De bästa WordPress Anti-Spam Plugins för 2020 (Topp 10 WP Spam Blockers)

John Yray


John Yray

Spambotsna är ute efter dig.

Det finns flera sätt dessa små monster kan skada din närvaro online. En typisk metod är att översvämma webbplatser med skräppostlänkar för att öka deras master PR. Ibland kommer de att försöka sälja en produkt eller tjänst, eller ibland försöker de omdirigera dina följare till en annan webbplats där de kommer att dra något ännu mer lust.

Oavsett motiv, att lämna spammare som inte är markerade kan verkligen skada ditt rykte på flera sätt, inklusive:

 • En minskning av din webbplats ranking på SERP: er.
 • Möjligheten att bli svartlistad.
 • En minskning av sidbelastningstider på grund av ökad bottrafik.
 • En spambot kan samla in personlig användarinformation för skadliga ändamål.

De dåliga botsna arbetar dygnet runt. De kommer aldrig att sluta för mat, vatten eller en lönecheck. För att slå dem kommer du att behöva den bästa WordPress-spam-plugin för att stoppa spammare innan de kan göra allvarliga skador.

Med det sagt finns det många olika alternativ tillgängliga. Nedan hittar du en lista över de bästa gratis och betalda WordPress-antispam-plugins som finns tillgängliga idag.

Så vad är de bästa WordPress-antispam-pluginsna?

Det finns ett gäng där ute, men vi har begränsat det till dessa:

 • Akismet
 • Anti-Spam av
 • CleanTalk
 • Anti-Spam Bee
 • Cerber Security och Anti-Spam
 • Wordfence Security
 • Spam Destroyer
 • Sucuri Security
 • WPBruiser
 • Spam Master
 • Anti-Spam av CreativeMotion

Här är de bästa anti-spam plugins

Bästa WordPress-anti-spam-plugin

Akismet WordPress-plugin är extremt populärt med över 5 000 000 aktiva installationer idag. Detta molnbaserade plugin fungerar genom att kontrollera inkommande kommentarer och inlämning av kontaktformulär mot Akismets enorma globala databas över skräppost.

Denna strategi avvisar risken för att automatiskt publicera oönskat, skadligt innehåll innan det kan skada din webbplats.

Gå med i GRATIS utbildning

Vill du lära dig hur man bygger 6 figurers myndighetssajter?

Gå med i denna gratis utbildning till…

 • Äntligen har en beprövad metod för att hitta lönsamma nischer
 • Få tillgång till en idiotsäker metod för sökordforskning
 • Lär dig hur du lägger ut kvalitetsinnehåll
 • Lär dig hur du bygger vita hattlänkar till din webbplats utan huvudvärk

Att komma igång med Akismet är en ganska enkel process. När du har registrerat dig med en gratis eller betald plan måste du aktivera plugin med den medföljande API-nyckeln. Det är allt som finns åt det.

Andra viktiga funktioner inkluderar följande:

 • Utmärkt kompatibilitet när det används med andra populära plugins, inklusive Jetpack och Contact Form 7.
 • Statushistorik – en funktion som låter dig granska en logg över alla kommentarer som har rensats eller flaggats av Akismets anti-spam-plugin.
 • Statistik, inklusive en funktion som låter dig se hur många spam-kommentarer som godkändes för varje användare.
 • Visa URL-adresser automatiskt i kommentarorganet istället för att dölja dem bakom text (negerar riskerna för vilseledande eller skadliga länkar).
 • Utmärkt stöd från Automattic.

Har jag sagt allt detta, är Akismet gratis? Svaret är ja, men endast för personlig och ideell användning. För kommersiell användning måste du få en av deras betalade planer (börjar på $ 5 / år.)

Anti-Spam by CleanTalk är en annan allmänt rekommenderad produkt med över 400 000 aktiva användare. Det skärmar noggrant kommentarer och bots som låtsas vara mänskliga genom ett batteri av valideringstest inom CleanTalks molnbaserade server.

Innehåll som inte skickar valideringar omdirigeras till skräppostkön där de kan granskas av moderatorer för att säkerställa legitimitet.

