10 Beste WordPress eCommerce-plug-ins (gratis en betaalde sitefixes)

Chris McDonald


Chris McDonald

Voor mij is WooCommerce momenteel de beste van de WordPress eCommerce-plug-ins. Ik heb echter een verrassing voor je, en je zult mijn mini-review hieronder moeten bekijken.

Maar eerst moet ik je een klein vader-tot-nagesprek geven over dergelijke plug-ins.

Doe alsjeblieft wat je precies nodig hebt van je website. Als iemand u heeft bedacht om te beslissen dat u een voorraadbeheersysteem nodig heeft, iets om uw leden te beheren en ervoor te zorgen dat ze donaties aannemen, neem dan niet gewoon hun woord en koop een alles-in-één. Er zijn veel opties waar u naar moet kijken.

Ja, eCommerce-oplossingen zijn essentieel voor het optimaliseren van uw bedrijf, maar deze gids zal u precies laten zien wat elk van deze plug-ins kan doen. Aan het einde heb ik een handige lijst die je precies vertelt waar elk het beste in is.

Mijn doel is dat je verder komt met verder onderwijs in de wereld van eCommerce-plug-ins, en dat je begrijpt wat je nodig hebt.

Wat zijn de beste WordPress eCommerce-plug-ins?

Beste WordPress eCommerce-plug-ins

Hoewel ik WooCommerce beschouw als de koning van WordPress eCommerce-plug-ins, bevat de bovenste lijst hiervan:

 • WooCommerce
 • Gemakkelijke digitale downloads
 • Ecwid
 • JigoShop
 • WP eCommerce
 • BigCommerce
 • MarketPress
 • MemberPress
 • WP EasyCart (met Cart 66 geïntegreerd)
 • Veeqo

Woocommerce-plug-inMet meer dan 5 miljoen actieve installaties en bijna 3000 beoordelingen van 5 sterren door gebruikers, is WooCommerce een go-to eCommerce-plug-in voor veel website-eigenaren en hun winkel.

Van de betrokkenheid die ik heb gezien, is dat niet alleen omdat je gratis aan de slag kunt met WooCommerce, maar ook omdat je de kracht van WooCommerce kunt verbeteren met het populaire Astra-thema.

Astra is een vaak bijgewerkt, beproefd en getest thema voor SEO en snelheid, en het is voor WooCommerce wat brood is voor boter, kijk zelf maar.

Kon ik maar een e-commerce website eten …

Ze werken voornamelijk zo goed samen omdat ze allebei zo licht van gewicht zijn. PLUS, u hoeft niet technisch onderlegd te zijn om uw winkel operationeel te maken en producten te verkopen. Als u op zoek bent naar een plug-and-play-stijl van eCommerce-website, moeten ze allebei aan uw behoeften voldoen.

Gratis domein met hosting

De basis van WooCommerce is sterk gebouwd op de kracht van WordPress, waardoor je de open vrijheid hebt die WordPress te bieden heeft, maar met de eCommerce die Woo te bieden heeft. Ik ben aan het praten:

 • Volledig maatwerk
 • Aanpasbaarheid met andere plug-ins
 • Uitgebreide verkoopmogelijkheden, van fysieke producten tot digitale downloads en abonnementen
 • Onbeperkte product- en bestelmogelijkheden

Hoewel WooCommerce een van de meest populaire eCommerce-plug-ins is, betekent dat niet per se dat het bij je past. Anders zouden er geen andere eCommerce-plug-ins bestaan. Maar wanneer u WooCommerce met Astra van stroom voorziet, kunt u nog verder doordringen in de aanpassing.

Wilt u niet dat uw winkelwagentje eruitziet als de gewone Woo-stijlen die iedereen gebruikt? Astra het.

Houdt u niet van de veelgebruikte productafbeeldingsindeling? Astra het.

Zelfs als u niet de aanpassing wilt die een WordPress WooCommerce-winkel met het Astra-thema biedt, zijn de startersjablonen een ideale oplossing.

