Comparație SiteGround vs GoDaddy: Care gazduire este cea mai bună?

Când dintr-o dată vă dați seama că există multe servicii de găzduire web diferite, vă puteți simți copleșit.


Acesta este motivul pentru care mi-am făcut timp să biciuiesc un ghid și să vă ajut să alegeți cel mai bun serviciu de găzduire web pentru dvs. Acum, SiteGround vs GoDaddy depinde de cine sunteți, deoarece ambele servicii încearcă să vizeze publicuri diferite.

GoDaddy îi pasă mai mult de utilizatorii de zi cu zi. Acestea sunt mai ieftine și își oferă serviciile persoanelor care doresc doar un site web și s-ar putea să nu înțeleagă multe despre site-urile în general. Există o mulțime de site-uri web care nu au nevoie de expertiză pentru a fi construite.

SiteGround vizează persoanele care dețin companii și au un buget masiv. Dacă executați site-uri web pentru care un server normal nu funcționează, SiteGround oferă asistență tehnică completă a serverului, servicii de gestionare și conturi individuale concepute special pentru dvs..

Ghidul meu se va concentra pe utilizatorii de zi cu zi. Cu toate acestea, voi menționa ce oferă SiteGround pentru companii în cazul în care faceți parte din acea audiență. Voi avea în vedere următoarele pentru a răspunde la întrebarea SiteGround și GoDaddy:

 • Caracteristici
 • Prețuri
 • Uptime
 • Viteză
 • WordPress

Logo-ul HostGator

Alegerea noastră de găzduire web # 1:
Obțineți cel mai bine găzduit pentru cel puțin
2,64 USD pe lună

Gazduire aprobată StartBloggingOnline.com

SiteGround vs GoDaddy

Caracteristici – pentru ce plătiți

Multe servicii de găzduire web au aceleași caracteristici. Într-un fel, găzduirea web este un serviciu foarte simplu. Dacă cumpărați acest serviciu, este posibil să primiți acest serviciu.

Când mă uit la diferențele dintre servicii, arunc în principal o privire la ușurința utilizatorului și la suplimentele suplimentare pe care le oferă multe servicii de găzduire web. Veți vedea că acestea au un impact major asupra ideilor mele despre SiteGround vs GoDaddy.

Logo GoDaddyCel mai important lucru pe care trebuie să-l rețineți despre GoDaddy este că acest serviciu de găzduire web a fost inițial un serviciu pentru cumpărarea numelor de domeniu. De atunci s-a schimbat. S-au ramificat în multe servicii diferite.

Acest lucru înseamnă că GoDaddy oferă o mulțime de tipuri diferite de caracteristici pentru utilizatori. Utilizatorii care construiesc doar un site vor constata că GoDaddy are un excelent constructor de site-uri și face ușor cumpărarea numelor de domeniu.

Pentru backend-ul serverului, GoDaddy folosește cPanel pentru a crea un backend ușor de utilizat pe care cineva îl poate învăța aproape imediat. De asemenea, oferă spațiu nelimitat pe disc.

Există diferite planuri și niveluri. Asigurați-vă că acordați atenție celor oferite de nivel, deoarece ar putea fi necesar să cumpărați un nivel mai scump pentru a obține toate caracteristicile dorite..

Logo-ul SiteGroundSiteGround este în principal un serviciu de găzduire web. Acest lucru înseamnă că sunt concentrați pe furnizarea de găzduire web bună și nu au nume de domeniu pentru a cumpăra sau un program bun de construire a site-urilor web.

Domeniu gratuit cu găzduire

SiteGround oferă de asemenea 10 GB doar pentru planurile lor mai simple. Majoritatea site-urilor web nu ating 10 GB, așa că nu ar trebui să fie o ofertă mare pentru dvs. dacă sunteți un utilizator de zi cu zi. SiteGround oferă, de asemenea, copii de rezervă gratuite. Acest lucru vă ajută când vă pierdeți site-ul, deoarece aveți o copie de rezervă pentru restaurarea acestuia.

SiteGround folosește, de asemenea, cPanel pentru a rula backend-ul.

Lucrurile se schimbă cu SiteGround dacă ai de cheltuit 2.000 de dolari pe lună. Puteți arunca o privire la serviciul lor de gazduire Enterprise. Este creat pentru întreprinderi, iar serviciile de găzduire web devin de vârf pentru o persoană.

Puteți consulta serviciul Enterprise Hosting aici. Pentru a rezuma, ei oferă o tonă de sprijin individual și se vor așeza și vor planifica cu tine. Dacă aveți o întreprindere, ați fi trebuit să angajați pe cineva pentru a vă întreține serverele ca unic loc de muncă. În schimb, puteți utiliza SiteGround pentru a fi acea persoană și a o face de la distanță.

GoDaddy are o atitudine mai user friendly decât SiteGround. Au fost construite doar ca o companie pentru a sprijini oameni ca tine și ca mine.

Preț – valoare pentru fiecare bucată

Mai ieftin este întotdeauna de dorit. Cu toate acestea, dacă ceva este mai ieftin, dar oferă mai puține servicii, cred că puteți fi de acord că nu este chiar mai ieftin. Ceea ce caut este cea mai ieftină valoare în conversația SiteGround vs GoDaddy.

Planurile partajate ale GoDaddy pot costa oriunde de la 2,95 USD la 19,99 USD pe lună. Cu cât planul este mai scump, cu atât vei avea mai multe caracteristici. Majoritatea oamenilor nu au nevoie de mai mult decât planul lor de bază, care este cel mai ieftin.

Puteți obține un plan comun SiteGround pentru oriunde între 3,95 și 11,95 USD. Ca de obicei, cu cât planul este mai scump, cu atât funcțiile și suplimentele vor fi mai bune pentru site-ul dvs. web.

