Σύγκριση GoDaddy vs SquareSpace 2020: Ποιος είναι ο καλύτερος συνολικά;

Οι GoDaddy και SquareSpace προσφέρουν και οι δύο κατασκευαστές ιστότοπων, αλλά είναι και οι δύο εξαιρετικοί κατασκευαστές ιστότοπων; Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, αλλά είστε νέοι στη φιλοξενία και την ανάπτυξη ιστού ή είστε λίγο ανήσυχοι σχετικά με την προοπτική διαχείρισης του δικού σας ιστότοπου, αυτή η αναθεώρηση στοχεύει να απλοποιήσει ποιος θα επιλέξει.


Το GoDaddy είναι ένα μεγάλο όνομα όσον αφορά την εγγραφή και τη φιλοξενία τομέα. Προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών προσαρμογής και ένα βάθος ελέγχου που μπορούν να ταιριάξουν λίγοι άλλοι οικοδεσπότες Ιστού.

Το SquareSpace, από την άλλη πλευρά, είναι επίσης ένα μεγάλο όνομα. Ωστόσο, το προϊόν τους απευθύνεται ακριβώς σε άτομα που είναι νέοι στην ανάπτυξη ιστού και θέλουν να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο γρήγορα και εύκολα.

Παρακάτω, θα μάθετε εάν πρέπει να πάτε με το SquareSpace, για λόγους ευκολίας ή εάν το GoDaddy προσφέρει πραγματικά ένα συγκρίσιμο προϊόν ή κάτι ακόμα καλύτερο.

Λογότυπο HostGator

Η # 1 επιλογή φιλοξενίας ιστού:
Λάβετε κορυφαία φιλοξενία για μόλις
2,64 $ ανά μήνα

Το StartBloggingOnline.com ενέκρινε τη φιλοξενία

Κριτήρια για την αξιολόγηση του GoDaddy έναντι του SquareSpace

Ακολουθούν σύντομες περιγραφές για το τι σημαίνει κάθε κατηγορία και πώς χρησιμοποιήθηκαν για την κατάταξη τόσο του GoDaddy όσο και του SquareSpace για τους σκοπούς αυτής της κριτικής.

Λογότυπο GoDaddyΤα σχέδια που θα εξετάσουμε σε αυτήν την κριτική είναι τα σχέδια με τα οποία είναι πιθανότερο να ξεκινήσει κάποιος: βασική κοινή φιλοξενία, βασικά προγράμματα Cloud ή VPS και ειδικά προγράμματα. Σε αυτήν την ενότητα, τα σχέδια θα συγκριθούν. Τα βασικά σχέδια για το GoDaddy ισοδυναμούν με τα βασικά σχέδια για το SquareSpace?

Η ευκολία χρήσης καθορίζεται, για αυτήν την κριτική, από την εταιρεία που διευκολύνει την αγορά ενός προϊόντος και τη δημιουργία ενός ιστότοπου μαζί του. Δεν θα πάει πολύ σε βάθος. Αυτή είναι μια βαθμολογία κατά κύριο λόγο για να δείτε πόσο εύκολο θα ήταν να ξεκινήσει κάποιος με εμπειρία δημιουργίας ιστότοπου με μηδέν.

Ορισμένοι οικοδεσπότες ιστού προσφέρουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα με οποιοδήποτε σχέδιο ή οποιοδήποτε σχέδιο που βρίσκεται στη βασική βαθμίδα VPS και άνω. Αυτές οι δυνατότητες μπορεί να είναι οτιδήποτε από δωρεάν εφαρμογές και επιλογές υποστήριξης premium, έως δωρεάν πιστοποιητικά SSL ή πρόσθετα WordPress. Αν και μπορεί να υπάρχουν πολλές προσφορές, θα αναφερθούν μόνο οι καλύτερες.

