Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις WordPress: 5 κορυφαίες αντικαταστάσεις WP CMS 2020

Αποφασίσατε να αξιοποιήσετε την τάση του blogging και να ξεκινήσετε ένα για τον εαυτό σας. Βρήκατε μια θέση, μάθατε πώς να το δημιουργήσετε, δημιουργήσατε όλο το υλικό που θα κυκλοφορήσει στο νέο σας blog και βρήκατε την κατάλληλη στιγμή για να το δημοσιεύσετε!


Τώρα, μετά από όλη αυτή τη σκληρή δουλειά, είστε έτοιμοι να το αποκτήσετε στο διαδίκτυο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μετά από κάποια εξερεύνηση, έχετε αποφασίσει ότι το WordPress δεν είναι η σωστή πλατφόρμα για τις ανάγκες σας και θέλετε να διερευνήσετε εναλλακτικές λύσεις WordPress. Είναι μερικές φορές αρκετά τεχνικές και υπάρχουν τόσα πολλά πρόσθετα.

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλά υπέροχα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου αντικατάστασης (CMS) για να διαλέξετε, επομένως δεν χρειάζεται να εγκατασταθείτε σε ένα που δεν σας κάνει ευτυχισμένο.

Δοκίμασα μια σειρά διαφορετικών επιλογών και επέλεξα τις πέντε καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το WordPress, ώστε να μπορείτε να βρείτε ένα CMS καλύτερο από το WordPress για την επιχείρησή σας.

Αυτό το άρθρο θα προσφέρει τις δυνατότητες κάθε μιας από αυτές τις εναλλακτικές λύσεις στο WordPress, μαζί με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους για να σας βοηθήσουν και να σας καθησυχάσουν. Όταν ολοκληρώσετε αυτό το άρθρο, θα γνωρίζετε μια εξαιρετική πλατφόρμα για τις ανάγκες σας και θα είστε έτοιμοι να δημοσιεύσετε αυτό το ιστολόγιο — ζωντανά για να το βλέπουν όλοι!

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις WordPress

Εναλλακτική σύγκριση CMS WordPress

Εδώ είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις WordPress 2019

Λογότυπο JoomlaΤο Joomla είναι σχεδόν τόσο δημοφιλές και γνωστό ως WordPress. Εκατομμύρια χρήστες συρρέουν σε αυτήν την εταιρεία κατά τη διάρκεια των 14 ετών στην επιχείρηση. Όπως το WordPress, το Joomla είναι ανοιχτού κώδικα και σας επιτρέπει να δημιουργείτε περιεχόμενο με πλατφόρμες και εφαρμογές.

Το Joomla δεν ήταν όμως η καλύτερη από τις εναλλακτικές λύσεις WordPress για bloggers. Ενώ είναι δυνατό να τρέξετε ένα υπέροχο blog μέσω του Joomla, η πλατφόρμα προοριζόταν για πιο στιβαρή χρήση. Θα είναι πιο δύσκολο να διαχειριστείτε το ιστολόγιό σας με την πλατφόρμα Joomla με βάση τον τρόπο ρύθμισης του ταμπλό.

Εγγραφείτε στη ΔΩΡΕΑΝ Εκπαίδευση

Θέλετε να μάθετε πώς να φτιάξετε 6 Φιγούρες Ιστοσελίδες Αρχής?

Εγγραφείτε σε αυτήν την δωρεάν εκπαίδευση…

 • Τέλος, έχετε μια αποδεδειγμένη μέθοδο για την εξεύρεση κερδοφόρων θέσεων
 • Αποκτήστε πρόσβαση σε μια μέθοδο έρευνας λέξεων-κλειδιών που είναι απίστευτη
 • Μάθετε πώς να αναθέτετε ποιοτικό περιεχόμενο σε εξωτερικούς συνεργάτες
 • Μάθετε πώς να δημιουργείτε συνδέσμους λευκού καπέλου στον ιστότοπό σας χωρίς πονοκεφάλους

Το Joomla είναι μια αρκετά ασφαλής πλατφόρμα. Οι προγραμματιστές ενημερώνουν τακτικά τις λειτουργίες ασφαλείας και τους κωδικούς τους για να αποτρέψουν την παραβίαση. Υπάρχουν επίσης πολλές προσθήκες τρίτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την ασφάλεια. Απλώς θυμηθείτε ότι, στο τέλος της ημέρας, κανείς δεν είναι ανίκητος, γι ‘αυτό να είστε προσεκτικοί με το περιεχόμενό σας.

