Com es pot crear un nom de bloc: 15 consells per crear-ne un de bo!

Mirza Mussawer


Mirza Mussawer

Cada marca de blog amb èxit ha obtingut un nom del bloc atractiu i memorable. Per exemple, preneu KnowTechie, Shopify, TechCrunch i BusinessInsider. Un bloc amb bona reputació requereix una cura diligent per conservar la seva reputació per proporcionar contingut d’alta qualitat.

Tanmateix, al final és el nom que s’enganxa amb les persones. Per tant, aprendre a crear un nom de bloc que diu molt de la vostra marca és una part indispensable del viatge d’èxit del vostre blog..

De mitjana mensual, 409 milions d’usuaris visualitzen més de 20 mil milions de pàgines en línia. Això posa de manifest el vostre bloc contra la immensa competició a escala internacional. El nom del vostre bloc proporciona la primera impressió a qualsevol espectador; per tant, hauria de ser prou atractiu per atraure-los a llegir més enllà.

Entendre com triar un nom de bloc per al vostre lloc pot ser una mica complicat, però amb un pla detallat com el següent, us assegureu que arribeu al nom de domini perfecte per al vostre bloc..

Així es pot crear un nom de bloc

Com es pot crear un nom de bloc

El primer consell per començar a la cerca de noms creatius és bastant simple. El vostre bloc representarà els vostres esforços, així que no us oblideu d’utilitzar el vostre propi nom. Si utilitzeu el vostre nom, ajudaràs significativament a desenvolupar una informació personalitzada amb el públic objectiu. Aquesta és una excel·lent opció a tenir en compte a l’hora d’escollir els noms de domini del vostre lloc, sobretot si publicareu contingut relacionat directament amb la vostra vida.

Per exemple, si voleu compartir les vostres experiències com a empresari, l’ús del vostre nom us ajudarà a desenvolupar la vostra presència en línia. També serà bastant senzill que els espectadors us cerquin i us trobin. A més, obre perspectives futures de màrqueting d’afiliació i venda de productes i serveis amb el vostre nom.

Si busqueu com es pot trobar un nom per al vostre blog personal i discret, considereu l’ús d’un sobrenom o un àlies. Això provocarà una sensació de misteri al vostre blog proporcionant discreció. Només heu d’anar amb compte de seleccionar alguna cosa decent quan escolliu un nom del bloc. S’ha sabut que les marques eviten associar-se amb bloggers que tinguin noms una mica… inconvenients.

Entra a la formació GRATU FREETA

Voleu saber com crear 6 llocs d’autoritats de figures?

Uneix-te a aquesta formació gratuïta…

 • Finalment, tingui un mètode provat per trobar nínxols rendibles
 • Accediu a un mètode de recerca de paraules clau que no s’imprimeixi
 • Apreneu a subcontractar contingut de qualitat
 • Apreneu a crear enllaços de barret blanc al vostre lloc sense maldecaps

Molts mètodes populars per ensenyar a crear un bon nom de bloc sovint poden acabar en llocs morts. La manera més senzilla d’estar d’aquests blocs mentals és analitzar analíticament per a quin lloc n’estaràs generant contingut. Quin tipus de productes i serveis comercialitzaràs? Qui és el vostre públic objectiu?

Comença per respondre a preguntes com aquestes per generar dades sobre el que tractarà el teu bloc. Podeu utilitzar-ho per derivar sinònims i paraules relacionades que siguin rellevants per al vostre bloc.

L’ús de sinònims és una manera fantàstica de començar el procés d’elecció del nom del bloc. Aporta idees noves per al nom de domini i proporciona noves perspectives per visualitzar el bloc.

A més, els espectadors poden associar immediatament el vostre bloc amb el seu nínxol objectiu. Això els gravita cap al bloc, ja que són capaços de recollir immediatament el que ha d’oferir el vostre bloc.

Domini gratuït amb hosting

Poques coses trenquen el gel, així com l’humor. Fins i tot només n’hi ha prou amb un pessic d’il·laritat per il·luminar l’estat d’ànim i fer que els visitants vulguin visitar el vostre bloc. El que fa que sigui encara millor és que tinguin més ganes, cosa que augmenta el temps dedicat al vostre bloc i segueix recuperant-los per obtenir més temps.

