Hosting de WordPress gestionat: millors serveis, comentaris, comparacions i molt més.

Necessiteu allotjament gestionat de WordPress per al vostre lloc? Quan tot just comenceu, pot ser tot el que necessiteu allotjament en línia o en núvol.


Tanmateix, quan us toca començar a posar-vos en serio amb el vostre negoci en línia, potser també serà hora de plantejar-vos una actualització …

Molts hostes han aconseguit que els sistemes de gestió de continguts tinguin una gran repressió. D’aquests, el rei CMS indiscutible és WordPress. Les opcions d’allotjament administrades proporcionen maquinari i programari que s’adapta millor per executar el CMS a l’eficiència màxima.

Avui us ajudarem a identificar la millor solució per al vostre lloc. Veurem diverses opcions i les jutjarem en funció de la seva capacitat per executar WordPress, preu, opcions d’emmagatzematge i molt més. Començarem?

Desglossament del gràfic de comparació

Quan es tracta de l’allotjament de WordPress gestionat, sempre cal tenir en compte quatre aspectes: preus, instal·lacions de llocs, límits de visitants i espai d’emmagatzematge..

Gestió de ressenyes d’allotjament de wordPress

Logotip de HostPapaHostpapa és al capdamunt de la pila quan es tracta d’amfitrions amb funcions completes. Les ofertes de WordPress no són gens perjudicials. Tenen tres nivells senzills, amb recursos amplis i moltes funcions.

Hostpapa ha configurat el seu servei d’allotjament de WordPress amb la millor indústria per carregar llocs més ràpidament que la mitjana. Completats amb un potent CDN, servidors de “baixa densitat” i capes en caché, prometen augmentar la velocitat de dos i mig.

Administrar el vostre lloc mitjançant Hostpapa és senzill. La configuració en llocs normals d’Hostpapa és molt fàcil i molt fàcil aquí. Mitjançant l’ús de l’opció Enllaços ràpids, podeu instal·lar fàcilment totes les funcions preferides de WordPress de tercers. Tens accés a correus electrònics i dominis. Obteniu còpies de seguretat automàtiques, migració gratuïta des d’amfitrions externs i tota la comoditat que us ofereix l’ús d’Hostpapa. Hi ha tres plans principals de WordPress i, si bé tenen plafons de visitants, aquest inconvenient es compensa amb els excel·lents preus. Per no dir-ho, obté accés a moltes de les altres funcions estàndard de què parlem en la nostra revisió HostPapa. Solucions de comerç electrònic, temps de funcionament més excel·lent, excel·lent servei al client i molt més. Els plans de preus són molt senzills:

Pla inicial:

 • 5,95 $ / mes
 • 1 instal·lar
 • 25.000 visites / mes
 • 50 GB d’espai en disc

Pla estàndard:

 • 7,95 dòlars / mes
 • 2 instal·lacions
 • 200.000 visites / mes
 • Espai de disc de 150 GB

Pla de negocis:

 • 9,95 $ / mes
 • 3 instal·lacions
 • 500.000 visites / mes
 • Espai de disc il limitat

Quan es tracta d’obtenir el màxim valor per al vostre dòlar, us serà difícil trobar un amfitrió que ofereixi més que Hostpapa.

Una combinació de WordPress gestionat i hosting dedicat al núvol. Cada usuari obté un servidor privat privat virtual, de manera que la fuga de recursos que inclou l’allotjament compartit no és un problema. A més del maquinari dedicat, el forn WP ofereix moltes funcions estàndard:

Assistència per a una àmplia gamma de temes i complements, solucions de facturació integrades, clonació i sincronització de llocs, analítica en temps real i estadístiques de llocs, còpies de seguretat del lloc, tallafocs integrats i exploració de programari maliciós.

El WP Forn fins i tot us ofereix un nombre il·limitat de llocs. Hi ha altres restriccions incorporades als plans de preus (com ara els límits de visita), però almenys són generoses amb els llocs. Parlant d’aquests plans, n’hi ha sis: petit, micro, personal, professional, empresarial i agència.

