Bedste WordPress Plugins til blogs: WordPress Blog Plugin Guide

Med over 24% af internettet drevet af WordPress, er det en af ​​de ting, der bogstaveligt talt fejer Internettet. Og med WordPress ‘næste mål om at gøre 24% til 50%, er det tydeligt, at WordPress er alt det rasende. Så hvad er virkelig de bedste tilgængelige WordPress-plugins?


Med så mange mennesker derude, der ønsker at starte en blog og oprette et mere funktionelt bæredygtigt sted med WordPress, leder flere og flere mennesker efter lettere måder at håndtere de gentagne ting.

Det er her WordPress-plugins er nyttige.

Disse praktiske små tilføjelser kan gøre underverker for en blog, og nogle WordPress-plugins er så vidt brugt, at de har millioner af downloads.

Jeg har sammensat en liste over 10 af de bedste WordPress-plugins i WP Plugins Directory for at skinne lidt velfortjent lys på nogle væsentlige WordPress-plugins, der når til toppen. Hver af disse dårlige drenge har i øjeblikket over 1 million aktive installationer, og de er også klar til at oprette et nyt hjem på din WordPress-blog.

I dette indlæg har jeg sammensat tre lister

Deltag i GRATIS træning

Ønsker du at lære, hvordan man opbygger 6 figurer autoritetswebsteder?

Deltag i denne gratis træning til…

 • Endelig har en velprøvet metode til at finde rentable nicher
 • Få adgang til en idiotsikker metodeforskningsmetode
 • Lær, hvordan man outsource kvalitetsindhold
 • Lær hvordan du bygger links til hvide hat til dit websted uden hovedpine
 1. 10 mest downloadede gratis plugins (med over 1 million downloads).
 2. Bedste WordPress-plugins, som jeg personligt bruger.
 3. De væsentlige WordPress-plugins de fleste websteder bør bruge.

Bedste WordPress-plugins til blogs

Top 10 (gratis) Mest downloadede WordPress-plugins

1. Akismet

Akismet-plugin til kommentarspamAh, kommenter spam. Du elsker ikke bare de ting?

Disse irriterende små e-mails og uønsket e-mail, der kommer oversvømmende på hver tur, er bare så sjovt… Sarkasme til side, spam er virkelig meget irriterende. Og spam-kommentarer i WordPress er de mest irriterende af alle.

Hvis du vil gemme dig selv en alvorlig hovedpine, er Akismet det must-have WordPress-plugin.

Dette blogplugin hjælper med at afværge kommentarspam og har endda evnen til at slette alle uønskede kommentarer på egen hånd, så du aldrig behøver at se disse digitale skadedyr.

2. Google XML-sitemaps

Google XML-sitemaps-pluginTro det eller ej, selvom du har gjort alt, hvad du kan for at optimere dine indlæg til SEO, kan dit websted i sig selv være det, der forårsager de største problemer, fordi det ikke rangerer …

Den sandsynlige løsning?

Gratis domæne med hosting

Et sitemap.

Og Google XML Sitemaps-plugin er et af de bedste WordPress-plugins til at give dit websted lige det, det har brug for. Ved at oprette et XML-sitemap er dit websted meget lettere for Google at gennemgå og læse, hvilket hjælper dit websted med at rangere højere.

3. Kontaktformular 7

Kontaktformular 7Hvis du ikke har bemærket det, har min kontaktside en kontaktformular. Jeg har ikke kodet det og heller ikke designet det. Jeg har lige brugt Kontaktformular 7.

Det er et meget simpelt og tiltrængt WordPress-plugin til at oprette forskellige typer kontaktformularer. I kontaktformular 7 vil du være i stand til at tilføje forskellige formularer og give dem navne. Du kan også oprette nogle af boksene som “krævet” med dette plugin, for eksempel e-mail-adressen eller telefonnummerfeltet. Intet behov for særlig CSS-kodning.

WordPress-pluginet integreres i et indlæg eller en side ved hjælp af kortkoder, og du kan stort set tilpasse inputformularerne og dropdown-menuerne for at sige hvad du vil.

4. Jetpack fra WordPress.com

Jetpack-pluginDer er meget at elske ved JetPack-pluginet, hvilket gør det til et andet must-have WordPress-plugin.