Πλεονεκτήματα

 • Το Joomla υποστηρίζει πολλές γλώσσες. Είναι μια πολύγλωσση πλατφόρμα απευθείας από τον πυρήνα του προγραμματισμού της.
 • Το Joomla είναι πολύ πιο προσαρμόσιμο όσον αφορά τη διαχείριση εκατοντάδων υποσελίδων. Οι ενότητες είναι ευέλικτες και μπορούν εύκολα να μετακινηθούν από σελίδα σε σελίδα ή μενού σε μενού.
 • Το Joomla επιτρέπει την ενσωμάτωση επιλογών βάσης δεδομένων στον ιστότοπό σας.

Μειονεκτήματα

 • Το Joomla έχει λιγότερες προσθήκες και εφαρμογές τρίτων από το WordPress. Η κοινότητα των προγραμματιστών που δημιουργούν το Joomla είναι σημαντικά μικρότερη και, επομένως, έχετε λιγότερη ποικιλία και λεπτομέρεια.
 • Η διεπαφή δεν είναι εύκολη στην εκμάθηση. Επειδή υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες και λειτουργίες ενσωματωμένες στο Joomla, η διεπαφή μπορεί να γίνει πολύ αδέξια και οι αρχάριοι χρειάζονται πολλή βοήθεια για να μάθουν πώς λειτουργεί το σύστημα.
 • Το Joomla είναι μια ισορροπημένη πλατφόρμα. Παρόλο που αυτό φαίνεται υπέροχο, αυτό που πραγματικά σημαίνει είναι ότι δεν είναι αρκετά φιλικό προς τον χρήστη για άτομα με αναλφάβητες τεχνολογίες που θέλουν ένα εξαιρετικά διαισθητικό πρόγραμμα, αλλά επίσης δεν είναι αρκετά φιλικό για προγραμματιστές που γνωρίζουν πώς να μεγιστοποιούν τον κώδικα και να δημιουργούν πολλά μοναδικά περιεχόμενο.
 • Το Joomla δεν είναι CMS blogging. Η εγκατάσταση καθιστά το blogging πολύ δύσκολο και χρειάζεστε πολλή τεχνική επάρκεια και υπομονή για να το κάνετε. Εάν το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ιστολόγιο, αυτό μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή.

Αν ψάχνετε για ένα από τα αρχικά συστήματα διαχείρισης περιεχομένου ανοιχτού κώδικα, το Drupal μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Το Drupal έχει μείνει πίσω από το WordPress και το Joomla, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή διαθέσιμα συστήματα. Στην πραγματικότητα, οι μεγαλύτεροι ιστότοποι τείνουν να προτιμούν αυτήν την πλατφόρμα από τις εναλλακτικές. Εάν χρησιμοποιείτε μόνο τα εκατομμύρια δημοφιλέστερους ιστότοπους του Διαδικτύου, το Drupal ξεπερνά τους ανταγωνιστές όσον αφορά τη δημοτικότητα.

Αυτό είναι επίσης το πιο τεχνολογικά προηγμένο CMS στην αγορά. Τρέχει σε PHP και προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες και προσαρμογή.

Δωρεάν τομέας με φιλοξενία

Fun Fact: Η NASA χρησιμοποιεί το Drupal για το περιεχόμενό τους, οπότε η χρήση αυτής της επιλογής θα σας δώσει κάτι κοινό με τους επιστήμονες πυραύλων!