En ik denk dat dat is waar sommigen van jullie hier zouden kunnen vallen. Omdat ze allebei hoogwaardige producten zijn versus andere in hun eigen markten, zijn ze sterker dan Chuck Norris, in vergelijking met andere opties..

Astra thema-logoHoewel WooCommerce gratis is, kunt u betalen voor extra extensies om uw site en zip echt te maken, maar dit is niet nodig.

Mijn advies aan jou is om WooCommerce uit te proberen op je WordPress-site (omdat het gratis is) en Astra te integreren, zodat je niet op iedereen lijkt (en je site laadt sneller).

Ook al begin je hier met de basis, je zult een klasse apart zijn en vanaf daar kun je bouwen.

Klik hier voor Astra Get WooCommerce

BigCommerce-logoIk ben meteen onder de indruk van BigCommerce’s persoonlijkheid voor grote spelers. Omdat het nieuw is op de markt voor WordPress eCommerce-plug-ins, heeft het veel concurrentie, maar de plug-in integreert buitengewoon goed met WordPress.

Als u op zoek bent naar een concurrent voor WooCommerce, kan dit de belangrijkste zijn, hoewel ik graag zou willen zien hoe goed de markt het blijft doen. Het zit ook niet op hetzelfde spoor als WooCommerce, omdat het een op zichzelf staande eCommerce-oplossing is.

Als u direct op zoek bent naar de belangrijkste socialemediakanalen, zoals Insta, eBay en Facebook, ongeacht het prijsplan dat u kiest, dan moet u uw ogen op BigCommerce vestigen.

Dit gebeurt allemaal vanuit één centraal controlepunt op het dashboard. Voor sommige van de andere WordPress eCommerce-plug-ins moet u uw accounts upgraden om toegang te krijgen tot alle bovenstaande kanalen.

In tegenstelling tot WooCommerce, is de officiële BigCommerce-plug-in zeker gericht op de meer geavanceerde zaken, dus als je een klein bedrijf bent met slechts een paar producten, kan deze slechterik je overweldigen.

Maar als u op zoek bent naar een zelfstandige eCommerce-oplossing die:

 • Doet uw website niet traag
 • Er worden geen transactiekosten in rekening gebracht
 • Heeft een waanzinnige hoeveelheid diversificatie; en
 • Kan uw online productverkoop stimuleren,

… dan moet je BigCommerce eens bekijken.

De eerste maand is gratis, met de betaalde abonnementen:

 • Standaard: $ 359,40 per jaar
 • Plus: $ 863,40 per jaar
 • Pro: $ 3,239.52
 • Enterprise: bel het verkoopteam voor een offerte

Ja, het is duurder dan mijn Walmart-ondergoed, maar de markt reageert positief, met grote namen als Ben & Jerry’s en Camelbak gebruiken de grote functies van BigCommerce.

Gemakkelijke digitale downloadsHoewel het klinkt als een goedkoop knock-off-product, belooft Easy Digital Downloads niets anders dan een oplossing te bieden voor, je raadt het al, digitale downloads, waardoor EDD een van de beste WordPress eCommerce-plug-ins is.

Door dit te doen, stapt het zijwaarts in een markt weg van fysieke producten, dus als u uw site wilt commercialiseren via eBooks, PDF’s, abonnementen, lidmaatschappen of een ander digitaal medium dat u maar kunt bedenken, EDD (ik heb dat verzonnen ; Ik hoop dat ze het leuk vinden!) Is een goede keuze.

Maar verwacht wel dat je je portemonnee opent. Helaas is er geen gratis optie, met de prijsstructuur van Easy Digital Downloads als volgt (correct op het moment van schrijven):

 • Personal Pass: $ 99 per jaar
 • Uitgebreide pas: $ 199 per jaar
 • Professional Pass: $ 299 per jaar
 • All Access Pass: $ 499 per jaar

Voordat u begint te spotten met de prijzen (ik deed het ook om mee te beginnen), moet u weten dat EDD uw website goed combineert met betalingsoplossingen zoals PayPal en Stripe. Natuurlijk zijn veel van dergelijke processors niet gratis, maar om de beste hiervan te gebruiken, moet je hoe dan ook betalen.

