Kuinka asentaa WordPress-laajennuksia manuaalisesti (FTP tai hallintapaneeli)

Asenna plugins WordPressiinLaajennukset voivat tehdä blogin omistajan elämästä paljon helpompaa, koska he suorittavat monet blogin tehtävistä automaattisesti. WordPress.org tarjoaa yli 47 000 ilmaista laajennusta auttamaan sinua bloggaamisessa. Jos tämä ei riitä, on tuhansia muita premium-laajennuksia..


Kun tiedät kuinka asentaa laajennuksia WordPressiin, saatat olla halukas viettämään tunteja tutkimalla ja tarkistamalla laajennuksia nähdäksesi, mitkä niistä auttavat sinua hallitsemaan WordPress-blogia.

WordPress-laajennukset voivat auttaa sinua ratkaisemaan ongelman, kuten suojata blogiasi hakkereilta ja roskapostittajilta. Laajennukset voivat myös auttaa hallitsemaan sivustoasi, kuten lisäämällä kalenterin, valokuvagallerian, videon tai diaesityksen. He voivat myös tehdä varmuuskopioita säännöllisin väliajoin. Kun olet oppinut asentamaan WP-laajennuksia blogiisi, opit, että laajennuksilla on rajattomat mahdollisuudet.

Tarvitseeko sinun asentaa WordPress-laajennuksia?

Sinun ei tarvitse asentaa WordPress-laajennusta blogiisi, mutta sinun kannattaa katsoa joitain niistä ja nähdä, auttavatko ne sinua saavuttamaan blogistamistavoitteesi.

Plugin on ohjelmistomekanismi, joka sisältää ryhmän toimintoja, jotka voidaan lisätä blogiisi. Laajennukset on kirjoitettu PHP-ohjelmointikielellä, mikä tarkoittaa, että ne ovat rajapinnassa saumattomasti WordPressin kanssa. Laajennukset ovat työkaluja, jotka voivat auttaa sinua suorittamaan blogisi tiettyjä toimintoja. Tässä on joitain asioita, joita he voivat tehdä:

 • Lisätä nopeutta
 • Paranna turvallisuutta
 • Automatisoi täydet varmuuskopiot
 • Estä roskapostikommentit
 • Yhdistä blogi sosiaalisen jakamisen tileihin
 • Lisää hakukoneoptimointia
 • Kaappaa sähköpostiluettelosi tilaajat
 • Lisää kuvagalleria tai diaesitys

Jotkut laajennukset on rakennettu suoraan teemaasi, joten ole varovainen maksamalla jo sisäänrakennetut laajennukset. Se ei auta kiirehtiä ja aloittaa niin monien laajennusten asentamista kuin voit löytää. Asenna vain niin vähän tai niin monta laajennusta, kuin tarvitset ongelman ratkaisemiseksi tai välttämättömän toiminnon tarjoamiseksi.

Liity ILMAISEKSI koulutukseen

Haluatko oppia rakentamaan 6 Figures Authority -sivustoa??

Liity tähän ilmaiseen koulutukseen…

 • Lopuksi on todistettu tapa löytää kannattavia markkinarakoja
 • Hanki pääsy tyhjäksi suojattuun avainsanatutkimusmenetelmään
 • Opi laadukkaan sisällön ulkoistamiseen
 • Opi luomaan valkoisten hattujen linkit sivustoosi ilman päänsärkyä

On paljon laajennuksia, jotka voit saada ilmaiseksi WordPress.org-laajennushakemistosta. Maksetut laajennukset ovat usein turvallisempia kuin ilmaiset laajennukset, koska kehittäjät työskentelevät jatkuvasti teemojen turvallisuus- ja yhteensopivuusongelmien parissa. Maksetut lisäosat tulevat yleensä myös kokopäiväisellä tukihenkilöstöllä, jos joudut ongelmiin.

