Comparació WordPress vs GoDaddy 2020: Quin és el millor amfitrió?

Quan decidiu crear un blog o lloc guanyador, una cosa que heu d’encertar és l’allotjament web. Però, com trieu el proveïdor d’allotjament adequat al mercat concorregut? Avui hi ha dos noms destacats a Internet: WordPress (WP) i GoDaddy.


WordPress és un sistema gratuït de gestió de continguts (CMS) que utilitza més del 30% dels llocs web del món, mentre que GoDaddy s’ha creat per a si mateix com a líder en el registre compartit de hosting i domini. Tot i que WordPress no s’especialitza en serveis d’allotjament web, té bones opcions ideals per a ús personal i startups. En la mateixa nota, GoDaddy no proporciona serveis CMS, però té una opció d’instal·lació de WordPress d’un clic.

En aquesta comparació de WordPress vers GoDaddy, aprofundeixo en cada proveïdor per establir les funcions, plans, capacitats de creació de llocs i avantatges bàsics & contres. Aprofiteu en aquesta revisió detallada per determinar quina opció més us convé.

Logotip de HostGator

El nostre número d’allotjament web 1:
Obteniu allotjament amb una puntuació mínima
2,64 dòlars al mes

HostBlog aprovat per StartBloggingOnline.com

Història

WordPress és el CMS líder avui dia, utilitzat per més del 30% dels llocs web de tot el món. Va ser iniciat el 2003 per Matt Mullenweg i Mike Little, que volien crear un sistema de publicació personal molt ben dissenyat.

Entra a la formació GRATU FREETA

Voleu saber com crear 6 llocs d’autoritats de figures?

Uneix-te a aquesta formació gratuïta…

 • Finalment, tingui un mètode provat per trobar nínxols rendibles
 • Accediu a un mètode de recerca de paraules clau que no s’imprimeixi
 • Apreneu a subcontractar contingut de qualitat
 • Apreneu a crear enllaços de barret blanc al vostre lloc sense maldecaps

Amb el pas del temps, WordPress ha evolucionat per la seva naturalesa de codi obert que ajuda a atraure dissenyadors, desenvolupadors, bloggers i investigadors amb talent. Ofereix oportunitats úniques per crear i compartir qualsevol cosa, des de dibuixos personals fins a descobertes que canvien al món. Tot i que no sou capaç de fer tecnologia, WP us permet fer servir experts per ajudar-vos a personalitzar la vostra plataforma.

GoDaddy és una empresa nord-americana de borsa pública especialitzada en allotjament web i registre de dominis. La companyia va ser creada el 1997 per Bob Parsons, que va vendre la seva empresa de programari financer coneguda com a Parsons Technology per finançar la més lucrativa empresa d’allotjament web. Inicialment, es va llançar com a Jomax Technologies, però després es va canviar per GoDaddy Group, Inc.

Des del seu inici, GoDaddy ha crescut constantment fins a assolir els 17 milions de clients a principis del 2017. El 2018 tenia més de 62 milions de dominis i es classificava com la major màquina web per quota de mercat. En el mateix any, GoDaddy va traslladar la major part de la seva infraestructura a Amazon Web Service (AWS) com a estratègia per millorar el seu valor per als clients.

Com que els objectius principals per a WordPress i GoDaddy són diferents, les seves funcions també varien. A continuació es mostren algunes de les característiques principals que heu d’esperar a cada proveïdor de serveis:

WordPress

Optimització de motors de cerca (SEO)

Tant si ja teniu un lloc web o en feu un que utilitza el creador de llocs web WP, haureu d’optimitzar-lo per aconseguir una millor classificació dels motors de cerca. La funció de SEO de WordPress permet optimitzar el lloc per obtenir més trànsit i una millor experiència dels usuaris.

L’eina de SEO us ajuda a comprovar la visibilitat del lloc, identificar errors i generar suggeriments de millores. T’agradarà el fet que WordPress també et permeti integrar-te amb altres eines de SEO com Google Console i Google Analytics.

