Comparació de WordPress SiteGround vs Flywheel: Què és millor?

Ante Rados


Ante Rados

WordPress és fàcil d’utilitzar i mantenir, per la qual cosa no és d’estranyar que sigui el CMS més popular que hi hagi. Tots els proveïdors d’allotjament tenen plans adaptats per a l’allotjament de WordPress gestionat, de manera que pot ser difícil triar el que millor s’adapti a vosaltres.

SiteGround és un dels millors proveïdors d’allotjament web que ofereixen tot tipus de hosting. Flywheel està especialitzat exclusivament en hosting de WordPress. Si esteu considerant un d’aquests dos aspectes per al vostre lloc web de WordPress, estic aquí per ajudar-vos a prendre aquesta elecció. He combinat tot el que tenen a la seva oferta i he creat aquesta comparació de WordPress SiteGround vs Flywheel amb tota la informació important d’un mateix lloc.

P. S. Prometo que seguiré imparcial malgrat tota la molèstia que comporta Googling Flywheel. Pel costat brillant, en sé molt més sobre l’emmagatzematge d’energia rotacional ara mateix. Que us sigui consell; trieu un nom que es distingeixi més quan creeu el vostre lloc web.

De manera que és millor, SiteGround o Flywheel?

SiteGround és un gran proveïdor de hosting de WordPress. Tenen un enfocament agradable per a principiants i venen a preus assequibles. El volant és més car i no és gens agradable per als principiants. Tot i això, trobo que Flywheel és el millor proveïdor d’allotjament de WordPress entre tots dos perquè tenen millors característiques incloses en els seus plans.

Comparació Flywheel vs SiteGround

SiteGround vs Flywheel

Vaig comparar Flywheel i SiteGround en algunes categories. Mitjançant les revisions sobre la facilitat d’ús, la fixació de preus, els plans de WordPress, l’atenció al client i molts altres factors, obtindreu una visió general de tots dos proveïdors d’allotjament en comparació una amb l’altra..

Utilitzeu el commutador per alternar entre els dos proveïdors i treure el màxim partit d’aquesta comparació d’allotjament web WordPress Flywheel vs SiteGround.!

SiteGround 5/5

Volant 5/5

SiteGround és un proveïdor d’allotjament amigable per a principiants amb una bona escalabilitat per a usuaris amb més experiència.

Utilitzen cPanel estàndard de la indústria, de manera que tothom que tingui experiència en allotjament web trobarà fàcilment la interfície de SiteGround..

El fantàstic de la seva interfície és la base de coneixement accessible des del tauler de control del compte. Qualsevol article que obriu des de la base de coneixement s’obrirà en una pestanya nova, de manera que és fàcil treballar i tenir accés a articles útils alhora.

Els principiants gaudiran del fàcil procés de configuració del lloc web de WordPress amb aquest amfitrió. Hi ha un instal·lador automatitzat que instal·la el programari de WordPress al vostre compte. Un cop el programari hi sigui, podeu utilitzar l’aplicació Starter WordPress per escollir temes i funcionalitats essencials per instal·lar-se automàticament.

Alguns proveïdors d’allotjament superen el lloc a SiteGround amb facilitat d’ús, però SiteGround és prou fàcil d’utilitzar per passar aquesta prova amb colors voladors. Pel que fa a aquesta comparació Flywheel vs SiteGround, és senzill. Si sou un principiant, aneu amb SiteGround. Si teniu experiència i voleu renunciar a coses avantatjades per a principiants a favor d’una funcionalitat avançada més fàcil d’utilitzar, heu de triar Flywheel.

Flywheel s’adreça a autònoms i agències que creen llocs web per a clients. La seva interfície és perfecta per a aquest grup de persones, perquè tenen en compte tant desenvolupadors com dissenyadors. Té un disseny net amb totes les capacitats tècniques que necessiteu per crear i gestionar un gran lloc web.

Un avantatge important és una funció que us permet crear llocs web de demostració privats fàcilment. Podeu utilitzar-los per permetre als vostres clients previsualitzar el lloc web que esteu dissenyant per a ells.