Πλεονεκτήματα

 • Αυτό είναι το πιο τεχνολογικά προηγμένο σύστημα. Εάν διαθέτετε έναν μεγάλο ιστότοπο, μια μεγάλη επιχείρηση ή πολλές δεξιότητες όσον αφορά τον προγραμματισμό και την ανάπτυξη, δεν θα βρείτε τόσες λειτουργίες πουθενά αλλού.
 • Το Drupal επικεντρώνεται έντονα στην ασφάλεια. Το CMS τους είναι εξαιρετικά ασφαλές, ο ιστότοπός του ενημερώνει αμέσως τους χρήστες σχετικά με τις ευπάθειες και κωδικοποιεί τις ενημερώσεις κώδικα όταν συμβαίνουν και υπάρχουν τόνοι επεκτάσεων διαθέσιμων για τη διαχείριση της ασφάλειας back-end.
 • Το Drupal είναι πολύγλωσσο στον πυρήνα. Αυτό δεν ισχύει όταν πρόκειται για WordPress.
 • Αυτό το σύστημα είναι επίσης η πιο ευέλικτη επιλογή. Όσον αφορά τους τύπους περιεχομένου, το Drupal προσφέρει πολύ μεγαλύτερη ευελιξία και προσαρμογή σε όσους ξέρουν να το χρησιμοποιούν. Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα στοιχεία ελέγχου πρόσβασης με συγκεκριμένους κανόνες για όποιον έχει πρόσβαση στο πίσω μέρος του ιστότοπού σας. Και το Drupal μπορεί να χειριστεί τόνους και τόνους δεδομένων και τεράστιου όγκου περιεχομένου επειδή το σύστημα ταξινομίας τους είναι πιο ευέλικτο από το WordPress.

Μειονεκτήματα

 • Το Drupal είναι το πιο τεχνολογικά προηγμένο σύστημα είναι επαγγελματίας, αλλά μπορεί επίσης να είναι ένα μειονέκτημα. Απαιτεί μεγάλη ικανότητα προγραμματισμού και τεχνολογική επάρκεια για να επωφεληθούν από όλα τα εκπληκτικά διαθέσιμα χαρακτηριστικά. Εάν είστε αρχάριος, οπλιστείτε με τα έγγραφά τους ή προχωρήστε και προσλάβετε έναν επαγγελματία.
 • Αυτή είναι η λιγότερο αποτελεσματική διαθέσιμη επιλογή. Επειδή προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες, σημαίνει επίσης ότι τα σενάρια θα απαιτούν από τους διακομιστές να δημιουργούν μεγαλύτερα φορτία και να εργάζονται σκληρότερα. Προτείνω να αρπάξετε ένα πρόσθετο που επιτρέπει στον ιστότοπό σας να αποθηκεύει προσωρινά στον διακομιστή.

Για τους bloggers, το Ghost μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή. Δημιουργήθηκε για να είναι μια πλατφόρμα blogging. Δεν φιλοδοξεί για περισσότερα.

Το φάντασμα έχει να κάνει με την απλότητα. Η διεπαφή χρήστη τους είναι εξαιρετικά διαισθητική και βασική, αλλά εξακολουθεί να επιτρέπει τη μέγιστη προσαρμογή εάν είστε προγραμματιστής που ξέρει να προγραμματίζει.

Ο πίνακας ελέγχου Ghost έχει πολύ λίγες επιλογές. Επιτρέποντας μόνο το Περιεχόμενο, τη Νέα ανάρτηση και τις Ρυθμίσεις διευκολύνει τους χρήστες να ξεκινήσουν αμέσως την ανάρτηση περιεχομένου.

Η μέθοδος γραφής Markdown που χρησιμοποιούν μπορεί να είναι λίγο δύσκολη, αν έχετε συνηθίσει με τον τρόπο με τον οποίο το WordPress χειρίζεται τον κώδικα, αλλά κάνει το blog να λειτουργεί πολύ πιο γρήγορα και πιο ομαλά. Είναι επίσης απλό να μάθεις γιατί είναι συντομευμένο. Εάν δεν διαθέτετε εμπειρία HTML, μπορείτε ακόμα να διαλέξετε εύκολα τη γλώσσα Markdown.

Όσον αφορά την ταχύτητα, το Ghost έχει μια ενδιαφέρουσα θέση σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές. Χωρίς βελτιστοποίηση και προσθήκες, το Ghost είναι το πιο γρήγορο σύστημα εκεί έξω, αλλά όταν οι προγραμματιστές μαθαίνουν πραγματικά πώς να βελτιστοποιούν το WordPress, το Ghost χάνει το πλεονέκτημα και η μάχη για ταχύτητα καταλήγει σε ισοπαλία.

Λόγω της εστίασης στην απλότητα, το Ghost δεν λειτουργεί με API και προσθήκες. Χτίζουν εργαλεία SEO απευθείας στο περιεχόμενό τους, για να σας διευκολύνουν ακόμη περισσότερο!