Cada pla us permet rebre un correu electrònic gratuït i un fragment d’aquests recursos VPS. La veritable diferència és la quantitat que obteniu amb cada nivell:

Domini gratuït amb hosting

Minúscul:

 • 19,95 dòlars / mes
 • Llocs il·limitats
 • 25.000 visites / mes
 • 10 GB d’espai al disc

Micro:

 • 29,95 dòlars / mes
 • Llocs il·limitats
 • 50.000 visites / mes
 • Espai de disc de 20 GB

Personal:

 • 39,95 dòlars / mes
 • Llocs il·limitats
 • Visites il·limitats / mes
 • 40 GB d’espai en disc

Professional:

 • 79,95 dòlars / mes
 • Llocs il·limitats
 • Visites il·limitats / mes
 • Espai de disc de 80 GB

Negocis:

 • 149,95 dòlars / mes
 • Llocs il·limitats
 • Visites il·limitats / mes
 • Espai de disc de 160 GB

Agència:

 • 299,95 dòlars / mes
 • Llocs il·limitats
 • Visites il·limitats / mes
 • Espai de disc de 320 GB

Quan es tracta d’amfitrions especialitzats només en WordPress, el forn WP és un dels millors que hi ha.

Una xarxa global amb múltiples ubicacions d’allotjament? CDN potent amb set centres de dades internacionals? Temps de càrrega ràpida de la llum a tots els visitants? Estem parlant de Kinsta, una opció d’allotjament gestionada que s’enorgulleix de ser d’alt rendiment.

Ofereixen algunes estadístiques impressionants a la seva pàgina. 5.000 milions de sol·licituds HTTP al mes. 75 terabytes de transferència de dades al mes. Temps de resposta mitjà de 9 minuts per als tiquets d’assistència. Tot això a més d’algunes funcions d’usuari atractives.

millor allotjament webSón un servei completament gestionat, de manera que tenen cura de totes les minuciositats de WordPress. Ofereixen migracions gratuïtes per a llocs allotjats en qualsevol altre lloc. Tenen còpies de seguretat diàries, eines per a desenvolupadors, excel·lents opcions de seguretat, etc..

Potser la característica més atractiva de tots, però, és que ofereixen visites i visualitzacions de pàgines il·limitades. No hi ha restriccions només perquè el vostre lloc s’està popularitzant i no hi ha despeses addicionals per trànsit addicional. Et cobren una tarifa per l’ample de banda, i no.

Compten amb quatre plans de negoci diferents. Cadascun varia segons el preu, el nombre de llocs disponibles, l’emmagatzematge i l’ample de banda. Els plans són costosos (comencen a partir de 100 dòlars / mes fins a 400 dòlars / mes), però, per a alguns usuaris, val la pena suprimir la restricció de visitants.

Millor allotjament web gratuïtL’opció d’allotjament de WordPress del dissenyador. FlyWheel va crear la seva plataforma tenint en compte professionals creatius. Podeu fer una ullada a la pàgina d’inici i veure que estan actualitzades sobre les tendències de disseny web. Els visuals sols no ofereixen un servei d’allotjament excel·lent, però, el que diferencia FlyWheel?

A les seves preguntes freqüents, ofereixen una mica de fons. Són un servei de WordPress. Això, remarquen, significa que la seva plataforma funciona ràpidament, sense problemes i específicament per a llocs de WordPress.

Segons la seva estimació, el temps de funcionament dels llocs de FlyWheel és del 99,9%. També disposen de recursos dedicats a tots els clients, de manera que no hi ha debates d’allotjament compartit que pugueu experimentar en altres llocs.

Ofereixen migració gratuïta si teniu un lloc que ja està allotjat en una altra plataforma. També disposen de suport 24 hores al dia, un tauler de control personalitzat i eines de flux de treball dissenyades per ajudar els dissenyadors. Quins dels propis plans, però?

Hi ha tres plans d’un sol lloc i dos plans de llocs massius. Com tants altres serveis, limiten l’amplada de banda, els usuaris mensuals, l’espai del disc i altres recursos.

FlyWheel també té plans personalitzats per als usuaris que necessiten més recursos. Com és normal per a aquests plans, heu de trucar-los per obtenir més informació sobre els preus personalitzats.

