Comparació WPEngine vs Flywheel 2020: Qui és el millor?

Si sou un dissenyador web, desenvolupador o agència, un dels paràmetres que defineixen l’eficiència dels vostres serveis és el vostre proveïdor d’allotjament web. Tot i això, no és fàcil escollir un servei d’allotjament fiable al mercat concorregut. Avui estem cavant a la WPEngine vs Flywheel quandary per saber quin d’aquests són els millors.


En lloc d’utilitzar les configuracions habituals del servidor dedicat, virtual i compartit, Flywheel i WP Engine estructuren els seus serveis en funció de les necessitats dels usuaris. Tot i que el rànquing dels seus serveis és realment proper, escollir l’opció ideal continua sent una tasca costa amunt. Però ja no us preocupeu perquè he treballat per vosaltres!

En aquesta comparació Flywheel vs WPEngine, aprofundeixo en els detalls nítids dels dos proveïdors d’allotjament per ajudar-vos a respondre la pregunta principal: “Quina és la millor opció d’allotjament web?”

Logotip de HostGator

El nostre número d’allotjament web 1:
Obteniu allotjament amb una puntuació mínima
2,64 dòlars al mes

HostBlog aprovat per StartBloggingOnline.com

WPEngine vs Flywheel: una mirada més propera

Logotip de volantFlywheel és un servei d’allotjament web amb seu a Omaha, Nebraska. Va ser fundada el 2012 per Tony Noecker, Dusty Davidson i Rick Knudtson que volien millorar la vida laboral dels dissenyadors i desenvolupadors web a tot el món oferint serveis d’allotjament premium.

Tot i que Flywheel no és tan popular com altres proveïdors d’allotjament com HostGator o GoDaddy, les empreses que han utilitzat el servei asseguren una gran satisfacció. L’empresa ha demostrat especialment el seu compromís per millorar progressivament la satisfacció del client.

El disseny de les seves característiques i operacions són úniques, ja que no pretén impressionar a tots els clients que allotgen. En canvi, els esforços es dirigeixen als serveis gestionats de WordPress. Això implica que no obtindreu funcions com ara allotjament de correu electrònic, creadors de llocs web o serveis de domini habituals en altres proveïdors d’allotjament com SiteGround.

Entra a la formació GRATU FREETA

Voleu saber com crear 6 llocs d’autoritats de figures?

Uneix-te a aquesta formació gratuïta…

 • Finalment, tingui un mètode provat per trobar nínxols rendibles
 • Accediu a un mètode de recerca de paraules clau que no s’imprimeixi
 • Apreneu a subcontractar contingut de qualitat
 • Apreneu a crear enllaços de barret blanc al vostre lloc sense maldecaps

Logotip de WPEngineWPEngine va ser fundada el 2010 per Jason Cohen. A Cohen li preocupava que la majoria de proveïdors de serveis d’allotjament no oferissin prou agilitat als desenvolupadors i dissenyadors web per dur a terme les seves tasques. Per tant, va dissenyar WPEngine per garantir a les empreses i agències un millor rendiment i integració per ajudar a impulsar els seus negocis més ràpidament.

Igual que Flywheel, l’ús de WPEngine de la seva pròpia interfície d’usuari en lloc de la cPanel estàndard pot suposar problemes especialment per als novells. El seu preu és també relativament elevat. Tanmateix, també és important apreciar que els clients objectiu són desenvolupadors, dissenyadors, administradors web i agències que probablement tinguin alguna experiència en allotjament web.

Comparació del motor Flywheel vs WP Engine

WPEngine vs Flywheel

Quan cerqueu un servei d’allotjament, el primer element de la llista de comprovació ha de ser el rendiment. Si sou una agència o empresa que pretén impressionar els clients, el rendiment esdevé encara més important.

D’acord amb el compromís dels fundadors d’ajudar els llocs web que acullen augmenten la seva agilitat, Flywheel ofereix un temps de treball elevat del 99,99-100%. Això vol dir que podeu esperar que el vostre lloc web estigui al màxim cada vegada que les consultes claus dels visitants.

Flywheel ha invertit en l’última tecnologia per ajudar a identificar problemes que afecten servidors i taxes de funcionament més baixes. Aleshores, aquests problemes es solucionen de manera immediata per garantir que el vostre lloc web estarà sempre durant més del 99,9% del temps durant tot l’any.