Πλεονεκτήματα

 • Αυτή είναι μια φανταστική επιλογή για τους bloggers. Είναι μινιμαλιστικό και σχεδιασμένο ειδικά για τη δημιουργία πλήρως προσαρμοσμένων ιστολογίων.
 • Αυτή η εφαρμογή προσφέρει τα καλύτερα και των δύο κόσμων. Οι αρχάριοι θα βρουν την καθαρή διασύνδεση εύκολη στη χρήση από την αρχή και οι προγραμματιστές θα λατρέψουν το ποσό προσαρμογής που επιτρέπεται.
 • Το Ghost είναι πιθανώς το πιο εύκολο στη χρήση των εναλλακτικών λύσεων WordPress που αναφέρονται εδώ, είναι εξαιρετικά απλό. Χρησιμοποιούν Markup, μια συντομευμένη γλώσσα HTML, για να απλοποιήσουν την κωδικοποίηση. Η διεπαφή χρήστη τους είναι βασική και δεν έχει τόνους κουμπιών. Έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν ως ιστολόγιο, όχι ως τεράστιος ιστότοπος. Όλα σχετικά με αυτά είναι εύκολα και απλά.
 • Ένα από τα καταπληκτικά χαρακτηριστικά που προσφέρει το Ghost είναι μια ζωντανή προεπισκόπηση. Στο WordPress, μπορείτε εύκολα να καταλήξετε σε ανοιχτές δεκάδες καρτέλες και να χάσετε ποιες από αυτές έχουν προεπισκοπήσεις και ποιες έχουν κώδικα που πρέπει να αποθηκευτεί. Το Ghost προσφέρει μια προεπισκόπηση στο ίδιο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης, δίπλα-δίπλα, ώστε να μπορείτε εύκολα να βρείτε και να τροποποιήσετε τυχόν αλλαγές.

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχει εφαρμογή iOS για εργασία στο Ghost. Αυτό καθιστά αδύνατη τη συμβατότητα για κινητά και τις εν κινήσει ενημερώσεις. Ενώ η πλατφόρμα τους είναι φιλική προς κινητά, η ενημέρωση πρέπει να γίνει μέσω του προγράμματος περιήγησης, το οποίο μπορεί να γίνει δύσκολο σε μια μικρή οθόνη για κινητά.
 • Το Ghost δεν διαθέτει εγγενές σύστημα σχολιασμού. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή τρίτου μέρους, όπως το Disqus, εάν θέλετε το κοινό σας να μπορεί να αλληλεπιδρά με το περιεχόμενό σας.
 • Η κοινότητα υποστήριξης είναι περιορισμένη. Σε σύγκριση με άλλους γίγαντες, τα φόρουμ υποστήριξης είναι πολύ μικρότερα στο Ghost από άλλες πλατφόρμες CMS. Υπάρχει επίσης λιγότερη τεκμηρίωση.
 • Υπάρχουν λιγότερα διαθέσιμα εργαλεία και δυνατότητες. Το Ghost δημιουργήθηκε για blogging, όχι για τη λειτουργία μεγάλων ιστότοπων και καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου. Εξαιτίας αυτού, δεν προσφέρουν τόνους εργαλείων, λειτουργιών και λειτουργιών.

Το SilverStripe είναι μια μικρή πλατφόρμα CMS με τεράστιες δυνατότητες. Προσφέρει ένα τεράστιο πλαίσιο αντί για μια πλατφόρμα blogging και είναι ευέλικτο και φιλικό για προγραμματιστές.

Οι προγραμματιστές που είναι εξαιρετικά έμπειροι με την PHP θα παρατηρήσουν ότι μπορούν να δημιουργήσουν σχεδόν ό, τι θέλουν. Υπάρχει ένας περιορισμένος αριθμός ενοτήτων και ακόμη και κάποια επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα που φαίνονται τόσο ωραία όσο το WordPress μπορεί να καυχηθεί, παρόλο που υπάρχουν λιγότερα από αυτά!

Fun Fact: Η Εθνική Δημοκρατική Συνέλευση επέλεξε το SilverStripe ως πλατφόρμα φιλοξενίας, οπότε γνωρίζετε ότι μπορούν να χειριστούν τεράστια έργα και ότι η ασφάλειά τους είναι αυστηρή.

Το SilverStripe καλεί τα plugins τους «modules». Όπως το WordPress, έχουν πολλές διαθέσιμες ενότητες για να διαλέξετε. Σε αντίθεση με το WordPress, οι ενότητες τους μοιάζουν περισσότερο με προτάσεις. Αυτά είναι εντελώς προσαρμόσιμα και οι προγραμματιστές μπορούν να τα προσαρμόσουν ώστε να ταιριάζουν στις ανάγκες του ιστότοπού τους αντί να πρέπει να τα χρησιμοποιήσουν όπως είχαν αρχικά κωδικοποιηθεί.

