Cele mai ieftine servicii de găzduire web 2020: Oferte accesibile în comparație

Sa fim cinstiti. Dacă ați putea, veți primi cel mai avantajos serviciu de găzduire stivuit disponibil și găsirea celui mai ieftin găzduire web nu vă va rămâne în minte. Un server dedicat cu resurse maxime sună excelent până când trebuie să te uiți la factura lunară.


Pentru multe companii, găzduirea site-urilor ieftine este esențială pentru a menține costurile reduse. Cu toate acestea, atunci când căutați găzduire ieftină, doriți să echilibrați prețul cu funcționalitatea …

Gazduirea web bugetară fără avantaje învinge scopul de a avea o gazdă plătită. Gazduirea în comun este cea mai evidentă soluție.

Astăzi, vom arunca o privire asupra celor mai bune hostinguri ieftine disponibile. Toți acești furnizori au opțiuni care vin sub 5 USD / lună.

Dacă doriți răspunsul rapid, puteți începe doar cu 2,64 USD / lună cu HostGator folosind linkul nostru exclusiv.

Logo-ul HostGator

Alegerea noastră de găzduire web # 1:
Obțineți cel mai bine găzduit pentru cel puțin
2,64 USD pe lună

Gazduire aprobată StartBloggingOnline.com

Cu toate acestea, dacă doriți să analizați lucrurile ceva mai mult, puteți utiliza acest ghid pentru a decide ce gazduire web ieftină este potrivită pentru dvs..

Gazduire web ieftina: obtinerea a ceea ce ai nevoie

Cea mai ieftină găzduire web

Majoritatea site-urilor ieftine de găzduire oferă multe din aceste funcții standard, cum ar fi instrumentele de construire a site-urilor web, Panoul de control cPanel și monitorizarea serverului 24/7.

Unele site-uri includ și alte avantaje pentru a încerca să te silești să le alegi. Acestea pot include site-uri web și subdomenii nelimitate. Este excelent pentru un utilizator de energie, dar este lipsit de sens pentru persoana care dorește doar să creeze un site de portofoliu.

Regula numărul unu este să decideți ce caracteristici contează cel mai mult pentru dvs. și site-ul dvs. web. Cel mai ieftin gazdă web nu poate fi cea mai bună alegere pentru nevoile dvs. Cu atât de multe opțiuni, este posibil ca această sarcină să fie copleșitoare. Cu toate acestea, cele trei criterii care vor avea un nivel ridicat în ceea ce privește alegerea dvs. sunt fiabilitatea uptime-ului, securitatea împotriva hackerilor și suportul tehnic disponibil atunci când aveți nevoie de ele.

Iar factorul care stă la baza tuturor acestor criterii de bază este viteza. Vrei un site rapid care să ofere o garanție fiabilă de funcționare. Răspunsuri rapide sau intervenție timpurie pentru probleme de securitate înseamnă timp mai mic pentru site-ul dvs. Și un răspuns rapid din partea asistenței tehnologice este întotdeauna binevenit. Prin procesul de checkout, veți obține primul dvs. gust al tuturor acestor criterii, precum și cât de transparent face un furnizor de servicii web să își facă termenii.

Cum descompunem site-urile ieftine de găzduire

Pentru a găsi cea mai ieftină găzduire de site-uri web, vom începe cu prețul de pornire listat, de regulă cu un preț limitat de timp. Majoritatea site-urilor listează tariful la prețuri regulate pentru a vă ajuta să comparați. Costurile de reînnoire fac parte și din mix. Apoi, vom lua în considerare ce obțineți pentru preț în ceea ce privește caracteristicile și avantajele standard. În cele din urmă, vom lua în considerare celelalte costuri, ascunse sau nu.

