A2 Hosting vs HostGator 2020: A2, A1 o Gator és el rei?

La creació d’un lloc web guanyador per impulsar l’estratègia digital de la vostra marca és el primer pas per assolir el mercat en línia. Tanmateix, el projecte no estarà complet fins que no identifiqueu i contracteu un proveïdor de serveis d’allotjament compromès, i sembla que la decisió s’ha reduït al servei d’allotjament web A2 Hosting vs HostGator..


Els dos millors proveïdors de serveis d’allotjament que han demostrat un alt compromís amb el valor del client són excel·lents, però qui és millor, HostGator o A2 Hosting?

HostGator s’ha creat un nom amb una alta fiabilitat i suport tècnic, mentre que A2 és conegut pels seus serveis ràpids i suport especialitzat, de manera que tots dos tenen els seus punts addicionals, però també són negatius, com veureu si llegiu o visiteu. les ressenyes enllaçades anteriorment.

Malgrat el seu impressionant rendiment, heu d’identificar el proveïdor d’allotjament amb serveis que s’ajusten a les necessitats del vostre lloc web. Per ajudar-vos a triar l’opció adequada per allotjar el vostre lloc web o bloc, vaig a comparar aquests dos serveis d’allotjament.

Vaig aprofundir més aviat per avaluar els plans, característiques, rendiment i facilitat d’ús de l’allotjament A2 davant HostGator per treure una conclusió sobre l’opció millor.

Logotip de HostGator

El nostre número d’allotjament web 1:
Obteniu allotjament amb una puntuació mínima
2,64 dòlars al mes

HostBlog aprovat per StartBloggingOnline.com

HostGator és una empresa basada a Texas, nord-americana, que tracta de serveis compartits, VPS, distribuïdors i allotjament dedicat. Va ser fundada el 2002 per Brent Oxley, que aleshores era estudiant a la Florida Atlantic University.

Des dels seus inicis, la companyia ha crescut constantment fins arribar a més de 9 milions de dominis i més de 400.000 clients. A principis del 2019, HostGator havia allotjat 1,3 milions de llocs web en les seves 6.500 IP compartides.

Entra a la formació GRATU FREETA

Voleu saber com crear 6 llocs d’autoritats de figures?

Uneix-te a aquesta formació gratuïta…

 • Finalment, tingui un mètode provat per trobar nínxols rendibles
 • Accediu a un mètode de recerca de paraules clau que no s’imprimeixi
 • Apreneu a subcontractar contingut de qualitat
 • Apreneu a crear enllaços de barret blanc al vostre lloc sense maldecaps

A2 Hosting es va llançar el 2003 i la seva seu es troba a Ann Arbor, Michigan, EUA. L’objectiu principal de la creació del proveïdor d’allotjament era afrontar el mal rendiment representat per les altres empreses d’allotjament d’època.

Entre el llançament i principis del 2019, A2 Hosting ha experimentat un creixement exponencial basat en l’ús de servidors turbo que asseguren que les pàgines dels clients es carreguen 20 vegades més ràpidament que altres proveïdors d’allotjament. Avui en dia, A2 Hosting potencia més d’un milió de llocs web a tot el món.

A2 Hosting vs HostGator

A2 Hosting vs HostGator

Una revisió més detallada del rendiment d’HostGator i A2 Hosting revela que ambdós van ser dissenyats amb l’objectiu de proporcionar una millor satisfacció del client. A HostGator, el proveïdor d’allotjament té com a objectiu basar el rendiment en el preu del pla seleccionat.

Domini gratuït amb hosting

La companyia ofereix als seus clients una garantia de temps de vida del 99,9% en els seus plans d’allotjament compartits, cosa que és àmplia per assegurar que el vostre lloc web rarament es reduirà. A més, també proporciona als usuaris correus electrònics il·limitats, amplada de banda il·limitada i una instal·lació d’un clic de la majoria de projectes de codi obert..

Igual que HostGator, A2 Hosting promet als seus clients una durada del 99,9% per assegurar que els seus clients gairebé sempre tindran els seus llocs web en funcionament. Per fer el seu allotjament més ràpid, l’empresa utilitza emmagatzematge SSD i xarxa de dades de contingut (CDN) que difonen el contingut del vostre lloc web per reduir la distància que recorre quan els visitants fan consultes..

Una cosa que fa que A2 Hosting sigui més alt que HostGator quan es tracta de rendiment és que ofereix un complement optimitzat per A2 per WordPress, que ajuda a prefigurar la compressió i la memòria cau per assegurar que les coses es mouen més ràpidament pel contingut. Això és de gran ajuda, sobretot si teniu la intenció d’utilitzar molts complements de WordPress. Les instal·lacions d’aquests plugins seran més ràpides.

El vídeo següent mostra com instal·lar WordPress en A2Hosting:

Al seu costat, HostGator us ofereix eines d’instal·lació de WordPress d’un clic que faciliten l’ús de recursos de WordPress. El seu rendiment es veu molt millorat amb el creador de llocs web personalitzat que facilita fins i tot que els novells puguin fer feina amb llocs guanyadors.

Comparació de plans de hosting HostGator vs A2

Tant A2 Hosting com HostGator han diversificat els seus plans per atraure una àmplia gamma de clients. Les dues companyies d’allotjament tenen tres plans d’allotjament que només varien lleugerament.

Plans compartits d’allotjament web

Els plans d’allotjament web compartit de les dues companyies presenten l’emmagatzematge il·limitat i l’ample de banda il·limitat. També donen suport a un domini cadascun.

