A2 tárhely vs. webhely összehasonlítása: Ki a legjobb megoldás?

Az A2 Hosting és a SiteGround egyaránt viszonylag új versenytársak a tárhely területén. Noha jelenleg egyik sem az öt legnépszerűbb internetes házigazda között, a webhelyváltást vagy -indítást kezdeményezni szándékozóknak jobb lehet az, amit egy népszerűbb szolgáltatás nyújthat..


Azok számára, akik szeretnének webhelyet üzemeltetni, tudják, hogy néhány host szolgáltató a legjobb esetben is pelyhes lehet. Lehet, hogy rossz ügyfélszolgálattal rendelkeznek, nehezen migrálhatnak, vagy nem rendelkeznek biztonsági előírásokkal, amelyekre Önnek és potenciális olvasóinak vagy ügyfeleinek szüksége van.

A webhelyen a host szolgáltatók vannak, és kiterjesztésük szerint az Ön weboldala távol áll immunitástól a feltörési kísérletektől és a rosszindulatú programoktól. A robbanásveszélyes támadások és az automatizált szkriptek új normákká válnak, ezért olyan gazdagépet kell keresnie, amelynek prioritása van a biztonsággal.

Ha ezeknek a vállalatoknak egy vagy mindkettő felhívta a figyelmét, ez az összehasonlító cikk információkat tartalmaz, amelyeket tudnia kell. Az alábbiakban felsoroltam az öt legfontosabb dolgot, amelyekkel egy webgazda kitűnhet, majd megmutattam, hogy az A2Hosting vs SiteGround hogyan működik az egyes kategóriákban.

HostGator logó

Az első számú webtárhelyünk:
Szerezd meg a legjobban értékelt tárhelyet mindössze azért
Havonta 2,64 USD

Az StartBloggingOnline.com jóváhagyott tárhely

A2 tárhely vs SiteGroundÖt fő tényező határozza meg, hogy a webtárhely-szolgáltató kielégíti-e az összes igényét, vagy megbánja, hogy időt és pénzt költött a szolgáltatásokra. Ez az öt tényező:

Sebesség és rendelkezésre állás

Ha arra törekszik, hogy egy weboldalt építsen fel személyes használatra vagy vállalkozására, akkor azt meg szeretné osztani a többi internetes oldallal. Mindenkor. Azt is szeretné, ha gyorsan betölti, függetlenül attól, hogy ki nézte meg, vagy mi az oldal tartalma. Ha webhelye nem működik, vagy lassú, akkor az emberek távoznak.

Csatlakozzon az INGYENES edzéshez

Szeretné megtanulni, hogyan kell felépíteni a 6 számú hatóság webhelyét?

Csatlakozzon ehhez az ingyenes képzéshez…

 • Végül rendelkezzen bevált módszerrel a jövedelmező rések megtalálására
 • Hozzáférés egy bolondbiztos kulcsszó-kutatási módszerhez
 • Tudja meg, hogyan lehet kiszervezni a minőségi tartalmat
 • Megtanulhatja, hogyan lehet fejfájás nélkül létrehozni a fehér kalapra mutató linkeket a webhelyére

Árazás

A hosting szolgáltatás költsége több okból is fontos. Valószínűleg van olyan költségvetése, amelyben szeretne maradni. Azt is szeretné tudni, hogy egy adott összegért megkapja-e azt, amire szüksége van. Erről értesítem az árképzési részt.

Tartalomkezelő rendszer (CMS) kompatibilitás

Valószínű, hogy van vagy lesz WordPress-alapú webhely vagy projekt, amelyet hostolni szeretne. Nem minden internetes fogadó játszik szépen a WordPress-szel (WP), és néhányuk könnyebben használható, mint mások. Ha azt tervezi, hogy a legtöbbet kihozza a WordPress használatából, akkor érdemes tudnia, hogy a gazdagépe képes-e erre.

Használhat másik CMS-t vagy „webes alkalmazást” is, például a Drupal, a Joomla vagy az OpenCart. Ezek a rendszerek kevésbé népszerűek, mint a WordPress, de ugyanolyan fontosak azok számára, akik ezeket használják.

Támogatás és források

Ha kérdése van, meddig tart a válasz megszerzése, és mekkora lesz a válasz? A két kérdésre adott válaszok igen eltérőek lehetnek.

