Legjobb szerver szerver vélemények: Értékelések, árak és így tovább!

A sikeres webhelyek futtatásának számos fontos része van, de a webhelyek egyetlen legfontosabb része az, hogy… dob dob, kérem… megtalálja a legjobb webhely-tárhelyet.


Így van, rendkívül fontos megtalálni a legjobb szerver-tárhelyet, mert webhelyének gerincét a web hosting szerver képezi. Kizárólag azért felelős, hogy webhelye folyamatosan működőképes legyen. Egyes szolgáltatók szinte semmit nem kínálnak, kivéve olcsó hozzáférést a szerverhez, mások pedig különféle csengőket és sípokat kínálnak.

A trükk az, hogy megtalálja azokat a funkciókat, amelyeket valójában használ, olyan áron, amely nem akadályozza meg a költségvetést. Nem tudja, hol kezdje el keresni a legjobb webtárhelyeket? Azért vagyok itt, hogy segítsek!

Az alábbiakban áttekintem az öt legfontosabb tárhelyszolgáltatást. Tudja meg, melyik szolgáltatás tökéletes választás az Ön egyedi igényeihez!

HostGator logó

Az első számú webtárhelyünk:
Szerezd meg a legjobban értékelt tárhelyet mindössze azért
Havonta 2,64 USD

Az StartBloggingOnline.com jóváhagyott tárhely

A legjobb tárhely-kiszolgáló összehasonlító diagram bontása

Értékelés Vállalati szolgáltatások Csillagok száma
1 SiteGround Csodálatos üzemidő 4.5 Ellenőrizze az árakat
2 Hajrá apu Nagyszerű ügyfélszolgálat 4.0 Ellenőrizze az árakat
3 Gandi Nincsenek rejtett árak 4.5 Ellenőrizze az árakat
4 HostGator Rugalmas & megbízható 4.0 Ellenőrizze az árat
5 Bluehost Nagy & biztos 4.5 Ellenőrizze az árakat

Itt vannak a legjobb szerver-tárhely-szolgáltatók

A legjobb tárhelyszerver

SiteGround logóA SiteGround a legjobb szerver-tárhely? Nos, minden bizonnyal az egyik legnépszerűbb.

A SiteGround a világ egyik legszélesebb körben használt hosting cég. Nem túl rossz, tekintve, hogy egy főiskolai hallgatók egy csoportja alapította őket 2004-ben. Ma több mint 450 000 domaint tartanak fenn mind magánszemélyek, mind vállalkozások számára

Csatlakozzon az INGYENES edzéshez

Szeretné megtanulni, hogyan kell felépíteni a 6 számú hatóság webhelyét?

Csatlakozzon ehhez az ingyenes képzéshez…

 • Végül rendelkezzen bevált módszerrel a jövedelmező rések megtalálására
 • Hozzáférés egy bolondbiztos kulcsszó-kutatási módszerhez
 • Tudja meg, hogyan lehet kiszervezni a minőségi tartalmat
 • Megtanulhatja, hogyan lehet fejfájás nélkül létrehozni a fehér kalapra mutató linkeket a webhelyére

A profik

Népszerűségük egyik fő oka a könnyen használható platform. Még ha nagyon kevés internetes tapasztalattal rendelkezik is, a SiteGround végigvezeti Önt a tárhely folyamatán. Még WordPress-specifikus integrációt is kínálnak.

Három fizetési tervet kínálnak, különféle tárolási kapacitással és havi látogatói korlátozásokkal. Ezenkívül egy hónapos próbaidőszakot is kínálnak 24,95 dollárért. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy érezzék magát a webhelyen, mielőtt elkötelezik magát az éves előfizetésre.

A SiteGround kiválóan segíti webhelyének online működését, más néven „rendelkezésre állást”. Az összes felhőalapú tárolási szolgáltató esetében az üzemidő 99,90%. A SiteGround meghaladja a 99,98% -os ipari szabványt!

Gyors sebességet is kínálnak. A weboldalak átlagosan 700 ms sebességgel töltődnek le. Személy szerint órákat töltöttem be egy zipyos 456 ms-os oldalra a SiteGround-en. Ez csak nem gyors – ez a leggyorsabb sebesség, amit valaha láttam!