Probablement, investigar la competició hauria de ser una de les primeres coses que cal fer en buscar un domini adequat. Ajuda a formular paraules i idees relacionades que siguin rellevants per al nínxol. L’anàlisi dels blocs de competidors proporciona dades valuoses que expliquen quins tipus de noms de blocs accepten els espectadors.

Proveu de no limitar-vos a un grup específic, com els pioners en el camp. Busqueu tant els nous blocs com els establerts per comprendre les tendències actuals en què es basen els noms i pronostiqueu-ne els futurs.

Es poden utilitzar per entendre com crear idees sobre el nom del bloc que seran acceptades entre els publicadors de tendències i els lectors que hi estiguin interessats. Al costat de la paraula, pot ser que vulgueu començar utilitzant la mateixa informació per provar alguna cosa atrevida i trencar amb les tendències.

Per molt científic que pugui semblar, les fórmules de nom del bloc són realment senzilles. Si voleu triar un nom de bloc creatiu, us estalviareu temps.

1. El clàssic: (públic objectiu) + (objectiu del bloc)

És la més bàsica i àmpliament utilitzada i de bon efecte. Simplement identifiqueu el vostre públic objectiu i l’objectiu per al qual s’ha creat el bloc.

Exemples: WorkingFreelancers, StudentEbooks, CodingCareers, etc.

2. Portmanteau: (Nom d’interès) + (Nom d’interès)

Simple però alhora ofereix nombroses combinacions des de combinar només dues paraules. Agafeu dues paraules d’interès i uneix-les entre elles, però tingueu cura de que les dues es puguin entendre llegiblement les unes de les altres.

Exemples: Brunch (Esmorzar i dinar), CodExtra (Code i Extreme), FooDelicious (Food and Delicious), etc..

3. Substantiu descriptiu: (Adjectiu) + (Substantiu)

Si voleu promocionar la vostra professió, el propòsit del bloc o les seves activitats, aquest és el que cal demanar. Seleccioneu un adjectiu que descrigui millor el substantiu que ve. El substantiu hauria de ser molt rellevant per al bloc. Per exemple, un bloc de viatges i allotjaments pot anar de viatge com a adjectiu i motxillerat com a substantiu.

Exemples: SweetCakes, GrowingBaby, CaringNurses, etc..

4. Nom complet: (Nom) + (Cognom)

Definitivament, la fórmula a seguir per triar un domini que promocioni el vostre propi nom. Obre possibilitats on podeu establir el vostre propi nom com a marca.

Exemples: ChrisMcDonald, CalvinKlein, Ferrari, etc.

5. Nom descriptiu: (Adjectiu) + (Nom o cognoms)

Utilitzeu el vostre nom juntament amb un adjectiu que descrigui els vostres camps d’interès o ocupació. Permet als lectors comprendre ràpidament de què tracta el bloc i conèixer alhora el vostre nom, cosa que aporta un toc personalitzat.

Exemples: WorkingWanda, TechnicalAndy, DescriptiveStan, etc.

6. Nom en acció: (Nom o cognoms) + (Adverbi)

Una mica semblant a la fórmula “Nom descriptiu”, aquest porta el vostre nom amb l’objectiu del bloc.

Exemples: AlexTravels, CatherineCooks, DaveDirects, etc.

7. Autodescriptiu: (Verb) + (Adverbi)

Si voleu que el vostre nom de domini sigui tot per al bloc, utilitzeu aquesta fórmula. S’adapta bé als blocs orientats al servei, que tenen un equip que el gestiona com a suport. Tot i així, funciona bé per a noms de blocs casuals creats per atraure trànsit.

Exemples: RunSwiftly, WorkAnywhere, DevelopFast, etc.

8. Nom i nom: (Nom) + (Nom)

Tot i que és una mica difícil de desenganxar, el “Nom i el nom” es basa en dos substàncies relacionades amb el nínxol de blocs que s’agrupen. És igualment gratificant, ja que els resultats són simplistes i directes, i per descomptat.