Biztonság

A 39 másodpercenként végrehajtott feltörési kísérletekkel a tárhely szolgáltatói biztosítják, és kiterjesztésük szerint az Ön weboldala távol áll immunitástól a feltörési kísérletektől és a rosszindulatú programoktól. A robbanásveszélyes támadások és az automatizált szkriptek új normákká válnak, ezért olyan gazdagépet kell keresnie, amelynek prioritása van a biztonsággal.

A2 tárhely vs SiteGround összehasonlítás

Az A2 Hosting és a SiteGround számos kategóriában nagyon szoros versenytársak. A sebesség és az árak jelentősen megnyerték az A2-tárhelyet, míg a SiteGround a WordPress kezelésével foglalkozik. Vannak más fontos döntő tényezők is, amelyeket mélyebben bemélyítünk a SiteGround vs A2 tárhely összehasonlításában, azonban amint megtudja.

Az egyik végül kiemelkedik elsődleges választásként, miután az összes kritériumot figyelembe vették. A másik egy tisztességes tárhely-szolgáltató, de nem felel meg a kicsi, statikus, alacsony forgalmú webhelyek üzemeltetésének.

Az A2 tárhely és a SiteGround mérésekor a sebesség volt a legfontosabb. Nem számít miért szeretne webhelyet létrehozni, és ha webhelyet keres, akkor azt kell tennie, hogy az érdeklődést és forgalmat szerezzen az interneten.
Annak érdekében, hogy a legtöbb forgalmat megkapjuk, vagy legalább vonzóvá tegyük webhelye célfelhasználóit, webhelyének gyorsnak és stabilnak kell lennie. Ez azt jelenti, hogy szüksége van a leggyorsabb tárhelyi környezetre.

A2 tárhely

Az A2 tárhely hihetetlenül stabil. Még a legnépszerűbb webtárhely-szolgáltatók rendelkezésre állásával összehasonlítva, az A2 egyértelműen vezető szerepet játszik a dolgok zökkenőmentes működésében. Az A2-vel biztos lehet benne, hogy webhelye alig marad nyomon.

A weboldalukon az A2 állítása szerint 99,9% -kal rendelkezik üzemidővel, és átlagosan akár 20-szor gyorsabban fog betölteni, mint néhány vezető versenytársuk (ideértve a HostGator és a BlueHost). Számos magánvizsgálat során ezek az állítások vizet tartottak.

Ingyenes domain tárhellyel

SiteGround

A SiteGround magas üzemidővel (99,9%) is büszkélkedhet. És terhelési idejük kissé rövidebb, mint az átlag (bár csak néhány milliszekundummal).

A SiteGround néhány figyelemre méltó újítást hajtott végre az üzemidő tekintetében. Először proaktív szervermegfigyelő programmal rendelkeznek, amely automatikusan megkeresi és kijavítja a szerver problémáit anélkül, hogy technikusaik be kellene vonni őket. Ez időt takarít meg, és webhelye online marad.

És a győztes a SiteGround

A SiteGround majdnem megnyerte ezt a kategóriát. Bár az üzemidő mindkét jelöltnél hasonló, a SiteGround hangsúlya a kisebb, könnyebb webhelyekre segít abban, hogy a webhely betöltési ideje a lehető legrövidebb legyen, amikor a látogató először érkezik az Ön webhelyére.

Az A2 Hostingnak azonban sikerült megnyernie azáltal, hogy lerázta a kritikus milliszekundumot, és lehetővé tette, hogy több forgalom érje el webhelyét. Hogyan csinálják ezt? Gyorsítótár-tárolás és más fejlett technikák, amelyek megkönnyítik a lassú internet-sebességű felhasználók webhelyének megtekintését, és a felére csökkentik a betöltési időket.

Bár mindegyik társaságnak megvannak a saját árat és csomagjai, amit általában kapsz, könnyen összehasonlíthatsz az A2 Hosting és a SiteGround között.

A2 tárhely

Megosztott, VPS, felhő és dedikált tárhelyszolgáltatásokat kínálva az A2 Hosting számos különféle tervvel rendelkezik, amelyek közül választhat.

Legalapvetőbb, legolcsóbb tervük havonta mindössze 3,92 dollárra indul a megosztott tárhelyért. Optimalizálást kínál minden nagyobb CMS-hez, ingyenes webhely-átadást, és ugyanolyan gyors, mint a megosztott tárhely.