Kuinka asentaa WordPress-laajennus onnistuneesti

Aluksi monet bloggaajat ovat hämmentyneet WordPress.com- ja WordPress.org-eroista. Jos määrität blogin WordPress.com-sivustossa, WordPress isännöi blogiasi, ja sinulla on rajoituksia blogin suunnitteluun ja toimivuuteen. Jos blogiisi on määritetty WordPress.com, et voi asentaa laajennuksia.

WordPress-laajennuksia voi asentaa kolmella tavalla:

 1. Hakuhakemiston käyttäminen
 2. Lähetetään tai…
 3. FTP-asiakastilin käyttäminen

Katso tästä videosta esittely WP-laajennusten asentamisesta:

Kuinka asentaa WordPress-laajennukset manuaalisesti hakemistohaun avulla

Tämä on todella helpoin tapa lisätä laajennus. WordPress-hakemistossa luetellaan vain ilmaiset laajennukset. Kirjoita joko laajennuksen nimi tai laajennuksen toiminnot hakukenttään. Hakemisto hakee hakukriteerejäsi vastaavat laajennukset.

Ilmainen verkkotunnus isännöinnillä

Siirry järjestelmänvalvojan alueelle ja napsauta sanaa ”Plugins”. Napsauta sitten ”Lisää uusi”. Napsauta asennusta, jonka haluat asentaa ja napsauta ”Asenna nyt”.

Asennuksen aikana näet sarjan viestejä, jotka kertovat, että laajennus lataa, purkaa paketin ja asentaa sen..

Odota, kunnes näet viestin, joka kertoo laajennuksen asentamisen onnistuneesti. Sinun pitäisi nähdä kaksi linkkiä, jotka sanovat “Aktivoi laajennus” ja “Palaa laajennuksen asennusohjelmaan”. Napsauta linkkiä aktivoidaksesi laajennuksen. Laajennus on nyt täysin asennettu ja aktivoitu.

Kuinka asentaa laajennuksia WordPress-järjestelmänvalvojan hallintapaneelista

Jos et löydä ilmaista WordPress-laajennusta, joka suorittaa tarvitsemasi tai haluamasi toiminnon, sinun on asennettava maksettu laajennus toisella menetelmällä. Etsi lähetysvaihtoehto WordPress-laajennusten asentamiseksi hallintapaneeliin.

Etsi laajennus, jonka haluat lisätä blogiisi. Muoto on zip-tiedosto. Lataa se tietokoneellesi. Mene hallintapaneelin hallintapaneeliin ja napsauta ”Plugins” ja sitten “Add New”. Napsauta sitten sivun yläosassa olevaa ”Lataa laajennus” -painiketta. Valitse tiedosto latauksista ja napsauta sitten ”Asenna nyt”.

Aivan kuten WordPress-hakuhakemistosta tehdyn asennuksen avulla, seuraat prosesseja aukeamaan näytöllä. Tietokone purkaa paketin, asentaa laajennuksen ja kertoo asennuksen onnistuneen. Napsauta linkkiä aktivoidaksesi laajennuksen ja olet valmis aloittamaan sen käytön.

Kuinka asentaa plugins WordPressiin manuaalisesti FTP-työasemaa käyttämällä

Jos verkkopalveluntarjoajallasi on tiedostorajoituksia, jotka estävät sinua asentamasta laajennusta kojetaulusta, saatat joutua asentamaan laajennuksen manuaalisesti FTP (File Transfer Protocol) -sovelluksen avulla. Tämä prosessi on hieman vaikeampi aloittelijoille, mutta sinun pitäisi voida tehdä se, jos noudatat näitä ohjeita.

Etsi lataus laajennuksen lähdetiedostosta, jonka pitäisi olla zip-tiedostona, ja poimi zip-tiedosto tietokoneeltasi. Sinulla pitäisi nyt olla uusi kansio samalla nimellä.

