A Bluehost vs Dreamhost összehasonlítása: Melyik a jobb 2020-ban?

Hogyan lehet a legjobb módja annak, hogy online sikeresek legyenek? Mielőtt elkészít egy nagyszerű weboldalt vagy blogot, szükség lesz egy web hosting szolgáltatóra.


Az ésszerű árú és gyors webtárhely-szolgáltatás kiválasztása azonban zavart és pánikba esik, különösen a kevésbé tech-hozzáértés esetén. Mivel sok tárhely-szolgáltató állítja, hogy a mai piacon a legjobb, a webhelyek tulajdonosai egyre nehezebben választják ki a megfelelő tárhely-megoldást..

A megfelelő web hosting szolgáltatás azonosításának elősegítése érdekében összehasonlítottam a Bluehost és a Dreamhost szolgáltatásokat. Ez a két szolgáltató évek óta működik a piacon, és minőségi szolgáltatásukról ismertek; így nem kell aggódnia, hogy egyik napról a másikra elmentek az üzletből.

Ebben az áttekintésben a két webtárhely-szolgáltatót összevettem, hogy segítsék a webhelytulajdonosoknak egy kritikus kérdés megválaszolását: „A Bluehost és a Dreamhost között, melyik a webhelyének jobb tárolására?”

HostGator logó

Az első számú webtárhelyünk:
Szerezd meg a legjobban értékelt tárhelyet mindössze azért
Havonta 2,64 USD

Az StartBloggingOnline.com jóváhagyott tárhely

A Bluehost és a Dreamhost története

Mind a Bluehost, mind a Dreamhost 1996-ban alakult. Ez azt jelenti, hogy szinte azonos szintű tapasztalatot nyújtanak a webtárhely területén. A Bluehost azonban az Endurance International Group magántulajdonában van, amely más hosting cégeket is birtokol, beleértve az iPage-t és a FastDomain-t.

A Dreamhostot viszont a Harvey Mudd Főiskolai hallgatók alapították, akik között szerepelt Sage Weil, Michael Rodriguez, Josh Jones és Dallas Bethune. Eltérően a Bluehost-tól, amely elsősorban a webtárhelyre szakosodott, a Dreamhost más szolgáltatásokat is kínál, beleértve a felhőtárolást és a felhőalapú számítástechnikát.

Csatlakozzon az INGYENES edzéshez

Szeretné megtanulni, hogyan kell felépíteni a 6 számú hatóság webhelyét?

Csatlakozzon ehhez az ingyenes képzéshez…

 • Végül rendelkezzen bevált módszerrel a jövedelmező rések megtalálására
 • Hozzáférés egy bolondbiztos kulcsszó-kutatási módszerhez
 • Tudja meg, hogyan lehet kiszervezni a minőségi tartalmat
 • Megtanulhatja, hogyan lehet fejfájás nélkül létrehozni a fehér kalapra mutató linkeket a webhelyére

A Bluehost vs Dreamhost szolgáltatás összehasonlítása

Annak megállapításához, hogy a Dreamhost vagy a Bluehost jobb szolgáltatásokat nyújt-e, itt bemutatjuk azok jellemzőinek, például az ügyfélszolgálatnak és a teljesítménynek a teljes értékelését.

Mindkét szolgáltatás magas szintű uptime szintet biztosít a felhasználók számára. Bár a Bluehost 100% -os rendelkezésre állást nyújt ügyfeleinek, a tényleges üzemidő 99,9%. Ez azt jelenti, hogy garantálják a nagy láthatóságot, amikor a felhasználók az interneten találnak meg. Másrészt a Dreamhost garantálja ügyfeleinek 100% -os üzemidőt, de megközelítőleg ugyanazon a szinten szállít, mint a Bluehost..

Ami a sebességet illeti, mindkét szolgáltatás elég gyors. Gyors megjelenítésük lenyűgöző lesz webhelye látogatói számára. Vegye figyelembe, hogy a DreamHost szilárdtest-meghajtókat (SSD) használ a javítás érdekében.