Αυτή είναι μια κριτική που συγκρίνει το GoDaddy εναντίον SquareSpace στη φιλοξενία τους και στους κατασκευαστές ιστοτόπων DIY. Μπορεί να φαίνεται ότι το SquareSpace έχει ένα πλεονέκτημα σε αυτήν την περίπτωση, καθώς το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων και τα σχετικά εργαλεία τους αποτελούν το επίκεντρο των κύριων προσφορών και των προσπαθειών μάρκετινγκ, αλλά θα το ρίξουμε μια ματιά.

Πόσο γρήγορα θα σας απαντήσει η υποστήριξη πελατών GoDaddy ή SquareSpace όταν έχετε κάποια ερώτηση; Θα έχουν διαθέσιμη τηλεφωνική υποστήριξη; Ζωντανή συζήτηση? Ένα σύστημα εισιτηρίων με μεγάλη διάρκεια αναμονής; Το πόσο αποτελεσματικά απαντά ένα αίτημα για πληροφορίες και πόσο καλά απαντάται έχει σημασία εδώ.

Θέλετε ο ιστότοπός σας να παραμείνει ασφαλής ανεξάρτητα από τον σκοπό του. Αυτό είναι κρίσιμο εάν συλλέγετε οποιουδήποτε είδους πληροφορίες ή δεδομένα και ακόμη περισσότερο εάν σκοπεύετε να έχετε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ο ιστότοπός σας θα είναι «ανανεωμένος» και θα μπορεί να φορτώνει γρήγορα κάθε φορά που κάποιος το ζητά; Υπάρχουν στιγμές που θα πέσει; Οι σελίδες δεν θα είναι διαθέσιμες σε τακτική βάση; Το Uptime είναι εύκολο να μετρηθεί και θα καθορίσει το ήμισυ του πόσο καλά αντέχει το GoDaddy ή το SquareSpace σε αυτήν την κατηγορία.

Ο χρόνος φόρτωσης μπορεί να είναι διαφορετικός για διάφορους περίπλοκους λόγους. Ωστόσο, εάν ζητάτε μια σελίδα ίδιου τύπου και μεγέθους από δύο διαφορετικούς διακομιστές με συγκρίσιμες προδιαγραφές, ενδέχεται να υπάρχουν κάποιες διαφορές ανάλογα με τον τρόπο διαμόρφωσης αυτών των συσκευών.

Δωρεάν τομέας με φιλοξενία

Η έναρξη του τεστ SquareSpace εναντίον GoDaddy web builder και φιλοξενίας

Παρακάτω θα δείτε το GoDaddy και το SquareSpace σε επτά κατηγορίες που θα επηρέαζαν την εμπειρία σας εάν τις επιλέξετε ως εταιρεία φιλοξενίας.

Και οι δύο αυτοί οικοδεσπότες τρέχουν προσφορές και εκπτώσεις όλη την ώρα. Οι τιμές που συζητούνται σε αυτήν την ενότητα θα είναι αυτές που μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε μακροπρόθεσμα μετά την κατάργηση οποιασδήποτε προωθητικής τιμής.

Πάμε μπαμπά

Η τιμολόγηση στο GoDaddy είναι ανταγωνιστική με τις άλλες πέντε κορυφαίες εταιρείες φιλοξενίας. Οι τιμές ξεκινούν από 7,99 $ ανά μήνα για κοινόχρηστη φιλοξενία και από 19,99 $ ανά μήνα για επιχειρήσεις ή φιλοξενία VPS.

Προσφέρουν ένα βασικό κοινόχρηστο πρόγραμμα για 7,99 $ ανά μήνα που είναι πολύ περιορισμένο. Λαμβάνετε έναν ιστότοπο, 100 GB αποθηκευτικού χώρου και έναν δωρεάν τομέα (εάν πληρώνετε ετησίως). Αυτό είναι πάνω από όλα τα άλλα βασικά χαρακτηριστικά που προσφέρονται, όπως υποστήριξη 24/7 και δυνατότητα εγκατάστασης του WordPress ή άλλου CMS με ένα κλικ.

