WPEngine vs BlueHost: Care este cea mai bună gazdă web?

WPEngine vs BluehostEste posibil să fi făcut o căutare rapidă pe Google pe gazduire web și să fi realizat că există multe tipuri diferite de gazde web disponibile. Dacă aveți WordPress, urmăriți probabil o desfășurare a luptei WPEngine vs BlueHost. Grozav! Aceste două servicii sunt unele dintre cele mai bune din afaceri.


Am vrut să fac acest ghid pentru tine, astfel încât să poți lua cea mai bună decizie pentru tine. M-am uitat la câțiva factori care îmi afectează concluziile la întrebarea BlueHost vs WPEngine. Ceea ce este important pentru mine este timpul de funcționare, viteza și costurile acestor servicii. Să comparăm BlueHost și WPEngine.

Logo-ul HostGator

Alegerea noastră de găzduire web # 1:
Obțineți cel mai bine găzduit pentru cel puțin
2,64 USD pe lună

Gazduire aprobată StartBloggingOnline.com

WPEngine vs BlueHost uptime

WPEngine vs BlueHost

Vrei un serviciu fiabil, care să livreze. Nu doriți ca clienții dvs. să vă vadă site-ul în jos, deoarece asta îi va renunța. Majoritatea serviciilor de găzduire web garantează un timp de funcționare de peste 95%.

Totuși, aceste procente mici de potențial de oprire pot face o mare diferență. Când privim WPEngine vs Bluehost, această mică diferență de funcționare ar trebui să fie importantă.

WPEngine oferă 99,9% timp de funcționare. Ei fac acest lucru cu tehnologie și tehnici foarte grozave:

 • Căi de modernizare grozave
 • Backup-uri zilnice
 • Zona de înscenare – Puteți testa teme, pluginuri și pagini web fără a vă afecta site-ul live
 • Instantanee istoric – Un singur clic poate restaura istoriile întregului site web
 • Stocare nelimitată și transfer de date
 • EverCache – ajută la creșterea vitezei pentru fișierele mari

Toți acești factori ajută la menținerea timpului de funcționare al WPEngine cu o rată de 99,9%. Aceasta înseamnă că WPEngine este în scădere cel mult 10 ore într-un an. Este destul de uimitor. Este aproape imposibil ca vreunul dintre vizitatorii site-ului dvs. să experimenteze vreodată vreo perioadă de oprire.

Bluehost garantează un timp de funcționare de 99%. Tinde să fie puțin mai scăzută (la 0,9%) în comparație cu WPEngine.

Alăturați-vă antrenamentului GRATUIT

Doriți să aflați cum să construiți 6 site-uri de autorități?

Alăturați-vă acestui antrenament gratuit…

 • În sfârșit, aveți o metodă dovedită de a găsi nișe profitabile
 • Obțineți acces la o metodă de cercetare a cuvintelor cheie nepricepută
 • Aflați cum să externalizați conținut de calitate
 • Aflați cum puteți construi linkuri de pălării albe către site-ul dvs. fără dureri de cap

Bluehost îți redirecționează rețeaua printr-o rețea globală numită CDN. O susțin cu Cloudflare. Face conexiunea lor foarte sigură și rapidă. Au mai multe servere din întreaga lume și sunt localizate într-un mediu perfect pentru ca serverele să funcționeze fără probleme. Toate serverele lor sunt susținute cu o sursă de alimentare care nu va fi întreruptă sau întreruptă.

Bluehost are un generator diesel care va funcționa chiar și fără electricitate. În cele din urmă, au și copii de rezervă, astfel încât un sistem eșuează, pot utiliza imediat backup-ul. Totuși, sistemul lor nu a eșuat, așa că nu au fost nevoiți să-l folosească.

Timpul de oprire Bluehost este de cel mult 20 de ore într-un an, ceea ce nu este mult.

Câștigător: WPEngine

Domeniu gratuit cu găzduire

Viteza Bluehost vs WPEngine

Viteza de conectare este importantă în dezbaterea Bluehost vs WPEngine. Când un vizitator face clic pe site-ul dvs. web, doriți ca mesajele dintre site-ul dvs. web și server să fie cât mai rapide posibil. În acest fel, clienții dvs. nu vor trebui să aștepte să se încarce paginile. Acest lucru este mai evident atunci când un utilizator încarcă o imagine, un videoclip sau alte date care au un timp de încărcare mare.

