Cea mai rapidă găzduire web: cele mai bune 10 gazde de site-uri web partajate rapid în 2020

În primul rând, uitați-vă întotdeauna la cei mai rapide furnizori de găzduire web, comparând viteza de încărcare a paginii, locația serverului și procentele de funcționare., apoi verificați funcțiile suplimentare de creștere a vitezei pe care le puteți aplica gazdelor web.


Când este suficient de important să investești timpul și energia în proiectarea și publicarea unui site web, este suficient de important pentru a direcționa traficul către conținutul tău. Veți dori ca paginile dvs. să se încarce rapid, astfel încât vizitatorii dvs. să nu se plictisească și să se deplaseze pe un alt site web.

Există o mulțime de concurență între cei mai rapizi furnizori de găzduire de site-uri web, ceea ce înseamnă că sunt în concurență constantă pentru a menține cele mai rapide timpuri de încărcare a paginilor. Aceasta este o veste bună pentru abonații de găzduire web.

Cel mai rapid furnizori de găzduire
Nu este suficient să știi că paginile tale se încarcă rapid, de asemenea, vrei să fii sigur că serverul gazdei tale web este rapid și are o reputație puternică pentru perioade de până.

Vizitatorii care găsesc un ecran gol atunci când vă extrag site-ul dvs. web nu este probabil să se întoarcă, așa că asigurați-vă că continuați să citiți pentru a afla mai multe despre cei mai rapide furnizori de găzduire web și care este potrivit pentru tine!

Logo-ul HostGator

Alegerea noastră de găzduire web # 1:
Obțineți cel mai bine găzduit pentru cel puțin
2,64 USD pe lună

Gazduire aprobată StartBloggingOnline.com

Cea mai rapidă comparație a companiilor de găzduire web

Iată cum sunt cele mai rapide 10 gazdele web cele mai rapide pentru uptimes, locația serverului și compararea vitezei de găzduire.

Evaluare Companie Comparatie viteză gazduire De la rating general Link
1 HostGator 258.07ms-10.16s Charlotte, NC 99,9% Cea mai buna afacere!
2 In miscare 478.42ms-836.78 ms Washington D.C./Los Angeles 99,9% Verificați prețurile
3 SiteGround 669.9ms-1.79s Chicago 99,9% Verificați prețurile
4 A2 Gazduire 455.17ms-1.12s Ann Arbor, MI 99,9% Verificați prețurile
5 Bluehost 915.17ms-10.64s Provo, UT 99,3% Verificați prețurile
6 Eleven2 898.61ms-2.01s Dallas / Los Angeles 99,9% Verificați prețurile
7 Site5 704.41ms-1.95s Atlanta, GA 99,9% Verificați prețurile
8 Templul mass-media 934.07s-4.54s Los Angeles 99,99% Verificați prețurile
9 Arvixe 1.06s-2.93s Santa Rosa, CA 99,9% Verificați prețurile
10 Dreamhost 621.87ms-2.74s Los Angeles 100% Verificați prețurile

Compararea celor mai rapide furnizori de hosting

Există o serie de lucruri pe care le puteți compara atunci când încercați să luați o decizie în legătură cu furnizorul dvs. de găzduire web. Viteza este unul dintre lucrurile care ar trebui să fie în partea de sus a listei.

Încărcarea paginii se măsoară în secunde sau milisecunde, ceea ce reprezintă un interval de timp mai scurt decât puteți măsura pe cont propriu. Acesta este motivul pentru care am făcut unele comparații pentru dvs. Vom analiza primii 10 furnizori de hosting cel mai rapid, astfel încât să comparăm platforme similare.

Un lucru pe care veți dori să îl știți este procentul de funcționare al gazdei web. Nu vă lăsați păcăliți de pretenții exagerate pentru 99,9% sau 100% ori garantate. Este adevărat că mulți furnizori de găzduire web își comercializează companiile oferind valori uptime aproape perfecte, dar este mai precis să spunem că chiar și cele mai cunoscute companii de găzduire nu vor avea 100%. Legile de marketing oferă companiilor de găzduire web o mică marjă în clasificarea procentelor de funcționare.

O gazdă web care pretinde că are un procent de funcționare de 99% poate avea până la 7 ore de oprire pe lună. Gazdele web care se pot lăuda cu uptime de 99,9% ar putea avea site-uri reduse pentru aproximativ 45 de minute pe lună, iar gazdele web care susțin că au o rată de 99,99% ar putea fi de fapt scăzute timp de 5 minute sau mai puțin.