Net als bij WooCommerce is Easy Digital Downloads geoptimaliseerd voor WordPress en niet veel anders. Dit is zowel goed als slecht, maar aangezien ik weet dat velen van jullie WordPress-fans zijn – net als ik – dan zou je gouden moeten zijn.

Er is zoveel meer in EDD dan voor het eerst aan de oppervlakte verschijnt, en het gaat van teen tot teen met een WooCommerce-website. Als het gratis was, zou ik het waarschijnlijk vandaag beoordelen als de beste WordPress eCommerce-plug-in online.

Logo van EcwidSoms hebben we gewoon iets eenvoudigs en eenvoudigs nodig om onze eCommerce-sites een kickstart te geven, nietwaar??

Ik ben dol op de intensiteit en het aanpassingsvermogen van zowel Woo als EDD (klinkt als een coole bandnaam!), Maar Ecwid komt langs en steelt de easy-mode trofee van andere WordPress eCommerce-plug-ins.

Je eerste ervaring met Ecwid zal vrij soepel verlopen, omdat het een soort WordPress-plug-in is die je in de hand kunt houden met een handige checklist om te volgen. Deze ondersteuning combineert goed met het feit dat u nooit een cent hoeft te betalen voor de diensten van Ecwid.

Maar u krijgt eigenlijk alleen de basis met het Ecwid-gratis abonnement en bent beperkt tot maximaal 10 producten. Dit maakt het echter een goede keuze als u op zoek bent naar een goedkope manier om uw eerste e-boek op de markt te brengen.

Als u meer behoefte heeft aan uw online winkel via WordPress eCommerce-plug-ins, dan zal investeren in de Ecwid-prijsplannen u het volgende terugbrengen, als u jaarlijks betaalt:

 • Venture: $ 150 per jaar
 • Zakelijk: $ 350,04 per jaar
 • Onbeperkt: $ 990 per jaar

Welke functies krijg je voor deze prijzen? Ten eerste toegang tot meer verkoopkanalen. De gratis versie geeft je een online winkel, terwijl Facebook, Instagram en Etsy zich openen met het Venture-pakket. Bovendien wordt toegang tot Amazon- en eBay-kanalen verleend met het bedrijfsplan.

Dit is zeker stof tot nadenken vanwege hoe krachtig het bovenstaande is voor online verkoop. Deze betaalde abonnementen maken ook andere vitale eCommerce-functies mogelijk, zoals kortingen, technische ondersteuning en voorraadbeheer.

OptinMonster-logoIk zou JigoShop gebruiken, maar had helaas geleerd dat het niet langer functioneel is. Trieste tijden inderdaad!

Dus ik werd gedwongen om het linker veld in te gaan en een beetje een draai te nemen met OptinMonster. Natuurlijk, al deze funky all-singing all-dancing WordPress-plug-ins zijn geweldig en kunnen veel dingen doen …

Maar bouwt u een e-maillijst op?

Nee? Dan kan OptinMonster u helpen. Toen ik voor het eerst begon met internetmarketing, kreeg ik altijd te horen dat ik een e-maillijst moest samenstellen. Social media-accounts en YouTube-kanalen worden verwijderd, maar je e-maillijst is van JOU!

Dus door iets als OptinMonster te gebruiken om een ​​opt-in te maken die is gekoppeld aan een van uw producten, kunt u niet alleen uw omzet verhogen, maar u kunt ook uw toekomstige marketingvoetafdruk vergroten.

Opt-ins werken door u de klant iets terug te geven voor hen door u hun naam en e-mailadres te geven, en ze worden beschouwd als een van de beste manieren om de winstgevendheid van uw site te verbeteren.