I stedet for at søge efter en hel masse andre plugins, har Jetpack en slags en-og-gjort-idé, som den er bygget på.

Der er over 30 moduler, som du kan aktivere for at hjælpe dig med at køre et hårdere hurtigere skib:

 • Relaterede indlæg
 • Et billede CDN kendt som Photon
 • Webstedsstatistikker

Og en hel del mere. Du har brug for en WordPress.com-konto for at bruge og forbinde blogplugin til dit websted, men det er værd at det ekstra trin.

5. WooCommerce

Woocommerce-pluginWooCommerce er WordPress-blogplugin, der revolutionerede eCommerce-plugins til WordPress.

Det tog de vanskeligere aspekter ved at oprette og drive en online butik med WP og gjorde det omkring så let som menneskeligt muligt.

Selvom det kræver noget indlæring, tilføjer brugervenligheden og de mange andre plugins og virksomheder, der understøtter plugin, meget til dens popularitet.

6. Wordfence Security

Wordfence-plugin-logoEt hus kan have en deadbolt, men det forhindrer ikke en tyv i at bryde ind.

Tilsvarende kan dit WordPress-sted være låst bag en række adgangskoder, men det er ikke den bedste form for sikkerhed.

Mange mennesker erkender behovet for at beskytte deres websted mod cyberangreb, og det er grunden til, at mange strømmer til Wordfence. WordPress-plugin-sikkerheden tillader funktioner som blokering af ondsindede netværk, scanning efter sårbarheder, overvågning af forskellige metrics, der kan gøre dit websted mere åbent for angreb, og meget mere.

Det er ikke underligt, at så mange mennesker bruger dette WordPress-plugin i deres blog.

7. Yoast SEO

Yoast SEO logoDu ved det, jeg ved det:

SEO er en stor aftale.

Og selvom meget af det, vi ved om, hvad SEO er, har ændret sig, har mange ting forblevet vigtige – som at oprette indhold, der er optimeret til Google-søgning.

At oprette dette indhold korrekt kan imidlertid være besværligt, hvis du ikke ved, hvad du har gjort rigtigt, og hvad du har foretaget forkert.

Det er her Yoast SEO WordPress-plugin kommer ind.

I stedet for at lade være med at gætte, om du har optimeret dit indhold korrekt, hjælper plugin dig hvert skridt på vejen. Og hvis du bruger denne, kan du springe over de ekstra XML-sitemap-plugins, fordi Yoast også tager sig af det.

8. Regenerere miniaturebilleder

Regenerer miniaturepluginVed du hvad der stinker? Slørede billeder!

Forestil dig dette:

Du beslutter at give dit websted en ansigtsløftning, og så skifter du temaer for at ændre udseendet på det. Derefter kommer til at finde ud af, at alle dine fremhævede billeder og miniaturebilleder ser frygtelige ud.

Gå til pluggen Regenerere miniaturebilleder!

Når du løber ind i dette WordPress-blogplugin, skal du bare køre det, og det regenererer dine medier efter behov.

9. WP Super Cache af Automattic

WP Super CacheHver prøvet og ægte online iværksætter synes at kende og forstå behovet for et hurtigt og pålideligt websted.

Cache af et WordPress-sted er noget, der er godt til at levere begge disse.

En af grundene til, at WP Super Cache hører til vores liste over bedste WordPress-plugins, er fordi det er så let at bruge og konfigurere. Bare installer, aktiver, marker et par felter for at konfigurere plugins, og du er ret god til at gå!

10. Google Analytics Dashboard af MonsterInsights

Google Analytics Dashboard-plugin MonsterInsightsHar du nogensinde haft det øjeblik, hvor du har brug for at se på mere end en browserfane og så pludselig føles overvældet over, hvad det føles som skærmoverbelastning?

Ja … Vi har alle været der.

Når du kører en online-satsning, er der en masse ting, du skal tjekke for at holde et tæt kørende skib som Google Analytics og dit WordPress-sted.

Men heldigvis sparer Google Analytics Dashboard-plugin fra Monster Insights behovet for at åbne den ekstra browserfane.

Bare installer og opsæt plugin, så vil du kunne se analysen af ​​dit websted lige der i dit WP-dashboard. Hvis du virkelig ønsker alle klokker og fløjter, skal du dog gå hen til deres websted, hvor du kan få den fantastiske premium-version.