A més, quan comenci a treballar un lloc web de demostració nou per a un client, podeu triar l’opció “El meu client pagarà posteriorment”. D’aquesta manera, podeu començar a treballar immediatament en un lloc web i transferir la facturació a un client un cop finalitzeu. Això simplifica el procés de venda de llocs web tant per a desenvolupadors com per a clients. Normalment, heu de comprar un pla d’allotjament per a un lloc web que esteu desenvolupant i migrar-lo a un client un cop finalitzat.

Per fer les coses encara més senzilles, al quadre de comandament, podeu generar un enllaç per a un pla i enviar-lo al correu electrònic del vostre client. D’aquesta manera, poden registrar-se en un pla que els recomaneu mentre treballeu al seu lloc web.

Domini gratuït amb hosting

El volant no és gens agradable per als principiants. Tot i així, està clar quina quantitat d’esforç realitza Flywheel per facilitar als professionals. No puc donar-li res menys que una classificació de 5 estrelles perquè la facilitat d’ús no s’aplica necessàriament als principiants; s’aplica al grup en què s’orienta el proveïdor d’allotjament.

SiteGround 4/5

Volant 5/5

Comencem amb això amb una llista dels plans de SiteGround i els seus preus respectius:

StartUp: 11,95 dòlars

 • 10.000 visites mensuals
 • 10 GB d’emmagatzematge
 • Amplada de banda no modificada
 • 1 lloc inclòs

GrowBig: 19,95 dòlars

 • 25.000 visites mensuals
 • 20 GB d’emmagatzematge
 • Amplada de banda no modificada
 • Llocs web il·limitats

GoGeek: 34,95 dòlars

 • 100.000 visites mensuals
 • 30 GB d’emmagatzematge
 • Amplada de banda no modificada
 • Llocs web il·limitats

Tots els plans inclouen una versió gratuïta de l’arrossegament Weebly & generador de llocs, instal·lació CMS gratuïta, bases de dades MySQL il·limitades i certificats SSL automatitzats.

Per a la majoria dels usuaris, SiteGround és una opció millor. El motiu és molt senzill: són més barats i s’obté gairebé el mateix tracte quan es tracta de les característiques bàsiques.

No hi ha cap cost per sobrepassar el límit d’emmagatzematge mensual o visitant, però el vostre lloc web podria tenir problemes de rendiment. Aquesta és una altra raó per la qual SiteGround és bo per a usuaris bàsics, però no és una opció millor per a agències i professionals.

Flywheel té quatre plans d’allotjament a WordPress. Aquí teniu els preus i les característiques dels plans:

Minúscul: 13 dòlars al mes

 • 5.000 visites mensuals
 • 5 GB d’emmagatzematge
 • Amplada de banda de 20 GB
 • 1 lloc inclòs

Inici: 25 dòlars al mes

 • 25.000 visites mensuals
 • 10 GB d’emmagatzematge
 • Amplada de banda de 50 GB
 • 1 lloc web inclòs

Autònom: $ 96 / mes

 • 100.000 visites mensuals
 • 20 GB d’emmagatzematge
 • Amplada de banda de 200 GB
 • Inclou fins a 10 llocs web

Agència: 242 dòlars / mes

 • 400.000 visites mensuals
 • Emmagatzematge de 50 GB
 • Amplada de banda de 500 GB
 • Inclou fins a 30 llocs web
 • Tauler de taula de migració
 • Atenció telefònica
 • Gestor de comptes dedicat

Tots els plans inclouen CDN, certificats SSL, còpies de seguretat nocturnes i temes StudioPress. Les eines que també inclouen totes les opcions són els models, la transferència de facturació, els llocs d’escenificació i un lloc de demostració gratuït. Podeu afegir col·laboradors al vostre compte independentment del pla que trieu.

A més d’aquests plans, també hi ha l’opció de crear un pla personalitzat en funció de les funcions que inclogueu al vostre pla.

El volant és una opció més cara i té menys emmagatzematge i un ample de banda limitat. Tot i això, les funcions que ofereixen per als professionals justifiquen el preu.

No hi ha molts proveïdors d’allotjament que tinguin eines per crear i lliurar llocs web a clients tan bons com Flywheel. Si ets desenvolupador autònom o gestiona una agència de desenvolupament de llocs web, hauríeu de considerar seriosament FlyWheel.