Gratis domän med värd

En annan cool sak den gör är att det automatiskt censurerar olämpligt språk. CleanTalk anti-spam har dessutom utvecklat en mobilapp som du kan använda för att få meddelanden i realtid om relevant moderationsaktivitet.

Jämförbar med Akismet, har denna produkt fler funktioner att erbjuda:

 • Lätt att använda, med den ursprungliga installationstiden på 5 till 10 minuter.
 • Det är en komplett lösning som fungerar som ett WordPress-spamfilter för kommentarer, kontaktformulär, registreringssidor och andra utsatta områden.
 • E-postvalidering i realtid, så att du kan förhindra att bots som låtsas vara mänskliga registrerar sig.
 • Analytics så att du kan granska moderationsaktiviteter som du vill.
 • Utmärkt kundsupport, med agenter som syftar till att svara på alla problem inom 12 timmar.
 • Gratis 7-dagars provperiod, så att du kan försöka bestämma om det är rätt för dig.

Den här produkten är ett betalt abonnemang med prisplaner som börjar så lågt som $ 8 / år.

Anti-Spam Bee är ett annat populärt alternativ med 500 000+ aktiva installationer idag. Det är gratis och har anständigt stöd via sitt officiella forum på WordPress.org. Det betraktas allmänt som ett utmärkt gratisalternativ till Akismet eftersom det filtrerar skräppost utan att behöva skicka personlig användarinformation till en tredje part.

Du kan kontrollera hur den här produkten fungerar genom att kryssa för rutorna som motsvarar de funktioner du vill aktivera. Till exempel kan du programmera det för att lita på kommentarer som kommer från användare med gravatarer.

Det låter dig göra andra saker:

 • Blockerar skräppost och trackbacks.
 • Blockerar kommentarer från specifika länder.
 • Hämtar aviseringar för spam-relaterade aktiviteter via e-post.
 • Kompatibel med många ofta använda WordPress-plugins (t.ex. Jetpack och WooCommerce)
 • Rensar automatiskt skräppostmappar efter en viss tidsperiod.

Cerber Security and Anti-Spam har en anti-spam-motor som ger skydd mot skräppost i kommentarsektioner, registreringsformulär, WooCommerce-kassan och i stort sett alla former på din webbplats.

Dess WordPress-spamblockeringsfunktion är inte svår att använda. Dess användarvänliga gränssnitt låter dig välja vilka former du vill att WP: s anti-spam-funktion ska vara aktiverad för. Du kan till och med lägga till ett extra (irriterande) skyddsskikt med reCAPTCHA och välja vilka former du vill ha det aktiverat för.

Andra spam-relaterade funktioner som den erbjuder inkluderar:

 • Välj hur Cerber automatiskt hanterar upptäckt skräppost.
 • Vitlistor och svartlistor för förbättrad moderering av skräppost.
 • Ställ in landsbaserade regler.
 • Kompatibel med populära pluginprogram som kontaktformulär 7 och ninjaformulär.
 • Gratis version kan användas på ett obegränsat antal webbplatser

Cerber Security & Anti-Spam erbjuder mer än bara skydd mot oönskad skräppost. För ytterligare säkerhet mot skadlig programvara och andra hot kan du få en premiumplan för så låga som $ 29 kvartalsvis.

Wordfence är en allt-i-ett-lösning som inkluderar skräppost-skydd bland sina olika säkerhetsfunktioner. Det har över 3 miljoner aktiva installationer med regelbundet mjukvarusupport från dess utvecklare. Du kan vara säker på att plugin-programmet kommer att användas under många år framöver.

Den hanterar skräppost på samma sätt som alla pålitliga anti-spam-system fungerar. Detta inkluderar att blockera kommentarer som innehåller URL: er på en domänens svartlista och innehålla anonyma kommentarer för moderering.

Wordfence har många andra säkerhetsfunktioner. Den här är bra för dig som inte har en säkerhetsskanner eller en brandvägg för ytterligare skydd mot skadlig programvara och andra potentiella skadliga hot.

Den kostnadsfria versionen av denna produkt kan fortfarande få gratis support via deras supportforum på WordPress.org. Den betalade versionen har ytterligare funktioner / förmåner och är tillgängliga för så låga som $ 99 / år.