Ha dedikált szervert keres, akkor havonta mindössze 99,59 dollárért állíthatja be a beállítást. Ezek a szerverek teljesen elszigeteltek és tökéletesen alkalmazhatók mindenkinek, aki minimalizálni akarja a betöltési időket, vagy teljes ellenőrzésre szorul a host-erőforrások elosztása felett.

SiteGround

A SiteGround számos tárhely-tervet kínál minimális lehetőségekkel. Ezeket azoknak a felhasználóknak a korszerűsítésére szánták, akik még nem kezdtek fel webtárhely kialakítását. Ez azt jelenti, hogy ha nem tetszik a dolgok technikai oldala, akkor a SiteGround ott tartja a kezét a folyamat során.

Alapvetően megosztott tárhelyet kínálnak, havonta csak 3,95 dollárért. Az A2 Hosting alaptervével ellentétben azonban a SiteGround 10 GB-ra korlátozza a megszerzett webterület mennyiségét, és havonta csak 10 000 látogatót igényelhet ezen a tervnél.

Ha a dedikált tárhelybe szeretne befektetni, a SiteGround havi 269 dolláros alapkiszolgálót kínál. Ez több mint kétszer annyit jelent, mint amit az A2 Hosting felszámít, és a kiszolgálók számára a tárolás korlátozott korlátok vannak.

És a győztes …

Az A2 tárhely biztosítja a legtöbb lehetőséget, valamint a pénz és ár-érték arányt. Több tárolóhelyet, jobb irányítást és növekedési lehetőségeket kap, amelyeknek értelme van a webhelyek vagy az internetes vállalkozások minden szintjén.

Mivel a WordPress önmagában az internet több mint 33% -át táplálja, fontos szempont, hogy egy webgazda hogyan kezelje a WP-t, valamint más tartalomkezelő rendszereket..

A2 tárhely

A2 tárhely logóAz A2 Hosting egy kattintással beállíthatja a WordPress-t és egy maroknyi más népszerű tartalomkezelő rendszert, beleértve a Drupal, az OpenCart és a Magento.

Továbbá, ha azt akarja, hogy az A2 kezelje a WordPress telepítését az Ön számára, havonta 11,99 dollárért kínálnak egy kezelt WordPress csomagot, az összes előnyeikkel, amelyeket más hostolási terv kínál..

SiteGround

A SiteGround tárhelyet nyilvánvalóan a CMS kompatibilitást szem előtt tartva tervezték. Ez különösen igaz, amikor a SiteGround kezeli a WordPress-t. Automatikus napi biztonsági másolat készítése a webhelyről, az Ön részvétele nélkül? A SiteGround ezt kínálja.

Emellett kezelik az összes WordPress-webhely telepítését minden tervben. Ez azt jelenti, hogy nem kell választania azt a „kezelt WordPress” opciót, amelyet a legtöbb tárhely-szolgáltató egyetlen webhelyre korlátoz.

És a győztes …

A SiteGround nyer, amikor a WordPress és más CMS telepítések kezelésére kerül sor. Tudják, mit csinálnak, és az a tény, hogy alapszolgáltatásként kezeli ezeket a dolgokat az Ön számára, és olyan szolgáltatásokat kínál, amelyekért a legtöbb házigazda nagyon sok extra költséget számol fel, ezt könnyű választássá teszi.

Ha problémája vagy kérdése van, meg kell válaszolni. A SiteGround vs A2 Hosting esetén, aki jobban teljesíti az ügyfelek támogatását?

A2 tárhely

Az A2 Hosting tudja, miről beszélnek, amikor csak minden olyan kérdésről szól, amelyek a tárhely vonatkozásában esetleg felmerülhetnek. Minden nap, a nap minden órájában, az év minden napján ott vannak.

Telefonos, chat- és jegy-támogatási lehetőségeket kínálnak. Segíthetnek a tárhelyen, a számlázáson, vagy akár a weboldal beállításán, valamint a technikai kérdésekben.

A válaszok perceket igényelnek az egyszerű lekérdezéseknél, és kevesebb, mint egy nap alatt válaszolnak, ha műszaki jellegűek, vagy valamilyen szakemberre van szükségük..

A csillagú ügyfélszolgálat mellett az A2 Hosting ingyenes webhely-migrációt kínál. Ez az áttelepítési folyamat valamivel több időt vesz igénybe, mint a többi tárhelyszolgáltató, de ha az áttelepítés befejeződött, akkor biztos lehet benne, hogy az átruházást követően esetlegesen felmerülő csuklásokkal gyorsan foglalkoznak..