Pressidium afirma ser el servei premium de 5 estrelles quan es tracta de hosting de WordPress. Les opcions del pla mostren que tenen molt a oferir. Hi ha l’anomenada “arquitectura empresarial”, la seva plataforma Pressidium Pinnacle. Essencialment, han dissenyat tot el funcionament de WordPress de la manera més eficient possible.

Segons van dir, l’equip:

“Construït [Pressidium] amb tecnologies i sistemes d’escala web optimitzats específicament per oferir una velocitat increïble, una disponibilitat inigualable i un temps de funcionament per a WordPress.”

Han raonat que, com que el sistema no té un únic punt de fallada, és resistent als atacs. També permet que el vostre lloc estigui disponible independentment de qualsevol cosa. Es combina amb totes les opcions d’escalabilitat, opcions de seguretat i actualització automàtica que espereu d’un proveïdor de WordPress gestionat.

Què obteniu, doncs, amb totes les garanties de Pressidium? Hi ha cinc plans en total. Cadascun és bastant car. Cadascuna posa limitacions al nombre de visitants. Cap ofereix cap correu electrònic. Cap ofereix cap servei de registre de dominis.

Si necessiteu encara més espai que això, també hi ha una solució empresarial. Més instal·lacions, més trànsit, més suport, etc. Heu de trucar per obtenir un pressupost, de manera que podeu apostar perquè és bastant més car.

Pressidium All-in-all és una plataforma potent, però no té els conceptes bàsics que podrien convertir-la en una opció d’allotjament gestionada de primer nivell.

Encara no podeu decidir quin amfitrió és per vosaltres ?? No et preocupis! Només cal fer una ullada a la nostra selecció número 1:

Pressable és un dels serveis especialitzats en hosting de WordPress. Això vol dir que han rebut les seves ofertes a una ciència? De ben segur que parlen d’un bon joc. Pressable fa actualitzacions automàtiques per a funcions de seguretat i complements. Diuen que han optimitzat la seva plataforma per fer funcionar els llocs WordPress ràpidament. També ofereixen escalades de trànsit per a aquells casos en els quals cada dia us sorpreneu més del que és habitual.

Tots els plans de WordPress inclouen una xarxa d’entrega de contingut. Ofereixen còpies de seguretat diàries, llocs d’escenificació i suport dedicat a WordPress. Pel que fa a la seguretat, la plataforma té una detecció d’intrusions i una eliminació de programari maliciós.

El preu del pla no és el més barat ni és el més car. El nivell bàsic és de 20,83 dòlars al mes i ofereix fins a cinc llocs. El pla de gamma mitjana ofereix deu llocs amb 37,50 dòlars al mes. La gamma alta és de 75,00 dòlars, que us permetrà fins a 20 llocs.

Si voleu anar més enllà d’això, Pressable també té plans d’alt nivell per a usuaris més seriosos. El nivell de l’Agència és de 135,00 dòlars al mes i ofereix 30 llocs. El nivell VIP permet gestionar més de 100 llocs a 750 dòlars al mes.

Com que es tracta d’un host específic per a WordPress, es preinstal·la. Pel que fa a la càrrega de contingut i la gestió del vostre lloc, l’experiència és bona. El servei d’atenció al client respon i la plataforma és sòlida.

Aleshores, quina valoració de Mars Pressable? La manca de dominis i de correu electrònic és un enorme negatiu. Després hi ha les limitacions de visitants a cada pla. 60.000 al pla bàsic, 200.000 al pla mitjà, i 400.000 a la gamma alta. Amb el pla de l’Agència, obtindreu 600.000. El pla VIP ofereix 5.000.000.

És molt superior al que obtindríeu amb alguns hostes, però per què imposar els límits del visitant? Els altres serveis no són tan punyents amb els seus recursos i potser voldreu buscar-ne un com a opció final.

Logotip de SiteGroundUn altre servei d’allotjament complet inclou els peus de peu a l’estany de WordPress. SiteGround s’ha posicionat a l’extrem de la dificultat per als principiants. Ofereixen una experiència molt diferent de la que obtindríeu amb un lloc elèctric com DreamHost.

Per començar, ofereixen tres plans de WordPress separats, a preus força raonables. El pla StartUp és de 3,95 dòlars / mes. El pla GrowBig és de 7,95 dòlars al mes. El pla GoGeek és de 14,95 dòlars al mes. Malauradament, es tracta de taxes introductòries, per la qual cosa espera que pagueu els preus estàndard al cap d’uns mesos. 9,95 dòlars per a StartUp, 14,95 dòlars per a GrowBig i 29,95 dòlars per a GoGeek.