Exemples: CakeCookies, BreadnButter, GlassDoors, etc.

Els generadors de noms del bloc són les vostres solucions ideals per obtenir idees de noms de domini. Aquesta senzilla tecnologia redueix dràsticament el temps i l’esforç necessaris per formular idees proporcionant filtres i opcions per generar exactament el tipus d’idees necessàries.

Si esteu interessats en aquesta opció, visiteu un dels llocs que hi ha a continuació, introduïu paraules objectiu, definiu detalls sobre la qualitat i la longitud (difereix per a cada generador) i us convé anar.!

11 millors generadors de noms de blocs

A continuació es mostren els 11 dels millors generadors de noms de blocs per produir noms de domini viables:

 1. NameQL
 2. Generador de nom
 3. Panabeu
 4. Zyro
 5. DomainWheel
 6. Wordoid
 7. NameMesh
 8. LeanDomainSearch
 9. Impossibilitat
 10. NameSmith
 11. NameBoy

L’al·literació és quan les paraules que vénen abans o després de la paraula principal tenen el mateix so o lletra inicial. El ritme natural que els arriba és enganxós i gairebé immediatament recognoscible.

La nostra ment està configurada biològicament per associar paraules amb sons per a la memorització, de manera que l’al·literació augmenta enormement les possibilitats que els espectadors recordin el nom del vostre bloc. Quan algú ho digui, només li serà una picada al cap durant hores. És com la música a les seves “orelles cerebrals”!

L’al·literació també ajuda al vostre blog a superar contingut i entrar a la capa de promoció de productes i serveis. Les marques tenen més probabilitats d’associar-se a blocs que tinguin un nom que pugui esdevenir tendència ràpida. L’elecció d’un nom de bloc amb alliteració garanteix perspectives de futur brillants en qualsevol direcció.

Alguns exemples bons són SavouringSimplicity, KatieInKansas i CatsWhoCode. Observeu que aquests dos exemples no tenen la mateixa lletra de partida en la paraula adjunta. Això està bé, ja que l’al·literació es basa en tenir la paraula contigua o propera per començar amb la mateixa lletra que la que està enllaçada..

Qualsevol paraula pròpia es pot cultivar per representar la vostra marca si la podeu gestionar prou bé. Permet obrir-se de la tendència i establir el teu bloc com una entitat única.

A la multitud de blocs de nom pertinent, el vostre bloc tindrà l’avantatge de destacar enmig de la competència. A més, les paraules no relacionades són més memorables un cop han repercutit. Marques famoses com Haagen-Dazs, Adidas i Accenture en són exemples destacables.

Tan enginyós com enginyós, utilitzar un acrònim aporta creativitat al vostre nou nom de domini. Prenen la primera lletra de cada paraula i les utilitzen per formar una frase, en un ordre on surt la primera lletra de la primera paraula. L’ús d’un acrònim us permet representar l’objectiu del vostre blog a través del seu nom d’una manera precisa i concisa.

Són excel·lents exemples de crear un nom de bloc tan impactant com profund. H&ESTORA&T, IKEA i ESPN són exemples de marques famoses que han esculpit amb èxit les seves identitats amb sigles.

Tota marca necessita la seva identitat especial, cosa que es caracteritza per les seves característiques úniques. Crear una cotització distintiva és una de les millors maneres de desenvolupar la identitat única del vostre bloc. Ajuda el bloc a destacar en una llum amable, que el fa més accessible.

Els espectadors s’assisteixen ràpidament a associar el vostre bloc amb les seves marques comercials sempre que s’esmenten. Les citacions també poden convertir-se en una tendència per si mateixes a les xarxes socials si s’associen a un tema viral, que pot augmentar de forma exponencial la visualització.

És correcte. Els vostres amics i familiars són una font fiable per generar idees sobre blocs. Podeu esperar segons aquestes opinions honestes, cosa que pot ajudar a situar la vostra direcció en perspectiva.

Aprofita les teves relacions estretes i discuteix les teves idees sense barreres. Com a resultat, podeu esperar reduir les vostres opcions i comprendre com es tria un nom per al vostre bloc que descrigui millor els vostres objectius.