Eines de publicació

Aquestes funcions estan creades per ajudar-vos a generar contingut fantàstic per al vostre lloc web. Les eines inclouen Calendari editorial per ajudar-vos a planificar el contingut del lloc web i les notificacions per alertar al vostre equip sobre les últimes novetats del vostre lloc web.

Altres eines de publicació inclouen comentaris editorials que permeten deixar comentaris per als autors / desenvolupadors del vostre lloc i els permeten també fer comentaris, a més d’una visió general del contingut que us ofereix l’oportunitat de desplaçar-vos i analitzar el contingut dels autors. La visió general del contingut és impressionant, perquè us ajuda a identificar contingut excel·lent i a millorar els de mala qualitat.

Domini gratuït amb hosting

Temes de WordPress

Aquesta característica us ofereix una nova manera de “pelar” el vostre lloc o bloc. Tot i això, les pells ofereixen més que això. Quan publiqueu un lloc web, implica que ha canviat el seu disseny.

Els temes us proporcionen un control addicional sobre la presentació i l’aparença del lloc sense modificar el programari subjacent. Quan trieu un tema nou, també podeu incloure fitxers de plantilles personalitzats, fulls d’estil i codis.

El vídeo següent mostra una mostra dels temes de WordPress:

GoDaddy

Des de la creació del 1997, la direcció de GoDaddy ha estat desenvolupant la plataforma amb noves funcions per obtenir un millor valor del client. Igual que WordPress, he trobat l’equip de GoDaddy molt innovador per crear funcions noves i impressionants. Aquí teniu un exemple d’aquestes funcions:

Certificats SSL (Secure socket layer) segurs

El certificat SSL és una de les funcions de seguretat que GoDaddy utilitza per garantir una millor seguretat del vostre lloc. És un protocol utilitzat per a la transmissió de dades confidencials a Internet. SSL xifra la connexió per reduir el risc d’atac dels pirates informàtics.

Durant aquesta comparació WordPress vs GoDaddy, em va quedar impressionat aquesta funció perquè us proporciona la confiança que no es pot interceptar fàcilment una consulta feta per un client o respostes del servidor. Això fa que el proveïdor d’allotjament sigui una opció fantàstica, fins i tot quan la vostra empresa gestiona informació sensible del client com ara comandes.

Calendari d’esdeveniments

Aquesta és una de les funcions crucials de l’allotjament de GoDaddy destinada a ajudar-vos a planificar les operacions de manera eficaç. Podeu planificar actualitzacions, temps per afegir contingut nou, o fins i tot executar actualitzacions. Si teniu diferents equips de màrqueting per al vostre lloc web, el calendari d’esdeveniments també els pot indicar sobre esdeveniments propers.

Inventari & seguiment de comandes

Si teniu un lloc de comerç electrònic, he trobat que aquesta funció és crucial per al seguiment de comandes específiques. Fa que sigui fàcil vincular comandes específiques amb aspectes com ara enviament, preus i estoc disponible. També és útil a l’hora de consultar els estocs o fer comandes de productes nous.

Seguiment de campanyes de màrqueting

Quan inicieu una campanya de màrqueting, aquesta funció us permet fer un seguiment del seu progrés. Si es tracta d’una campanya de màrqueting per correu electrònic o de vídeo, GoDaddy us ajudarà a saber si tot avança bé.

Per obtenir més coses de la funció de seguiment de màrqueting, és prudent establir objectius clars a curt termini i a llarg termini al començament d’una campanya de màrqueting. Després haureu d’utilitzar l’eina per determinar si esteu de curs o no. Si veieu que la campanya no està assolint l’objectiu previst, considereu-ho de nou i inicieu els canvis.

Pel que fa a les funcions i la seva aplicació, vaig trobar que GoDaddy i WordPress eren a la par. Ambdues marques han fet un gran esforç i recursos per millorar les seves característiques per millorar la satisfacció del client.