Cada pla ofereix “funcions essencials de WordPress”. El pla GrowBig afegeix “funcions de WordPress premium”. El pla de GoGeek inclou “funcions geeky de WordPress” per endolcir el pot.

Què signifiquen tot això? Les característiques essencials són precisament això. Un domini gratuït, instal·lació de WP i serveis de transferència. Obteniu còpies de seguretat diàries i us podeu triar la ubicació del servidor. Els elements bàsics també inclouen una elevada taxa de temps de funcionament, comptes de correu electrònic i suport 24 hores / 7.

Les funcions premium afegeixen de forma gratuïta un SuperCacher, 30 còpies de seguretat, assistència prioritària i 1 any de Wildcard SSL. Les anomenades funcions geeky inclouen una escenificació d’un clic, un servidor amb menys comptes, Git preinstal·lat i compliment gratuït de PCI. Fins ara, tot bé. Quin és l’inconvenient?

SiteGround insisteix a restringir els usuaris amb petites quantitats d’emmagatzematge i límits de visita mensuals. Per al pla StartUp, obteniu 10 GB d’espai en disc i 10.000 visitants mensuals. Per a GrowBig, obté 20 GB d’espai en disc i 25.000 visitants mensuals. Per a GoGeek, obteniu 30 GB d’espai en disc i 100.000 visitants.

És un servei ric en funcions. Tanmateix, si intenteu executar un lloc seriós amb molts visitants, és possible que SiteGround no sigui la vostra millor opció.

Logotip de DreamHostPotser ja heu sentit a parlar de DreamHost de les seves opcions d’allotjament compartides i dedicades.

Són un servei més avançat, i per utilitzar la seva plataforma es requereixen una àmplia habilitat web.

Tanmateix, si esteu prou hàbils per treure-li el màxim partit, DreamHost hi tindrà moltes coses més.

Titulat “DreamPress”, el seu servei de hosting gestionat per WordPress us ofereix totes les coses avorrides. Totes les actualitzacions bàsiques de CMS, actualitzacions de complements i molt més. DreamPress té preinstal·lat WordPress, de manera que no hi ha problemes amb la configuració del CMS. DreamHost ha ajustat el sistema per obtenir un “rendiment òptim”. Fins i tot el pla bàsic arriba amb un alt nivell de vida i una amplada de banda il·limitada.

Aquesta és una de les funcions més atractives del servei de DreamHost. Han acabat amb moltes de les limitacions que trobareu amb altres host. No hi ha límits sobre el nombre de visitants mensuals. Obteniu 30 GB d’estàndard d’emmagatzematge SSD. Podeu utilitzar qualsevol tema que desitgeu i qualsevol complement sense restriccions.

DreamHost us ofereix la possibilitat de configurar els vostres propis comptes de correu electrònic. També us donen el vostre propi domini, de manera que el vostre lloc serà el més professional possible. Si voleu fer vendes, les opcions de comerç electrònic formen part del servei, completades amb una IP privada i suport de SEO.

La plataforma d’allotjament també inclou mesures de seguretat més elevades. DreamPress incorpora un tallafoc específic de WordPress que defensa contra diversos tipus d’atacs en línia. El sistema també detecta i elimina el programari maliciós automàticament. Si sou un usuari energètic que intenta optimitzar el seu WordPress, DreamHost és una opció molt sòlida que no heu de passar per alt.

Aquests nois prometen el nivell de servei que inclou una gran marca. Es manifesten pel seu compromís amb la “escalabilitat” i diuen que qualsevol lloc que allotgi disposarà dels recursos necessaris per a un creixement continuat.

Amb un llançament molt gran. Són una empresa amb experiència, amb més de deu anys de hosting gestionat. La plataforma compta amb diversos “acomiadaments” que garanteixen que tindreu un servei bàsic sense importar-ho. Ofereixen còpies de seguretat diàries per assegurar-se que el vostre lloc és sempre recuperable. Hi ha diverses eines per a desenvolupadors i molts petits retocs que hi ha per fer que el vostre lloc pugui funcionar el millor possible.

