Servei d’allotjament web més ràpid: els 10 millors amfitrions de llocs web compartits ràpids el 2020

Primerament, mireu sempre els proveïdors d’allotjament web més ràpids si compareu la velocitat de càrrega de la pàgina, la ubicació del servidor i els percentatges de temps de funcionament., a continuació, comproveu les funcions d’augment de velocitat addicionals que podeu aplicar als amfitrions web.


Quan és prou important invertir el vostre temps i energia en dissenyar i publicar un lloc web, és prou important com per dirigir el trànsit al contingut. Voleu que les vostres pàgines es carreguin ràpidament de manera que els visitants no s’avorreixin i passin a un altre lloc web.

Hi ha molta competència entre els proveïdors d’allotjament web més ràpids, cosa que significa que estan en constant competència per mantenir els temps de càrrega de pàgines més ràpids possibles. Aquesta és una bona notícia per als subscriptors d’allotjament web.

Proveïdors d’allotjament més ràpids
No n’hi ha prou amb saber que les vostres pàgines es carreguen ràpidament, també voleu estar segurs que el servidor del vostre host web és ràpid i té una bona reputació per a vegades..

És probable que els visitants que trobin una pantalla en blanc quan obrin el lloc web no es tornin, així que assegureu-vos de continuar llegint per obtenir més informació sobre proveïdors d’allotjament web més ràpids i quina és la seva adequada!

Logotip de HostGator

El nostre número d’allotjament web 1:
Obteniu allotjament amb una puntuació mínima
2,64 dòlars al mes

HostBlog aprovat per StartBloggingOnline.com

Comparació de les empreses d’allotjament web més ràpides

Aquí s’explica com es mostren els 10 millors amfitrions web més ràpids en horari d’hora, ubicació del servidor i comparació de velocitat d’allotjament.

Classificació Empresa Comparació de velocitat d’allotjament Des de la qualificació general Enllaç
1 HostGator 258.07ms-10.16s Charlotte, NC 99,9% Millor oferta!
2 En moviment 478.42ms-836.78 ms Washington D.C./Los Angeles 99,9% Consultar preus
3 SiteGround 669.9ms-1.79s Chicago 99,9% Consultar preus
4 A2 Hosting 455.17ms-1.12s Ann Arbor, MI 99,9% Consultar preus
5 Bluehost 915.17ms-10.64s Provo, UT 99,3% Consultar preus
6 Onze2 898.61ms-2.01s Dallas / Los Angeles 99,9% Consultar preus
7 Lloc 5 704.41ms-1.95s Atlanta, GA 99,9% Consultar preus
8 Temple dels mitjans 934,07s-4,54s Els angels 99,99% Consultar preus
9 Arvixe 1.06s-2.93s Santa Rosa, Califòrnia 99,9% Consultar preus
10 Dreamhost 621,87ms-2,74s Els angels 100% Consultar preus

Comparació dels proveïdors d’allotjament més ràpids

Hi ha una sèrie de coses que podeu comparar en intentar prendre una decisió sobre el vostre proveïdor d’allotjament web. La velocitat és una de les coses que haurien d’estar a la part superior de la vostra llista.

La càrrega de la pàgina es mesura en segons o mil·lisegons, que és un termini de temps més curt que el que podeu mesurar pel vostre compte. És per això que vam comparar-ne. Veurem els 10 primers proveïdors d’allotjament compartit més ràpids de manera que comparem plataformes similars.

Una cosa que voldreu saber és la percentatge de temps de funcionament del servidor web. No us deixeu enganyar per les reclamacions exagerades del 99,9% o 100% de vegades garantides. És cert que molts proveïdors d’allotjament web comercialitzen les seves empreses en oferir hores de funcionament gairebé perfectes, però és més exacte dir que fins i tot les empreses d’allotjament d’allotjament més conegudes no tindran un 100% de vegades. Les lleis de màrqueting proporcionen a les empreses d’allotjament web una mica de marge a l’hora de classificar els percentatges de temps de funcionament.

Un amfitrió web que afirma tenir un percentatge de temps de vida del 99% pot tenir fins a 7 hores d’aturada al mes. Els servidors web que tinguin una durada del 99,9% poden tenir llocs reduïts durant uns 45 minuts al mes i els allotjaments web que asseguren tenir una taxa del 99,99% podrien reduir-se durant 5 minuts o menys..