Veți vedea că GoDaddy începe mai ieftin, dar ajunge să fie mai scump. Acest lucru se datorează faptului că SiteGround este creat pentru încordare. Prețurile lor inițiale sunt deja destinate serverelor destinate milioane de vizitatori pe zi.

S-ar putea să pară că obțineți o valoare mai bună pentru fiecare bucată, dar majoritatea site-urilor nu au nevoie de această valoare. Prin urmare, veți cumpăra valoare de care nu aveți nevoie.

După ce ai nevoie de acest tip de server, SiteGround devine semnificativ mai ieftin pe măsură ce prețurile GoDaddy cresc. Cu toate acestea, acest lucru este rar chiar și pentru companiile mari.

Uptime și viteză – motorul de găzduire web

Aceste două caracteristici sunt foarte importante atunci când analizăm serviciile de găzduire web. Timpul de funcționare SiteGround vs GoDaddy și viteza SiteGround vs GoDaddy sunt cele două lucruri care îi vor menține pe clienți care vizitează site-ul dvs..

Niciun client nu dorește să viziteze un site care este dezactivat. Dacă site-ul este în scădere mult, oamenii își vor pierde interesul.

La fel și viteza. Dacă clientul dvs. trebuie să aștepte mult timp înainte ca site-ul dvs. să se încarce, va pierde răbdarea și va pleca. Dacă luați în considerare viteza SiteGround vs GoDaddy, veți avea un site web de succes.

GoDaddy se laudă cu 99.97%. Acest lucru foarte impresionant și site-ul dvs. web nu va experimenta aproape niciodată.

Vitezele lor se îmbunătățesc în funcție de planul pe care îl obțineți. Acest lucru este incomod deoarece face să sune ca și cum planurile lor de nivel inferior nu au cea mai bună viteză.

SiteGround se mândrește cu o durată de utilizare de 99,98%. În timp ce această creștere s-ar putea să nu pară multă, nu trebuie să vă păcăliți. Aceasta ar putea însemna diferența dintre un client care vă vede sau nu site-ul. SiteGround este renumit pentru timpul de conectare rapid. Sunt foarte sinceri cu privire la software pentru viteză. Poate cel mai semnificativ software pe care îl folosesc este PHP 7. Au fost primul serviciu de găzduire a site-urilor web care îl folosesc și sunt în permanență la curent cu cea mai recentă tehnologie rapid.

Viteza GoDaddy vs SiteGround are un câștigător clar. SiteGround este mult mai rapid și mai eficient cu timpul de funcționare. Faptul că SiteGround încearcă să rămână la curent cu cele mai noi tehnologii îl face și mai fiabil. Mă simt foarte încrezător în atitudinea SiteGround față de viteza și timpul de funcționare.

Gazduire WordPress

Vreau să menționez WordPress, deoarece există un număr mare de site-uri web care folosesc WordPress chiar acum. Dacă puteți găsi un site de construcție web compatibil cu gazda dvs. web, veți găsi remediul perfect pentru un site web bun.

Este întotdeauna important să ne uităm la dezbaterea WordPress GoDaddy vs SiteGround. Voi arunca o privire asupra caracteristicilor și prețurilor lor.

GoDaddy nu are planuri specifice pentru WordPress. Asta înseamnă că nu au funcții bonus care ajută la îmbunătățirea găzduirii WordPress. Ceea ce obțineți este același găzduire universală care poate fi utilizat pentru orice alt constructor de site-uri sau site-ul dvs. creat.

Nu este un lucru rău. Veți avea toate funcțiile necesare pentru a găzdui site-ul dvs. WordPress cu GoDaddy.

SiteGround este recomandat ca unul dintre primele trei servicii de găzduire web pe care ar trebui să le utilizați cu WordPress. Au un plan care este destinat doar pentru WordPress. Acest plan oferă mult mai mult sprijin utilizatorilor WordPress în general.

SiteGround urmărește orice actualizare WordPress, astfel încât nu va trebui să vă actualizați manual serviciul de găzduire web atunci când WordPress face modificări. De asemenea, oferă diferite opțiuni și funcții de asistență pentru clienți.

Pentru a instala WordPress pe backend-ul dvs. SiteGround este nevoie doar de un singur clic.

Dacă doriți să faceți site-ul dvs. WordPress cât mai grozav posibil, SiteGround trebuie să fie opțiunea pentru dvs. Acestea au cele mai bune caracteristici și încearcă în mod constant să treacă peste și dincolo de relația lor cu WordPress.

WordPress GoDaddy vs SiteGround ar trebui să fie pus din nou în discuție doar dacă căutați prețuri mai ieftine. GoDaddy ar putea fi mai ieftin, deoarece cumpărați planul lor de bază pentru site.

Dacă doriți să schimbați site-ul dvs. în WordPress, puteți utiliza SiteGround pentru a vă ajuta. Verificați acest videoclip pentru a afla cum.

Care este cel mai bun dintre SiteGround și GoDaddy: concluzia noastră

Cred că SiteGround este câștigătorul clar aici și cred că veți fi de acord. Deși este posibil să fiți tentat să mergeți la prețurile mai ieftine ale lui GoDaddy, este însă un produs mai ieftin. Dacă doriți un site web bun pe termen lung, SiteGround este doar mai fiabil. Vreau să plătesc mai mult viteze de conectare și timp de funcționare.

Logo-ul HostGator

Alegerea noastră de găzduire web # 1:
Obțineți cel mai bine găzduit pentru cel puțin
2,64 USD pe lună

Gazduire aprobată StartBloggingOnline.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map