Met OptinMonster kunt u uw aanbiedingen afstemmen op bepaald kopersgedrag, evenals split-testen en uw aanbiedingen indien nodig aanpassen.

Dit lijkt echt het echte werk, vooral als Harvard University, Pinterest en tripadvisor aan boord zijn.

OptinMonster-prijzen zijn ook niet te extreem, met de volgende plannen die momenteel beschikbaar zijn:

 • Basis: $ 108 per jaar
 • Plus: $ 228 per jaar
 • Pro: $ 348 per jaar
 • Groei: $ 588 per jaar

Als die te steil voor je zijn, overweeg dan om rond te hangen op de site voor korting. OptinMonster staat bekend om flash-verkopen te bieden, met tot 35% korting alleen in een weekend.

WP eCommerceKom op, bel zeker een WordPress eCommerce-plug-in, “WP eCommerce” bedriegt? Het maakt het niet de beste van de beste, maar ik zou het meer een hardloper op het middenveld noemen.

Het doet alles wat je zou verwachten en neigt meer naar marketing dan wat dan ook, wat, laten we eerlijk zijn, een beetje belangrijk is voor e-commerce. Opvallende marketingfuncties voor mij zijn de geavanceerde korting- en couponfuncties, maar de integratie van verzendkosten met bijvoorbeeld USPS en UPS is ook een bonus.

Hoewel de standaard WP eCommerce-plug-in gratis is, kunt u upgraden naar de Gold Cart-versie voor:

 • Enkele site: $ 99 per jaar
 • 2 tot 5 sites: $ 75 per jaar
 • Onbeperkte sites: $ 250 per jaar

Je krijgt premium ondersteuning met de Gold Cart-versie, maar ik heb rapporten gelezen dat klantenondersteuning en updates ontbreken.

WP eCommerce heeft absoluut zijn plaats als een van de beste WordPress eCommerce-plug-ins, maar er is zoveel te verbeteren, vooral wanneer meer allesomvattende plug-in-oplossingen hetzelfde maar beter kunnen doen.

Dat gezegd hebbende, de live verzendtarieven en compatibiliteit met veel populaire betalingsverwerkers zijn geen dingen om te negeren.

MarketPress-logoDe hele reden achter de creatie van MarketPress was om het gebruik van extensies te vermijden, dus dit kan u onmiddellijk afschrikken. Als dat zo is, blijf dan toch een paar minuten bij me.

Velen van jullie weten al dat het hebben van veel extensies die niet noodzakelijkerwijs goed samen optimaliseren, je site kan vertragen en een back-up kan veroorzaken. Dit is niet alleen frustrerend voor u, maar ook voor uw klanten.

Persoonlijk vind ik de paraplu-pakketten zonder uitbreidingen leuk. Maar dan hou ik van dingen die eenvoudig en gedaan voor mij zijn (mijn kat schrijft dit artikel eigenlijk), dus misschien zal dat je aanspreken.

Qua functionaliteit doet het goed werk met het beheren van de inventaris, maar ik zou het hiervoor niet voor Jigo plaatsen. Ik vind het leuk hoe producten automatisch worden verborgen wanneer ze niet op voorraad zijn, maar ik vind het niet leuk hoe je MarketPress niet kunt integreren met je Facebook-winkel.

Ik heb het gevoel dat MarketPress zichzelf een heel klein beetje heeft verspreid en andere diensten aanbiedt, zoals hosting en SEO, hoewel ik niet alleen voor deze functies zou investeren in deze WordPress eCommerce-plug-in.

Als MarketPress u aanspreekt, is er een gratis proefperiode van 7 dagen, waarna u kunt verwachten $ 588 per jaar te betalen.

MemberPress-logoDeze WordPress eCommerce-plug-in richt zich op de lidmaatschapskant van eCommerce, zodat u lidmaatschapsprogramma’s kunt aanpassen en aanpassen in de meest eindige mate. Het praat ook met WooCommerce, wat een grote bonus is.