7 Bedste WordPress-plugins, som jeg personligt bruger og elsker

1. Alle 404 omdirigerer til hjemmesiden

Det er et simpelt plugin, der omdirigerer alle dine 404 sider til din startside. For eksempel, hvis du har slettet et gammelt indlæg, eller nogen har indtastet en forkert URL i din blog, vil han eller hun automatisk blive omdirigeret til din WordPress-startside.

Efter min mening er det et andet must-have WordPress-plugins, som enhver blogger helt sikkert har brug for. Derudover gør det din blog mere brugervenlig. For at håndtere 404 fejl, skal du læse disse “bedste fremgangsmåder” fra Bing.

404 omdirigering gør din blog mere brugervenlig.

Vil du downloade 404 omdirigering? Gå her.

2. Antispam af CleanTalk

Jeg ved, at du allerede har læst om Akismet, som er virkelig populær. Jeg foretrækker dog at bruge CleanTalk. Hvorfor? Det overpresterer bare Akismet. Det er gratis i 14 dage, men så koster det dig $ 5 pr. Måned.

Plugin, der kæmper mod kommentarspam

Vil du downloade CleanTalk? Gå her.

3. Enkel social andel

Disse plugins tilføjer sociale knapper og forskellige delingsindstillinger til dine blogindlæg og sider. Når en besøgende ønsker at dele din side på Facebook, Twitter eller Pinterest, kan han eller hun gøre det med et enkelt klik.

De fleste af mine blogs bruger dette WordPress-plugin, og det har bidraget til at øge min blogs synlighed på sociale netværk. Hvis dit indhold er godt nok, har du store chancer for, at det også bliver viralt. Neil Patel forklarer dig, hvordan sociale knapper øger din blogtrafik.

Disse plugins gør dit indhold mere delbart

Vil du downloade Simple Social Share? Gå her.

4. Rul udløst boks

Har du planer om at begynde at sende regelmæssige nyhedsbreve til dine læsere? Eller måske bare ønsker du at indsamle e-mails til potentielle forretningsmuligheder i fremtiden? Hvis ja, så er det mest avancerede og veludformede WordPress-plugin til det Scroll-Triggered-Box. Det er lavet af estiske WordPress-kodere, og det er let at bruge. Efter min mening er det ikke kun nyttigt, men også smukt.

Plugin til indsamling af e-mail-adresser.

Vil du downloade Scroll Triggered Box? Gå her.

5. Let Facebook Like Box

Dette er noget, som du nemt kan tilføje til widgetområdet (for det meste sidebjælke) på din blog. Hvis din blog har et Facebook-community eller -side, er det bestemt et must-have WordPress-plugin. Med dette plugin kan du henvise besøgende til at lide din Facebook fan-side.

Facebook kan lide boks

Vil du downloade Facebook Like Box? Gå her.

6. WP-afstemninger

Hvis du planlægger at oprette afstemninger for dine besøgende, er det bedste værktøj til det WP-Polls-plugin. Kort sagt giver det dig mulighed for at oprette forskellige afstemninger, som du kan tilføje i dit blogindlæg eller til sidebjælken. Få mere at vide om din læsers meninger / tanker.

Nemme wordpress-afstemninger

Vil du downloade WP-afstemninger? Gå her.

7. Forfatter Bio Box

Hvis din blog har mange ejere, bidragydere eller forfattere, skal du tilføje Social Author Bio WordPress-plugin til din blog. Det opretter en speciel boks under hvert indlæg, der giver læserne mere information om forfatteren. Folk skriver normalt en kort biograf om forfatteren og linker til hans G00gle + -konto og hjemmeside. Det er godt designet, og det passer til næsten enhver blog. [Vil du vide mere om, hvordan du designer din blog? Klik her.]

Værd at installere, hvis du har flere bloggere på en blog

Vil du downloade Social Author Bio? Gå her.

WordPress-plugins er kernekomponenterne, der tilføjer nogle fremragende funktionaliteter til din WordPress-blog. Men tinget er, når du er ny på WordPress, kan du finde det udfordrende at vælge de mest væsentlige WordPress-plugins fra det enorme udvalg, der er tilgængeligt.