Igual que Flywheel, WP Engine també promet un temps de treball elevat del 99,99%. Tot i això, l’empresa avança un pas endavant i dóna una garantia a l’elevada autonomia. Es compromet a mantenir els vostres llocs web tot el temps i garanteix una reducció del 5% en les vostres tarifes si el temps d’activitat és inferior al 99,5%.

Una altra eina que s’utilitza per avaluar el rendiment d’un lloc web és la velocitat. Com a desenvolupador o dissenyador de llocs web, l’objectiu hauria de ser un proveïdor d’allotjament que faci les consultes del client el més ràpidament possible. Per accelerar la velocitat de renderització, tant Flywheel com WP Engine utilitzen MaxCDN. Els proveïdors de serveis de lliurament de continguts (CDN) ajuden a distribuir el vostre lloc web a diferents servidors de tot el món de manera que la informació recorre distàncies més curtes quan els visitants envien consultes..

WP Engine ofereix una velocitat mitjana d’1,7 segons, la qual cosa és impressionant, ja que la majoria de motors de cerca com Google recomanen administradors web per assegurar-se que els llocs web es carreguen en menys de 3 segons. El volant també proporciona una velocitat de càrrega ràpida de 2,4 segons. Tot i això, es queda per darrere de WP Engine amb un marge important.

Domini gratuït amb hosting

En aquesta revisió, és important tenir en compte que tant Flywheel com WP Engine estan dissenyats per a hosting de WordPress. Per tant, és probable que tots dos siguin impressionants amb WordPress. Tot i que això és correcte, els serveis de Flywheel van per davant del WP Engine.

Flywheel ha dissenyat tan bé el seu allotjament de WordPress que no cal afegir més plugins. Només cal que pressioneu i inicieu els canvis entre les vostres plataformes de producció i escenificació amb un sol clic. Les plataformes i entorns de posada en escena són les opcions preferides per provar com afecten les versions actualitzades de WordPress al vostre bloc o lloc web.

Per garantir un millor servei de WordPress, Flywheel va agilitzar el disseny i el desenvolupament del seu procés mitjançant l’adquisició de Pressmatic. A continuació, es va tornar a iniciar com a Local per ajudar a eliminar els mals de cap tècnics associats a la configuració d’entorns locals. A més, també facilita instal·lacions de WordPress d’un sol clic, accés senzill d’arrel i URL compartibles.

El vídeo següent mostra la configuració de WordPress i les seves característiques a Flywheel:

Per la seva banda, WP Engine es centra en proporcionar l’últim maquinari i programari per millorar la robustesa de WordPress. El proveïdor d’allotjament disposa de programari líder al mercat dissenyat exclusivament per a WordPress. Entre els exemples destacats es troba el sistema de memòria cau que ajuda a reduir els temps de càrrega de pàgines i una àrea de posada en punt de desenvolupament d’un clic.

WP Engine simplifica encara més la instal·lació de WordPress, la configuració de temes i la migració de llocs web des del desenvolupament cap a la publicació. Aquest disseny ha convertit el WP Engine en una gran opció per als novells amb l’objectiu d’utilitzar WordPress per créixer ràpidament.

Quan vaig contactar amb WP Engine, la gestió era molt particular sobre l’ús de la memòria cau integrada. Aquesta característica és un dels pilars principals que ajuda als experts de WP Engine a centrar-se en l’optimització del rendiment del vostre lloc mentre us concentreu en el contingut..

Plans d’allotjament amb volant

Els plans d’allotjament que ofereixen WP Engine i Flywheel són molt similars però difereixen en quant a preus. Flywheel ofereix tres plans: petit, personal i professional.

El Pla Minúscul és el pla més baix de Flywheel i s’ofereix a 15 dòlars al mes per a una instal·lació d’un lloc de WordPress. El pla ofereix 5 GB d’emmagatzematge de llocs web i 250 GB d’ample de banda. Es considera ideal per a un lloc web que atrau unes 5.000 visites / mes.

El pla de mig nivell de Flywheel ofereix una instal·lació de llocs de WordPress i es coneix com a Pla personal. Ofereix 10 GB d’emmagatzematge de llocs web, 500 GB d’ample de banda i es recomana per a un lloc amb fins a 25.000 visites.

El pla més alt de Flywheel és el Pla professional i té un preu de 75 dòlars al mes. Aquest pla és compatible amb un lloc web de WordPress i ofereix 20 GB d’emmagatzematge de llocs i 1 TB d’ample de banda. És ideal per a llocs web que atrauen fins a 100.000 visites mensuals.