Spam Destroyer är lätt att installera och aktivera för kontinuerligt skydd mot skräppost. Den är utformad för att skydda din webbplats kommentarsektion samtidigt som den är så diskret som möjligt för både användaren och webbansvarig.

Spam Destroyer skyddar din webbplats mot oönskat skräppost genom att använda två vanliga men ändå effektiva skräppostblockeringstekniker. Den första är en cookie som skapas med javascript, och den andra är ett doldt inmatningsfält som verifieras av javascript.

För att bots ska lägga sin smuts på din WordPress-webbplats måste de kunna bearbeta både cookies och javascript först.

Spam Destroyer är ett gratis antispam-plugin för WordPress och får regelbundna programuppdateringar.

Sucuri är ett annat komplett säkerhetspaket som erbjuder mer än en generisk WP-skräppost.

Sucuri är specialiserat på att bli av med SEO-spam innan den får en chans att skada webbplatsens rykte eller bli svartlistad. Dess strategi för att ta bort skräppost involverar en analys av din webbplatsmiljö direkt efter att den ansluts via en FTP- eller SSH-anslutning.

Efter sanering kommer deras tekniker att förse dig med en kopia av deras resultat (om sådana finns). Sucuri skickar sedan in en översyn till tredjeparts svartlistor. De kommer även att skicka in förfrågningar med relevanta svartlistmotorer så att deras bots kan genomsöka din webbplats.

Sucuri erbjuder andra säkerhetsfunktioner för att skydda och härda din webbplats mot skadliga attacker och dåliga bots. Den billigaste planen börjar på $ 199 / år.

WPBruiser är ett annat antispam-plugin som WordPress-användare kan njuta av gratis. Tidigare känd som GoodBye Captcha, förlitar sig denna produkt på algoritmer för att effektivt upptäcka skräppost- och botaktiviteter utan att använda CAPTCHA. Dessutom utför den analys och sanering utan att skicka personliga användardata till tredje parter för hotanalys.

Denna plugin håller dåliga bots i schack genom att förhindra dem från att registrera sig till att börja med. Det är också möjligt att automatiskt blockera specificerade IP-adresser och till och med skydda mot Brute Force Attacks.

WPBruiser har över 30 000 aktiva användare och får regelbundna uppdateringar från sina utvecklare, vilket gör det till ett utmärkt val för nya webbansvariga som bara behöver grunderna.

Spam Master är resultatet av skaparens behov av att skydda sin webbplats mot ständiga skräppostregistreringar och botkommentarer. Det är en lätt plugin som bara laddar vad den behöver för att skydda din webbplats mot attacker riktade till dina registreringssidor, inloggningar och kommentarer.

Den hävdar att den i realtid skräppostdatabasen är bland de 5 bästa i världen. Det är en databas som fortsätter att lära sig och växa för att ge andra Spam Masters den skyddsnivå de behöver.

Andra viktiga funktioner inkluderar:

 • Brandväggsteknologi som ger mer skydd än en normal WP-spamshield.
 • Kan skydda mot brute force attacker och DDOS attacker.
 • reCAPTCHA-alternativet tillgängligt för registreringsformulär, inloggningar och kommentarsektioner.
 • Hotvarningsnivåer som låter dig veta om din webbplats riktas och hur illa hotet är.

Selve plugin-programmet är gratis att ladda ner, men de tar ut 9 euro (cirka $ 10) per år för användarlicensen.

Anti-Spam av CreativeMotion har över 200 000 aktiva installationer och senaste programuppdateringar, som säger att det är en produkt som (förhoppningsvis) inte försvinner från förvaret när som helst snart.

Plugin är ett utmärkt val för nybörjare. Det tar bara en minut att installera och kan användas direkt med standardinställningarna på plats (ingen API-nyckel krävs).

Några andra saker som är värda att nämna:

 • Anti-Spam förlitar sig på algoritmer och dess globala databas för att rädda dig från besväret med att publicera skräppost på din webbplats.
 • Kräver inte att dina användare ska ta ett CAPTCHA-test innan de publicerar kommentarer (skolan är tillräckligt hård).
 • Användarens e-postadress och IP-adress är tillgänglig av CreativeMotion (vissa användare kan ta upp det här).
 • Gratis för personligt och kommersiellt bruk.

