Αξιολόγηση Homestead 2020: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Το Homestead είναι ένας από αυτούς τους οικοδεσπότες ιστού που πετά κάτω από το ραντάρ. Έχουν βρεθεί εδώ και πολύ καιρό, από το 1996, αλλά δεν έχουν κάνει ποτέ μεγάλη διαφορά στον χώρο του διαδικτύου και με σκληρό ανταγωνισμό εκεί έξω όπως οι Weebly, Wix και Squarespace, ίσως αναρωτιέστε αν αυτή η υπηρεσία είναι ακόμη και αξίζει τον χρόνο να σκεφτείτε.


Σίγουρα φαίνεται να προσφέρουν αυτό που ένας άπειρος neophyte Ιστού θα ήθελε να δημιουργήσει τον πρώτο ιστότοπό τους. Έχουν ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων, έχουν σχέδια φιλοξενίας με διαφορετικά επίπεδα κατανομής πόρων, αλλά κάτι φαίνεται απίθανο.

Οι περισσότερες κριτικές του Homestead.com το κάνουν, και, τουλάχιστον, δεν είναι ευγενικοί. Τι δίνει λοιπόν; Γιατί το Homestead αφήνεται στη σκόνη; Θα δούμε αν μπορούμε να μάθουμε στη σημερινή κριτική φιλοξενίας Homestead.

Η βαθμολογία μας στο σπίτι

2/5

Ας το ξεπεράσουμε πρώτα. Αυτές οι αρνητικές κριτικές για τον ιστότοπο Homestead είναι σωστές. Αυτή η υπηρεσία δεν είναι κακή, καθεαυτή, αλλά είναι ξεπερασμένη.

Η φιλοξενία ιστού Homestead είναι ήπια, χωρίς σημαντικές δυνατότητες και χλωμό σε σύγκριση με μερικές από τις καλύτερες επιλογές εκεί έξω. Στην καλύτερη περίπτωση, αυτό είναι 2/5.

Αξιολόγηση σπιτιών

ξενώνας-σχόλιαΤο Homestead προσφέρει λειτουργικότητα, και ακόμη και μερικά από τα θετικά του χαρακτηριστικά μοιάζουν με εκδόσεις “lite” πιο σύνθετων συστημάτων που είναι ήδη στην αγορά.

Δεν είναι όλα άσχημα, ωστόσο, έχουν στην πραγματικότητα μερικά προνόμια που αξίζουν.

Εγγραφείτε στη ΔΩΡΕΑΝ Εκπαίδευση

Θέλετε να μάθετε πώς να φτιάξετε 6 Φιγούρες Ιστοσελίδες Αρχής?

Εγγραφείτε σε αυτήν την δωρεάν εκπαίδευση…

 • Τέλος, έχετε μια αποδεδειγμένη μέθοδο για την εξεύρεση κερδοφόρων θέσεων
 • Αποκτήστε πρόσβαση σε μια μέθοδο έρευνας λέξεων-κλειδιών που είναι απίστευτη
 • Μάθετε πώς να αναθέτετε ποιοτικό περιεχόμενο σε εξωτερικούς συνεργάτες
 • Μάθετε πώς να δημιουργείτε συνδέσμους λευκού καπέλου στον ιστότοπό σας χωρίς πονοκεφάλους

Σχόλια Homestead: επαγγελματίες & μειονεκτήματα

Ο ιστότοπός τους λειτουργεί διαδικτυακά και εκτός σύνδεσης (Sorta)

Στην αρχή, αυτό φαίνεται σαν ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Εάν μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη του λογισμικού τους, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εν κινήσει, οπουδήποτε και, στη συνέχεια, ανεβάστε τον ιστότοπό σας μόλις ολοκληρώσετε τη λήψη όλων των τροποποιήσεων που χρειάζεστε, σωστά?

Λάθος, δυστυχώς. Ενώ μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, τότε πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο για να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητές του. Αυτό αναιρεί εντελώς τον λόγο που ίσως το έχετε κατεβάσει από την αρχή. Για να το ολοκληρώσω, το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.

Μπορείτε να επιλέξετε από κάποια λιγοστά πρότυπα, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, δεν έχουν πολλά. Οι περισσότεροι μοιάζουν να έχουν κολλήσει στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και χρειάζονται κάποια ενημέρωση.

Στη συνέχεια, μπορείτε να μεταφέρετε και να αποθέσετε μερικά στοιχεία σελίδας, τα οποία, ως επί το πλείστον, είναι καθαρά και εύκολα, αλλά όλα αισθάνονται αδέξια, ξεπερασμένα και μια δουλειά για λειτουργία. Δεν μπορείτε να ορίσετε καθολικά στυλ για το κείμενό σας και άλλες επιλογές (που σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξετε το καθένα ξεχωριστά) και οι επιλογές για την επεξεργασία φωτογραφιών και τα παρόμοια στη σελίδα είναι ελάχιστες, τουλάχιστον..