Creador de llocs de WordPress

Logotip de WordPressSi bé a WordPress es pot denominar tècnicament com a programari de blocs, altres paraules que s’utilitzen per descriure’l inclouen: un sistema de gestió de continguts (CMS), un creador de llocs i fins i tot una plataforma de comerç electrònic. S’adapta a totes les definicions, perquè és una eina de construcció de llocs web. Com a plataforma de codi obert, el codi bàsic WP es pot adaptar fàcilment per satisfer gairebé qualsevol necessitat de construcció de llocs.

Per utilitzar el creador de llocs web, heu de començar instal·lant i configurant WordPress. A continuació, podeu carregar fitxers i fulls d’estil d’hipertext Markup Language (HTML) i fulls d’estil per començar a personalitzar el lloc. El creador permet comprovar també milers de temes del lloc predefinits per esbrinar com es completarà el lloc.

L’editor del creador de WordPress em va impressionar, que simplifica tot el procés de creació d’un lloc o bloc nou. L’editor sembla un processador de text habitual, però en realitat és més que això.

Podeu utilitzar l’editor fàcilment per seleccionar fitxers d’imatges, d’àudio i de vídeo des d’un ordinador o URL i afegir-lo directament al nou lloc. Si seleccioneu diversos vídeos o imatges, automàticament forma una galeria i us permet mostrar-los com a miniatura de la graella, presentació de diapositives o mosaic.

Creador de llocs web de GoDaddy

Com WordPress, GoDaddy ha simplificat el seu creador de llocs web perquè pugueu crear llocs i blocs guanyadors fàcilment. El creador de llocs també ofereix moltes opcions per personalitzar el vostre lloc web.

Proporciona accés a diverses plantilles de manera que podeu crear un nou bloc de negocis, negocis, personal o lloc de comerç electrònic en pocs minuts. També podeu afegir vídeos, imatges i fitxers d’àudio o incloure formularis per permetre que la gent es registri.

El creador de llocs de GoDaddy és una eina ideal per a que les petites empreses puguin dur a terme el seu negoci en línia a un baix cost. També és una bona opció per als llocs web avançats afegir funcions útils com ara màrqueting per correu electrònic, formularis o botigues de comerç electrònic completament noves.

A la construcció de llocs, WordPress és més alt que GoDaddy. Permet crear qualsevol tipus de lloc web i té més plantilles i temes per al vostre lloc nou. Em va impressionar el seu compromís de millorar contínuament els temes d’acord amb les necessitats del client emergents.

Una mirada més detinguda als plans d’allotjament que ofereix WordPress revela que s’adreça a petites empreses, a principiants i a usuaris personals. D’altra banda, els plans GoDaddy estan dissenyats per a satisfer tant les empreses principiants com les avançades.

WordPress

Pla personal (5 dòlars / mes)

 • tracte per a ús personal
 • Domini gratuït durant 12 mesos
 • Suport de xat en directe i correu electrònic
 • Emmagatzematge de llocs web de 6 GB
 • Personalització bàsica del disseny
 • Desenes de temes gratuïts

Pla Premium (8 $ / mes)

 • És bo per a autònoms i empresaris
 • Domini gratuït durant 12 mesos
 • Suport de xat en directe i correu electrònic
 • Temes premium il·limitats
 • 13 GB d’emmagatzematge de llocs web
 • Suport de premsa en vídeo

Pla d’empresa (25 $ / mes)

 • Ideal per a petites empreses
 • Domini gratuït durant 12 mesos
 • Suport de xat en directe i correu electrònic
 • Temes premium il·limitats
 • Personalització de disseny avançat
 • Suport de VideoPress
 • Integració de Google Analytics