Tingueu en compte que tots els plans inclouen suport SSL. Els plans Tiny i Personal requereixen que els usuaris sumin 10 dòlars per als serveis CDN. Tot i això, els serveis CDN ja estan inclosos al pla Professional.

Plans d’allotjament WPEngine

L’allotjament WP Engine té quatre plans per triar. El pla més baix és l’opció d’inici que costa 30 dòlars al mes i només admet un lloc web. Inclou amb 10 GB d’emmagatzematge, 50 GB d’ample de banda i és ideal per a llocs amb prop de 25.000 visites mensuals.

Altres funcions gratuïtes incloses en aquest pla són els certificats SSL automatitzats, Genesis Framework, llocs transferibles, rendiment de pàgina i suport de xat 24 hores.

El segon pla es coneix com a opció de creixement i es ven a 115 dòlars al mes. El pla admet cinc llocs web, ofereix 20 GB d’emmagatzematge de llocs web, 200 GB d’ample de banda i es considera ideal per a llocs amb visites màximes de 100.000.

Altres funcions gratuïtes adjuntes a aquest pla són Genesis Framework, Global CDN, certificats SSL automatitzats i suport telefònic 24 hores. També teniu accés a més de 35 temes de StudioPress.

Si el vostre lloc és molt gran i atrau visites mensuals d’uns 400.000, és recomanable anar al pla d’escala que costa 290 dòlars al mes. El pla ofereix emmagatzematge local de 30 GB, un ample de banda de 400 GB, CDN Global, certificats SSL importats i suporta fins a 30 llocs web. Altres funcions principals inclouen l’emmagatzematge d’arxius grans (LFS), el rendiment de pàgina, l’assistència telefònica 24 hores i els llocs transferibles.

El pla més alt del WP Engine és l’opció personalitzada, ideal per a grans empreses i llocs web crítics per a les missions, com els de les grans organitzacions i els governs. Per obtenir el preu d’aquest pla, heu de contactar amb la direcció de WP Engine per obtenir un pressupost.

El pla personalitzat és ideal per a llocs web amb milions de visites / mes. Ofereix un gran emmagatzematge local de fins a un terabyte i un ample de banda de més de 400 GB. Podeu allotjar fins a 25 llocs web en aquest pla.

Quin és el nivell de seguretat que obtindreu quan allotgeu un lloc web amb un proveïdor específic? A Flywheel, tots els plans són compatibles amb Secure Socket Layer (SSL) que ajuda a xifrar la comunicació entre el servidor i el navegador. Aquesta intenció és que sigui difícil que els pirates informàtics accedeixin al contingut quan es publiqui. Tanmateix, amb els plans inferiors, heu de comprar certificats SSL per un import de 10 dòlars addicionals per pla, perquè només el pla d’escala avançada els proporciona de forma gratuïta.

Per mantenir el vostre lloc web segur, Flywheel també proporciona un seguiment progressiu i eliminació de programari maliciós. Això implica que si qualsevol cosa, com ara pirateria, es produeix al vostre lloc, Flywheel netejarà l’embolic.

Flywheel també realitza còpies de seguretat diàries per protegir el vostre lloc contra atacs de ransomware. Això implica que, fins i tot si les dades del vostre lloc web són atacades i xifrades per programari maliciós, no perdreu gaire perquè es poden restaurar a l’estat de seguretat del dia anterior..

WP Engine es centra en la seguretat un nivell més alt en comparació amb Flywheel, en combinar les funcions impulsades per WordPress amb les seves pròpies eines per mantenir el vostre lloc lliure d’atacs. En primer lloc, WP Engine utilitza un tallafoc de WordPress i un seguiment de pirates que ajuden a detectar programari maliciós i esborrar-lo abans que pugui atacar el vostre lloc.

WP Engine també utilitza Askimet, un complement de filtratge de correu brossa, per analitzar comentaris i formularis enviats al vostre lloc per a la publicació de correu brossa. Tingueu en compte que el complement Askimet és gratuït per a la majoria de llocs estàndard allotjats en WP Engine. Tot i això, els llocs web comercials, especialment aquells que necessiten més de 100.000 xecs / mes, han de pagar 5 dòlars al mes.