U kunt MemberPress ook gebruiken om digitale downloads te vergemakkelijken. Als je een gamer bent, heb je misschien MemberPress gebruikt zonder het te beseffen, te kiezen uit een reeks abonnementen en te betalen voor een digitale versie van een game en vervolgens de code te ontvangen via je account of e-mail.

Het werkt echter niet alleen als een commerciële plug-in. U kunt de toegang van elk lid op uw site aanpassen zodat u alleen bepaalde inhoud kunt bekijken. Dit werkt goed voor blogposts, video’s en specifieke communities.

Hoewel veel van de andere WordPress eCommerce-plug-ins een breed scala aan betalingsoplossingen ondersteunen, werkt MarketPress alleen met Authorize.net, PayPal en Stripe. Hoewel dit de belangrijkste providers zijn, ontbreekt het u hier aan enige variatie.

De huidige MemberPress-prijzen zijn als volgt:

 • Basis: $ 1.788 per jaar
 • Plus: $ 2.988 per jaar
 • Pro: $ 4,188 per jaar

Ja, het is duur, maar MemberPress wordt hoog aangeschreven als de beste WordPress eCommerce-plug-in voor lidmaatschappen.

WP EasyCart-logoIk zou Cart66 hier presenteren, maar ik merkte dat het bedrijf achter WP EasyCart Cart66 uitgekocht heeft en bestaande Cart66 Lite- en Cart66 Cloud-klanten heeft geïntegreerd in de WP EasyCart-plug-in.

WP EasyCart is een directe concurrent van WooCommerce, vooral omdat het kan worden geïntegreerd met elk WordPress-thema. Het kan ook fysieke en digitale producten, donaties, lidmaatschappen en cadeaubonnen verwerken en wordt beschouwd als een alles-in-één eCommerce-plug-in.

Cart66-logoCart66 is overgenomen door WP EasyCart

Net als veel andere WP eCommerce-plug-ins, biedt het verlaten winkelwagenherstel en kan het worden gebruikt met PayPal, Square en Stripe. Hoewel, en dit is een grote voor mij, moet u een vergoeding van 2% betalen voor de integratie van de betalingsoplossing. Grrr! Het goede nieuws is dat hiervan wordt afgezien als u betaalt voor een van de betaalde versies van de plug-in.

Ik vind het leuk hoe WP EasyCart je site onmiddellijk mobiel en tablet klaar maakt, wat een frustratie is voor veel site-eigenaren. Het heeft ook een uitgebreid bestelsysteem en berekeningen voor live verzending via de belangrijkste verladers van DHL, UPS, USPS, FedEx, Australia Post en Canada Post.

WP EasyCart valt in de categorie van gratis WordPress eCommerce-plug-ins, maar u bent sterk beperkt met wat u hier kunt doen. Je krijgt bijvoorbeeld geen toegang tot Apple Pay en Google Pay via Square and Stripe. Je krijgt ook geen volledige productondersteuning, wat ik een beetje tekortkom, maar dit is helaas heel gewoon.

In plaats daarvan kunt u zich uitleven met WP EasyCart, met de prijzen als volgt:

 • Pro: $ 69 per jaar
 • Premium: $ 99 per jaar

Die prijzen maken indruk op me, gezien hoeveel je krijgt. Hoewel er ondanks Facebook- en Instagram-integratie sprake is, wordt Amazon of eBay niet genoemd. Ik vind het wel leuk hoe WP EasyCart met Quickbooks werkt voor productinformatie, bestelling en klantaccountinformatie.

Veeqo-logoWetende dat u in goed gezelschap bent met Veeqo helpt zeker: grote merken zoals Vitabiotics, Dove en Harry Potter gebruiken Veeqo voor voorraadbeheer en verzending. Dus als je vastbesloten bent om een ​​gezondheidsproduct te verzenden dat goed is voor je huid en Wingardium Leviosa heet, dan schiet je op.

(Als je die grap niet begrijpt, wat is dan het leven?)