Pentru a menține lucrurile simple, ne vom uita la costurile pentru configurarea și menținerea planului ieftin fără clopote sau fluiere. Informații despre comisioane pentru domenii și costuri de configurare sunt incluse pentru primul termen și pentru cele ulterioare. Descrierile includ orice caracteristici ale schimbătorului de jocuri care pot trimiși prețul acordului de găzduire. Timpul și efortul dvs. contribuie la costul final al celei mai ieftine gazde de site.

Când configurați site-ul, asigurați-vă și citiți cu atenție întreaga comandă prin procesul de înscriere. Reducerile se pot aplica numai la anumite cicluri de facturare. Și nu uitați de tiparul mic. Unele site-uri pot să vă opteze automat pentru suplimente de care nu aveți nevoie. Extras-urile vor scoate din ieftinirea găzduirii web ieftine.

Cel mai bun găzduire web ieftină

Companie Viteza de încărcare Funcții suplimentare Asistență pentru clienți Verificați prețul curent
HostGator Grozav remarcabil Grozav Cea mai buna afacere!
1&1 Grozav remarcabil Grozav Verificați prețurile
O portocală mică Bun Grozav Grozav Verificați prețurile
A2 Gazduire Grozav Grozav Bun Verificați prețurile
Soluții Total Server Bun Adecvat Bun Verificați prețurile
GreenGeeks Adecvat Bun Bun Verificați prețurile
Web Hosting Hub Adecvat Adecvat Adecvat Verificați prețurile
Gazduire InMotion Bun Adecvat Adecvat Verificați prețurile
iPage Adecvat Grozav Grozav Verificați prețurile
SiteGround Grozav Bun Adecvat Verificați prețurile

În general, cele mai ieftine servicii de găzduire web

Avantajul pe care HostGator îl aduce la masă este recunoașterea numelui său. Acesta a fost în afaceri de mult timp, acumulând clienți prestigioși precum Google și Yahoo. HostGator facilitează începătorilor să își construiască site-ul web cu peste 4.500 de șabloane pentru a vă oferi o mulțime de inspirație creativă. Pentru găzduire partajată, oferă o opțiune accesibilă.

Cheltuieli

Ca și alte site-uri, HostGator se mândrește cu cel mai mic preț de 5,56 USD (sau mai puțin de jumătate decât cel cu acest link) pe lună, dar numai cu un contract de 36 de luni. Asta înseamnă 200 USD în avans cu un serviciu care oferă doar o garanție de returnare de 45 de zile. Prețul lunar pentru lună este accesibil la 8,76 USD pe lună. Nu există taxe de configurare, iar domeniul dvs. este gratuit pentru primul an. Reînnoirea costă 12,95 USD după primul an.

Banner-ul HostGator

Schimbător de jocuri

Planul Hatchling vine cu un schimbător de jocuri important dacă intenționați să utilizați site-ul dvs. ca magazin online. Acest plan nu acceptă un IP dedicat, esențial pentru un site de comerț electronic. Asta înseamnă că trebuie să treci la următorul plan.

Cu toate acestea, dacă acest lucru nu vă face griji, avem o reducere imensă la găzduirea cu prețurile Hostgator prin intermediul butonului de mai jos.

1&1 are distincția de a oferi cel mai mic preț la 0,99 USD pe lună pentru actuala reducere. Oferă o colecție excelentă de instrumente pentru crearea site-ului dvs. web. PC Mag a selectat-o ​​drept cea mai bună alegere pentru găzduirea WordPress. Printre ofertele sale unice este un certificat SSL chiar și cu Planul de pornire. Este un performant solid, cu Premiul Uptime 100% NCM Online.

Cheltuieli

Prețul de 0,99 USD este desigur o reducere promoțională. Costul acestor promoții variază foarte mult, prețul fiind de 4,99 USD în diferite momente. Ca majoritatea furnizorilor examinați, va trebui să vă deplasați pe site pentru a afla costurile reale. Prețul regulat pentru planul inițial este de 14,99 USD pe lună sau de 14 ori costul actualizat. Configurarea pentru domeniul dvs. este gratuită.

