Cele mai bune recenzii de gazduire Linux: Comparație și evaluare server

Creează o conversație cu orice dezvoltator web cu experiență despre unde să găzduiești un blog sau un site web, și șansele sunt ca, la un moment dat, conversația să se adreseze serverelor bazate pe Linux.


Este posibil ca sistemul de operare să nu fie cea mai populară alegere pentru calculatoarele de acasă, dar când vine vorba de cel mai bun mod de a găzdui un site web, este ceva de standarde industriale. Sigur, există motive pentru a utiliza serverele Windows în unele ocazii, dar marea majoritate a dezvoltatorilor (și a furnizorilor de hosting) preferă să meargă cu cele mai bune hosting Linux.

Raționamentul lor ar atinge o versiune de jargon tehnic și ar atinge multe dintre punctele tari ale Linux (cum ar fi ușurința de utilizare și stresul redus asupra hardware-ului), dar acestea vin secundare faptului că, dacă doriți un site web, va distruge vizitatorii. , aveți nevoie de un serviciu care vă va oferi cel mai bun server linux pentru găzduire web.

Acolo intrăm. Vom intra în detalii despre caracteristicile pe care ar trebui să le aibă cea mai bună gazdă și cum puteți urmări cele mai bune gazduire Linux pentru nevoile dvs..

Logo-ul HostGator

Alegerea noastră de gazduire Linux # 1:
Obțineți cel mai bine găzduit pentru cel puțin
2,64 USD pe lună

Gazduire aprobată StartBloggingOnline.com

Cea mai bună comparație de găzduire Linux

Iată cei mai buni furnizori de gazduire Linux

Logo-ul HostPapaHostPapa oferă toate lucrurile pe care le așteptați de la un furnizor de hosting cu experiență. Au o serie de planuri cu opțiuni specifice care pot fi adaptate la nevoile dvs. Puteți merge fără echivalent sau VPS fără probleme și chiar au planuri de revânzători pentru aceia dintre voi care doresc să înceapă o afacere frumoasă.

Puteți găzdui mai multe site-uri pe un singur plan. Viteza și fiabilitatea se încadrează bine la niveluri acceptabile. Obțineți o mulțime de resurse (în funcție de cât sunteți dispus să preiați).

Au un creator de site-uri web, integrare de aplicații (cu instalări cu un singur clic pentru sute de opțiuni), conturi de e-mail etc..

Alăturați-vă antrenamentului GRATUIT

Doriți să aflați cum să construiți 6 site-uri de autorități?

Alăturați-vă acestui antrenament gratuit…

 • În sfârșit, aveți o metodă dovedită de a găsi nișe profitabile
 • Obțineți acces la o metodă de cercetare a cuvintelor cheie nepriceput
 • Aflați cum să externalizați conținut de calitate
 • Aflați cum puteți construi linkuri de pălării albe către site-ul dvs. fără dureri de cap

Ce le face o alegere bună pentru gazduirea Linux? Acestea au standard CentOS6 pe serverele lor VPS și puteți schimba la o altă opțiune Linux – cu condiția să aveți cunoștințe de administrare. Acest lucru ar putea fi văzut ca unul dintre defectele HostPapa.

Nu veți primi mult în modul de ajutor din partea echipei lor de asistență, iar în cazurile în care ei decid să dea o mână, veți avea de-a face cu timpuri de așteptare îndelungate pentru a vă răspunde la întrebări..

Când adăugați faptul că nu au niciun fel de opțiuni dedicate de găzduire, veți rămâne cu un serviciu suficient de bun, dar în niciun caz cel mai bun gazduire Linux pentru buck-ul dvs..

Logo-ul InterServerS-ar putea să fii surprins de designul site-ului, recunoscut, colorat de InterServer. Nu vă lăsați să vă păcăliți dragostea, dar oferă servicii de găzduire la nivel profesional pentru clienți serioși, în special pentru cei care caută un sistem Linux de hosting puternic, bazat pe cloud.

Puteți merge cu planurile lor de găzduire partajate dacă aveți un buget (sunt destul de accesibile, toate lucrurile luate în considerare). Totuși, pentru o adevărată libertate, veți dori să aruncați o privire la VPS și oferte dedicate.

Domeniu gratuit cu găzduire

Ambele opțiuni vă vor oferi stocare SSD de înaltă performanță. Veți obține garanția de viteză și funcționare a InterServer (care este mai mult decât o simplă discuție). Veți obține servere încorporate în mai multe limbi (inclusiv posibilitatea de a utiliza PHP, MySQL, Perl, Python, Ruby și multe altele).