Για 10,99 $ ανά μήνα, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, ιστότοπους και υποτομείς. Αυτό είναι το πιο συγκρίσιμο με το βασικό σχέδιο του SquareSpace. Δεν είναι πολύ φθηνότερο και η GoDaddy χρεώνει SSL.

Τα επιχειρηματικά σχέδια συνοδεύονται από ό, τι κάνει ένα βασικό σχέδιο, αλλά προσθέτουν ακόμη καλύτερη σταθερότητα και ισχύ, καθώς έχετε πρόσβαση σε περισσότερους πόρους διακομιστή. Αυτό σημαίνει ότι περισσότερα άτομα μπορούν να επισκεφθούν τον ιστότοπό σας χωρίς να προκαλέσουν σφάλμα ή να μην μπορούν να συνδεθούν.

SquareSpace

Λογότυπο SquareSpaceΗ τιμολόγηση στο SquareSpace διαφέρει από οποιονδήποτε «τυπικό» οικοδεσπότη Ιστού. Αυτό που προσφέρουν είναι μοναδικό και βασίζεται στην υπόθεση ότι είστε εκεί για το πρόγραμμα δημιουργίας ιστού και τα εργαλεία που προσφέρουν. Τούτου λεχθέντος, τα σχέδιά τους είναι διφορούμενα σχετικά με τους τύπους φιλοξενίας που προσφέρουν και επικεντρώνονται σε άλλους παράγοντες.

Το SquareSpace προσφέρει δύο τύπους βασικών σχεδίων, ένα για ιστότοπους και ένα για επιχειρήσεις. Τα σχέδια του ιστότοπού τους ξεκινούν από 12 $ ανά μήνα, χρεώνονται ετησίως (ή 16 $ χρεώνονται ανά μήνα.) Δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε για τον τομέα σας τον πρώτο χρόνο, αν επιλέξετε ένα ετήσιο πρόγραμμα. Προσφέρουν επίσης σχέδια «διαδικτυακού καταστήματος».

Με αυτό, λαμβάνετε επίσης φιλοξενία και δημιουργό ιστού για έναν μόνο τομέα και ένα δωρεάν, εύκολο στη ρύθμιση πιστοποιητικό SSL. Η αποθήκευση και το εύρος ζώνης είναι επίσης απεριόριστα.

Με το SquareSpace για επιχειρήσεις, πληρώνετε 26 $ το μήνα, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιείτε δυνατότητες του web builder που σας επιτρέπουν να δημιουργείτε αναδυόμενες διαφημίσεις και άλλες ειδικές λειτουργίες καταστημάτων και μάρκετινγκ.

Εάν σκοπεύετε να ανοίξετε ένα κατάστημα με το SquareSpace, προτιμάτε να επιλέξετε ένα κατάστημα από ένα επιχειρηματικό σχέδιο. Γιατί; Τέλη συναλλαγής. Με τις επιχειρήσεις, πρέπει να πληρώνετε ένα τέλος συναλλαγής 3% για κάθε παραγγελία. Με ένα σχέδιο καταστήματος, δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση συναλλαγής.

Όλα τα σχέδια καταστημάτων συνοδεύονται από το ίδιο ισχυρό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων, αλλά αυτή τη φορά λαμβάνετε επίσης εργαλεία αποθέματος, πωλήσεων και μετρήσεων. Η λογιστική είναι ενσωματωμένη στο Xero και η αποστολή γίνεται μέσω του ShipStation. Αυτό ισχύει με το βασικό πρόγραμμα με 30 $ ανά μήνα.

Με το προχωρημένο πρόγραμμα, έχετε όλες τις δυνατότητες που αναφέρονται παραπάνω, καθώς και τις λειτουργίες αυτόματης ανάκτησης και συνδρομητικής υπηρεσίας καλαθιού. Αυτά μπορεί να είναι περίπλοκα για τη δική σας εγκατάσταση και, αν σκέφτεστε να δημιουργήσετε ένα κατάστημα, αυτό θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει πολλές δοκιμές και σφάλματα.