SiteGround 5/5

Volant 5/5

Quan rebeu un proveïdor d’allotjament, una de les principals preocupacions que heu de tenir és la velocitat dels vostres llocs web. Una de les coses que afecten molt és la proximitat d’un servidor on s’allotja el vostre lloc web. Amb SiteGround, tens moltes opcions per triar, ja que disposen de servidors situats als tres continents.

Aquí teniu la llista de les ubicacions del servidor:

EUA: Council Bluffs, Iowa i Chicago, Illinois
Regne Unit: Londres
Països Baixos: Eemshaven i Amsterdam
Singapur

Flywheel també té servidors a tres continents, de manera que no haureu de preocupar-vos per la ubicació del servidor quan decidiu entre aquests dos proveïdors d’allotjament..

Aquí teniu la llista de les ubicacions del servidor:

EUA: Iowa
Canadà: Mont-real
Regne Unit: Londres
Bèlgica
Austràlia: Sydney

SiteGround 5/5

Volant 5/5

SiteGround utilitza el creador de llocs web arrossegar i deixar anar Weebly. Ni tan sols els principiants complets no tindran cap problema a l’ús de Weebly. Utilitza un sistema de quadres intuïtiu, per la qual cosa no us haureu de preocupar d’elements superposats. Tots els elements que falleu s’enfilaran i s’alineen automàticament amb altres elements. D’aquesta manera, el vostre lloc web tindrà un bon aspecte, fins i tot si no teniu cap tipus de concepte.

Weebly té totes les funcions que necessitareu per crear un lloc web senzill. Si necessiteu una funcionalitat que no estigui integrada a Weebly, no us preocupeu; Weebly és compatible amb tones de ginys i aplicacions que podeu fer servir per afegir qualsevol funció que falti.

Com en qualsevol altre creador de llocs web arrossegar i deixar anar, no espereu crear llocs web realment complexos. L’objectiu dels constructors de llocs web és ajudar els individus i les petites empreses a crear els seus propis llocs web senzills. Weebly fa aquesta feina perfectament.

Flywheel no té cap creador de llocs web. Normalment, els salto en aquesta categoria, però faré una excepció aquí. El motiu és que el seu grup objectiu no necessita un creador de llocs. Tot i això, el suport que tenen per a la creació de llocs web es podria considerar un equivalent a un constructor de llocs per a professionals.

El millor exemple d’això (que no esmentava ja a la categoria de facilitat d’ús) són els models. Els plànols són paquets de temes i complements que podeu crear. Els dissenyadors de llocs web professionals poden crear diversos models amb temes i complements que utilitzen sovint per crear llocs web. D’aquesta manera no haureu de començar de zero cada vegada que creeu un lloc web per a un client. Només heu d’utilitzar un dels models que heu creat abans i l’ajusteu per crear ràpidament un lloc web per a un client nou.

Els models, juntament amb la possibilitat de projectar llocs web de demostració i l’opció de transferència de facturació, fan de Flywheel una plataforma perfecta per crear llocs web per a clients.

SiteGround i Flywheel són contraris al que ofereixen per a la creació de llocs web. Una cosa que tenen en comú és que totes dues satisfan perfectament les necessitats del mercat al qual s’orienten, de manera que totes dues obtenen 5 de les cinc valoracions d’aquesta categoria..

SiteGround 3,5 / 5

Volant 3/5

Per ajudar els usuaris amb el seu SEO, SiteGround s’ha associat amb Attracta. Attracta és una empresa que ofereix solucions de SEO. Un cop inicieu la sessió al vostre compte, trobareu una secció d’eines de SEO. Les eines que hi trobareu són prou normalitzades.

El mapa del lloc web es generarà automàticament i Attracta farà un cop de puny als motors de cerca cada vegada que afegiu una pàgina nova. Obtindreu totes les eines que desitgeu d’un proveïdor d’allotjament com el directori de creació d’enllaços, el quadre de comandament de Google, etc.
Mentre que tingueu tots els conceptes bàsics amb eines integrades, per obtenir un SEO més avançat, haureu d’utilitzar complements i eines de SEO de tercers.