A rendelkezésre állás és a megjelenítési sebesség mellett nincs egyértelmű nyertes a Bluehost és a Dreamhost között, mindkettő hasonlóan teljesít

Mindkét hosting szolgáltatás kiváló teljesítményt nyújt az ügyfelek webhelyein. Ez a fő oka annak, hogy sok weboldaltulajdonos bízott bennük.

A szolgáltatás hatékonyságának növelése érdekében a Bluehost újításokat adott be, amelyeket CPU szegregációs technológiának neveznek. Ez lehetővé teszi a szolgáltatás számára a CPU vezérlését és a hostolt webhelyek védelmét a vírusok és a spamküldők ellen.

DreamHost logóMindkét szolgáltatás egy kattintással WP telepítési lehetőséget kínál. Ez azt jelenti, hogy néhány kattintással könnyen telepítheti a WP-t a fiókjába.

A Dreamhost tökéletesítette a WP-tárhelyet, mivel ők is tagjai annak a csapatnak, amely hozzájárul a WordPress programozás növekedéséhez. Másrészt, a Bluehost az iparág egyik legelterjedtebb WordPress-tárhely-szolgáltatója. Ezért ez az egyik legjobban tesztelt WordPress tárhelyszolgáltató, és a hivatalos WordPress nagy tiszteletben tartja őket.

A Bluehost WordPress hosting népszerűsége ellenére aggodalmak merültek fel az egyéni felhasználók elégedettségük iránti elkötelezettségük iránt. Ennek oka az a nagyszámú ügyfél, aki a tárhely-terveket használja. Ezért, ha személyre szabottabb WordPress-tárhelyt szeretne, jobb lehet, ha fontolja meg a Dreamhost alkalmazást.

A következő videó bemutatja, hogyan kell használni a WordPress-t a Bluehost-rel:

Ahhoz, hogy megtudjuk, mennyire jó a társaság, az ügyfelek támogatása az egyik elsődleges szempont. A jó tárhelyszolgáltató az ügyfelek elégedettségét prioritásként kezeli úgy, hogy biztosítja a problémák azonnali azonosítását és kezelését. Ezt a megközelítést használják mind a Dreamhost, mind a Bluehost, hogy garantálják a felhasználók számára az optimális elégedettséget.

Mindkét vállalat 24 órás és hét órás támogatást nyújt ügyfeleinek több kommunikációs csatorna, többek között e-mail és telefonvonal használatával. Használhat élő csevegéseket is, vagy elérheti online fórumaikat a tárhelyről szóló bármilyen bizonytalan kérdés megvitatására.

A Dreamhost hozzáférést biztosít a felhasználók számára a tárhelyi útmutatóhoz, amely tartalmazza útmutatásokat, webtárhely útmutatót és hibaelhárítási trükköket.

A Bluehost ügyfelek számára a szolgáltatás lehetővé teszi számukra a jegyek kezdeményezését, amelyek összekapcsolják őket a támogatással. Sokan azonban inkább telefonvonalakat vagy élő csevegéseket használnak a gyors válaszra.

Támogatásként a két vállalat ügyfélszolgálata nagyon jó. Ez azt jelenti, hogy nincs egyértelmű győztes.

A webtárhely-szolgáltató kezelőpanelje az átjáró a kiválasztott csomagban kínált szolgáltatások eléréséhez. A Bluehost az iparági szabványos cPanelt használja, amelyet nagyon intuitívnak tekint. A felhasználók úgy találják, hogy a cPanel lenyűgöző, mivel megkönnyíti a navigációt a tárhelyszolgáltatáson keresztül.

Sőt, még az új web-fejlesztők is megtanulják a cPanel használatát nagyon gyorsan. A cPanel rugalmas és lehetővé teszi a felhasználók számára a host-fiókok egyszerű kezelését, a fájlok gyors átvitelét, a programok telepítését és a biztonsági mentések kezelését..

A Dreamhost egy tulajdonos által tervezett vezérlőpanelt választott, amely időbe telik ahhoz, hogy megértsék annak működését. Mindkét szolgáltatás megkönnyíti a fájlok gyors átvitelét, és feladatokat ad hozzá az ismétlődő műveletek futtatásához.