Η καλύτερη επιλογή για τιμολόγηση και σχέδια είναι…

Εάν θέλετε να κάνετε DIY, το GoDaddy είναι ο νικητής. Είναι πολύ φθηνότερο και προσφέρει σταθερά σχέδια και επιλογές αναβάθμισης στις οποίες μπορείτε να μεταβείτε ανά πάσα στιγμή.

Αν, ωστόσο, ψάχνετε κάτι εύκολο που θα σας εξοικονομήσει χρόνο και δεν θα κοστίσει πολύ περισσότερο, τότε το SquareSpace είναι ο οικοδεσπότης που ψάχνετε. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν θέλετε να ανοίξετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Η μία προειδοποίηση είναι η καταχώριση τομέα. Μπορεί να διαφέρει στο SquareSpace, οπότε προσέξτε.

Η ευκολία χρήσης συμβαδίζει με τον έλεγχο που έχετε στον ιστότοπό σας. Όσο περισσότερος έλεγχος εγκαταλείπετε, τόσο πιο εύκολα γίνεται. Εδώ βρίσκεται μια μεγάλη διαφορά μεταξύ του GoDaddy και του SquareSpace. Είναι δύσκολο να συγκρίνουμε τα βασικά προγράμματα φιλοξενίας του GoDaddy με αυτά που προσφέρει το SquareSpace.

Όταν πηγαίνετε για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο στο GoDaddy, θα μπορούσατε να εγκαταστήσετε ένα CMS και να πάτε από εκεί. Θα μπορούσατε να ρυθμίσετε τον κωδικό σας στο διακομιστή. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων. Δεν σας ωθούν σε καμία κατεύθυνση.

Το SquareSpace, από την άλλη πλευρά, θέλει να ξεκινήσετε αμέσως με τον δημιουργό ιστότοπων. Ναι, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε και να διαχειριστείτε τον δικό σας κωδικό, αλλά το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων είναι το προϊόν που είναι και συνεχίζει να θέλει να γίνει γνωστό. Επιλέξτε ένα πρότυπο, προσαρμόστε το και μετά τελειώσατε.

Πάμε μπαμπά

Τελικά το GoDaddy σας δίνει περισσότερες επιλογές και μια σχετικά απλή εμπειρία. Προσφέρουν μια προσαρμοσμένη έκδοση του cPanel ως εργαλείο επιλογής υποστήριξης.

Σας επιτρέπει να δείτε τι κάνετε με εύχρηστα εικονίδια και θα σας καθοδηγήσει σε μια σειρά από διαδικασίες και σενάρια, αν το επιλέξετε, με τη βοήθεια των μάγων.

SquareSpace

Το SquareSpace θα σας δείξει πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο και να σας επιτρέψει να επεξεργαστείτε εικόνες χρησιμοποιώντας μια διαισθητική διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης ή με τη χρήση κουμπιών και ρυθμιστικών, δείχνοντάς σας μόνο αυτό που θέλετε να εργαστείτε, βήμα προς βήμα.

Είναι πιο περιορισμένο, σίγουρα, αλλά αν κρίνετε απλώς την καθαρή ευκολία χρήσης για τη δημιουργία ενός ιστότοπου, το SquareSpace το έχει.

Μπορείτε ακόμη και να παίξετε με τον οικοδόμο για να το συνηθίσετε πριν εγγραφείτε για φιλοξενία και να δείτε αν μπορεί να κάνει τα πράγματα που θέλετε (αν και ορισμένες δυνατότητες είναι περιορισμένες για σκοπούς επίδειξης και δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε την εργασία σας από περίοδο λειτουργίας σε συνεδρία χωρίς πληρωμένο πρόγραμμα).