A WordPress integráció egy másik olyan terület, ahol kiemelkednek. Ha a webhelyet a WordPress segítségével készíti, akkor a SiteGround automatikusan bezárja a biztonsági lyukakat, karbantartást végez kiszolgáló szintjén és automatikus havi biztonsági másolatot készít..

Hátrányok

A SiteGround nem kínál tonna tárhelyet. Legfontosabb tervük 30 GB-os tárolási korlátozással rendelkezik. Noha ez nem nagyszerű, ugyanakkor nem is korlátlan.

Ingyenes domain tárhellyel

Ha kisvállalkozást működtet, ez a tárolási korlátozás nem befolyásolja Önt. De a vállalkozás növekedésével korlátlan tárhelyet igényelhet.

Szüksége van egy éves elkötelezettségre. A SiteGround nem kínál semmiféle havi terveket. Egy hónapos próbaidőszakot kínálnak.

Összességében a SiteGround gyors sebességet, megbízható szolgáltatást és elérhető ügyfélszolgálatot kínál. Tárolási korlátuk a legnagyobb hátránya, de ez a kérdés nem lesz óriási probléma a bloggerek és a kisvállalkozások számára.

GoDaddy logóValószínűleg láttad a Super Bowl reklámokat, amelyek gyakran célzottan botrányosak. De a marketing eltekintve a GoDaddy a legjobb tárhelyszerver?

Több mint 13 millió ember használja a GoDaddy szolgáltatásokat. A platformon több mint 60 millió webhely található.

A profik

Nagyon tetszik a GoDaddy. Megbízható tárhelyet kínálnak versenyképes áron, és nincs szüksége sok technikai know-how-ra.

A drag and drop felület segítségével több mint 300 egyedi sablon közül választhat, hogy egyedi megjelenést hozzon létre a webhelyén. Ön egyszerűen beilleszti tartalmát a választott formatervezésbe, és máris jól megy!

Az ügyfélszolgálat egy másik olyan terület, ahol a GoDaddy kiemelkedik. Élő csevegést, támogatási jegyeket és telefonos támogatást kínálnak.

Még jobb, ha a telefonos támogatása valódi emberhez kapcsolódik. A GoDaddy ügyfél-támogatási hálózata a nap 24 órájában, az év 365 napján elérhető, óriási plusz.

Hátrányok

A GoDaddy-nek azonban van néhány hátránya is, amelyet figyelembe kell venni. A GoDaddy-ben létrehozott webhelyek sablontervezési rendszerük miatt nem ruházhatók át más hosting cégekre. Miután elkötelezte magát a GoDaddy mellett, ragaszkodik hozzájuk, mindaddig, amíg meg akarja őrizni meglévő webhelyét.

Az e-kereskedelem és a mobil támogatás hiánya két másik negatív tényező, amelyeket tudnia kell. A GoDaddy nagyszerű, ha olyan blogot vagy más webhelyet szeretne létrehozni, amely nem közvetlenül értékesít termékeket. De ha virtuális üzletet működtet, a GoDaddy nem a legjobb választás. Nem kínálnak online kiskereskedelmi eszközöket. Plusz, hogy a mobil optimalizálási lehetőségeik automatizáltak és korlátozottak.

Összességében a GoDaddy egy egyszerű és megbízható választás, de korlátozott lehetőségeket kínál minden komoly e-kereskedelmi áruház számára.

Nagyszerűek, ha gyorsan szeretne online alapvető webhelyet kapni, de nem tudom ajánlani őket fejlettebb webhelyekhez.

Gandi.net logóA legjobb webtárhely-webhelyek keresésekor az egyik kérdés nagyon gyorsan világossá válik: az internetes marketing nagyon vadul élhet. Vegyük a Gandi.net-et. Teljes társaságuk alapját a „No Bull *** t” hivatalos vállalati szlogenjükben foglalhatjuk össze.