Ifølge WordPress.org er der indtil videre 55.053 WordPress-plugins. Derudover er der flere plugins med næsten de samme funktioner, hvilket gør det endnu sværere at vælge must-have plugins blandt dem.

Derfor har jeg lavet denne liste over, hvad jeg synes er de vigtige WordPress-plugins, du har brug for for at tilføje de grundlæggende funktioner og funktionaliteter, som din blog har brug for.

Essentielle liste over WordPress-plugins: skal have til 2020

 1. Optimole (Freemium) – En billedoptimering med fuld service
 2. Rang matematisk SEO (IKKE Yoast!)
 3. MonsterInsights (Google Analytics Dashboard-plugin til WordPress)
 4. UpdraftPlus (Freemium Backup Plugin)
 5. Broken Link Checker (gratis)
 6. Sucuri Security (Freemium Security Plugin)
 7. Elementor (Freemium Page Builder-plugin)
 8. Social Snap (Freemium Social Media Plugin)
 9. WPForms (Freemium-kontaktformular-plugin)
 10. Akismet Anti-Spam (Freemium Anti Spam Plugin)

Væsentlige WordPress-plugins
Så her går vi med den aktuelle liste. Det består af nogle af de must-have plugins, der hjælper dig med at gøre dit websted hurtigere, sikkert, SEO venligt og lige så vigtigt, besøgende venligt.

Lad os udforske dem i detaljer:

1. Optimole (Freemium) – En billedeoptimeringsværktøj til fuld service

Væsentlige WordPress-plugins

Et langsomt websted er en forbandelse, hvis du ønsker at få besøgende til dit websted. Folk besøger normalt ikke et langsomt websted. For hvert hurtigt websted spiller billedoptimering sandsynligvis den mest effektive rolle. Optimole er mit hovedvalg af plugin-plugins, når det er tid til at optimere dine billeder. Det reducerer størrelsen på billederne, men reducerer ikke kvaliteten.

Når du opretter og forbinder din blog med Optimole, ændres størrelsen på dine billeder automatisk for at matche den krævede dimension af den enhed, den besøgende bruger. Det er magien med plugin. Når du tillader, at plugin’en udfører billedoptimering, behøver du ikke at tænke for meget på dine billeder, der indlæses langsomt.

Sammen med doven indlæsning, tabsfri og tabt optimering, drives det af Fast Image CDN til at servere billederne til de besøgende uden forsinkelse. Med den gratis plan kan du optimere op til 1 GB billeder pr. Måned med 5 GB båndbredde. Men hvis du køber premiumplanen, kan du få mere end 750 GB billedoptimeringstjeneste sammen med CloudFront CDN.

2. Rangord matematisk SEO (ikke yoast)

WordPress vigtige plugins til SEO

Rank Math SEO er et af de mest imponerende SEO-plugins, der for nylig kommer ud, hvilket øger dit websteds SEO med nogle spændende funktioner. Sammenlignet med Yoast og Alt i én SEO-pakke har Rank Math SEO nogle killerfunktioner, der sætter dit websted i stand til at tiltrække flere besøgende.

Jeg anbefaler Rank Math, og jeg har brugt det til min blog i et stykke tid nu. Med dette plugin kan du gøre, hvad andre plugins ikke tillader dig at gøre. I modsætning til andre SEO-plugins kan du tilføje op til 5 fokusord (en betalt funktion i Yoast).

Når du kommer i gang, giver den nemme at følge guiden dig mulighed for at oprette SEO til din WordPress-blog. Plugin tilbyder mange Yoast SEO premium-funktioner gratis. Det indbyggede SEO Audit Tool giver dig et overblik over:

 • Blogindlæg uden nogen nøgleord med fokus
 • Brug af permalinks
 • Social delingsfunktion
 • Problemer med Google Search Console
 • SEO-analysescore og
 • 40 andre SEO-test baseret på dit indhold

Rank Math SEO hjælper dig også med at oprette links automatisk til dit websted. Det giver også indsigt i Googles søgeordsrangering, LSI-søgeordsintegration og SEO-advarsler. Dette er virkelig et af de bedste WordPress-plugins derude, og jeg tror, ​​at med brug af Rank Math SEO, vil dine målnøgleord være på toppen af ​​SERPs meget snart!