Tähän seuraavaan vaiheeseen tarvitaan FTP-hallintaohjelman käyttäjänimi ja salasana. Jos sinulla ei ole sitä, sinun pitäisi pystyä hankkimaan se Web-palveluntarjoajalta. Avaa tietokoneesi FTP-asiakas ja muodosta yhteys blogiisi. Siirry polulle ”wp-content / plugins /” ja lähetä sitten zip-tiedostosta poimimaasi kansio verkkopalvelimen merkittyyn / wp-content / plugins / kansioon -kansioon..

Voit tarkistaa uudelleen, onko laajennuksesi asennettu onnistuneesti, käymällä WordPress-hallinta-alueella ja napsauttamalla Laajennukset-linkkiä. Napsauta laajennusta ja napsauta sitten ”Aktivoi linkki” laajennuksen alla. Laajennus on nyt aktivoitu

WordPress-laajennusten määrittäminen asennuksen jälkeen

Jotkin laajennukset ovat käyttövalmis heti, kun asennus on valmis. Toiset vaativat, että teet joitain määrityksiä. Jos asennettava laajennus on määritettävä, etsi laajennusvälilehteä järjestelmänvalvojan paneelista Asetukset-kohdasta, missä WordPress pitää heistä olevan.

Jotkut liitännäiset suosivat pistettä kojelaudan toisessa osassa, joten joudut ehkä etsimään sitä. Laajennuksen virallisen sivun tai ohjejoukon tulisi kertoa, mistä se löytyy kojetaululta. Lue nämä ohjeet huolellisesti läpi, jotta et menetä mitään tärkeää.

Useimpien laajennusten määritysasetukset ovat melko intuitiivisia, vieden sinut vaiheelta toiselle peräkkäin. Sinun on päivitettävä selaimesi nähdäksesi laajennuksen tekemät muutokset.

WordPress-laajennuksen asennusongelmien vianmääritys

WordPress-laajennusten asentaminenMitä tapahtuu, jos WordPress-laajennus ei toimi niin kuin pitäisi? Laajennustasi ei ehkä ole asennettu oikein tai se ei ole yhteensopiva toisen liitännäisen kanssa. Tässä on joitain asioita, jotka voit tehdä saadaksesi sen toimimaan.

Tarkista kaikki ohjeet ja varmista, että noudatit niitä tarkasti. Muistitko aktivoimaan laajennuksen viimeisenä vaiheena? Kokeile deaktivoida ja aktivoida sitten laajennus uudelleen nähdäksesi mikä toimii.

Jotkut parhaimmista tiedoista tulee muilta käyttäjiltä, ​​joilla oli samanlaisia ​​ongelmia ja jotka pystyivät selvittämään virheet. Tarkista WordPress-tukifoorumeista, onko muilla käyttäjillä samanlaisia ​​vaikeuksia. Etsi laajennuksen nimi tai avainsanat ongelmatyypistäsi.

WordPress-tukifoorumi on myös hyvä paikka lähettää kysymys plugin-ongelmasta. On suuri mahdollisuus, että toisella käyttäjällä oli sama ongelma ja hän vastaa kysymyksiisi erityisesti.

WordPress-laajennushakemistossa voi olla joitain muistiinpanoja, jotka olet unohtanut, tai uusia viestejä on saatettu lähettää sen jälkeen, kun ongelmat on saatettu WordPressin tietoisuuteen foorumien kautta..

On kaksi muuta paikkaa, jotka voivat kääntyä etsimään apua ongelmallisesta liitännästä. Tutustu laajennuksen kirjoittajan verkkosivustoon päivityksiä tai tunnettuja ongelmia varten. Jos ongelmaan on äskettäin kutsuttu tekijän huomio, saatat oppia, että ongelman parissa työskennellään aktiivisesti.

Jos tulet edelleen kuivumaan, kokeile tehdä haku Googlessa käyttämällä laajennuksen nimeä ja virheilmoituksen kuvausta. On suuri mahdollisuus, että syntyy useita linkkejä, jotka johtavat ratkaisuun, jota et löytänyt muualta.

Jos olet kokeillut kaikkia yllä olevia ratkaisuja etkä silti pysty korjaamaan ongelmaa, voit todennäköisesti löytää laajennuksen, joka toimii samankaltaisena tarkoituksena ja antaa sinulle vähemmän ongelmia.