Το SilverStripe συνοδεύεται από άδεια BSD (που σημαίνει δωρεάν χρήση, κοινή χρήση και τροποποίηση) και είναι εντελώς λογισμικό ανοιχτού κώδικα. Στην πραγματικότητα, σας επιτρέπουν ακόμη και να επιδείξετε το προϊόν τους πριν εγγραφείτε για αυτό!

Πλεονεκτήματα

 • Αυτό είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Οι προγραμματιστές και οι χρήστες λατρεύουν το ευέλικτο πλαίσιο και τη σειρά εργαλείων και λειτουργιών. Έχουν μια από τις καθαρότερες διεπαφές χρήστη διαθέσιμες οπουδήποτε. Χρησιμοποιούν επίσης τεχνολογία μεταφοράς και απόθεσης για να επιτρέπουν στους χρήστες να μετακινούν σελίδες εύκολα.
 • Καθώς πηγαίνουν οι εναλλακτικές λύσεις του WordPress, το SilverStripe είναι πιο ασφαλές. Το να είσαι μικρότερος από άλλες μεγάλες πλατφόρμες CMS σημαίνει ότι είναι λιγότερο πιθανό να στοχεύσουν. Προσθέτουν επίσης ένα άλλο στρώμα μόνωσης, επειδή διαχωρίζουν τους προγραμματιστές τους από τους χρήστες τους. Έχουν υψηλά πρότυπα που πρέπει να πληρούν όλοι οι προγραμματιστές για να συνεχίσουν την κωδικοποίηση μέσω του SilverStripe.
 • Το SilverStripe είναι η καλύτερη από τις εναλλακτικές λύσεις WordPress για πολύγλωσσους ιστότοπους καθώς επιτρέπει στους επισκέπτες να δουν τον ιστότοπο στη γλώσσα της επιλογής τους.
 • Αυτή η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να δοκιμάσετε το demo προτού επενδύσετε πολύ χρόνο σε αυτό.

Μειονεκτήματα

 • Οι προγραμματιστές είναι αυτοί που μπορούν να προσαρμόσουν. Κρύβουν τη λειτουργικότητα από τους τελικούς χρήστες. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να κάνετε τόσο τον εαυτό σας.
 • Η κοινότητά τους είναι πολύ μικρότερη από το WordPress. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν λιγότεροι άνθρωποι για να απαντήσουν σε ερωτήσεις. Η τεκμηρίωσή τους είναι επίσης λιγότερο εκτεταμένη.
 • Ενώ υπάρχει η δυνατότητα απεριόριστων προσαρμοσμένων θεμάτων που δεν υπάρχουν στο WordPress, η πρόσβαση περιορίζεται στους προγραμματιστές. Το SilverStripe απευθύνεται σε προγραμματιστές και όχι σε τελικούς χρήστες, οπότε δεν υπάρχουν τόσα υπέροχα έτοιμα προς χρήση θέματα. Υποθέτουν ότι κάθε προγραμματιστής πρόκειται να κωδικοποιήσει το δικό του θέμα.

Το CMS Made Simple έχει μερικές εξαιρετικές δυνατότητες. Τα URL τους είναι εξαιρετικά φιλικά προς το SEO. Έχουν πολλές ενότητες και επεκτάσεις και εύχρηστες ρυθμίσεις χρήστη και ομάδας.

Τα CMSMS γνωρίζουν ότι δεν είναι μια τεράστια πλατφόρμα και δεν σκοπεύουν να γίνουν μία. Έχουν δηλώσει ξεκάθαρα ότι είναι μια εναλλακτική λύση για τους γίγαντες. Είναι μια εξαιρετικά ευέλικτη και εύχρηστη επιλογή αρκεί να γνωρίζετε τη γλώσσα τους.

Είναι ένα από τα απλούστερα διαθέσιμα φόρουμ. Θα βρείτε μια πολύ βασική διεπαφή στη διάθεσή σας. Το αντισταθμίζουν έχοντας έναν τεράστιο αριθμό ενοτήτων, προσθηκών και επεκτάσεων διαθέσιμων για προσαρμογή ιστότοπου.