3. MonsterInsights (Google Analytics Dashboard-plugin til WordPress)

essentielle plugins til Google Analytics

MonsterInsights er et af de mest væsentlige WordPress-plugins til analyse og sporing af din websteds trafik og salg. Efter at dette plugin blev lanceret tilbage i 2016 tilføjede Syed Balkhi nogle fantastiske funktioner til at spore dit websted fra mange forskellige vinkler. Der er nogle centrale funktioner, der kan hjælpe dig med det forstå, hvad besøgende laver på dit websted og udføre planer for at øge trafik og konvertering.

Kerneegenskaber i MonsterInsights:

 • Tilføj Google Analytics-sporingskode
 • Se detaljeret indsigt fra dit publikum
 • Få rapporter om dit indhold analyseret
 • Google Search Console-rapport
 • Spor dit e-handel salg og aktiviteter
 • Få en rapport om din tilknyttede aktivitetslink
 • Se alle oplysningerne på dit WordPress-dashboard

Ved hjælp af MonsterInsights kan du ikke kun spore alle dine data, men også tage de nødvendige skridt baseret på rapporterne. Med premium-planen kan du få nogle seje funktioner såsom øjeblikkelig FB-artikler, formsporing, forbedret linksporing og meget mere.

4. UpdraftPlus (Freemium Backup Plugin)

Væsentlige WordPress-plugins til sikkerhedskopiering af websteder

UpdraftPlus er et ekstremt populært freemium-plugin, der hjælper dig med at fremstille en sikkerhedskopi af dit WordPress-websted på Dropbox, Google Drive, Rackspace Cloud og endda via e-mail. Den gratis version af det giver dig mulighed for at tage backup af WordPress-databasen og -filerne med mulighed for at hente dit websted via fjernlagring.

UpdraftPlus giver dig mulighed for at køre sikkerhedskopier manuelt eller automatisk i bestemte perioder. Derudover vil den gratis version give dig mulighed for at gemme en downloadet kopi af backuparkiverne. Hvis upload upload mislykkes på sikkerhedskopieringstidspunktet, gentages plugin automatisk gentagne gange.

Den præmieudgave inkluderer masser af ekstra funktioner til at sikre den største sikkerhed på dit websted. Nogle af funktionerne er supplerende destinationer til backup-lagring, adskillige temaer, en webstedsmigrator og duplikator, automatisk sikkerhedskopiering osv..

5. Broken Link Checker (gratis)

vigtige WordPress-plugins til chcek ødelagte links

Hvis dit websted indeholder ødelagte links, kan det give en dårlig oplevelse for dine besøgende. Selv Google anbefaler, at du regelmæssigt kontrollerer dit websted for ødelagte links. Men at finde de ødelagte links manuelt er som at lede efter en nål i en høstak. Broken Link Checker er en af ​​de mest essentielle WordPress-plugins af disse nøjagtige årsager.

Det giver dig besked om de ødelagte links i WP-dashboardet og / eller via e-mail. Det giver dig mulighed for at kontrollere alle de ødelagte links fra indlæg, sider, selv fra kommentarerne. Det giver dig besked om alle de eksisterende ødelagte links som en liste, alle er klar til at korrigere dem.

6. Sucuri Security (Freemium Security Plugin)

Væsentlige plugins for sikkerhed

Når det er tid til at sikre webstedet mod uønskede angreb, foretrækker jeg Sucuri for sine vigtige funktioner. Sucuri er et kendt mærkenavn til at give websikkerhed. Hvis du vil bruge deres gratis version, får du kontrol med sikkerhedsaktiviteten for at afgøre, hvor godt plugin er til at beskytte dit websted mod uønsket adgang. Du kan også overvåge filintegrationen, opdage fjern malware og få sikkerhedsmeddelelse.

Med deres premium-plan får du nogle vigtige funktioner, der altid overvåger og beskytter dit websted. Webstedsfirewall (WAF) tillader det gemme dit websted fra hacking og DDoS-angreb. En anden stor fordel ved at bruge Sucuri er, at de leverer meget optimeret CDN for at gøre dit websted hurtigt.