La actuala reducere, veți plăti un singur cost anual de 11,88 USD, un preț incredibil de mic. Cu toate acestea, la prețul obișnuit, găzduirea dvs. a costat literalmente ridicarea la 179,88 USD uluitori. Destul de interesant, este cea mai bună opțiune găzduită ieftină și cel mai costisitor furnizor de găzduire web pentru un ciclu de facturare anual.

Prețurile domeniului cresc, de asemenea, de la 0 USD în primul an la o rată de reînnoire de 14,99 dolari, ceea ce este destul de standard pentru majoritatea furnizorilor de găzduire. Deși este un cost suplimentar, acesta este în conformitate cu costurile de domeniu din industrie.

Schimbător de jocuri

Câteva lucruri rămân posibile ca schimbători de joc pentru 1&1. În primul rând, oferă o garanție scurtă de returnare a sumelor de 30 de zile. Atunci când mulți furnizori oferă mai mult timp sau chiar garanții oricând, acest interval de timp pare ieftin în comparație. Și în al doilea rând, Planul de pornire are o capacitate de memorie de 600 MB, care ar putea afecta site-urile cu trafic mare sau dacă site-ul dvs. este cu o imagine grea.

Un portocaliu mic este denumit în mod corespunzător, deoarece oferă planuri la prețuri mai mici pentru utilizatorii care nu au nevoie de un site complet, cu o mulțime de funcții inutile. Planul de pornire nu include un domeniu care vă va întoarce în jur de 15 dolari, trecând printr-un serviciu terț.

În ciuda lipsei unui domeniu, acesta oferă o valoare bună pentru preț. Cu peste 350 de aplicații web și copii de rezervă gratuite zilnice, furnizorul are multe de oferit atât pentru individul, cât și pentru proprietarul afacerii.

Cheltuieli

Pentru a accesa planurile low-cost, selectați hostingul partajat în meniul de sus. Acolo, veți găsi Planul Micuț la 2,92 USD pe lună, care este o descriere exactă pentru ceea ce obțineți. Include 500 MB de stocare și 5 GB spațiu de stocare pentru un site pentru 35 USD pentru un contract de un an. Acest preț pare a fi un preț promoțional, deoarece site-ul afișează un mesaj că va reînnoi la 55 de dolari anul viitor. Planurile pentru 24 și 36 de luni reînnoiesc la același preț.

Schimbător de jocuri

Punctul forte al unui Orange Little constă în capacitatea sa de a potrivi caracteristicile de care ai nevoie cu un plan de potrivire. Dacă nu sunteți în căutarea unor fricțiuni, nu căutați mai departe. În timp ce multe servicii de găzduire au specificații nelimitate, acestea pot fi excesive pentru unii utilizatori. Și în ciuda numitului său Tiny Plan, a reușit să câștige un premiu Uptime de 100 la sută, care îl pune pe picioare chiar și cu furnizori mai mari de găzduire.

A2 Gazduire a obținut mult respect în industrie, venind ca Top Web Host de NCM Online. Furnizorul se remarcă pentru accentul pus pe securitate. De la integrarea rețelei de livrare a conținutului Cloud Flare la protecția HackScan, oferă un mediu sigur și rapid pentru site-ul dvs. web. Și dacă înființați un magazin online, securitatea este esențială pentru a avea succes în afacerea dvs..

Cheltuieli

Costurile de găzduire încep de la 3,92 USD cu un cost regulat de 7,99 USD. Cu toate acestea, aceste cifre se aplică unui contract pe 24 de luni pe care îl plătiți în avans. Puteți plăti până la lună la 4,90 USD cu reducere. Prețul domeniului nu este inclus în Planul Lite, dar costul anual de 14,95 USD este rezonabil. Având în vedere toate aceste cifre, veți plăti 58,80 USD lunar, 52,86 USD pentru un an sau 93,96 USD, fără a include costul domeniului dvs..