Un alt factor important de luat în considerare atunci când faceți comparația de găzduire web este locația serverului. Gazdele web cu servere pe coasta de vest vor avea timp de călătorie mai lung pe site-ul web, ceea ce alungă timpul de funcționare. Unele companii compensează acest lucru prin faptul că au servere în est și în vest și solicită abonaților să-l aleagă pe cel care este cel mai aproape de ei.

Iată cei mai rapide 10 furnizori de găzduire web

Cel mai rapid furnizori de găzduire web

 • HostGator
 • In miscare
 • SiteGround
 • A2 Gazduire
 • BlueHost
 • Eleven2
 • Site5
 • Templul mass-media
 • Arvixe
 • DreamHost

Logo-ul HostGatorHostGator își optimizează site-urile WordPress pentru o viteză mai mare. HostGator WordPress Cloud Hosting vă oferă o viteză de 2,5 ori mai mare, securitate avansată și migrații gratuite ale site-urilor.

Domeniu gratuit cu găzduire

HostGator folosește arhitectură cloud super încărcate, servere de densitate joasă și CDN. În plus, folosesc de asemenea mai multe straturi de memorie în cache pentru a încuraja încărcarea mai rapidă a paginilor. Aceste îmbunătățiri organizează mai eficient conținutul site-ului web, astfel încât solicitările de conținut dinamice pot fi procesate cu viteză rapidă de lumină.

Banner-ul HostGator

HostGator oferă, de asemenea, câteva sfaturi frumoase despre cum să vă maximizați viteza și să respectați în continuare practicile preferate de Google pentru viteza paginii. Acestea sugerează activarea compresiei, minimizarea CSS, Javascript și HTML. De asemenea, puteți reduce redirecționările, utilizați memoria cache a browserului, puteți îmbunătăți timpul de răspuns al serverului, optimiza imaginile și puteți utiliza o rețea de distribuție de conținut.

Cei mai rapid plătiți sau gratuit furnizori de găzduire web pot face o parte din muncă pentru dvs., dar după cum menționează HostGator, există câteva lucruri pe care le puteți face pe cont propriu pentru a ajuta la accelerarea WordPress. Acest videoclip de pe Youtube explică câteva modalități de a crește viteza site-ului.

Din moment ce iubim atât de mult HostGator, am negociat o ofertă exclusivă pentru dumneavoastră! În loc să plătiți prețul complet, puteți beneficia de peste 60% din tariful obișnuit și să plătiți doar 2,64 USD / lună aici.

Logo InMotion HostingInMotion are zone de viteză maximă pentru a aduce serverul mai aproape de site-ul web pentru cel mai rapid gazduire pe server. Utilizatorii InMotion pot selecta locația preferată a serverului. Abonații care se încadrează în zonele de viteză Max desemnate se pot aștepta ca e-mail-urile și site-urile web să ruleze de până la șase ori mai rapid.

Opțiunile Max Speed ​​Zone sunt disponibile pentru abonații cu planuri de găzduire VPS sau Business Class. În plus față de centrele de date, InMotion a făcut echipă cu unii dintre cei mai mari furnizori de servicii de internet din lume pentru a crea conexiuni directe de date. InMotion își va ajuta clienții să testeze diferite servere pentru a găsi cel mai rapid pentru nevoile lor.

Logo-ul SiteGroundSiteGround are unități SSD pe fiecare plan de găzduire. Tehnologia Solid State Drive oferă site-urilor o creștere a intrării și ieșirii de 1000 de ori sau mai mult în comparație cu unitățile obișnuite.

SiteGround folosește, de asemenea, un server NGINX care a fost proiectat pentru a accelera încărcarea conținutului static al tuturor site-urilor găzduite SiteGround. Abonații cu planuri partajate și cloud obțin serverul NGINX inclus. Abonații planurilor dedicate de server primesc NGINX ca parte a impulsurilor de performanță.

Dacă acest lucru nu este suficient, SiteGround a creat Geeky SuperCacher pentru cele mai populare aplicații, inclusiv WordPress, Joomla și Drupal. De asemenea, au propriul mecanism de cache bazat pe proxy invers NGINX. SuperCacher grăbește, de asemenea, site-urile web prin memcached și viteza paginii Google.