Δυστυχώς, η απόλυτη εξάρτηση από επεκτάσεις τρίτων μπορεί να οδηγήσει σε ορισμένα πολύ μεγάλα ζητήματα. Μπορεί να προκαλέσει προβλήματα ενσωμάτωσης, χαμηλότερες ταχύτητες λόγω σελίδων που απαιτούν βελτιστοποίηση και ασυνεπή κωδικοποίηση που δεν είναι συμβατή. Επίσης, καθιστά δύσκολη την υποστήριξη όταν δεν υπάρχει ούτε μία λίστα τεκμηρίωσης ή σημείο επαφής για ζητήματα.

Πλεονεκτήματα

 • Αυτό το σύστημα είναι εξαιρετικά απλό. Μόλις μάθετε τη γλώσσα ανάπτυξης του Twig, μπορείτε να κάνετε πολλές προσαρμογές με την απλούστερη διάταξη του Διαδικτύου.
 • Έχουν υπέροχη τεκμηρίωση. Προσφέρουν σεμινάρια για περισσότερα από απλώς κωδικοποίηση. μπορείτε επίσης να μάθετε την προσωρινή μνήμη και τη βελτιστοποίηση. Η τεκμηρίωση περιλαμβάνει API και αφαιρέσεις βάσεων δεδομένων. Η τεκμηρίωσή τους είναι επίσης πολύ καθαρή και κατανοητή.

Μειονεκτήματα

 • Μπορεί να έχουν υπερ-απλοποιηθεί. Στην προσπάθειά τους να παρέχουν μια απλή και καθαρή πλατφόρμα, δυσκολεύτηκαν να κατασκευάσουν ορισμένα πράγματα. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ενότητες και επεκτάσεις για σχεδόν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των ιστολογίων! Μόλις αρχίσετε να χρειάζεστε συνεχώς την εγκατάσταση και την προσαρμογή προτύπων τρίτων, γίνεται πιο ενοχλητικό από το να χρησιμοποιείτε απλώς μια λιγότερο απλή διεπαφή που περιλαμβάνει τις λειτουργίες που χρειάζεστε.
 • Παρά την απλότητά της, αυτή η πλατφόρμα δεν προορίζεται για αρχάριους. Πρέπει να είστε έμπειρος προγραμματιστής για να καταλάβετε πώς να κάνετε αυτήν την πλατφόρμα να κάνει ό, τι θέλετε. Ακόμη και η ενότητα εκμάθησης τελικών χρηστών είναι περισσότερο ένα σεμινάριο για προγραμματιστές που είναι νέοι στο Twig παρά μια οδηγία τελικού χρήστη.

Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το WordPress CMS: το συμπέρασμά μας

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές αν ψάχνετε για εναλλακτικές λύσεις WordPress. Ο καθένας έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, επομένως είναι σημαντικό να γνωρίζετε τον προϋπολογισμό σας, τις ανάγκες περιεχομένου και τους στόχους προτού αποφασίσετε ποιος θα χρησιμοποιήσει..

Πολλά από τα συστήματα CMS απαιτούν πολλές τεχνικές γνώσεις. Απευθύνονται σε προγραμματιστές που σχεδιάζουν ιστότοπους για πελάτες και τελικούς χρήστες και δεν προορίζονται να χρησιμοποιηθούν από τους ίδιους τους τελικούς χρήστες. Βεβαιωθείτε ότι είστε αρκετά ικανοί για να χρησιμοποιήσετε το σύστημα που επιλέγετε, ή μπορεί να καταλάβετε τη λύπη σας για την επιλογή να μην χρησιμοποιήσετε το WordPress!

Η πρότασή μου για τους τελικούς χρήστες που αναζητούν έναν ιστότοπο που μπορούν να διαχειριστούν οι ίδιοι θα ήταν να επιλέξουν το Joomla ή το Drupal. Αυτά είναι παρόμοια με το WordPress στο ότι οι τελικοί χρήστες μπορούν να μάθουν το σύστημα χωρίς υπερβολική γνώση της κωδικοποίησης, αλλά προσφέρουν αρκετές εξαιρετικές δυνατότητες για να ξεχωρίσουν.

Πάνω από όλα αυτά, υπάρχουν επίσης επιλογές που είναι λίγο πιο ανοιχτές όπως το Wix, και το Weebly ή το Shopify εάν ​​προτιμάτε να μην λερωθούν καθόλου τα χέρια σας με την πλευρά κωδικοποίησης.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map