Schimbător de jocuri

Dacă caracteristicile sale impresionante nu au fost suficiente pentru a vă balansa, garanția de returnare a banilor și 99,9 la sută pentru uptime face ca A2 Hosting să fie demn de un alt aspect. Nici nu trebuie să luați cuvântul site-ului pentru acesta. Ca 1&1, NCM Online și-a recunoscut serviciul de încredere cu 100 de procente de acordare a uptime-ului. Și veți primi, de asemenea, cel mai rapid serviciu de găzduire web în Statele Unite.

Total Server Solutions oferă o opțiune solidă pentru serviciul de găzduire, care are spațiu de disc și lățime de bandă cu un singur domeniu la planul său de pornire, Dork. Îmbunătățirile obțin domeniile dvs. nelimitate și o adresă IP dedicată gratuită și SSL privat cu Planul Nerd.

Deși acel plan nu este cel mai ieftin de acolo, merită să țineți cont, deoarece SSL poate fi o investiție costisitoare.

Cheltuieli

Prețurile promoționale încep de la 3,95 USD pe un plan lunar cu un contract de 36 de luni sau 142,20 USD în avans. Acesta nu este un preț prost, având în vedere că include un domeniu gratuit pentru primul an. De asemenea, puteți opta pentru un ciclu de facturare lunar cu lună, la 8,95 USD pe lună sau 107,40 USD pe an. Și în aceasta se află valoarea angajamentului de 36 de luni. Un domeniu vă va stabili 12,92 USD pentru un plan lunar cu reînnoire de 15 USD.

Schimbător de jocuri

Ca și A2 Hosting, Total Server Solutions oferă o garanție de returnare a banilor în orice moment, ceea ce spune multă încredere pe care o are în produsele sale. O altă indicație este programul său de reducere de 10 la sută cu instalarea butonului Pride Certified pe site-ul dvs. web. Cu o valoare de 100% la sută, Total Server Solutions este o valoare bună pentru bani.

GreenGeeks oferă un plan de prețuri partajat, care este încărcat cu funcții nelimitate gratuite, inclusiv lățimea de bandă, conturi de e-mail și spațiu pe disc. Aveți posibilitatea de a alege atât Fantastico cât și Softaculous Script Installer pentru aplicații web.

Planul include, de asemenea, copii de rezervă gratuite pe timp de noapte pentru liniște. O caracteristică deosebită este un domeniu gratuit pentru toată viața contului împreună cu acestea.

Cheltuieli

În timp ce prețul de 3,96 USD sună corect, obțineți acest preț doar cu un contract pe trei ani sau 142,56 USD. Nu este un preț prost, dar există doar o garanție de returnare de 30 de zile. Site-ul adaugă automat confidențialitatea Whois, care este facturată la 9,95 USD pe an, ceea ce face ca pornirea să coste 152,51 USD.

Dacă nu doriți să fiți inundați de spam, este bine să vă înscrieți pentru acest serviciu. Costul lunar de găzduire este de 9,95 USD dacă preferați să parcurgeți această rută, dar veți plăti 15 USD pentru configurare și 13,95 USD pentru domeniu.

Schimbător de jocuri

În timp ce puteți obține un plan lunar, acesta costă. GreenGeeks percepe o taxă unică de 15 USD pentru a configura facturarea lunară. Cu toate acestea, s-ar putea să consideri un inconvenient minor, având în vedere reputația sa de funcționare de 100 la sută. Se remarcă ca o soluție verde, care operează exclusiv pe energie regenerabilă.

Este unul dintre puținele site-uri care înțelege și respectă impactul pe care centrele de date îl au asupra mediului și al schimbărilor climatice.

Hub, numit Web Hosting Hub, oferă un plan de pornire decent care include conturi de e-mail nelimitate, lățime de bandă și spațiu pe disc. În loc de un singur site, puteți adăuga două planului dvs. care îl diferențiază de unii dintre ceilalți furnizori de găzduire care oferă de obicei doar unul.