7. Elementor (Freemium Page Builder-plugin)

essentielle wordpress-plugins til sidebygning

Elementor er et af de mest væsentlige WordPress-plugins til sidebygning. Hvis du vil designe dit websteds sider eller indlæg, skal du normalt have nogle designfærdigheder, eller du skal være afhængig af dit temas brugerdefinerede. Men med Elementor kan du designe din side med træk-og-drop-side-builder. Da det understøtter træk og slip, behøver du ikke kodningsfærdigheder for overhovedet at bygge dine sider.

Der er nogle seje forudbyggede skabeloner, som du også kan bruge til at give et fantastisk look til dit websted. Elementor understøtter også responsivt mobilvenligt design.

Det er også temmelig simpelt at lære at bruge Elementor, du behøver ikke at designe din side ud fra backend. Du kan gøre det fra front-end og se magien med Hover-effekter, Headline-effekter, seje animationer, baggrunde. Ikke kun det, du kan se startsiden, før du klikker på knappen Publicer. Med den fantastiske pro-version får du ekstra praktiske widgets, pro-skabeloner, tema-builder og så videre.

8. Social Snap (Freemium-plugin til sociale medier)

Væsentlige WordPress-plugins til social deling

Social Snap er et af de meget få væsentlige WordPress-plugins, der hjælper dig med at dele dit indhold på forskellige sociale medier. Vi ved alle vigtigheden af ​​at bruge sociale medier til at få trafik til webstedet. Social Snap-værktøjssættet giver dig mulighed for at dele dit indhold på Facebook, Twitter og andre sociale delings- og bogmærke-tjenester. Der er 30+ sociale aktionshandlinger at vælge imellem.

Plugin er let at bruge og integrere dit websted med sociale medier på et øjeblik og du kan downloade den gratis version fra WordPress-arkivet.

Det flydende layout af sociale ikoner med tilpasningsfunktionen er fantastisk. Du kan også se de sociale tællere lige efter ikonerne for at se, hvor populært dit indhold er. Med premium-planen kan du også nyde avanceret statistik, tweet med et enkelt klik og nogle seje tilføjelser.

9. WPForms (Freemium-kontaktformular-plugin)

væsentlige WordPress-plugins til kontaktformularer

Hvis du søger efter et kontaktformular-plugin til dine besøgende, finder du meget. Men tro mig, WPForms er den mest imponerende blandt dem på grund af dens træk og slip-funktion. Plugin giver dig også mulighed for at få øjeblikkelige underretninger, så du kan give hurtige svar til dit publikum.

Den premiumversion af WPForms giver dig mulighed for at oprette næsten enhver form for form, du kan tænke på. Det inkluderer reservationsformularer, ordreformularer, betalingsformularer, e-mail-abonnementsformularer og så videre.

Der er også nogle forudbyggede skabeloner, hvorfra du kan vælge det perfekte design til dit websted. Du kan endda konfigurere betingede underretninger for at underrette dine andre teammedlemmer eller kolleger.

10. Akismet Anti-Spam (Freemium Anti Spam Plugin)

Akismet er et vigtigt WordPress-plugin til at opdage spam. Det blev oprettet af Automattic, kerneteamet i WordPress. Det er standardplugin, som hvert WordPress-websted har. Du skal dog bruge en API-nøgle for at bruge plugin. Men det er gratis og let at konfigurere.

Akismet giver dig mulighed for at registrere spam-kommentarer for at forhindre, at dit websted modtager ondsindet og tidsspildende indhold. Hver gang nogen kommenterer dit indlæg, tjekker Akismet kommentaren med dens intelligente skybaserede algoritmer og filtrerer de spammy kommentarer. Hvis dit websted når mere end 50.0000 kommentarer om måneden, kan du bruge premium-planen til at få flere kommentarer filtreret.
Afsluttende ord
Jeg håber, at min liste over vigtige WordPress-plugins hjælper dig med at aktivere nogle seje nye funktioner på din blog. Disse plugins giver funktionerne til at forbedre din SEO, optimere hastigheden, sikkerhedskopiere dit websted og meget mere.

Gik jeg glip af noget? Efterlad din kommentar nedenfor, eller del dine egne skal have plugins.

Og det er det!

Når det kommer til de bedste WordPress-plugins, hvilke kan du ikke leve uden? Jeg ved, at jeg har mere end én, og jeg ville meget gerne høre, hvad din er!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map