Creador de llocs web de GoDaddy

 • Atenció al client les 24 hores del dia
 • Admet 1 lloc web
 • Emmagatzematge web de 100 GB
 • Amplada de banda no modificada
 • Correu electrònic gratuït de dominis i empreses
 • Atenció al client les 24 hores del dia
 • Llocs web il·limitats
 • Emmagatzematge il·limitat
 • Amplada de banda il·limitada
 • Subdominis il·limitats
 • Emmagatzematge il·limitat
 • Amplada de banda il·limitada
 • Llocs web il·limitats
 • Certificat de SSL (Secure Socket Layer gratuït)
 • Base de dades il·limitada
 • Amplada de banda il·limitada
 • Emmagatzematge il·limitat de llocs web
 • Suport web il·limitat
 • Trànsit de llocs web òptims
 • Certificat SSL gratuït
 • Base de dades il·limitada

Durant aquesta comparativa de plans de hosting web de Godaddy vs WordPress, es va veure que GoDaddy ofereix més plans i funcions a preus assequibles. Per exemple, tot i que el pla Personal de WordPress inclou amplada de banda comptada i només ofereix 6 GB d’emmagatzematge, es ven a 5 dòlars al mes. No obstant això, el pla d’Economia de GoDaddy que es considera equivalent, proporciona una amplada de banda no modificada i 100 GB d’emmagatzematge del lloc i té una etiqueta de 2,99 $ / mes.

Amb els plans d’allotjament, GoDaddy és, òbviament, la millor opció. Ofereix excel·lents funcions, com un ample de banda no modificat, que garanteixen un millor rendiment.

Abans que pugueu triar l’ús de WordPress o GoDaddy, és fonamental examinar detingudament els avantatges i els contres següents.

WordPress

 • Ofereix funcions i funcions altament personalitzables utilitzant diversos temes i complements
 • Podeu incorporar fàcilment eines de tercers com Google Analytics al vostre lloc de WordPress
 • Ofereix suport professional i també manté una àmplia base de coneixement que facilita obtenir assistència de forma ràpida
 • És confiat per una enorme comunitat en línia a tot el món
 • Les funcions més destacades, com ara les eines d’integració de Google Analytics i SEO, només estan disponibles al costós pla d’empresa

GoDaddy

 • Registrador global de noms de domini primer, facilitant la selecció d’un nom de domini
 • Ofereix una àmplia gamma de plans d’usuari per assegurar-vos que podeu trobar fàcilment l’opció adequada per al vostre lloc
 • GoDaddy ofereix un temps de funcionament elevat del 99,99% que garanteix que el vostre lloc web estigui sempre disponible
 • Ofereix amplada de banda no modificada que ajuda a millorar el rendiment del vostre lloc
 • Ofereix suport professional a través de diversos canals com ara xat en viu i base de coneixement
 • Les funcions més destacades, com ara les eines d’integració de Google Analytics i SEO, només estan disponibles al costós pla d’empresa

I el guanyador és … GoDaddy

A partir d’aquesta revisió sobre Hosting on WordPress vs GoDaddy, vaig arribar a la conclusió que ambdós serveis estan dissenyats amb cura per oferir una experiència d’usuari de primer nivell. Tenen funcions impressionants i uns serveis excel·lents.

Aquests són els principals atributs que han fet que els proveïdors d’allotjament guanyin una base de clients massiva al mercat. GoDaddy és més elevat a causa dels seus diversos plans, que tenen un preu acurat per atendre tant a principiants com a negocis avançats.

WordPress ha estat un bon punt de partida si sou nous en allotjament web. Tanmateix, és important estar preparat per emigrar a un proveïdor més potent un cop que el lloc web creixi.

Per obtenir més valor de l’allotjament web, us recomano fermament que aneu amb el costat guanyador. GoDaddy és la millor opció.

Logotip de HostGator

El nostre número d’allotjament web 1:
Obteniu allotjament amb una puntuació mínima
2,64 dòlars al mes

HostBlog aprovat per StartBloggingOnline.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map