Site-ul se facturează ca fiind o afacere mică, prietenoasă cu o garanție generoasă de returnare de 90 de zile.

Cheltuieli

Hub oferă trei niveluri, începând cu Planul Spark la 4,99 USD pentru un contract de 36 de luni pentru 179,64 USD. Deși domeniul este gratuit pentru primul an, costul final cu copii de rezervă vă va costa încă 1 dolar pe lună pentru care trebuie să renunțați.

Nu există o opțiune de la o lună la alta disponibilă pentru planul de pornire. În ceea ce privește plusul, procesul de checkout este transparent, termenii de reînnoire sunt clar precizați.

Schimbător de jocuri

Schimbătorul de joc cu Hub este viteza. Oferă viteze de încărcare rapide cu un serviciu care are o reputație de funcționare de 100 la sută. Acest lucru face ca partea nelimitată a serviciilor sale să fie mai importantă.

La configurare, puteți obține BoldGrid, o versiune WordPress a unui constructor de site-uri ușor de utilizat, preinstalat. Este o aplicație puternică care include teme gratuite și opțiuni ușoare de personalizare pentru crearea site-ului tău mobil.

Blogging Buddha vă parcurge prin procesul de construire a site-ului dvs. web cu WordPress și BoldGrid. După cum vă va arăta acest videoclip mai lung, cele două aplicații oferă împreună numeroase modalități de a personaliza site-ul dvs. cu un aspect profesionist. Atât Hubul cât și inMotion sunt doi furnizori de hosting care oferă integrare BoldGrid.

InMotion oferă o mulțime de avantaje pentru preț. Veți primi copii de rezervă gratuite, domeniu și semnătura sa fără transfer de site-uri Internet fără restricții. Include integrarea Google Apps și peste 400 de aplicații web gratuite, cu o garanție de returnare de 90 de zile.

Dacă asistența tehnică se află pe lista funcțiilor dvs., veți aprecia posibilitatea de a le contacta prin Skype, pe lângă serviciul telefonic obișnuit..

Cheltuieli

Cele trei planuri oferite de inMotion au caracteristici similare pe toate planurile, diferind doar în câteva opțiuni și numere. Planul său de lansare începe de la 5,99 USD pe lună cu un contract pe 24 de luni pentru 143,76 USD. Prețul include două site-uri web, două baze de date MySQL și șase domenii cu e-mail.

Pentru încă 2 dolari pe lună, primiți șase site-uri, 50 de baze de date MySQL și 26 de domenii cu e-mail. O ofertă de timp limitată de 2 USD pe lună pentru un contract de un an sau doi îndulcește afacerea.

Schimbător de jocuri

Dacă preferați un plan lunar, va trebui să optați pentru Planul Pro, care începe de la 13,99 USD pe lună, în mod regulat 15,99 USD. De asemenea, Planul de lansare nu este pregătit pentru comerțul electronic, care este un schimbător de jocuri sigur dacă doriți să rulați un magazin online. Toate planurile includ 250 de credite de publicitate, care sunt mai mult decât oferă multe servicii.

iPage simplifică găzduirea web cu un singur plan integral, care este o pauză plăcută din multiplele planuri și reduceri oferite de alte servicii..

Un plan de găzduire vine cu o mulțime de bunătăți, cum ar fi protecția SiteLock gratuită, creditele publicitare Google și Bing și spațiul gratuit de stocare de 1 GB de la JustCloud. Furnizorul este specializat în simplificarea și rapiditatea creării site-urilor web, adresată începătorului.

Cheltuieli

Planul său începe de la 3,25 USD pe lună pentru un plan de 24 sau 36 de luni pentru 78 $, respectiv 117 $. De asemenea, puteți opta pentru un plan de 12 luni la 3,50 USD pe lună pentru 42 USD, o diferență de preț care aproape că te face să vrei să râzi.