Απλώς ρίξτε μια ματιά σε ένα βίντεο του δημιουργού ιστού σε δράση και κρίνετε μόνοι σας:

Πρόσθετες εκτιμήσεις

Θα το πω για το Homestead. διευκολύνουν την εκτέλεση αναλυτικών στοιχείων στον ιστότοπό σας. Δεν χρειάζεται καθόλου εγκατάσταση τρίτου λογισμικού.

Από το ξεκίνημα μπορείτε να δείτε πόσα άτομα έρχονται, όταν είναι οι ώρες αιχμής της κυκλοφορίας σας, ποιο περιεχόμενο έχει το καλύτερο, από όπου γίνεται η παραπομπή των επισκεπτών και πολλά άλλα. Είναι κρίμα που η προσεκτική παρακολούθηση δεν υποστηρίζεται από πιο πλήρες λογισμικό φιλοξενίας και σχεδίασης.

Τα σχέδια προσφέρουν λίγους πόρους

Το Homestead σας δίνει μια επιλογή από τρία διαφορετικά σχέδια. Ακούγεται καλό, αλλά τα σχέδια δεν σας αποτρέπουν πολύ τους πόρους και έχουν πολύ υψηλή τιμή για αυτό που προσφέρουν:

 • Μίζα: 7,99 $ / μήνα. 25MB αποθήκευση. Εύρος ζώνης 5 GB. Όριο 1 ιστότοπου / 5 σελίδων.
 • Επιχείρηση: 22,99 $ / μήνα. 5 GB αποθήκευσης. Εύρος ζώνης 100 GB Όριο 3 ιστότοπων / 100 σελίδων.
 • Business Plus: 62,99 $ / μήνα. 10 GB αποθήκευσης. Εύρος ζώνης 500 GB. Χωρίς όριο ιστότοπου / σελίδας.

Φαίνεται πραγματικά ότι είναι πελάτες νικελίου και αμυδρό για το ελάχιστο επίπεδο λειτουργικότητας. Όχι μια εξαιρετική στρατηγική, ειδικά όταν μπορείτε να πάρετε πολύ περισσότερα από τα Weebly, Wix, Squarespace ή σχεδόν οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων / οικοδεσπότης στην αγορά.

Χρεώνουν για την κατασκευή ενός διαδικτυακού καταστήματος

Θέλετε λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου; Τότε πληρώνετε επιπλέον. 14,99 $ / μήνα μόνο για να φτιάξετε ένα απλό κατάστημα με περιορισμένες επιλογές. Χωρίς διαχείριση αποθέματος. Χωρίς κουπόνια ή πωλήσεις για τους πελάτες σας. Δεν υπάρχουν ενσωματωμένες επιλογές αποστολής.

Αυτά είναι χαρακτηριστικά που παρέχονται στάνταρ με άλλους οικοδεσπότες ιστού και το Homestead αποφάσισε να κάνει μια προσπάθεια να πιέσει επιπλέον κέρμα από τους πελάτες για τις πιο βασικές υπηρεσίες.

Χωρίς κινητά εργαλεία

Οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστοσελίδων σήμερα θα δημιουργήσουν αυτόματα έναν ιστότοπο για κινητά για εσάς. Τουλάχιστον, θα σας προσφέρουν μια προεπισκόπηση για κινητά, ώστε να μπορείτε να τροποποιήσετε τις επιλογές έως ότου το κάνετε σωστό.

Όχι έτσι με το Homestead. Καταβάλλουν μια ελάχιστη προσπάθεια για να σας βοηθήσουν να προετοιμάσετε τον ιστότοπό σας για κινητά.

Πρόσθετες εκτιμήσεις

Είτε εισάγετε τον ιστότοπό σας από αλλού είτε προσπαθείτε να εξαγάγετε τον ιστότοπό σας από το Homestead, μην περιμένετε πολλά στον τρόπο βοήθειας. Θα μπορούσαν να σας επιτρέψουν να εξαγάγετε αρχεία σε άλλη μορφή για χρήση σε ολόκληρο τον ιστό, αλλά όχι, δεν έχουν καν κάνει αυτό το βασικό βήμα για να βοηθήσουν τους πελάτες.

Η ετυμηγορία

Το Homestead είναι οικοδόμος ιστού από μια περασμένη εποχή. Δεν συμβαδίζουν με τις εποχές και αυτό δείχνει. Δεν έχει σημασία αν είστε επαγγελματίας δημιουργός ιστού ή αρχάριος μόλις ξεκινήσετε τον πρώτο σας ιστότοπο, υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές από το Homestead που θα ήταν μια πολύ καλύτερη επένδυση του χρόνου και των χρημάτων σας.

Θα θέλατε να απαλλαγείτε από τους περιορισμούς των περισσότερων κατασκευαστών ιστότοπων? Τότε έχουμε τον σωστό οικοδεσπότη για εσάς…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map