Amb Flywheel, estàs al vostre servei quan es tracta de SEO. No hi ha cap funció de SEO inclosa que vingui a comprar un dels seus plans. No és inesperat, ja que es concentren en professionals que probablement contractin experts de SEO per fer el treball per a ells.

Una cosa més important de mencionar és que l’ús del CDN que ofereixen pot perjudicar una mica el vostre SEO. CDN (Content Delivery Network) és una xarxa de servidors que dispersen el contingut per servir-lo més ràpidament a persones de tot el món. Si decidiu utilitzar-lo, totes les imatges del vostre lloc web es penjaran al CDN de Flywheel. Això vol dir que ja no s’associaran al vostre domini, de manera que es perdrà tot el trànsit de Google Images que obtindríeu.

No m’equivoquisqueu és impressionant, ja que us permeten activar el CDN només marcant una casella. Només vull donar-vos una idea que pot suposar un cost de SEO.

SiteGround 4/5

Volant 3,5 / 5

Amb SiteGround, el vostre espai d’emmagatzematge dependrà del pla que trieu. Amb el pla més barat, obteniu espai d’emmagatzematge de 10 GB. El límit augmenta amb 10 GB addicionals amb cada pla posterior. S’obté un ample de banda no modificat amb cadascun dels plans.

Els límits d’emmagatzematge de volants i l’amplada de banda depenen del pla que obteniu. En el pla més barat, obté 5 GB d’emmagatzematge i 20 GB d’ample de banda, i en el pla més car obté 50 GB d’emmagatzematge i 500 GB d’ample de banda..

També hi ha una opció per crear un pla personalitzat on podeu definir la quantitat d’emmagatzematge i l’ample de banda que desitgeu.

SiteGround 3/5

Volant 4,5 / 5

Molts hostes ofereixen un nom de domini gratuït inclòs en els seus plans, però SiteGround no n’és cap.

La transferència de llocs web és gratuïta per a un lloc web existent per compte en els seus plans GrowBig i GoGeek. Si trieu el pla StartUp, una transferència professional és un servei de pagament.

Si voleu registrar un domini a SiteGround, aquí es mostren els preus per als dominis més populars:

 • .com: 15,95 dòlars / any
 • .net: 17,95 dòlars / any
 • .org: 17,95 dòlars / any
 • .biz: 17,95 dòlars / any
 • .info: 17,95 dòlars / any
 • .nosaltres: 17,95 dòlars / any

Flywheel no ofereix servei de registre de dominis i no inclou cap domini gratuït.

El bo de Flywheel és que obteniu migracions gratuïtes il·limitades. L’equip de Flywheel gestionarà tot el procés de migració per a vosaltres cada vegada que vulgueu moure el vostre lloc web. Independentment del nombre de llocs web que tingueu, aquest servei de forma gratuïta sense temps d’inactivitat.

SiteGround 5/5

Volant 5/5

SiteGround té una atenció al client de xat en directe, telèfon i correu electrònic obert les 24 hores del dia i totes les opcions d’assistència estan disponibles en cadascun dels plans. El seu servei d’atenció al client respon immediatament i us guia a través de solucions als vostres problemes de manera experta.

No hi ha molt a dir sobre el seu suport, a més de que estan fent una bona feina.

L’equip d’assistència de Flywheel té l’avantatge d’haver de gestionar només un CMS. Com és de suposar, són experts en el maneig de tots els problemes de WordPress, de manera que solucionaran qualsevol problema amb què topeu.

El seu suport està disponible les 24 hores del dia per correu electrònic o per xat en directe. També disposen d’assistència telefònica de dilluns a divendres que està disponible de 9 a 17 h. però només per a l’Agència i els plans personalitzats.

SiteGround 4,5 / 5

Volant 4,5 / 5

SiteGround té gairebé un 100% de funcionament. Són una mica més lents que FlyGround, però la diferència és insignificant. Aquí teniu els números:

 • Horari: 99,99%
 • Temps de càrrega mitjana: 649 ms

El volant té una bona velocitat i una bona autonomia. Una característica sorprenent que obteniu amb Flywheel és el CDN que podreu activar només prement un interruptor. Amb la majoria de proveïdors d’allotjament, és difícil configurar CDN, tan bon treball en aquest flywheel!