Un altre factor important a tenir en compte quan feu la vostra comparació d’allotjament web és la ubicació del servidor. Els servidors web amb servidors a la costa oest tindran temps de desplaçament més llargs al lloc web, cosa que allarga les hores de funcionament. Algunes empreses ho compensen tenint servidors a l’est i a l’oest i demanen als subscriptors que escullin el que més s’apropi a ells.

Aquests són els 10 proveïdors d’allotjament web més ràpids

Proveïdors d'allotjament web més ràpids

 • HostGator
 • En moviment
 • SiteGround
 • A2 Hosting
 • BlueHost
 • Onze2
 • Lloc 5
 • Temple dels mitjans
 • Arvixe
 • DreamHost

Logotip de HostGatorHostGator optimitza els seus llocs web de WordPress per obtenir una major velocitat. HostGator WordPress Hosting Cloud us ofereix una velocitat de 2.5 vegades més gran, seguretat avançada i migracions de pàgines web gratuïtes.

Domini gratuït amb hosting

HostGator utilitza una arquitectura de núvols super carregats, servidors de baixa densitat i CDN. A més, també utilitzen diverses capes de memòria cau per animar a la càrrega més ràpida de pàgines. Aquestes millores organitzen el contingut del lloc web de manera més eficient perquè es puguin processar sol·licituds de contingut dinàmic amb rapidesa.

Banner de HostGator

HostGator també ofereix uns quants consells sobre com maximitzar la vostra velocitat i que, tot i així, compleix les pràctiques preferides de Google per a la velocitat de la pàgina. Li suggereixen habilitar la compressió, minificar CSS, Javascript i HTML. També podeu reduir les redireccions, aprofitar la memòria cau del navegador, millorar el temps de resposta del servidor, optimitzar les imatges i utilitzar una xarxa de distribució de contingut..

Els proveïdors d’allotjament web de pagament ràpid o gratuïts poden fer alguna cosa de la vostra tasca, però com esmenta HostGator, hi ha algunes coses que podeu fer pel vostre compte per ajudar a accelerar WordPress. Aquest vídeo de Youtube explica algunes maneres d’augmentar la velocitat del vostre lloc web.

Ja que tant estimem HostGator, hem negociat una oferta exclusiva per a vostè. En lloc de pagar el preu complet, podeu obtenir més del 60% de descompte en la tarifa normal i només pagar 2,64 dòlars al mes aquí.

Logotip de InMotion HostingInMotion compta amb zones de velocitat màxima per acostar el servidor al lloc web per allotjar el servidor més ràpid. Els usuaris de InMotion poden seleccionar la ubicació del servidor preferida. Els subscriptors que estiguin dins de les zones de velocitat màx. Designades poden preveure que el seu correu electrònic i els llocs web funcionin fins a sis vegades més ràpid.

Les opcions de zona de velocitat màxima estan disponibles per als subscriptors amb els plans d’allotjament VPS o Business Class. A més dels centres de dades, InMotion es va unir amb alguns dels majors proveïdors de serveis d’internet de serveis d’Internet per crear intercanvis de dades directes. InMotion també ajudarà els seus clients a provar diferents servidors per trobar el més ràpid per a les seves necessitats.

Logotip de SiteGroundSiteGround té unitats SSD en tots els plans de hosting. La tecnologia Solid State Drive proporciona als llocs web un augment d’entrada i sortida en 1000 vegades o més en comparació amb les unitats regulars.

SiteGround també utilitza un servidor NGINX dissenyat per accelerar la càrrega del contingut estàtic de tots els llocs que SiteGround allotja. Els subscriptors amb plans compartits i en núvol reben el servidor NGINX inclòs. Els subscriptors dels plans dedicats al servidor reben NGINX com a part dels impulsors de rendiment.

Si no n’hi ha prou, SiteGround va crear el Geeky SuperCacher per a les aplicacions més populars, com ara WordPress, Joomla i Drupal. També tenen el seu propi mecanisme de memòria cau basat en el proxy invers NGINX. El SuperCacher també accelera els llocs web mitjançant memcached i velocitat de pàgines de Google.