El vostre bloc serà accessible a tot el món, de manera que no us limitareu a la vostra llengua materna. No dubteu a inspirar-vos d’altres idiomes, ja que amplia les vostres possibilitats i fins i tot us permet barrejar paraules de dos o més idiomes.

Encara que considereu que us agrada el so d’una paraula, podeu fer-ho quan trieu possibles noms de bloc si voleu.

La inspiració és un element necessari per crear idees de noms creatius del bloc. Només un avenç veritablement motivat pot produir els resultats dels quals podeu seleccionar un nom de bloc adequat. Si es deriva d’aquests esforços diversificats i orientats a la qualitat, el vostre nom del bloc és intel·ligent, creatiu i atractiu per al públic.

El primer i més important és llegir llibres. Presenta una àmplia gamma de literatura a partir de la qual es poden treure diverses idees. Escoltar podcasts és una altra gran idea. Són una manera excel·lent de conèixer el que actualment està en tendència i el que busquen els espectadors en un determinat nínxol. Els programes de televisió relacionats amb el vostre nínxol ofereixen el mateix, però amb un format molt diversificat i llarg.

L’objectiu de fer idees d’idees per als noms de domini és desenvolupar múltiples opcions. Això proporciona una major quantitat de noms de blocs viables entre els quals es pot triar un adequat. Limitar tot el procés a només uns quants criteris disminueix l’espurna de creativitat necessària per conceptualitzar els noms de domini virals.

El vostre nom no hauria de ser massa específic. D’aquesta manera s’eliminaran les possibilitats de no evolucionar a partir d’un determinat punt. Per exemple, si comenceu amb un bloc basat en viatges, diguem-ne, per exemple, anomenat travelest, us restringireu a aquest nínxol. Si opteu per ampliar i fins i tot adquirir productes i serveis, com ara cosmètics, aleshores el vostre nínxol i activitats no coincideixen.

Aquesta disparitat provocaria que els espectadors s’abstinguessin d’utilitzar els vostres continguts, productes i fins i tot serveis ja que no poden entendre el que ofereix el vostre bloc. Això redueix el factor de confiança, donant lloc a un fracàs global de les activitats de blocs.

El principi més bàsic de l’elecció d’un nom del bloc és garantir que l’usuari el recordi i s’inclini a visitar el bloc. Això significa evitar l’ús de números, guionets, caràcters especials, com ara el nom del vostre bloc.

En alguns casos es poden fer servir números, però els altres simplement queden fora de dubte. Afecta negativament la llegibilitat, cosa que dificulta la seva pronunciació i el tipus. A més, redueix la qualificació de confiança, ja que els llocs no verificats i els llocs spam no solen tenir aquests caràcters que constitueixen el seu nom de domini.

Finalment, comenceu amb un .com si és possible. Molts TLD (domini de nivell superior) són menys potents als motors de cerca i no es classifiquen ni tan aviat com els més coneguts. A més d’això, obteniu menys confiança de la gent quan veuen noms amb finalitats semblants inusuals.

Com podeu crear un nom de bloc creatiu: 5 preguntes per fer

El nom del vostre bloc és la primera impressió que obtindrà la gent. Per tant, un nom de bloc conceptualitzat és vital per enganxar el vostre públic objectiu al bloc. És una representació del contingut que s’hi allotja, per tant hauria de tenir una rellevància elevada.

Les següents cinc preguntes racionalitzaran el vostre procés de pensament i us ajudaran significativament a oferir un nom de bloc adequat.

1. De què tracta el teu bloc?

El primer que cal tenir en compte és de què tracta realment el bloc. Comença per revisar el nínxol principal per al qual es generarà contingut. Analitzeu les tendències i les perspectives de futur cap a les quals dirigireu el bloc. Això ajudarà a triar un nom de bloc que sigui rellevant i relatiu.

2. Qui és el vostre públic objectiu?

Els espectadors sols poden crear o trencar el vostre bloc. Sense trànsit, fins i tot els millors blocs fracassaran. El truc per tenir èxit enmig de la creixent competència del sector de blocs consisteix en conèixer el vostre públic objectiu.

