Hogyan lehet webhelyet ingyen tárolni: Hol hozhat létre most saját webhelyet

Gondolt már azon, hogy egy weboldal létrehozásáról csak annak érdekében hagyatkozna, hogy elkezdted a részleteket? Ha igen, akkor biztosan nem vagy egyedül! Sokan teljesen elárasztottak a saját webhelyük elkészítéséhez és tárolásához szükséges összes technikai részletről, de ma megmutatjuk, hogyan lehet webhelyet ingyen üzemeltetni minimális zavarral..


Hogyan lehet webhelyet ingyen tárolni?Ha nem sokat tud a webtárhelyről, a megfelelő tárhely-szolgáltató megtalálása nagyon zavaró lehet. Honnan tudja, milyen szolgáltatásokat kell keresnie a tárhelyszolgáltatásban? Mennyit számíthat fizetni? Hol kezdsz még? Győződjön meg róla, hogy továbbra is olvas, hogy megtudja!

Nos, ha információkat szeretne tudni arról, hogyan lehet webhelyét ingyenesen üzemeltetni, akkor jó és jobb híreim vannak. A jó hír az, hogy rengeteg kiváló minőségű tárhelyi lehetőség van odakint, amelyek teljesen ingyenesek!

Még ennél is jobb, hogy mindent megtanítok neked, amit tudnia kell saját webhelyének ingyenes elkészítéséről, majd remek ajánlásokat ajánlom neked, hogy hol kell csinálni..

Kezdjük el!

Webhely ingyenes tárolása: az első lépés

Weboldal létrehozása valójában csak az első lépés az online eléréshez. Önnek a webhelyet is otthont kell adnia. A webtárhely az, amikor egy személy (vagy egy társaság) bérel helyet a szerveren. Ezek olyan számítógépek, amelyek tárolják az Ön tartalmát, miközben az Ön webhelyére egyedi Internet Protocol címet rendelnek.

Gondolj egy szerverre, mint egy apartmanházra. Az Ön weboldala lakás abban az épületben. A webhely IP-címe egyedi, de a kiszolgálón alapul. Ez hasonló ahhoz, hogy az egész apartmanháznak van egy meghatározott utcai címe, és az egyes lakások egyedi címei ebből a címből származnak..

Szeretne többet megtudni? Nézze meg ezt a videót GoDaddy „Mi az a webtárhely?” Címmel.

Rengeteg lehetőséget talál a webtárhely fizetésére. A legtöbb magánszemélynek és kisvállalkozásnak azonban nem igazán kell vásárolnia webtárhelyet. Rengeteg ingyenes lehetőség van, amelyek kiváló hosting szolgáltatásokat nyújtanak.

Ingyenes webhely tárolása:

 1. Állítsa be magát a tárhelyet (DIY módszer)
 2. Használjon harmadik féltől származó tárhely-szolgáltatót, amely ingyenes webhely-tárhelyet kínál

És a következő kérdésed valószínűleg:

Hogyan tárolhatunk egy weboldalt ingyenesen a barkácsolás módszerével??

Ingyenes webhely tárolására a számítógépén némi tech know-how-t és egy kis szerencsét igényel. Azt mondom, szerencsét, mert az internetszolgáltatónak engedélyeznie kell a webtárhelyet – és sokan nem. Fel kell hívnia az internetszolgáltatót, vagy meg kell látogatnia a webhelyét, hogy megtudja, engedélyezett-e az otthoni webtárhely.

Ha igen, akkor készen áll a következő lépésekre:

 • Azonosítsa az IP-címét
 • Nyissa meg a meglévő vezeték nélküli hálózatát
 • Keresse meg az Internet Protokollt
 • Adja meg IP-címét
 • Telepítse az adatbáziskezelő szoftvert (a Wampserver népszerű választás)

A világosság kedvéért ezt a folyamatot általában csak azoknak ajánljuk, akik elégséges számítógépes ismeretekkel rendelkeznek, tehát ha nem ez az, akkor valószínűleg a legjobb, ha inkább csak egy webhely költségeivel foglalkozik..

Sokan azt kérdezik tőlem: “Hogyan tárolhatom ingyenesen webhelyem akkor is, ha nem tudok sokat az internetes dolgokról?” A válasz egy harmadik féltől származó hosting szolgáltatás igénybevétele.

Ingyenes domain tárhellyel

Hogyan lehet webhelyet ingyenesen üzemeltetni egy harmadik féltől?

Ha azt kérdezi tőle: „Hol tárolhatom ingyenesen webhelyem?” akkor itt van, amit keres.