Per controlar de forma progressiva les activitats diàries, la integritat dels fitxers i l’execució diària, WP Engine també treballa amb Sucuri Security. Sucuri és tan robust que la majoria dels llocs web allotjats a WP Engine mai són atacats.

WP Engine ofereix, a més, revisions de codi intern i serveis de reparació d’emergència que ajuden a identificar possibles amenaces i donen recomanacions per mantenir la vostra pàgina web segura. Em va impressionar el compromís de WP Engine de desplegar tots els recursos possibles per mantenir les vostres dades i lloc web segurs.

Els serveis d’assistència d’una empresa us poden informar molt sobre el seu compromís amb el valor del client. Tant Flywheel com WP Engine han invertit molt en serveis d’assistència per assegurar-vos que estigueu satisfets. Tot i això, hi ha una lleugera diferència de retard de resposta que fa que el motor WP avantatge de Flywheel.

Flywheel ha invertit en un equip dedicat d’experts que proporcionen atenció al client mitjançant bitllets d’assistència, correu electrònic i telèfon. Fins i tot podeu enviar un tweet al suport i esperar una resposta ràpida.

Malgrat això, he trobat que la resposta de Flywheel pot ser problemàtica, sobretot si busqueu ajuda fora de zones horàries americanes. Per exemple, quan vaig enviar sol·licituds de correu electrònic al vespre, a la matinada següent no em van respondre. Per tant, és recomanable tenir en compte l’ús de suport de correu electrònic i telèfon només durant l’horari laboral dels Estats Units.

Per obtenir una resposta instantània, haureu de plantejar-vos provar l’opció de xat en directe. També heu de plantejar explorar la base de coneixement de Flywheel, que disposa de materials educatius sobre serveis d’allotjament que us ajudaran a respondre les vostres preguntes al vostre horari..

Per la seva banda, WP Engine ha treballat de valent per perfeccionar el seu suport. A diferència de Flywheel, on alguns canals només funcionen durant el dia, totes les línies d’assistència del WP Engine funcionen les 24 hores del dia..

Podeu optar per trucar o obrir el xat en viu de WP Engine per obtenir assistència directa o utilitzar els tiquets de suport i correu electrònic per a consultes més detallades. El proveïdor d’allotjament també manté una base de coneixement completa amb articles i tutorials en allotjament web.

Pros

 • Serveis gratuïts de migració de llocs web per als vostres llocs web
 • Neteja gratuïta de llocs web post-hack
 • Serveis gratuïts de còpia de seguretat diària
 • No hi ha càrrecs per espai de disc o amplada de banda
 • Instal·leu fàcilment Encriptem el certificat SSL amb un sol clic
 • Garantia de devolució de 30 dies

Contres

 • No podeu afegir més llocs si feu servir el pla més baix
 • Permet habilitar un suplement addicional de 10 dòlars per mes per habilitar la xarxa de dades de contingut (CDN) als plans Tiny i Personal

Pros

 • Neteja gratuïta de llocs web post-hack
 • Fàcil d’instal·lar Encriptem el certificat SSL
 • Llarga garantia de devolució de 60 dies
 • Còpies de seguretat gratuïtes diàries

Contres

 • Suport de xat en viu només disponible en pla personal
 • No podeu migrar els vostres llocs als servidors; heu d’utilitzar un complement de migració de WordPress

Guanyador de la comparació WPEngine vs Flywheel

De la revisió WP Engine vs Flywheel, anteriorment, he trobat que els dos proveïdors de serveis d’allotjament estan molt compromesos a oferir el màxim valor possible. Tot i això, WP Hosting va ser millor que Flywheel en termes de rendiment, plans d’allotjament i suport. Flywheel només va superar WP Engine als serveis d’allotjament de WordPress.

Em va impressionar especialment la diversitat de plans del motor WP, que ofereixen moltes funcions, independentment del pla que prefereixi. Per exemple, els entorns d’escenificació per provar els vostres llocs de WordPress i PHP 7.2 preparats són només dues funcions disponibles per a WP Engine.

Si teniu previst allotjar un lloc de WordPress o voleu operar a un nivell d’agència on creareu llocs web de WordPress, us recomano fermament WP Engine. Sembla que no podreu equivocar-vos amb els seus serveis.

Logotip de HostGator

El nostre número d’allotjament web 1:
Obteniu allotjament amb una puntuació mínima
2,64 dòlars al mes

HostBlog aprovat per StartBloggingOnline.com

Article relacionat

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map