Veeqo is niet alleen al vertrouwd, maar het integreert ook goed met WordPress en WooCommerce, BigCommerce, Shopify en Shopify plus. Dit combineert goed met multi-channel integratie via Amazon, eBay, Walmart en Etsy.

Alle grote rederijen werken ook met Veeqo – UPS, DHL, FedEx, DPD, USPS, Royal Mail en nog veel meer. Er is ook een geïntegreerde boekhouding via Quickbooks en Xero, wat perfect is voor het beheren van klantorders en belastingen, en voor voorraadbeheer en inkomstenrapporten.

Als u dieper in de voorraadbeheerkant graaft, kunt u het volgende verwachten:

 • Automatisch picken
 • Barcodescanner plukken
 • Bevestiging van de verpakking
 • Beheer van retouren
 • Voorraadprognoses
 • Voorraadsynchronisatie

Klinkt goed, maar hoe zit het met de prijs? Hoewel er een gratis proefperiode is, beginnen de prijzen, als u jaarlijks betaalt, bij $ 1.872 per jaar voor 500 bestellingen per maand en kunnen ze oplopen tot $ 13.790,40 per jaar voor 10.000 bestellingen per maand, als u jaarlijks in plaats van maandelijks betaalt.

U ziet dat de prijzen van Veeqo werken volgens het prijsplan en het aantal bestellingen dat u elke maand verwacht. Alles boven de 10.000 bestellingen per maand en u moet het verkoopteam bellen voor een offerte.

Het is duidelijk om te zeggen dat hoewel de Veeqo WordPress-plug-in een aantal uitstekende functies en functionaliteit heeft, deze zeker niet bedoeld is voor het kleinere bedrijf en meer gericht is op fysieke producten dan op digitale producten.

Het bovenstaande is zeker niet alle WordPress eCommerce-plug-ins, maar ik, zoals anderen, beschouw ze als de beste.

Ik denk dat de sleutel bij het kiezen van een (of meer) plug-ins voor WordPress eCommerce-winkels is om je te concentreren op wat je van je winkel wilt, omdat veel verschillende dingen doen. Hier is een snelle vergelijkingslijst die u kan helpen bij het kiezen van de beste eCommerce-plug-in voor WordPress:

 • Over het algemeen het beste: WooCommerce met het Astra WP-thema
 • Schaalbaarheid: BigCommerce
 • Lidmaatschapsbeheer: MemberPress
 • Voorraadbeheer: JigoShop
 • Heel eenvoudig: Ecwid
 • Digitale producten: eenvoudige digitale downloads
 • Marketing: WP eCommerce

Veelgestelde vragen over WP eCommerce-plug-ins

Is een WordPress-site goed voor e-commerce?

WordPress is goed voor eCommerce en blinkt uit boven andere CMS-opties vanwege de mogelijkheid om te integreren met eCommerce-oplossingen terwijl het gebruiksvriendelijk is. Het dient als een uitstekend platform voor bloggers om meer inkomsten te genereren met hun sites via e-commerce en stelt hen in staat uitgebreide thema’s en plug-ins in te bouwen om hun site te verbeteren.

Wat is een eCommerce-plug-in?

Met een eCommerce-plug-in kan uw site een verkooppunt hebben. Dit kan een kassa zijn voor fysieke en digitale producten of een lidmaatschapssysteem voor maandelijkse abonnementen. Het kan ook worden geïntegreerd met voorraadbeheer, klantorderbeheer, verzending, boekhouding, e-mailmarketing en vele andere zakelijke aspecten.

Zijn er gratis WordPress eCommerce-plug-ins

Ja, er zijn gratis WordPress eCommerce-plug-ins. Maar hoewel veel gratis plug-ins uitstekend zijn, hebben de beste meestal een maandelijks abonnement of kosten voor bepaalde extensies. WooCommerce is een uitstekend voorbeeld van een gratis plug-in met betaalde extensies.

Artikelen met betrekking tot eCommerce WordPress-plug-ins:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map