A harmadik fél általi tárhely általában sokkal könnyebb, mint a saját maga általi beállítás. Harmadik fél által biztosított hosting platformokat gyakran olyan emberek számára tervezték, akik nem ismernek (és nem feltétlenül akarják tudni) egy csomó műszaki részletet. Ráadásul az egyedi problémákat általában közvetlenül képzett támogató személyzet kezelheti.

Vannak azonban az ingyenes tárhely platformokon is néhány hátránya. Lehet, hogy webhelyén nem kívánt hirdetések vannak. A tárolási kapacitás és a tervezési lehetőségek szintén korlátozottak.

Általában azonban az ingyenes tárhely jól működik a személyes és a kis-és közepes méretű webhelyeknél. Íme néhány népszerű választás, amelyet valószínűleg érdemes megfontolni:

Ez az egyik legnépszerűbb platform a weboldal felépítéséhez. De nemcsak webhely-készítési szolgáltatásokat kínálnak. A webhelyet a WordPress-en is otthont adhat!

A nagy előnye az, hogy ugyanazt a platformot használva építhet és üzemeltethet webhelyét. Ez drámaian csökkentheti a tanulási görbét.

3 GB ingyenes tárhelyet kap, korlátlan havi sávszélességgel és a fájlméret korlátozása nélkül. Ha egyéni domaint, egyedi kialakítást és nagyobb tárolókapacitást szeretne, akkor valószínűleg további szolgáltatásokat kell vásárolnia.

A WordPresshez hasonlóan a Weebly weboldal-készítést és tárhelyet is kínál. Noha nem annyira népszerű, mint a WordPress, mégis nagyon jól ismertek. Csiszolt, modern sablonjaikat általában nagyra becsüljük.

Ingyenes tárhelyüknek 500 MB tárolási korlátja és 10 MB fájlméret korlátozása van. Korlátlan sávszélességet kínálnak.

A domain nevek a Weebly.com aldomaineire korlátozódnak. Továbbá nincs ingyenes e-mail szolgáltatásuk. A Weebly által üzemeltetett webhelyek nem tartalmaznak külső felek hirdetéseit, ám logójukat a webhely sarkába helyezik.

Ha virtuális üzletet működtet, akkor havonta mindössze 8 dollárért frissítheti a Weebly e-kereskedelmi tervét. Ez nyilvánvalóan legyőzi az ingyenes tárhely célját – de ez még mindig nagyon alacsony árú módszer az e-áruház egyszerű online elérésére..

Kicsit ismerősebben keres valamit? A Google saját weboldal-készítő eszközt kínál. A Google Sites a G Suite platform része, és bár a Google Sites több olyan webhelyre lett tervezve, amelyet egy csapatnak kell elérnie, az alapvető webhely-építési és tárhelyi szolgáltatások egy kicsi webhelyen működnek, amely bármilyen tematikára el van foglalva..

100 MB ingyenes tárhelyet kínálnak. Sávszélesség-korlátuk napi egy GB, 20 MB fájlméret-korlátozással.

Tehát remélhetőleg mostanra nem azt kérdezi tőle: „Hol tárolhatok egy weboldalt ingyenesen?”, Fontolgatja, hogy a fenti lehetőségek közül melyik az Ön számára legmegfelelőbb.

Függetlenül attól, hogy vállalkozás létrehozása a célja, vagy egyszerűen csak egy személyes projektet kíván bemutatni, miközben megtanulja, hogyan készítheti el saját webhelyét ingyen, valószínűleg csökkenteni fogja a költségeket, amikor először webhelyet hoz létre és tárol..

Ha tapasztalt internetes felhasználó vagy csak hajlandó tanulni, akkor előfordulhat, hogy saját maga üzemelteti a webhelyet.

Ha ez nem lehetséges, érdemes egy harmadik féltől származó gazdagépet keresni, amely ingyenes szolgáltatásokat kínál. Noha mindig lesznek extra funkciók vásárlására, általában az alapokat – és gyakran sokkal többet is – megszerezheti egy fillért nem költve.

Mindezek ellenére: ha pénzt szeretne keresni a webhelyéről, vagy jól rangsorolni szeretné a Google keresési kifejezései alapján, akkor az ingyenes webhelyek valójában csak nem működnek, tehát a tárhely a legjobb választás.

Ha ez a helyzet, akkor itt vagyunk a javasolt házigazda, és ők is most különleges ajánlatot adnak az olvasóinknak, szóval nézzen meg, hogy ez megfelel az Ön számára.

HostGator logó

Az első számú webtárhelyünk:
Szerezd meg a legjobban értékelt tárhelyet mindössze azért
Havonta 2,64 USD

Az StartBloggingOnline.com jóváhagyott tárhely

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map