Ebben az esetben a Bluehost előnyei előtt áll versenytársa előtt az iparági szabványos cPanel kialakítás használata miatt, könnyebb használat miatt.

A Bluehost 30 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújt attól az időponttól kezdve, amikor az ügyfél megvásárolja a kiválasztott csomagot. Vegye figyelembe, hogy ez csak a tárhely-tervekre vonatkozik. Nem kap jóváírást a szolgáltatáshoz használt adminisztrációs díjakért, domainnevekért vagy kiegészítőkért.

Fontos megérteni, hogy a Bluehostnak nincs rögzített számla feltétele. Ezért, ha úgy dönt, hogy lemond a tervről, a visszatérítést a terv időtartamának fel nem használt része alapján számítják ki.

Ha jobb pénz-visszatérítési garanciát szeretne, akkor jobb, ha a Dreamhost-t használja. Ellenállhatatlannak tűnő 97 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtanak a felhasználóknak. Vegye figyelembe, hogy a pénz-visszafizetési garancia nem vonatkozik a domainekre és a harmadik fél által nyújtott szolgáltatásokra. Ezen felül a pénz-visszatérítés csak akkor alkalmazható, ha a fizetés hitelkártyával történt.

Pénz-visszafizetési garanciával a Dreamhost nyeri meghosszabb visszatérítési periódusa miatt. Ezenkívül a felhasználók pro-minősített visszatérítést is kaphatnak, ha visszavonják a tervet a 97 nap letelte után.

Dreamhost vs Bluehost ár tervek

A Dreamhost vagy a Bluehost szolgáltatásai igénybevételéhez az első lépés a kívánt terv kiválasztása. Itt közelebbről megnézem a különféle tervekkel járó szolgáltatásokat.

Domain név

A Dreamhost és a Bluehost tervek egyaránt ingyenes domainneveket biztosítanak a felhasználóknak, amikor előfizetik a szolgáltatásaira. Ha a megosztott tárhely tervet választja a Dreamhost alkalmazásból, akkor ingyenes domain-adatvédelmet is kap. Ez elengedhetetlen a weboldal spam elleni védelmében és a személyes tartalom elrejtésében a nyilvánosságtól.

Fájl biztonsági mentések

A Bluehost automatikus biztonsági mentési szolgáltatásokat nyújt a felhasználóknak minden héten, további költségek felszámítása nélkül. A Dreamhost azonban csak a WordPress tárhelytervének biztonsági mentési szolgáltatásait kínálja. Ha más tárhelytervet választ, akkor csak a vezérlőpulton keresztül manuális biztonsági másolatot kap.

A webhelyek áttelepítése

Azoknak az ügyfeleknek, akik már működtetnek webhelyeket, a Bluehost 99,99 USD külön ajánlatot kínál azok áttelepítésére. De a Dreamhost nem rendelkezik ilyen szolgáltatással. Bár egyes felhasználók azt állítják, hogy a Bluehost átállási költsége viszonylag magas, jobb azért, mert egyszerűen el lehet helyezni egy weboldalt anélkül, hogy drága web-tervezőket kellene felvenni, vagy új helyet kell létrehozni a semmiből..

A legolcsóbb tárhelyi ár, amelyet a Bluehostnél szerezhet, 2,95 USD / hónap az induló megosztott tárhely-terv alapján. Ez a terv egy hároméves előfizetési tervet tartalmaz. Ha a Dreamhost szolgáltatásait választja, akkor a legolcsóbb tárhelyi terv havi 8,95 dollár a megosztott tárhely-tervben. A terv kétéves előfizetési opcióval jár.

Vegye figyelembe, hogy a Dreamhost rendszeres ajánlatokat nyújt, amelyek segítenek az ügyfeleknek kevesebbet fizetni a legalacsonyabb áron. Például a szolgáltatás 40% -os árengedményt kínál, amely segít a legolcsóbb csomag költségeinek havonta 8,95 és 5,95 USD közötti csökkentésében..