Logotip d'A2 HostingLa diferència principal dels plans són el preu i el nombre de correus electrònics compatibles. HostGator admet correus electrònics il·limitats i està disponible per 4,86 ​​dòlars al mes (o fins a 2,64 dòlars / mes amb aquest enllaç). Tot i això, A2 Hosting només admet 25 correus electrònics, però té un preu inferior de 3,92 dòlars al mes. Això vol dir que, al pla compartit, no hi ha un guanyador clar.

Plans d’allotjament VPS

En aquest pla, A2 Hosting proporciona informació molt limitada sobre els detalls, a part del preu mensual de 9,89 dòlars. Tot i això, HostGator cobra una taxa més alta d’11,97 dòlars per un ample de banda de 500 GB, emmagatzematge de 25 GB i una memòria RAM de 512.

Plans del servidor dedicats

Aquests són els plans premium que s’ofereixen als clients que desitgen serveis d’allotjament d’alta qualitat. HostGator ofereix un emmagatzematge total de 500 GB, ample de banda de 10 TB i RAM de 8 GB per un preu de 105 dòlars al mes.

A2 Hosting millora els serveis proporcionant un terabyte d’emmagatzematge però manté un ample de banda de 10 TB (el mateix que ofereix HostGator). A2 Hosting avança un pas endavant per proporcionar una gran capacitat de memòria de 8 TB, però cobra 95,59 dòlars / mes, que és inferior al preu de HostGator.

Per obtenir velocitats més ràpides en l’allotjament A2, els usuaris tenen l’opció de seleccionar el Turbo Cache i Turbo VPS que proporcionen càrregues de pàgines 20 vegades més ràpides..

A2 Hosting vs seguretat HostGator

Logotip de HostGatorA més del millor rendiment, es preferisc A2 Hosting i HostGator pel seu compromís de millorar progressivament la seguretat dels seus clients. A A2 Hosting, la companyia utilitza un enfocament de seguretat perpètua, que adopta un mètode de protecció proactiva que busca identificar i esborrar amenaces abans que ataquin.

La companyia utilitza un protocol de seguretat avançat que inclou enduriment del servidor, tallafoc dual i detecció de força bruta que garanteixen que els fitxers dels clients queden lliures dels atacants. Altres esforços de seguretat inclouen l’ús de certificats SSL xifrats, eines de seguretat millorades de patch-man i unitats d’estat sòlid gratuïtes (SSD).

Per part seva, HostGator utilitza una xarxa redundant amb diverses capes de seguretat de la xarxa per dificultar l’accés als atacants. També utilitza emmagatzematge RAID-10 per a la protecció de dades que utilitza el disc-stripping i mirroring per mantenir les dades dels usuaris segurs.

Aquest mètode ajuda a protegir les dades dels usuaris contra atacs que xifren dades i exigeixen rescat o simplement destrueixen-lo (dades). El sistema de raid requereix un mínim de quatre discos que contenen les dades del lloc web per parelles. Mentre funcioni un mirall de disc, sempre serà possible recuperar dades.

Revisió d’atenció al client

Com a proveïdors de serveis d’allotjament premium, A2 Hosting ha invertit molt en el desenvolupament d’atenció al client. L’objectiu d’ambdues empreses és oferir múltiples canals de suport per fer més ràpides les consultes d’adreça.

Amb tots dos proveïdors, independentment del pla de hosting preferit, els usuaris poden realitzar trucades directes a través dels números de telèfon que es proporcionen als seus llocs web. Els dos llocs web també permeten als seus clients i als objectius obrir els bitllets quan vulguin fer consultes més detallades.

En el servei de xat, A2 Hosting utilitza personal professional que respon de forma ràpida als xats i a totes les consultes dels clients. Tanmateix, han aparegut preocupacions sobre el suport de xat d’HostGator perquè el personal pot trigar massa temps a respondre i rarament donen resposta satisfactòria a les consultes. Aquesta no ha estat la meva experiència, però.

A continuació, comparem els avantatges i els contres de l’allotjament A2 amb HostGator, de manera que sapigueu què espereu d’utilitzar qualsevol dels dos proveïdors.

A2 Hosting

 • Si utilitzeu servidors turbo d’A2 Hosting que ajuden a fer que el vostre lloc web sigui 20 vegades més ràpid, heu de pagar més
 • La companyia no aplica automàticament codis de descompte quan els clients compren cap dels seus plans llistats. En lloc d’això, se’ls requereix que els clavi manualment per beneficiar-se de tarifes descomptades

HostGator

 • Hi ha hagut informes que HostGator triga més temps a respondre als xats en viu
 • El lloc pateix pics de trànsit que poden retardar el lloc web provocant retards quan els clients envien consultes

A2Hosting vs HostGator: última paraula

De la revisió anterior, va sortir que tots dos proveïdors d’allotjament tenen molt de compromís amb els seus clients per garantir un valor més gran per als vostres diners. Tant si sou un startup com si les vostres empreses han crescut i preveieu grans volums de trànsit, aquesta revisió de Hosting A2 i HostGator situaria els seus serveis al mateix nivell.

Tanmateix, si voleu allotjament compartit, és recomanable començar a HostGator perquè els seus representants van demostrar el compromís d’ajudar els clients a créixer al següent nivell. Tanmateix, si teniu l’objectiu d’aconseguir més oomph, és millor anar a l’A2 Hosting, que va sortir com a millor opció per la seva velocitat millorada.

Recordeu que sempre és crucial revisar les vostres necessitats d’allotjament personals per tal de triar el proveïdor que ofereixi una gran relació qualitat-preu. En particular, si sou una startup nova, és recomanable començar per plans compartits més barats i passar a altres més avançats a mesura que el vostre negoci creixi.

Logotip de HostGator

El nostre número d’allotjament web 1:
Obteniu allotjament amb una puntuació mínima
2,64 dòlars al mes

HostBlog aprovat per StartBloggingOnline.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map