Logo A2 GazduireAceastă companie se laudă că are viteze de găzduire web care se aprind rapid. Serverele A2 sunt optimizate pentru a funcționa de 20 de ori mai repede decât companiile de găzduire web concurente. A2 este optimizat pentru viteză pentru platformele de site-uri WordPress, Joomla și Drupal.

A2 recunoaște că viteza site-ului afectează probleme foarte importante pentru companii. Acesta este motivul pentru care s-au angajat să crească timpii serverului mai rapid pentru a-i ajuta pe abonați să își îmbunătățească clasamentul SEO, ratele de respingere, ratele de satisfacție ale vizitatorilor și ratele de conversie ale acestora..

Costul cu ceva mai mult pentru Turbo Server la 9,31 USD pe lună, ceea ce este încă o primă uimitoare pentru un site web rapid aprins. Planul vine cu site-uri web nelimitate, baze de date nelimitate, stocare nelimitată, transfer nelimitat, cPanel, SSD și o garanție de returnare a banilor.

Logo BlueHostBluehost are servere personalizate construite și sunt optimizate pentru WordPress. Bluehost nu are reputația de a fi cele mai importante vârfuri, dar viteza este destul de bună, toate lucrurile luate în considerare.

Au o arhitectură unică de sistem care face WordPress rapid, astfel încât utilizatorii WordPress vor constata că Bluehost funcționează suficient de bine pentru nevoile lor. Sistemul este construit pe platforma revoluționară VPS, cu arhitectură avansată NGINX și configurație personalizată PHP-FPM.

Dacă nu vă preocupă excesiv de viteză, sunteți un utilizator WordPress neclintit și doriți să obțineți o valoare bună pentru dolarii dvs. de găzduire web, Bluehost va corespunde frumos facturii..

Logo de gazduire Eleven2Eleven2 are un design care este construit pentru o viteză super încărcată. Eleven 2 include Cloud Fare în planurile lor. Cloud Fare este o platformă de memorie în cache care pune în cache conținutul site-urilor web pentru a crește timpii de încărcare a paginilor.

Locația serverului joacă un rol puternic în evaluările de viteză pentru Eleven 2. Au servere în Statele Unite, situate în Los Angeles și Dallas. La nivel mondial au servere la Amsterdam și Singapore.

Toate planurile Eleven 2 includ transfer gratuit și asistență tehnică 24/7 în fiecare zi a anului, gestionate de inginerii lor interni. Nu există timp de așteptare îndelungat pentru Eleven 2. Puteți aștepta ca tehnicienii lor să se conecteze cu dvs., de obicei, în termen de 10 minute.

Eleven 2 are, de asemenea, mai multe servere de rezervă care dețin mai multe puncte de rezervă pentru toate datele dvs..

Site5 folosește doar servere high-end și nu le supraîncărcă niciodată. Ei păstrează un număr redus de clienți pe server pentru a menține uptimes-ul ridicat. Site5 se referă la dezvoltatorii și inginerii lor ca la „casă”.

Când clienții apelează în căutarea de asistență tehnică, aceștia vor fi conectați cu un membru al echipei dedicat, care lucrează în interior și cunoaște produsele Site5 din interior și din exterior.

Alte caracteristici care fac din site-ul 5 un concurent de găzduire web rapid viabil sunt dispunerea de spațiu pe disc nemodificat și lățime de bandă neschimbată. De asemenea, primiți o adresă IP dedicată și Turbo pentru planurile de găzduire actualizate.

Site5 oferă un serviciu de migrare gratuit foarte apreciat, copii de rezervă regulate și o garanție de returnare a banilor.

logo-ul templului mediaMedia Temple are peste un milion de site-uri web care utilizează serviciile de găzduire web. Abonații pot alege dintre găzduire partajată, hosting WordPress, găzduire VPS, găzduire gestionată sau găzduire cloud AWS.

Pentru o taxă suplimentară de 30 de dolari pe lună, puteți obține un program numit TrueSpeed ​​CDN, care este un program SiteLock. CDN reprezintă rețeaua de livrare a conținutului, care utilizează memorie în cache inteligentă, optimizarea conținutului și centre de date sigure de pe tot globul, care fac ca site-urile web ale clienților lor să se încarce mai repede decât.