Ha összehasonlítja a két társaság tárhelyszolgáltatásait, a Dreamhost az ügyfelek számára biztosítja az összes fejlett szolgáltatást a megosztott tárhelyhez. A Bluehost azonban csak a fejlett funkciókat használja a terveinek prémium verzióiban. Vegye figyelembe, hogy ezek a speciális tervek drágábbak is.

Ezért azoknak az embereknek, akik alig várják, hogy olcsóbb hosting szolgáltatásokat élvezhessenek, a Bluehost jobb választás.

Fontos megérteni, hogy a Bluehost rövid ideig nem kínál megosztott tárhely-terveket. A legrövidebb időszak az egyéves előfizetés. A Dreamhost azonban lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy havonta hozzáférjenek a megosztott tervhez.

Közös tárhely-tervek

A Bluehostnél három közös terv van. A Dreamhost azonban csak egyetlen lehetőséget kínál azoknak az ügyfeleknek, akik használni akarják a megosztott tervet. Vegye figyelembe, hogy függetlenül attól, hogy a Dreamhost vagy a Bluehost beállítást választja, a telepítésért díj nem fizet.

VPS tárhely-tervek

Mind a Dreamhost, mind a Bluehost négy VPS-tárhely-tervet kínál, az alábbiakban felsorolt ​​két táblázatban felosztottuk őket olcsóbb és prémium szintű tervükkel

Olcsóbb VPS tervek
Prémium VPS tervek

Dedikált tárhely-tervek

A megosztott VPS-tárhely-tervek áttekintése után ideje átállni a dedikált tárhely-tervekre. A Bluehost három tervet kínál, míg a Dreamhost kettőt. Vessen közelebbről.

Ha úgy dönt, hogy a Dreamhost szolgáltatásait keresi, akkor a felhasználók választhatják meg a kívánt konfigurációt a célzott dedikált szerverek alapján. Az általuk elkötelezett tárhely-terv havi 149 dollárba kerül azoknak a felhasználóknak, akik az éves előfizetést részesítik előnyben. A költségek azonban havonta 169 dollárra növekednek azok számára, akik a havi előfizetést választják.

Itt van a Dreamhost és a Bluehost szolgáltatások egyszerűsített összehasonlítása:

Ki a győztes, az Dreamhost vagy a Bluehost?

A Dreamhost és a Bluehost által kínált különféle szolgáltatások fenti összehasonlítása alapján úgy tűnik, hogy a Bluehost kis előnnyel rendelkezik a riválisához képest. Rugalmasabb felhasználói terveivel, jobb skálázhatóságot és lenyűgöző migrációs szolgáltatásokat kínál. Ezenkívül automatikus biztonsági mentéseket is biztosít a felhasználók számára.

Ha a Dreamhost alkalmazást választja, akkor a szolgáltatás nagyobb rugalmasságot kínál a dedikált szerver konfigurációjában, hosszabb pénz-visszatérítési garanciát és a domain név védelmét.

Fontos megérteni, hogy nincs egységes, minden igényt kielégítő tárhely-terv. Például, ha nagyobb rugalmasságot céloz dedikált szerverekkel, akkor jobb, ha a Dreamhost alkalmazást használja. A Bluehost azonban jobb választás a megosztott tárhelyet célzó felhasználók számára.

Az ideális tárhely-szolgáltató kiválasztása érdekében tanácsos átnézni a tárhelyszükségleteit és a növekedési kilátásait, és még mélyebben megvizsgálhatja a dolgokat a Dreamhost és a Bluehost áttekintésünkkel..

Reméljük, hogy a Bluehost vs Dreamhost áttekintése hasznos volt abban, hogy segítséget nyújtson az Ön helyzetéhez ideális szolgáltatás kiválasztásában.

HostGator logó

Az első számú webtárhelyünk:
Szerezd meg a legjobban értékelt tárhelyet mindössze azért
Havonta 2,64 USD

Az StartBloggingOnline.com jóváhagyott tárhely

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map