Η καλύτερη επιλογή για ευκολία χρήσης είναι…

Το SquareSpace κάνει τα πράγματα κομψά απλά. Αυτή είναι η αποστολή τους και το πετυχαίνουν. Μπορεί να έρθει σε τιμή αλλά για την ευκολία και το γεγονός ότι μπορείτε να σηκωθείτε και να τρέξετε σε λίγες μόνο ώρες, με λίγη έως καθόλου εμπειρία, το καθιστά πιθανώς την ευκολότερη εμπειρία που θα συναντήσετε.

Οι επιπλέον δυνατότητες, όπως ορίζονται σε αυτήν την ενότητα, είναι πράγματα που είναι χρήσιμα για σχεδόν κανέναν, αλλά που δεν προσφέρει συνήθως ένας οικοδεσπότης Ιστού. Αυτό περιλαμβάνει πράγματα όπως πιστοποιητικά SSL και ενσωματωμένα εργαλεία ή λειτουργίες.

Πάμε μπαμπά

Εάν αγοράσετε ένα διαχειριζόμενο πρόγραμμα WordPress, θα λάβετε μπόνους λειτουργίες WordPress. Εάν αγοράσετε ένα πρόγραμμα και εγκαταστήσετε ένα από τα Πρότυπα που προσφέρονται για το εργαλείο Online Store του GoDaddy, λαμβάνετε ασφαλή ολοκλήρωση αγοράς και ορισμένα εργαλεία SEO. Με τα περισσότερα σχέδια, τείνουν να χρεώνουν για οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί «επιπλέον».

SquareSpace

Η μοναδική δομή του SquareSpace καλύπτει μια σειρά από μοναδικά χαρακτηριστικά και προ-ολοκληρωμένες επιλογές. Με τα πιο βασικά από τα βασικά σχέδια, έχετε δωρεάν ασφάλεια SSL και ενσωματωμένες μετρήσεις ιστότοπου. Η πρώτη είναι μια υπηρεσία επί πληρωμή στο GoDaddy και η δεύτερη είναι κάτι που πρέπει να δημιουργήσετε μαζί τους.

Με τα σχέδια Shop, συμπεριλαμβάνετε λειτουργίες όπως αυτές συν μηδενικές χρεώσεις συναλλαγών, ολοκληρωμένη λογιστική και εύκολη ρύθμιση εγκατάλειψης ανάκτησης καλαθιού και ενσωμάτωσης Instagram, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών. Αυτό που προσφέρει το SquareSpace στα καταστήματα, χωρίς επιπλέον χρέωση, είναι πολύ περισσότερο από αυτό που θα βρείτε στο GoDaddy.

Η καλύτερη επιλογή για επιπλέον λειτουργίες είναι…

Το SquareSpace προσφέρει αναμφίβολα περισσότερα με κάθε σχέδιο. Ναι, τα σχέδια καταστημάτων τους κοστίζουν περισσότερο, και αυτό μπορεί να είναι μέρος του λόγου που προσφέρουν τόσο πολύ στην αρχή. Αλλά κατά μέσο όρο 6 $ ανά μήνα περισσότερο από ένα συγκρίσιμο πρόγραμμα στο GoDaddy, οι επιπλέον δυνατότητες που προσφέρει το SquareSpace μπορεί να αξίζουν τον κόπο.

Αυτή η ενότητα είναι όπου αποκαλύπτουμε ποιος κερδίζει σε σύγκριση με το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων SquareSpace εναντίον GoDaddy.

Πάμε μπαμπά

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων του GoDaddy είναι εντάξει. Είναι εύκολο στη χρήση αλλά πολύ περιορισμένο. Ναι, υπάρχουν πολλά θέματα για να διαλέξετε, αλλά πολλά φαίνονται είτε χρονολογημένα είτε μη επαγγελματικά. Οι επιλογές προτύπων είναι συχνά ανεπιθύμητες και η δημιουργία περισσότερων από μία σελίδων, πόσο μάλλον ενός καταστήματος, μπορεί να φαίνεται κουραστική.