Bevallom, először nem voltam izgalom. Akárcsak a GoDaddy kockázatos Super Bowl reklámja, mindig óvatos vagyok egy olyan társaság iránt, amely túl keményen próbál létrehozni éles marketing kampányt. Valóban kínálnak minőségi tárhelyszolgáltatást, vagy csak új ügyfelek vonzása érdekli őket rövid távú eladás céljából?

A profik

Kiderült, hogy Gandi iránt sok minden tetszik. Cégük jelmondata nemcsak mottója. Valójában képviseli a társaság alapvető filozófiáját, amelyet kedvező változásnak találtam.

Először is elkötelezték magukat rejtett díjak vagy eladási díjak ellenében. Nem fogja találni azokat a „1 dollárt a webtárhely első hónapjához” ajánlatot, amelyek annyira általánosak olyan platformok között, mint a GoDaddy és az 1&1. Noha ezek az ártartások kezdetben kedvezőek lehetnek, inkább csak azt tudom, hogy az árat amit legtöbbször fizetni fogom.

A Gandi emellett számos ingyenes szolgáltatást kínál minden domainhez. Két ingyenes tárolt oldalt kap, egy ingyenes blogot, ingyenes e-mail szolgáltatásokat és egy egész éves SSL tanúsítást.

A Gandi másik fontos értékesítési pontja az ügyfelek adatvédelme iránti elkötelezettségük. Az Ön személyes és szakmai adatait harmadik fél gyártóinak kezétől fogják tartani.

Hátrányok

Az áraik kissé túl magasak. Ráadásul nem kínálnak sok következetes ajánlatot a hírhasználók számára. Ez éles ellentétben van egy olyan platformon, mint például a GoDaddy, amely az új felhasználók számára szinte állandó szabályossággal foglalkozik.

Gandi ehelyett sok kevésbé használt domain név rövid távú értékesítését hangsúlyozza. Például a felülvizsgálat idején a .cam domaineken kínálnak eladást. Bár ez hasznos domain lehet néhány felhasználó számára, kétlem, hogy a .cam széles vonzereje van.

Végül, Gandi nem nagyon ismert. Én személy szerint nagyon kedvelem a tárhelyt, de megértem, ha más felhasználók óvatosak-e. Végül is Gandinak gyakorlatilag nincs marketing költségvetése. Ráadásul a kezdőlapjukon rosszindulatúak is vannak.

Összességében nem fejlesztenek ki nagyon profi képet. Azok a potenciális ügyfelek, akik csak a webhelyükre botlik, valószínűleg rossz benyomást keltenek a szolgáltatás minőségéről.

HostGator logóHa már jól ismeri a webtárhelyet és a hasonló technikai kérdéseket, akkor megcsinálhatja a HostGator által kínált funkciókat..

Ennek a Linux-alapú platformnak a világszerte található kiszolgálói vannak. A megosztott tárhely a leggyakoribb ajánlat, de választhat dedikált és VPS-t is.

A profik

A skálázhatóság és a rugalmasság a HostGator fő vonzerei. A webhely növekedésével könnyedén méretezheti tárhelyi igényeit, hogy megfeleljen a bővülő ügyfélkörnek. Ugyanakkor csökkentheti azt is, hogy elkerülje a fizetést a nem szükséges szolgáltatásokért.

Műszaki ismeretekkel vagy legalábbis többet szeretne tudni? A HostGator lehetővé teszi minden felhasználó számára, hogy bármilyen szoftvert telepítsen és testreszabjon, köszönhetően a teljes root hozzáférésnek. A VPS tartalmazza a cPanel és a MySQL adatbázisokat.

Hátrányok

Ne aggódjon, ha a kiterjedt testreszabás nem a te dolgod. Félig kezelt terveik mellett teljes irányítású lehetőségeket kínálnak. Bár ez a szolgáltatás elfogadható, extra költségeket jelent. Ezenkívül nem fogja megszerezni azt a személyes kapcsolatot, amelyet akkor szerezne, ha saját maga optimalizálná a webhelyet, vagy SEO Pro-t bérelt volna fel..

Összességében a HostGator sok testreszabási lehetőséget kínál elfogadható áron. Noha félig irányított tervek vannak, valójában csak akkor érheti el a legtöbbet a platformon, ha tisztességes mennyiségű műszaki ismeretekkel rendelkezik.