TrueSpeed ​​permite timpul de încărcare redus și lățimea de bandă și purifică manual memoria cache. Are un activat instantaneu și panou de control integrat care acceptă mai multe site-uri web. Acest plan este complet criptat și cu măsuri de securitate SSL. Planurile încep aproximativ 20 de dolari pe lună.

ArvixeArvixe arată un angajament puternic pentru viteză și securitate. Arvixe are centre de date în Dallas, Texas, în Statele Unite și în Hong Kong în Asia, astfel încât site-urile web să poată fi configurate cu cel mai apropiat server.

Arvixe are o rețea rapidă de tip mare, cu putere mare, care menține viteza chiar și atunci când traficul crește. Arvixe își rezolvă nevoia de viteză folosind mai mulți furnizori de telecomunicații de nivel 1 și conexiuni la internet directe pentru a ocoli rețelele de tranzit și pentru a scurta calea de rețea între site-uri web și vizitatori. Acest lucru înseamnă că timpii de întârziere sunt practic mută și viteza este crescută.

Arvixe are, de asemenea, un sistem arhitectonic complet redundant care a fost proiectat fără puncte de eșec unice. Redundanța funcționează pe mai multe straturi. Arivixe folosește software-ul de ultimă generație cu monitorizare automată de securitate, fiabilitate, performanță și funcționare pentru a vă asigura că este de vârf..

Logo-ul DreamHostDreamhost folosește integrarea Cloud Flare, care scapă de traficul rău intenționat înainte de accesarea site-ului tău. De asemenea, Cloud Flare pune în cache conținutul dvs. pentru încărcare rapidă. Scanările malware sunt automate care vă ajută să împiedicați spamul și programele malware să vă infecteze site-ul.

Dreamhost își obține viteza de pe serverele SSH și arhitectura inteligentă bazată pe discuri SSD, rețele accelerate și procesoare rapide de ultimă generație.

Dreamhost se mândrește cu cei 12 ani pe care i-au petrecut construind un panou de control rulat manual. De asemenea, au unități de stare solidă (SSD) pentru toate planurile de găzduire. SSD face ca site-ul, cachingul și baza de date să atingă mai rapid.

Asistența tehnică de la Dreamhost nu este disponibilă doar 24 de ore, ci la întrebarea dvs. va primi un real om în direct, care este un geek tehnologic experimentat. Tehnicianul cunoaște funcționările interioare și exterioare ale Dreamhost și vă va rezolva rapid problemele.

Dreamhost are planuri disponibile pentru găzduire partajată, găzduire WordPress administrată, servere private virtuale și servere dedicate.

Utilizatorii Cloud vor aprecia că Dreamhost vă permite să lansați în cloud în mai puțin de un minut.

Cele mai rapide tendințe de găzduire web

Companiile de găzduire web încearcă continuu să găsească modalități de a deveni cel mai rapid furnizor de găzduire de site-uri web. Aceasta este o imagine de ansamblu recentă și recentă asupra celor mai rapide gazde web, dar este bine să fiți conștienți că aceste statistici pot fi depășite rapid.

Furnizorii de găzduire web care dețin cel mai rapid timp de încărcare o săptămână pot fi ușor depășiți săptămâna următoare, dar, desigur, găzduirea dvs. se reînnoiește în mod normal pe o perioadă de un an, astfel încât statisticile devin ușor învechite în marea schemă a lucrurilor atunci când gândiți despre câștiguri ușoare de viteză în acest sens.

Cu orice recenzie sau comparație pe care ați citit-o, ar trebui să o luați cu un vârf de sare și să căutați doar o afacere bună. Principalul lucru este că utilizați unul dintre principalii concurenți.

Cea mai rapidă concluzie de găzduire web

Cel mai rapid serviciu de găzduire web este probabil să se schimbe de la an la an. Este o idee bună să analizăm tendințele și să respectăm gazdele web care dovedesc în mod constant că au timp de încărcare rapid și un procent puternic de funcționare..

Există, de asemenea, un caz bun pentru a nu căuta întotdeauna cea mai ieftină găzduire web, deoarece un factor important ar trebui să fie și viteza și timpul de funcționare, precum și prețul, dar dacă rămâi cu unul dintre numele de pe această pagină, nu poți merge și tu greșit găsirea unei gazde pentru site-ul dvs..

Logo-ul HostGator

Alegerea noastră de găzduire web # 1:
Obțineți cel mai bine găzduit pentru cel puțin
2,64 USD pe lună

Gazduire aprobată StartBloggingOnline.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map