 • Horari: 99,99%
 • Temps mitjà de resposta: 524 ms

SiteGround 4,5 / 5

Volant 3,5 / 5

SiteGround és una opció més assequible per al hosting de WordPress. Per obtenir el seu allotjament, hauràs de pagar 11,95 dòlars al mes per StartUp, 19,95 dòlars al mes pel pla GrowBig i 34,95 dòlars al mes pel pla GoGeek..

La majoria de les funcions incloses en els plànols són les mateixes. Les principals diferències són la quantitat d’emmagatzematge i l’ample de banda que obteniu i el nombre de llocs web que podeu tenir en un compte.

Els dos plans més barats de Flywheel tenen un preu similar al dels plans més barats de SiteGround. Haureu de pagar 13 dòlars al mes pel pla Tiny i 25 dòlars al mes pel pla d’inici. Els altres dos plans són molt més cars; el pla Freelance té un cost de 96 $ / mes i el pla de l’Agència costa 242 $ / mes.

Podria ser una bona idea donar uns quants dòlars més a un dels plans Flywheel més barats, ja que disposen de funcions millors que els plans SiteGround. Quan es tracta dels seus plans costosos, hauríeu de tenir en compte només si sou un dissenyador professional o si teniu una agència de disseny de llocs web.

Conclusió d’allotjament WordPress SiteGround vs Flywheel

Guanyador de Flywheel vs SiteGroundEl guanyador és Flywheel!

Aquesta va ser una dura decisió a prendre. Flywheel i SiteGround orienten diferents grups de persones i tots dos són excel·lents proveïdors d’allotjament per al grup al qual s’adrecen.

La conclusió és: si sou un principiant que vol només un lloc web senzill, sí que haureu d’anar a SiteGround i, si sou un dissenyador professional, aneu a Flywheel. El principal motiu pel qual he triat Flywheel a SiteGround és el nombre més gran de característiques exclusives que ofereixen.

Preguntes freqüents

Flywheel o SiteGround per a WordPress?

Flywheel està especialitzada exclusivament en WordPress. Tenen funcions molt millors per al hosting de WordPress gestionat (especialment funcions per a dissenyadors de llocs web i propietaris d’agències de desenvolupament de llocs web), però els seus plans arriben a preus més baixos. Si esteu disposats a pagar més, Flywheel és definitivament la millor opció per al hosting de WordPress.

SiteGround és millor que Flywheel?

Flywheel és una opció millor per als professionals, ja que els seus plans tenen funcions que faciliten el disseny de llocs web i els faciliten els clients. D’altra banda, Flywheel no és gens agradable per als principiants, per la qual cosa per als principiants, SiteGround és una opció millor. SiteGround té totes les funcions que els principiants necessiten i els seus plans vénen a preus més barats.

Quina diferència hi ha entre Flywheel i SiteGround?

Hi ha dues diferències principals entre Flywheel i SiteGround. La primera diferència és en els tipus d’allotjament que ofereixen. Flywheel només ofereix allotjament de WordPress mentre que SiteGround ofereix allotjament de WordPress, compartit i dedicat WooCommerce, cloud i revendedor. La segona diferència és en el mercat al qual s’orienten. Flywheel s’adreça a professionals mentre que SiteGround s’adreça a tots els grups.

Flywheel o SiteGround per a la creació de llocs web?

SiteGround utilitza arrossegament Weebly & soltar el creador de llocs web. Això fa que SiteGround sigui excel·lent per a principiants que vulguin crear els seus propis llocs web. Flywheel, d’altra banda, té tones de funcions que faciliten la creació de llocs web per als professionals. Una de les característiques més destacables és la característica de Plànols. Us permet crear temes i complements embalats que podeu reutilitzar quan creeu una dotzena de llocs web similars.

SiteGround o Flywheel per a ubicacions del servidor?

Les dues empreses disposen de servidors dels tres continents. Els servidors nord-americans de SiteGround es troben a Iowa i Illinois. Els seus servidors europeus són a Londres, Eemshaven i Amsterdam. També tenen servidors a Singapur. Flywheel disposa de servidors nord-americans a Iowa i Mont-real, europeus a Londres i Bèlgica i australians a Sydney.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map