Logotip d'A2 HostingAquesta empresa presumeix de tenir una velocitat d’allotjament web que creix ràpidament. Els servidors d’A2 estan optimitzats per funcionar fins a 20 vegades més ràpid que les empreses d’allotjament web competidores. A2 està optimitzat per a la velocitat de les plataformes de llocs web de WordPress, Joomla i Drupal.

A2 reconeix que la velocitat del lloc afecta problemes que són molt importants per a les empreses. És per això que es comprometen a temps de servidor més ràpids per ajudar els seus subscriptors a millorar els seus rànquings de SEO, les taxes de rebot, les taxes de satisfacció dels visitants i les seves conversions..

Costa una mica més per al Turbo Server amb 9,31 dòlars al mes, que encara és una increïble prima per a un lloc web ràpid i ardent. El pla disposa de llocs web il·limitats, bases de dades il·limitades, emmagatzematge il·limitat, transferència il·limitada, cPanel, SSD i una garantia de devolució de diners..

Logotip de BlueHostBluehost té servidors personalitzats i estan optimitzats per a WordPress. Bluehost no té la fama de ser el més gran de la velocitat, però la velocitat és raonablement bona, totes les coses considerades.

Tenen una arquitectura de sistema única que fa que WordPress sigui ràpid, de manera que els usuaris de WordPress trobaran que Bluehost funciona prou bé per a les seves necessitats. El sistema es basa en la revolucionària plataforma VPS amb arquitectura NGINX avançada i configuració personalitzada PHP-FPM.

Si no us preocupa excessivament la velocitat, sou un usuari de WordPress decidit i voleu obtenir un bon valor pels dòlars d’allotjament web, Bluehost ajustarà bé la factura..

Logotip de l'allotjament Eleven2Eleven2 té un disseny dissenyat per a una velocitat súper carregada. Eleven 2 inclou Cloud Fare en els seus plans. Cloud Fare és una plataforma de memòria cau que emmagatzema memòria cau el contingut dels llocs web per augmentar els temps de càrrega de pàgines.

La ubicació del servidor té un paper fonamental en les valoracions de velocitat per a Eleven 2. Tenen servidors als Estats Units situats a Los Angeles i Dallas. A tot el món tenen servidors a Amsterdam i Singapur.

Tots els plans d’Onze 2 inclouen transferència gratuïta i suport tècnic 24 hores al dia tots els dies de l’any, gestionats pels seus enginyers interns. No hi ha temps d’espera llargs per onze 2. Es pot esperar que els seus tècnics connectin amb tu, normalment, en deu minuts.

Eleven 2 també inclou diversos servidors de còpia de seguretat que contenen diversos punts de còpia de seguretat de totes les vostres dades.

Site5 només utilitza servidors de gamma alta i mai no els sobrecarreguen. Mantenen un nombre reduït de clients per servidor per mantenir el seu funcionament alt. Site5 es refereix als seus desenvolupadors i enginyers com a “casat”.

Quan els clients truquin buscant assistència tècnica, estaran connectats amb un membre de l’equip dedicat que treballa a casa i coneix els productes del Site5 per dins i per fora.

Altres funcions que fan del lloc 5 un concursant d’allotjament web ràpid i viable són tenir un espai de disc no modificat i un ample de banda no modificat. També disposeu d’una adreça IP dedicada i de Turbo per als plans d’allotjament actualitzats.

Site5 ofereix un servei de migració gratuït molt valorat, còpies de seguretat regulars i una garantia de devolució.

logotip del temple dels mitjansMedia Temple compta amb més d’un milió de llocs web que utilitzen els seus serveis d’allotjament web. Els subscriptors poden triar entre allotjament compartit, hosting de WordPress, hosting VPS, hosting gestionat o allotjament en núvol AWS.

Per un suplement addicional de 30 dòlars al mes, podeu obtenir un programa anomenat TrueSpeed ​​CDN, que és un programa SiteLock. CDN és la xarxa de lliurament de continguts que utilitza caché intel·ligent, optimització de contingut i centres de dades segurs a tot el món, que fan que els llocs web dels seus clients es carreguin més ràpidament que mai.