SiteGround

SiteGround logóA SiteGround ügyfélszolgálata jó, ha kissé alapvető.

Ha van egy kis weboldala vagy teljesen elkötelezett a WordPress mellett, akkor a SiteGround segíthet abban. Ha jobban ellenőrizni szeretné, vagy technikailag fejlett kérdéseket szeretne feltenni, akkor eltarthat egy ideig, amíg problémáit a megfelelő ügynök felé fordítják..

A SiteGround ingyenes webhely-migrációt vagy -átcsoportosítást is kínál. Az A2 Hostingel ellentétben azonban a SiteGround megígéri, hogy ezek az átutalások 24 órán belül teljesülnek. Ha rendelkezik WordPress-szel, akkor még ingyenes migrációs eszközt is kínálnak, amelyet bármikor használhat.

És a győztes …

Az A2 Hosting nyeri ezt a kategóriát azért, hogy robusztusabb eszközökkel rendelkezzen az ügyfélszolgálat és a támogatási kérdések kezelésében. Több kommunikációs módszert kínálnak, és gyorsabban térnek vissza ügyfeleikhez, mint a SiteGround, és átfogóbb válaszokat kínálnak.

A biztonságot nehéz lehet számszerűsíteni. Mind figyelembe kell vennie, hogy mit tesz a host szolgáltató az ügyfelek védelme érdekében megosztott, VPS vagy felhő tárhelyi környezetben, valamint azt, hogy mit tesznek azért, hogy egyszer megvédjék őket, és megvédjék mindenkit, aki megkérdőjelezhető integritású webhelyet látogat meg..

A2 tárhely

Az A2 Hosting biztonsága több mint elfogadható. A biztonsági kérdések gyakran a leginkább akkor jelennek meg, amikor állásidőre számítanak. Mivel az A2-nek kevés leállása van az összes felhasználóban, könnyű belátni, hogy nagy munkát végeznek a fenyegetések megelőzésében.

SSL-tanúsítványokat kínálnak, 256 bites titkosítással, évi 49,95 dollárért.

SiteGround

A SiteGround nagyon súlyos a biztonság szempontjából. Valójában annyira súlyos, hogy sok felhasználó azt panaszolja, hogy webhelyüket vagy fájljaikat teljesen ok nélkül elkülönítik vagy karanténba helyezik. Noha ez jó hír néhány számára, ez némi „be nem jelentett” állásidőt okozhat egyes ügyfelek számára.

Pozitívumként a SiteGround megkönnyíti minden ügyfelük számára, hogy a legtöbb szabadon felhasználhassuk az ingyenes Let’s Encrypt SSL tanúsítványokat bármilyen számú webhelyen vagy fiókban..

És a győztes …

Az A2 tárhely több titkosítási lehetőséget kínál, több segítséget nyújt egy biztonságos e-kereskedelmi vállalkozás létrehozásához, és nem sérti azt, hogy az ügyfél hogyan akarja használni a tárhely-tervet, mindaddig, amíg az elfogadható használati korlátok között marad..

Összefoglalva: a jobb weboldal-szolgáltató egyértelmű

Miután az összes tényezőt figyelembe vettük a SiteGround vs A2 tárhely összehasonlításban, világosan láthatja, hogy az A2 tárhely a nyertes. Nemcsak nagyszerű kompatibilitást kínál a WordPress-szel, és jobb üzemidőt kínál, mint szinte bárhol másutt, elfogadható árakat és nagyvonalú tárolási korlátokat kínál.

Ennek ellenére a SiteGround továbbra is tisztességes tárhely-szolgáltató. Számos olcsó lehetőség közül választhat, amelyek a weboldalak és a webtárhely új felhasználók számára legmegfelelőbben működhetnek. Különösen a WordPress használatának és beállításának köszönhetően érdemes megnézni őket.

Összefoglalva, ha van egy kis weboldala, és nincs sok tárhelyre szüksége, a SiteGround olyan olcsó lehetőség lehet, amely megfelel az Ön igényeinek. Ha azt tervezi, hogy webhelyét egy nagy forgalmú és nagylelkű tárhelyigényű webhelyré szeretné bővíteni, vagy dedikált szervert szeretne, az A2 tárhely lesz a jobb választás.

HostGator logó

Az első számú webtárhelyünk:
Szerezd meg a legjobban értékelt tárhelyet mindössze azért
Havonta 2,64 USD

Az StartBloggingOnline.com jóváhagyott tárhely

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map