Επιπλέον, εάν θέλετε να αλλάξετε το θέμα σας, το κάνετε με δική σας ευθύνη. Μεγάλο μέρος του περιεχομένου σας θα χαθεί ή τα widget θα πρέπει να επαναδιαμορφωθούν κ.λπ..

SquareSpace

Το SquareSpace προσφέρει περίπου εκατό βασικά πρότυπα και περισσότερες επιλογές προσαρμογής από το GoDaddy. Έχουν πλήρως εξοπλισμένα καταστήματα σε όλα τα σχέδια, αν και τα σχέδια καταστημάτων τους έρχονται με καλύτερες πρόσθετες δυνατότητες. Το εργαλείο δημιουργίας τους είναι διαισθητικό και σχεδόν όλα μπορούν να μετακινηθούν ή να προσαρμοστούν με τις δικές σας εικόνες, κείμενο ή επωνυμία.

Η καλύτερη επιλογή για την κατασκευή ιστότοπου είναι…

Το SquareSpace κερδίζει χωρίς αμφιβολία. Εάν κρίνετε ότι το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι ανεξάρτητο από την ποιότητα φιλοξενίας, το SquareSpace προσφέρει τις επιλογές προτύπου και σχεδίασης που θέλετε, καθώς και προηγμένες δυνατότητες για ηλεκτρονικό εμπόριο και εύχρηστα γραφικά στοιχεία και λειτουργικές μονάδες ιστότοπου που μπορούν να διαμορφωθούν ανεξάρτητα από το κύριο πρότυπο.

Η υποστήριξη για GoDaddy και SquareSpace προσφέρεται όλο το 24ωρο. Ποια κανάλια είναι διαθέσιμα και πόσο διαρκεί ο μέσος όρος για μια απάντηση?

Πάμε μπαμπά

Το GoDaddy είναι ένας από τους λίγους κορυφαίους παρόχους φιλοξενίας που προσφέρει τηλεφωνική υποστήριξη. Προσφέρουν επίσης διαδικτυακή συνομιλία ή σύστημα εισιτηρίων. Ανεξάρτητα από τη μέθοδο που επιλέγετε να επικοινωνήσετε μαζί τους, είναι πιθανό να λάβετε άμεση απάντηση μέσα σε λίγα λεπτά. Ακόμη και τα κλιμακωτά ζητήματα αντιμετωπίζονται μέσα σε μια μέρα, κατά μέσο όρο.

SquareSpace

Το SquareSpace προσφέρει μόνο ζωντανή συνομιλία ή υποστήριξη βάσει μηνυμάτων. Δεν υπάρχει διαθέσιμη επιλογή κλήσης. Προσφέρουν επίσης μια σε βάθος βάση γνώσεων αυτοεξυπηρέτησης. Οι απαντήσεις είναι διεξοδικές και οι απαντήσεις διαρκούν συνήθως ένα ή δύο λεπτά με ορισμένες αυτοματοποιημένες υπηρεσίες που χρησιμοποιούνται.

Η καλύτερη επιλογή για υποστήριξη και εξυπηρέτηση πελατών είναι…

Η GoDaddy κερδίζει αυτήν την κατηγορία με μικρό περιθώριο. Έχοντας τηλεφωνική υποστήριξη μπορεί να είναι πολύ παρήγορο για ορισμένα άτομα. Είναι μια εξαιρετική επιλογή να έχετε. Ωστόσο, εάν συγκρίνετε μόνο τους χρόνους γνώσης και απόκρισης, τότε αυτό θα ήταν ισοπαλία.

Ποιος πάροχος προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και πώς χειρίζονται πιστοποιητικά SSL; Εάν δεν είστε σίγουροι γιατί χρειάζεστε πιστοποιητικό SSL ή πώς λειτουργούν, παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο.