BlueHost logóA Bluehost az egyik legnagyobb webtárhely. Az Utah állambeli Provóban találhatóak, több mint kétmillió webhelyet üzemeltetnek. Csapatunk 750 emberből áll, akik egész évben rendelkezésre állnak. A Bluehost Danny Ashworth és Matt Heaton alapította.

A Bluehost viszonylag jól ismert társult programjáról. Arra biztatjuk a felhasználókat, hogy ajánlják a szolgáltatást barátainak. Minden beterjesztés pénzt keres a Bluehost-től. Tavaly a platform több mint 5 millió dollárt fizetett ki.

A profik

A Bluehost biztonságos, megbízható és egyértelmű. Még akkor is, ha ez az első alkalom, amikor egy web hosting szervert használ, akkor képesnek kell lennie arra, hogy navigáljon a menükben, és meglehetősen egyszerűen elérhetővé tegye webhelyét az interneten..

A Bluehost különösen akkor könnyű, ha a webhelyet a WordPress segítségével készítette. Teljes WordPress támogatást kínálnak. Valójában a Bluehost a WordPress által hivatalosan ajánlott három webtárhely egyike. Itt van egy videó a Bluehost-tól, amely további részleteket tartalmaz:

Egy másik dolog, amit szeretek a Bluehost iránt, a biztonság iránti elkötelezettségük. Használják:

 • CloudFlare: online tartja webhelyét még a forgalmi támadások során is
 • SSH hozzáférés: segít a biztonságos böngészésben
 • IP-cím feketelistája: segít a trollok betiltásában és a zaklatás leállításában
 • Hotlink-védelem: segít megállítani a tartalomlopást

Hátrányok

A Bluehost viszonylag lassú. Valójában az egyik leglassabb házigazda, amelyet valaha teszteltem! Az átlagos betöltési idő körülbelül 700ms. A lassú töltési idők ténylegesen hátrányosan érzik magukat, így a Bluehost valószínűleg nem lenne a legjobb választás, ha online üzleti vállalkozást keres..

A Bluehost szintén nem kap magas pontszámot az ügyfélszolgálatért. Míg azok a személyek, akikkel foglalkoztam, mind jól tudtak, szinte mindig hosszú várakozási idő állt fenn. Megértem, hogy a Bluehost népszerű, de a hosszú várakozási idők továbbra is befolyásolhatják az alsó soromat, ha webhelyem nem működik, és segítségre van szükségem.

A legjobb web hosting webhelyek kiemelt prioritássá teszik az ügyfélszolgálatot, függetlenül attól, hogy hány ügyfelük van. Annak ellenére, hogy a Bluehostnak rengeteg ügyfele van, szeretném, ha az ügyfélszolgálat válaszideje gyorsabb lenne.

Tehát mi a legjobb webtárhely? Nos, nincs egyetlen egyszerű válasz. A legjobb web hosting szolgáltatás az, amely biztosítja a szükséges szolgáltatásokat az Ön által megfizethető áron.

A fenti listám az öt legjobb weboldal-szolgáltatót mutatja. Mindegyiküknek erőssége eltérő, és egyikük sem mentes a hibáktól, de összességében örömmel használhatja bármelyiküket a tárhelyen.

Személy szerint úgy érzem, hogy a legjobb webtárhely-szolgáltató a SiteGround. Nagyszerű szolgáltatás, szolgáltatások és szolgáltatások keverékét kínálják. Ezen felül próbaidőt kínálnak, amely kiváló lehetőség bárki számára, aki újonnan megjelenik a webtárhely világában.

Okos lépés az átlag feletti funkcionalitás biztosítása iránti elkötelezettség. Az a tény, hogy különféle lehetőségekkel rendelkeznek mindenféle webhely kielégítésére, előtte áll a verseny előtt, és mindenki számára hozzáférhetővé teszi őket, akik webhelyet szeretnének tárolni..

HostGator logó

Az első számú webtárhelyünk:
Szerezd meg a legjobban értékelt tárhelyet mindössze azért
Havonta 2,64 USD

Az StartBloggingOnline.com jóváhagyott tárhely

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map