Logo WPEngineWPEngine este axat pe trimiterea de informații cu WordPress. Asta înseamnă că dacă utilizați WordPress, conexiunea lor este cea mai bună. Nu există distrageri de la alte site-uri web. Viteza lor medie de rulare se spune că este puțin mai mult de o secundă.

Bluehost este un serviciu de găzduire web pentru toate tipurile de site-uri web. În comparație cu WordPress, acestea sunt mai lente decât WPEngine. Există o mulțime de sisteme și software în Bluehost, care sunt flexibile și nu depind de crearea celor mai bune viteze la WordPress.

Bluehost rulează, de asemenea, o schemă de accelerare a procesorului. Aceasta înseamnă că atunci când un site web pare să încarce prea multe resurse, vor încerca să-l încetinească. Acest lucru este pentru a proteja Bluehost de hacking și escroci. Ei nu rulează acest lucru pe fiecare site web, ci doar pe site-urile Bluehost consideră că este suspect sau consideră că este o potențială amenințare.

În general, viteza medie a Bluehost este cu aproximativ jumătate de secundă mai mică decât WPEngine la conectarea la WordPress. Acest lucru este încă foarte impresionant.

Câștigător: WPEngine

Viteza în lupta WPEngine vs Bluehost pentru WordPress are un câștigător clar. WPEngine este mai rapid și special conceput pentru WordPress.

WPEngine sau Bluehost pentru costuri?

Vrei să cumperi ceva ieftin. Cu toate acestea, lucrurile ieftine ar putea însemna calitatea este mult mai proastă. Prin urmare, este bine să aveți în vedere modul în care costurile se potrivesc cu calitatea ori de câte ori alegeți WPEngine vs Bluehost.

WPEngine este mult mai scump și mult mai puțin flexibil. Planul lor cel mai ieftin costă 30 de dolari pe lună. Dacă cumpărați planul de anul, puteți obține 2 luni gratuite din serviciul de găzduire pentru a-l încerca și a vedea dacă vă place.

Planul în sine nu este fantastic. Obțineți doar spații și nume de domeniu foarte limitate. Planul lor de bază vă permite să stocați doar 10 GB cu un singur domeniu permis. Puteți vedea că acest lucru este utilizat în principal pentru site-urile WordPress, deoarece oamenii nu folosesc WordPress pentru a crea site-uri web masive. Este suficient să creezi un blog minunat, cu o mulțime de postări, imagini și videoclipuri.

Planul lor mai scump este doar un mic upgrade, dar prețul este de 115 dolari pe lună. Actualizările includ 10 nume de domeniu și o valoare de 20 GB stocare.

Logo BlueHostPlanul de bază al Bluehost este de asemenea conceput pentru un singur site web. Cu toate acestea, este mult mai ieftin. Cu prețul de 2,95 USD, puteți utiliza multe dintre funcțiile de găzduire Bluehost.

Planurile mai scumpe costă bani, dar sunt încă mult mai ieftine decât prețurile WPEngine. Cel mai mare plan Choice Plus este de 5,45 USD pe lună, iar planul profesional este de 13,95 USD. Cu toate acestea, pentru Bluehost, trebuie să achiziționați serviciile lor pentru un an și nu vă puteți înscrie de la o lună la alta.

Planurile lor mai avansate au, de asemenea, mult mai mult spațiu și înregistrări de nume de domeniu. Puteți obține chiar și spații și nume de domeniu nelimitate pe anumite planuri.

Câștigător: Bluehost

Este destul de evident că Bluehost este mai ieftin și proiectat pentru site-uri web mai mari și companii care dețin mărci diferite. Când vine vorba de WPEngine vs Bluehost, puteți vedea cele două servicii vizează audiențe diferite și se reflectă în schema de prețuri a acestora.

Bluehost sau WPEngine? Concluzia noastră

Bluehost o ia.

Bluehost este proiectat pentru găzduire web. În timp ce WPEngine ar putea avea beneficii, designul lor restrâns le face inflexibile. Acest lucru va veni să te bântuie în viitor sau dacă intenționezi să-ți funcționeze site-ul web pentru o lungă perioadă de timp.

Dacă într-adevăr căutați doar un blog pe WordPress, puteți lua în considerare WPEngine, dar totuși este mult mai scump decât ceea ce obțineți cu Bluehost. Nu cred că merită deloc costul.

Logo-ul HostGator

Alegerea noastră de găzduire web # 1:
Obțineți cel mai bine găzduit pentru cel puțin
2,64 USD pe lună

Gazduire aprobată StartBloggingOnline.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map