Πάμε μπαμπά

Το GoDaddy διαθέτει ένα πακέτο ασφάλειας επί πληρωμή καθώς και πιστοποιητικά SSL επί πληρωμή. Προσφέρουν κάποια ασφάλεια σε βασικό επίπεδο, αλλά τείνουν να επιτρέπουν στους χρήστες να τρέχουν τους ιστότοπούς τους με τον τρόπο που θεωρούν κατάλληλο.

SquareSpace

Καθώς η φιλοξενία του καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου της SquareSpace αποτελεί βασικό μέρος της επιχείρησής της, λαμβάνουν πολύ σοβαρά την ασφάλεια. Ένα συμπεριλαμβανόμενο πιστοποιητικό SSL πρέπει να ρυθμιστεί με κάθε πακέτο και θα κάνουν μερικές δοκιμές επαλήθευσης εάν έχετε αντιμετωπίσει προβλήματα ή αν πιστεύουν ότι κάτι δεν πήγε καλά.

Η καλύτερη επιλογή για την ασφάλεια είναι…

Σε αυτήν την περίπτωση, το SquareSpace προσφέρει βασική και προηγμένη ασφάλεια για να διατηρείτε ασφαλή τόσο εσάς όσο και τους πελάτες σας χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε επιπλέον υπηρεσίες ή να τους πληρώσετε περισσότερα χρήματα. Αυτό ακούγεται σαν μια λύση που κερδίζει.

Οι ταχύτητες φόρτωσης σελίδας και ο χρόνος λειτουργίας μπορεί, τελικά, να επηρεάσουν τόσο την κατάταξη της μηχανής αναζήτησης όσο και την εμπειρία του πελάτη.

Πάμε μπαμπά

Το GoDaddy έχει ταχύτητες φόρτωσης βασικής σελίδας που είναι ακριβώς γύρω από τον μέσο όρο της βιομηχανίας. Η αξιοπιστία και ο χρόνος λειτουργίας τους είναι επίσης.

SquareSpace

Είναι δύσκολο να πούμε πώς συγκρίνονται οι χρόνοι φόρτωσης του SquareSpace. Φαίνονται να είναι λίγο πιο αργά από τον μέσο όρο, αλλά η πολυπλοκότητα των ιστότοπων που προσφέρει το SquareSpace μπορεί να ήταν ο αποφασιστικός παράγοντας. Συνολικά, δεν είναι τίποτα που θα κάνει ή θα σπάσει το σκορ τους. Ο χρόνος λειτουργίας του SquareSpace είναι ακριβώς ίσος με τον μέσο όρο της βιομηχανίας σε ποσοστό μεγαλύτερο από 99,9%, συγκρίσιμο με το GoDaddy.

Η καλύτερη επιλογή για ώρες λειτουργίας και μέσες πληρωμένες ταχύτητες είναι…

Μια γραβάτα. Τόσο το SquareSpace όσο και το GoDaddy προσφέρουν εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας καθώς και ταχύτητες φόρτωσης σελίδας. Βρίσκονται εντός του αποδεκτού εύρους από επιτραπέζιο και κινητό.

Ποιος προσφέρει το καλύτερο πρόγραμμα φιλοξενίας και δημιουργίας ιστότοπων; Το συμπέρασμα μας

Συνολικά, εξαρτάται πραγματικά από το επίπεδο άνεσής σας. Το SquareSpace κάνει τα πράγματα προσιτά και εύκολα. Προσφέρουν αξιοπρεπή φιλοξενία και έναν από τους καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Εάν σκέφτεστε να ανοίξετε ένα κατάστημα στο διαδίκτυο, το προϊόν της SquareSpace επικεντρώνεται στην κάλυψη των αναγκών σας.

Λογότυπο HostGator

Η # 1 επιλογή φιλοξενίας ιστού:
Λάβετε κορυφαία φιλοξενία για μόλις
2,64 $ ανά μήνα

Το StartBloggingOnline.com ενέκρινε τη φιλοξενία

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map