Mai mult, acestea oferă acces complet la rădăcină, ceea ce înseamnă că puteți personaliza orice software pentru conținutul inimii voastre. Trebuie să instalați o altă aplicație bazată pe Linux care nu este standard? Au la ea.

Cel mai bun lucru este că InterServer vă permite să scalați resursele de găzduire pe măsură ce site-ul dvs. crește, ceea ce înseamnă că veți lipsi foarte rar (dacă este vreodată) pentru a vă menține puterea site-ului..

Acest lucru este complet pe partea de susținere a clienților stelar și interfețe ușoare. InterServer merge mult pentru asta, iar singurele „lovituri” împotriva lor sunt câteva pretenții ale unor tactici de vânzare umbroase.

Totuși, acestea sunt puține și distanțe între cele două și veți fi greu de găsit vreo companie fără cel puțin un client nemulțumit. Interserver este cu siguranță aproape de partea de sus a mormanului când vine vorba de cele mai bune.

FastcometAu dreptate rapid în nume; trebuie să aibă servere grozave, nu? Deși este posibil să nu fie înțelept să faceți presupuneri bazate exclusiv pe marcă, în acest caz, veți fi iertat, deoarece FastComet se clasează de fapt în ceea ce privește viteza și fiabilitatea de încărcare a paginilor..

Au mers chiar până să compare serviciile lor direct cu concurenți precum Arvixe, WP Engine și GoDaddy (totuși, TBH, nu competiția cea mai marcantă). Cu toate acestea, au un serviciu fiabil și o mulțime de accesorii care le pun în valoare.

Acestea au opțiunile dvs. comune, VPS și dedicate. Folosesc unități SSD și procesoare high-end pentru a menține viteza până la prindere. Utilizează mai multe centre de date pentru a vă oferi alegeri.

Cel mai important, aceștia salută soluții open-source, inclusiv toate tinkering-urile Linux pe care doriți să le faceți pentru a vă asigura că site-ul dvs. este optimizat la potențialul maxim. Un serviciu complet, excelent, asociat doar cu câteva alunecări periodice de asistență pentru clienți.

Logo A2 GazduireVeți observa din bâtă că veți plăti un pic mai mult atunci când mergeți cu A2Hosting. Totuși, această creștere a prețului reprezintă și creșterea calității. Acești tipi suportă Linux la toate nivelurile serviciului lor de găzduire.

Nu contează dacă sunteți în căutarea de hostinguri partajate, VPS, dedicate sau revânzători, acestea v-au primit. Și-au reglat bine serverele pentru a rula aplicații terțe precum Open Cart, WordPress, Joomla, Drupal și multe altele la capacitatea lor optimă. Acestea includ chiar și multe articole „How-To Linux” la îndemână direct în baza lor de cunoștințe.

Acești factori, în combinație cu viteza incredibilă a serverului, timpul de funcționare și asistența pentru clienți, fac ca A2Hosting să fie una dintre opțiunile premiere dacă căutați cel mai bun furnizor de gazduire Linux.

Logo-ul DreamHostDreamHost completează topurile pentru tot felul de liste. Nu este de mirare că vor topi aici graficul. Serverele DreamHost sunt cunoscute ca soluții fiabile, rapide și primitoare pentru soluțiile bazate pe Linux.

Unii ar putea să-și distrugă tabloul de bord personalizat sau să maligneze faptul că nu au un constructor de site-uri. Totuși, aceste acțiuni foarte minore sunt cu mult depășite de faptul că DreamHost este accesibil pentru Linux, VPS și hosting dedicat, plin de funcții.

Opțiunile pentru o excelentă găzduire Linux sunt acolo. Dacă totuși ați obținut cele mai bune, și aveți bani pentru a-l cheltui, cheltuiți-l pe servicii de top, precum A2Hosting și DreamHost.

S-ar putea să economisiți câțiva dolari cu o gazdă mai ieftină, însă funcționalitatea și suportul care vin cu investiția sporită merită bine, mai ales dacă sunteți în vreun fel de dezvoltare web serioasă.

Logo-ul HostGator

Alegerea noastră de gazduire Linux # 1:
Obțineți cel mai bine găzduit pentru cel puțin
2,64 USD pe lună

Gazduire aprobată StartBloggingOnline.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map