Com funciona bé el servei? En primer lloc, heu de caçar al voltant del lloc per saber on són les seves opcions de preus. En lloc de mostrar-les per davant, heu de fer clic a través de la navegació de banderes per veure els plans. Potser és perquè són tan cares. Fins i tot el nivell bàsic de Neutrino és de 99 dòlars / mes, i només puja a partir d’aquí. El nivell Enterprise és de 1.999 dòlars al mes. L’opció VPS-2 + és de $ 2249 / mes.

Amb aquests plans, obtindreu un import just. Els plans de nivell superior disposen de molt espai i amplada de banda. Té la capacitat de gestionar diversos llocs. Podeu utilitzar la seva xarxa de lliurament de contingut inclòs. També tens a fons Amazon S-3 que alimenta coses. Aquesta infraestructura de serveis web significa que el vostre lloc funcionarà sense problemes més sovint.

Com el WP Engine, no hi ha suport per a aplicacions de Windows o Linux. El nombre de complements de WordPress que podeu utilitzar és força elevat, però, és bo. Hi ha un mode de posada en escena que us permet construir de forma prèvia parts del vostre lloc sense afectar tot el tema. També hi ha molta seguretat integrada per mantenir les vostres dades segures. Aquest és un bon servei, engrescat per les seves restriccions i preus elevats.

Logotip de WPEngineAquests nois ofereixen una mica de tot amb el seu servei. Tenen una base d’usuaris sòlida i afirmen que passen una mica per ells mateixos. Com a host gestionat, WordPress està preinstal·lat a la seva plataforma. Quan configureu el vostre compte, esteu preparats per introduir les vostres credencials d’inici de sessió i començar a treballar amb el vostre CMS.

Proporcionen el nivell de facilitat i funcionalitat que espereu d’un amfitrió gestionat. És senzill crear publicacions i fer canvis al vostre lloc. WP Engine és compatible amb molts plugins de WordPress, la qual cosa és excel·lent. Malauradament, no permeten cap compatibilitat amb extres basats en Windows o Linux.

Per compensar, han automatitzat moltes de les funcions que fan que els usuaris puguin implementar aplicacions de tercers. Les còpies de seguretat del lloc són una d’aquestes característiques, que es produeixen diàriament. També hi ha diversos extres a la plataforma WP Engine que són benvinguts. L’Evercache, que permet velocitats de càrrega ràpides de pàgines, és un dels meus preferits. També hi ha l’àrea d’escenificació, que us permet ajustar la pàgina en un tipus de vista prèvia.

Totes les funcions excel·lents, que fan que les deficiències en WP Engine siguin molt més evidents. Per començar, els plans són bastant més preus que altres opcions. El més bàsic, personal, és de 29 dòlars al mes. El pla de gamma mitjana, Enterprise, és de 249 dòlars el mes. Els plans de gamma alta ni tan sols tenen els seus preus.

Els plans de nivell inferior tenen recursos limitats. Només s’emmagatzema 10 GB al pla bàsic, amb 25.000 visites mensuals permeses. Per resumir-ho, no proporcionen cap compte de correu electrònic ni dominis. Tindreu enganxat a aparcar el vostre lloc amb un dels seus sub-dominis de marca. No és el pitjor servei al voltant, però hi ha millors opcions, de ben segur.

Per recaptar-lo, aquest vídeo desglossa aquest mètode d’allotjament web per a vostès:

Conclusió

Les opcions d’allotjament són nombroses i hi ha molts serveis gestionats només per WordPress que val la pena fer-ho. WP Oven i Kinsta, en particular, realment trenquen algunes novetats amb el que ofereixen.

Tanmateix, quan es tracta d’un allotjament fantàstic amb un valor excel·lent, Hostpapa segueix sent el primer lloc. El seu allotjament de WordPress competeix amb qualsevol altra opció de la llista, però només inclou una fracció del que cobren els altres serveis.

A més, teniu accés a totes les altres prestacions de nom gran que usen amb Hostpapa. A menys que un dels altres serveis ofereixi una funció específica que necessiteu per al vostre lloc de WordPress, la vostra millor aposta serà la inscripció amb un dels plans assequibles d’Hostpapa..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map