Den kostnadsfria versionen ska fungera för de flesta användares behov (som personer som inte har bloggat). För dig som vill ha ytterligare funktioner för säkerhetskopiering (t.ex. bättre kundsupport och registrering för skräppostskydd) börjar proversionen på $ 9,99 / år för en licens för 3 domäner.

Letar du efter ett Akismet-alternativ? Tänk på dessa!

Akismet vs Antispam Bee: medan den förra har bättre upptäckt av skräppost med sin ständigt växande skräppostdatabas, har den senare fördelen att inte skicka personlig användarinformation till en tredjepartsserver för analys.

Båda uppfyller GDPR, men det faktum att vissa användare inte är bekväma med att använda någon av sina personliga uppgifter (även om Akismet bara använder tillräckligt med information för att köra sina kärnfunktioner) kvarstår. Anti-Spam Bee kan upptäcka skräppost med en lokal databas. Detta innebär att användarinformation aldrig skickas till en tredje part.

Akismet vs Wordfence: Wordfence är ett annat alternativ till Akismet. Den skyddar inte bara din webbplats mot skräppost, utan den erbjuder också en rad säkerhetsfunktioner som skyddar din webbplats mot skadliga attacker och andra hot på djupare nivåer. Wordfence skulle vara ett bra val för webbansvariga som är sårbara för hot bortom kommentarspammare.

 • Det finns olika sätt dessa produkter skyddar dig mot oönskad skräppost.
 • För att skydda mot skräppost måste vissa plugins skicka personlig användarinformation till tredjepartsservrar.
 • Merparten av den insamlade personliga informationen raderas inom 2-14 veckor.
 • Akismet är det mest populära alternativet men samlar in personliga användardata för att skydda dina webbplatser. \
 • Plugins som Wordfence och Sucuri erbjuder ytterligare säkerhetsfunktioner och härdning av webbplatser.
 • Anti-Spam Bee är ett fantastiskt gratis Akismet-alternativ som inte behöver personlig användarinformation för att fungera.

Vanliga frågor om WordPress spam-plugins

Hur stoppar du skräppost på webbplatser?

Det enklaste sättet att stoppa skräppost på webbplatser skulle vara att använda ett plugin som är avsett att döda skräppost. Ett bra gratisalternativ skulle vara Anti-Spam Bee. Det ger tillräckligt skydd mot spam-hot utan att bearbeta personliga användardata via tredjepartsservrar.

Ska jag använda Akismet för skräppost?

Medan miljoner användare hävdar att det är det bästa valet beror det i slutändan på dig. Det är ett molnbaserat plugin som använder sin globala skräppostdatabas för att effektivt upptäcka, eliminera och förhindra skräppostattacker. Tänk på att det samlar in personlig användardata för att köra sina kärnfunktioner. Ändå kommer de flesta data att raderas inom 2-14 veckor.

Vad är den bästa spam-plugin för WordPress?

Svaret beror på vad du behöver. CleanTalk’s Anti-Spam är ett bra betalt alternativ som är specialiserat på att hantera bara skräppost. Ett bra gratisalternativ för bara skräppost är Anti-Spam Bee. Om du behöver ytterligare säkerhet (t.ex. en brandvägg eller en malware skanner) kan du försöka använda Wordfence eller Sucuri Security.

Varför registrerar sig spambots på min webbplats?

Skräppostbots söker på webbplatser som tillåter dem att registrera och publicera innehåll och / eller länkar. En skräppost kan göra detta för att öka sin master PR på bekostnad av din egen PR. I andra fall kan de lämna en länk för att omdirigera webbplatsanvändare till en annan webbplats där de kommer att utföra en mer obehaglig attack.

Är Anti-Spam av CleanTalk gratis?

CleanTalk’s Anti-Spam erbjuder en kostnadsfri 7-dagars provperiod, men kräver att användarna betalar minst 8 USD per år efter nämnda rättegång. Även om det inte är gratis, är det verkligen ett av de billigare betalda alternativen som finns tillgängliga för dem som behöver tillförlitligt skydd mot skräppost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map