 dagene, har du rett til full refusjon. Etter den 30 dagen vil refusjonen bli pro-rangert for resten av hostingperioden.

Vær oppmerksom på at domeneavgiften ikke kan refunderes, men selv om du kansellerer, får du fremdeles beholde domenenavnet ditt til slutten av registreringsperioden. Du kan utvide registreringen din etter det hvis du ønsker det. Eventuelle avgifter som du betalte for andre tilleggsprodukter vil ikke bli refundert.

Ikke bekymre deg for uventede eller irriterende avgifter. Det er ingen forpliktelser, skjulte gebyrer eller straff.

Sidene er treg å laste inn

BlueHost har et rykte for treg lasting av sider. Nettstedseiere er stolte av tiden og kreftene de tar for å opprette og vedlikeholde nettstedene sine. De vet at det er usannsynlig at besøkende holder seg rundt når de må vente på at sidene skal lastes inn. BlueHosts lastetid for sider er nesten dobbelt så trege som konkurrentene.

Google fant ut på den harde måten at besøkende vil ha hurtiglastede sider da et eksperiment avslørte at de mistet 20% av besøkende når de opplevde en forsinkelse på et halvt sekund. De så også økning i trafikk og bruk da de foretok systemforbedringer som resulterte i raskere innlasting av sider.

BlueHost har en måter å gå for å komme i gang med matchende sideinnlasting med sine konkurrenter.

Overføringer av nettsteder er raske og enkle, men kostbare

Hvor BlueHost mister noe av sitt stjerners rykte for å være klientvennlig, er med hensyn til migrering av nettsteder. Mange webhotellleverandører vil inkludere migrering av nettsteder gratis, og mange av de samme selskapene hjelper deg gjerne uten å gi kostnadene videre til abonnentene sine.

Uansett årsak gikk BlueHost utenfor boksen og bestemte seg for å ta betalt for å ha hjulpet brukere med migrering av nettsteder. Denne hjelpen kommer til en heftig pris på $ 149. Selv om kostnadene er høye, legger BlueHost også begrensninger på antall nettsteder og e-postkontoer du kan overføre, og begrenser overføringen til ikke mer enn 5 nettsteder og 20 e-postkontoer..

Selv om dette er en avskrekkende virkning for erfarne nettbyggere, er det en ressurs for nybegynnere nettbyggeren som ønsker å lære mer om nettbygging.

Sikkerhetsproblemer

Et annet område som BlueHost henger etter konkurrentene er med underparts sikkerhetsfunksjoner. Mens konkurrerende webhotell aktivt forfølger og øker sikkerhetsfunksjonene sine, har BlueHost blitt offer for hackingangrep. For å gjøre ting verre har ikke kunnskapsbasen BlueHost gjort en god jobb med å tilby nyttige tips og råd til kundene sine for å hjelpe dem med å beskytte seg mot hackere.

For å hjelpe med å løse dette problemet opprettet BlueHost en avgiftsbasert beskyttelsesplan med sin partner, SiteLock, der abonnenter kan få beskyttelse mot hackere, malware og andre trusler.

Nå som du har det gode og det dårlige, la oss se på noen av de beste BlueHost-funksjonene.

1. Markedsføringskampanjer

BlueHost er tøffe å slå når det gjelder å sammenligne hva de tilbyr for markedsføringstiltak. BlueHost har flere vanlige markedsføringskampanjer som gir deg kreditt for Google AdWords, Yahoo søkemarkedsføringskreditter, Miva-kreditter, Ask sponsede noteringskreditter, PRWeb-kreditt og Boxed Art-kreditt.

BlueHost har også gått ut på et ben og inngått samarbeid med Simplicity, GlowTouch Technologies (webdesign), Postini (spam-tjeneste), ShopSite (online handlekurv), AliveChat (webchat), FaxPipe (online faks) og Mozy (online sikkerhetskopiering) . Disse kampanjene kommer i form av kreditt, spesielle rabatter eller gratis prøveversjoner.

2. BlueHost-eksperttrening

Det er sant at BlueHost krever en premie for sine BlueHost-eksperttjenester, men det alene skal ikke hindre deg fra å abonnere. For 79,99 dollar kan du få en-til-en-trening med en BlueHost-ekspert i 45 minutter. I den tidsrammen kan du få en guidet tur med cPanel, anbefalinger fra webbyggere og hjelpe deg med WordPress, Weebly og andre nettstedbyggere.

De vil hjelpe deg med å sette opp et tema, installere plugins, velge widgeter, opprette sider, opprette e-postkonto, spambeskyttelse og mer.

3. Andre funksjoner inkludert

BlueHost er ingen slakker når det kommer til å pakke planen sin med funksjoner. BlueHost gir deg ubegrenset lagringsplass på disken, ubegrenset domenevert, en dra og slipp-byggherre, sikker e-post, cPanel, FTP-tilgang, promotering av nettsteder, nettstedskript, e-handelsfunksjoner, multimediafunksjoner, sikkerhetskopiering av nettstedet og mer.

Du får også 24/7 support av trente eksperter, videoopplæringer og pengene-tilbake-garanti.

For over ti år siden satte BlueHost ut for å lage et bedre webhotellfirma. Suksessen til BlueHost demonstrerer absolutt at de ikke bare har lyktes, men overgått og utvidet med sitt opprinnelige mål.

BlueHost er stolte av å være et anbefalt webhotell levert av WordPress. Med mange planer tilgjengelig er BlueHost en sterk utfordrer for den grunnleggende bloggeren, så vel som ideelle organisasjoner, samfunnsnettsteder og bedriftsbedrifter.

Prøv BlueHost, de er en av de beste e-posthotellene der ute, så du har ingenting å tape. BlueHost-ekspertene står og er klare til å hjelpe deg.

Vår BlueHost-hostingvert gjennomgår den endelige vurderingen

Brukere liker Bluehost fordi de har en sikkerhetskopi for alt. Det finnes sikkerhetskopier for systemet, sikkerhetskopier for støtte, og de tilbyr en pengene-tilbake-garanti hvis du fremdeles ikke er fornøyd. Deres pengene-tilbake-garanti gjør det verdt å prøve Bluehost.

Jeg gir Bluehost en rangering på 4 av 5 stjerner. Bluehost webhotell designer spesielt systemet sitt, og husk den typen webhotell som klienter forventer av en fremste webhotellleverandør.

Bluehost hevder ikke å være den laveste prisverten, men de tilbyr et godt produkt til et konkurransedyktig prispunkt.

Redaktørens vurdering

4/5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map