Înregistrarea și configurarea domeniului sunt gratuite. Procesul de checkout include mai multe suplimente, dintre care câteva sunt verificate și incluse în prețul final. Verificați cu atenție selecțiile înainte de a face check out pentru a evita orice taxe suplimentare.

Schimbător de jocuri

Dacă doriți un magazin online, iPage v-a acoperit cu un magazin online gratuit, integrare Paypal și alegerea unui coș de cumpărături. Puteți chiar obține atât un număr gratuit, cât și o listă Yellowpages.com, un avantaj unic, având în minte proprietarul companiei.

În timp ce site-ul este clar la finalizare, site-ul dvs. se va reînnoi la sfârșitul mandatului la prețul obișnuit de 11,95 USD pe lună sau 143,40 USD pentru un plan anual.

SiteGround are o reputație solidă ca furnizor de gazduire la prețuri accesibile. Ca majoritatea serviciilor, puteți transfera sau înregistra gratuit domeniul dvs. Oferă câteva avantaje cu caracteristici de securitate care îi conferă un avantaj în fața concurenței. În timp ce planurile nu sunt îndeplinite, sunteți limitat la 10 GB spațiu pe disc. Pentru majoritatea site-urilor, va fi o mulțime de spații pentru a finaliza munca.

Cheltuieli

Planurile vin în trei arome care sunt orientate către nevoile specifice de trafic, o caracteristică plăcută dacă nu sunteți sigur care dintre ele să alegeți. Acestea vin într-un ciclu de facturare de unu, doi sau trei ani. În timp ce oferă o lună probă de găzduire web, aceasta include o taxă de configurare de 14,95 USD care se va reînnoi la prețul anual ulterior..

Planul său cel mai ieftin este 3,95 USD pe lună, cu un cost avans de 47,70 USD cu domeniu inclus. Este răcoritor să vezi reducerea disponibilă chiar și la angajamentul de un an cu majoritatea site-urilor care îl rezervă pentru cicluri de facturare de trei ani.

Schimbător de jocuri

Fiabilitatea este semnul distinctiv al SiteGround. Ca și A2 Hosting, serviciul său include rețeaua de livrare a conținutului Cloud Flare pentru o mai mare securitate și performanță. De asemenea, oferă copii de rezervă gratuite pentru a vă proteja datele. Și reputația sa uptime de 100 la sută îl face un serviciu de găzduire ieftin demn de luat în considerare.

Care este cel mai ieftin serviciu de găzduire pentru tine?

Concluzia este că, deși este posibil să obțineți cel mai ieftin web hosting pe an, există și prețul pe termen lung al menținerii unui site. De cele mai multe ori, cele două cifre variază foarte mult. Cu toate acestea, dacă vă alocați timp pentru a citi tiparul mic, este mai puțin probabil să primiți o surpriză nedorită odată ce site-ul dvs. va reînnoi..

Mesajul cheie de luat este să acorde atenție la finalizare. Este posibil să nu fie ceea ce arată ca cele mai ieftine gazde web la primele impresii. Multe site-uri vor încerca să-și îmbunătățească planul sau să ofere servicii suplimentare. În timp ce unii le place confidențialitatea domeniului sunt utile, altele pot să nu ofere valoare utilizatorului obișnuit. Dar un furnizor de hosting ieftin nu înseamnă neapărat un serviciu prost. Este vorba despre alegerile pe care le faceți.

Pentru a obține cea mai mare parte a investiției dvs., ar trebui să vă conectați la un site care să vă ofere ceea ce vă trebuie cel mai mult la un nivel care să corespundă traficului dvs. De asemenea, este important să selectați un serviciu care să fie de încredere și care vă poate ajuta să treceți perfect la nivelul următor atunci când va veni acest moment. Și de aici intră în joc valoarea reală a serviciului de găzduire web cu cel mai mic preț.

Logo-ul HostGator

Alegerea noastră de găzduire web # 1:
Obțineți cel mai bine găzduit pentru cel puțin
2,64 USD pe lună

Gazduire aprobată StartBloggingOnline.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map