TrueSpeed ​​permet reduir temps de càrrega i ample de banda i neteja manualment la memòria cau. Compta amb un quadre de control integrat i activat instantani que suporta diversos llocs web. Aquest pla està totalment xifrat i amb mesures de seguretat SSL. Els plans comencen uns 20 dòlars al mes.

ArvixeArvixe mostra un fort compromís amb la velocitat i la seguretat. Arvixe disposa de centres de dades a Dallas, Texas, als Estats Units i a Hong Kong a Àsia, de manera que es poden configurar llocs web amb el servidor més proper.

Arvixe compta amb una xarxa ràpida de crits d’alta potència que manté la velocitat fins i tot quan pica el trànsit. Arvixe resol la seva necessitat de velocitat mitjançant diversos proveïdors de telecomunicacions de primer nivell i connexions a Internet directes per evitar les xarxes de trànsit i reduir la ruta de la xarxa entre els llocs web i els visitants. Això significa que els temps de retard són pràcticament malmesos i augmenta la velocitat.

Arvixe també compta amb un sistema arquitectònic totalment redundant que va ser dissenyat sense punts de fallada únics. La redundància funciona en diverses capes. Arivixe utilitza un programari d’última generació amb seguretat de monitorització automàtica, fiabilitat, rendiment i temps de funcionament per assegurar-se que sigui de punta..

Logotip de DreamHostDreamhost utilitza la integració de Cloud Flare, que es lliura del trànsit maliciós abans que arribi al vostre lloc web. Cloud Flare també amaga la vostra memòria cau per carregar-la més ràpidament. Les exploracions de programari maliciós són automàtiques que ajuden a evitar que el correu brossa i el programari maliciós infectin el vostre lloc.

Dreamhost obté la seva velocitat amb servidors SSH i arquitectura intel·ligent basada en discs SSD, xarxes accelerades i processadors ràpids de pròxima generació.

Dreamhost s’enorgulleix dels dotze anys que van passar construint un quadre de control rodat a mà. També disposen de discs d’estat sòlid (SSD) per a tots els plans d’allotjament. SSD fa que el lloc web, la memòria cau i la base de dades toquin més de pressa.

L’assistència tecnològica de Dreamhost no només està disponible tot el dia, sinó que la vostra pregunta us respondrà per una persona en directe que sigui una experiència experimentada en tecnologia. El tècnic coneix el funcionament interior i exterior de Dreamhost i us resoldrà els problemes ràpidament.

Dreamhost té plans disponibles per a allotjament compartit, allotjament de WordPress gestionat, servidors privats virtuals i servidors dedicats.

Els usuaris del núvol apreciaran que Dreamhost et permet llançar-se al núvol en menys d’un minut.

Tendències d’allotjament web més ràpides

Les empreses d’allotjament web continuen intentant trobar maneres d’esdevenir el proveïdor d’allotjament web més ràpid. Aquesta és una bona visió recent dels hostes web més ràpids, però és convenient tenir en compte que aquestes estadístiques es poden desactualitzar ràpidament.

Els proveïdors d’allotjament web que tinguin l’avantatge dels temps de càrrega més ràpids d’una setmana es poden superar fàcilment la setmana següent, però, per descomptat, el vostre allotjament es renova normalment durant un període d’un any, de manera que les estadístiques queden lleugerament obsoletes en el gran esquema de coses quan penses. sobre guanys de velocitat lleugers al respecte.

Amb qualsevol comentari o comparació que hàgiu llegit, hauríeu de prendre-ho amb una mica de sal i només cal buscar-ne un bon preu. El més important és que utilitzeu un dels principals concursants.

Conclusió d’allotjament web més ràpida

És probable que el servei d’allotjament web més ràpid que canviï sigui d’un any a l’altre. És una bona idea mirar les tendències i adherir-se als servidors web que demostren de forma constant que tenen temps de càrrega ràpids i un percentatge fort de temps de treball..

També hi ha un bon cas per no sempre buscar el allotjament web més barat, ja que és un factor important també la velocitat i el temps de funcionament, així com el preu, però si us adjuntem a un dels noms d’aquesta pàgina, també no hi podeu anar. equivocadament trobar un host per al vostre lloc.

Logotip de HostGator

El nostre número d’allotjament web 1:
Obteniu allotjament amb una puntuació mínima
2,64 dòlars al mes

HostBlog aprovat per StartBloggingOnline.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map