Vinkkejä WordPress-laajennusten päivittämiseen

Teknologian edistyessä sinun on päivitettävä laajennuksesi pysyäksesi teema- ja WordPress-versioiden teknologisten muutosten kanssa. Jos et päivitä laajennuksia säännöllisesti, sinulla voi olla yhteensopivuus- tai tietoturvaongelmia.

Ennen kuin päivität mitään laajennuksia, on järkevää varmuuskopioida blogiisi, jotta voit palauttaa sen takaisin tapaan kuin se oli, jos jotain menee heinänpäähän. Jos et varmuuskopioi blogiasi ja plugins-ongelmissa on ongelmia, et ehkä pysty käyttämään blogin sisältöä.

Voit hankkia laajennuksia, jotka varmuuskopioivat blogisi automaattisesti. UpdraftPlus on ilmainen laajennus ja BackupBuddy on premium-laajennus. VaultPress-laajennus on palkkiolaajennus, joka pitää blogin turvallisena ja päivittää myös teemasi päivitetyiksi yhteensopivuusongelmien estämiseksi.

Voit päivittää kaikki laajennukset kerralla, mutta parasta on päivittää yksi laajennus kerrallaan. Tällä tavoin, jos blogissasi on ongelmia laajennuksen päivittämisen jälkeen, tiedät, mikä laajennus aiheuttaa ongelmia heti.

Jos blogissa on ongelmia laajennuksen päivittämisen jälkeen, palauta se varmuuskopiosta ja tee sitten joitain laajennuksen päivityksiä koskevia vianmäärityksiä, kuten yllä todettiin..

Toinen hieno vinkki on päivittää laajennuksia hitaamman liikenteen aikana, ellei kyse ole kiireellisestä tietoturvapäivityksestä. Analyysisi auttaa sinua ulos tällä tavalla. Jos päivitys ei ole tietoturvaongelma, kannattaa ehkä pitää hiukan hetken aikaa ennen päivityksiäsi laajennuksille.

Tarkista tukifoorumi pian laajennuksen julkaisun jälkeen ja katso, onko muilla ongelmia laajennuksen päivityksessä. Toiset voivat pystyä auttamaan laajennuskehittäjää pääsemään eroon kaikista ongelmista ennen kuin joudut käsittelemään niitä.

Muutaman kuukauden välein WordPress-ydin päivitetään, ja kun tämä tapahtuu, WordPress saattaa sisältää ominaisuuksia joistakin suosituimmista laajennuksista. Tämä on hyvä aika tarkistaa kaikki laajennuksesi. Harkitse tarpeettomien laajennusten poistamista ja uusien WordPress-laajennusten asentamista.

Vielä parempi tapa suojata blogiasi kunnossapitotöitä suoritettaessa on sivuston kloonaaminen. Voit testata laajennuksia päällekkäisestä sivustosta ja nähdä, onko ongelmia ennen kuin asennat tai päivität laajennuksia blogiisi. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden testata kaikkea ennen kuin blogiisi tulee ongelmia.

WordPress-laajennuksen asennus: johtopäätös

Nyt kun olet oppinut WordPress-laajennusten asentamisen, muista laajennusten ylläpidon tärkeys, jotta blogiisi näyttää aina ja se toimii hyvin. Älä unohda, että jotkin laajennukset on määritettävä. Jos unohdat tämän vaiheen, ne eivät toimi odotetulla tavalla tai voit päätyä painikkeeseen jossain blogissa, jota et aio pitänyt..

Jos blogiisi on yllä ja käynnissä tarpeeksi kauan, sinulla on varmasti joitain ongelmia laajennusten päivittämisessä. Kloonatun sivuston luominen ja jonkin verran harjoittelu päivittää siellä laajennuksia vie hieman, mutta menetät paljon enemmän aikaa, jos sivustosi kaatuu, koska et päivittänyt laajennuksia huolellisesti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map