Per comprendre’ls, cal comprendre elements com ara el sexe, els grups d’edat, les dades demogràfiques, les preferències, etc. A continuació, respon els seus punts de dolor, com ara els motius per visitar, les expectatives, l’estil d’escriptura preferit, etc. Això garanteix que els seus requisits siguin completament satisfets, per tant, és més que probable que esdevinguin visitants dedicats..

3. En quin to (o veu) s’escriuen els articles del vostre bloc?

És imprescindible conèixer l’estil d’escriptura amb què podreu sentir-vos els lectors potencials. Si bé el vostre bloc és essencialment una manera per expressar-vos, també ha d’atractar als visitants.

Els visitants aquí tenen comèdia o cerquen informació tècnica? Busquen les darreres novetats dels tutorials de bricolatge? Prefereixen un to casual o professional?

La formulació d’aquestes preguntes facilita el procés de generació de contingut segons les preferències del públic objectiu.

4. Creareu una marca al voltant del vostre bloc? Si és així, què en penses??

La majoria dels blocs amb èxit passen de la creació de contingut a productes i serveis de màrqueting, màrqueting d’afiliació i publicitat publicitària. El públic objectiu s’inclou més a comprar a fonts de confiança amb qui han verificat l’historial.

S’aconsella planificar prèviament si voleu passar de ser un bloc a una marca. Com a tal, quan seleccioneu un nom de bloc heu de prioritzar el seu factor viral. Cerqueu sinònims que descriguin millor el bloc. Han de ser curts, fàcils d’escriure i enganxants. Seran automàticament memorables si compleixen els criteris anteriors.

A més, adapteu el contingut del bloc cap a un enfocament orientat al màrqueting. Contingut com ara comparacions, ressenyes i prediccions de tendències futures són exemples adequats del que s’hauria de presentar en aquests blocs.

5. Funciona en el seu format d’URL de domini?

Assegureu-vos que el vostre nom del bloc funcioni igual al format URL de domini. Intenta evitar la disparitat entre el nom del bloc i l’URL, ja que confonen els lectors. També inculca una sensació d’inseguretat ja que comencen a tenir dubtes sobre el lloc i poden confondre’l amb un atac de phishing ja que els noms no coincideixen.

Escollir un nom de bloc els lectors els encantarà: els adquisicions clau

Aprenentatge per obtenir un nom de domini excel·lent requereix una anàlisi acurada i necessita un procés detallat. Tot i que el nom té un impacte significatiu en la reputació del bloc, hi ha molts altres factors que entren en joc, com ara:

 • Qualitat de contingut
 • Divulgació
 • Atreure el públic objectiu
 • Trànsit
 • Curació
 • Interfície d’usuari del lloc web (interfície d’usuari)
 • UX (Experiència d’usuari)

La llista continua. Aquests factors tenen efectes a llarg termini en el vostre bloc i s’han d’abordar lògicament per al seu èxit eventual. Però sempre recordeu, un bloc ha de coincidir amb els vostres interessos personals. Només aleshores seràs capaç d’abocar el teu cor i l’ànima i esculpir-lo com una entitat veritablement única enmig de totes les altres.

Com es pot crear un bon nom de bloc: preguntes més freqüents

Com puc trobar el nom d’un bloc?

Comença des del primer pas, que és identificar el teu nínxol de blocs. Investiga competidors en el camp i pren nota dels seus blocs. Formuleu idees que descriguin adequadament la direcció futura del bloc. Utilitzeu eines en línia, consulteu amics, concurs de recerca i altres activitats per generar idees. Finalitzeu la vostra elecció.

Hauria d’anomenar el meu bloc després de mi?

Depèn de quina direcció dirigireu el bloc. El nom en si és una elecció viable si voleu vendre productes i serveis sota una marca. Tot i això, un “vostre nom de bloc” no s’adapta a un bloc que tingui com a objectiu promoure una causa, proporcionar notícies i contingut relacionat amb informació.

Té importància el nom del vostre bloc?

Sí molt. El vostre nom del bloc serveix d’identitat entre d’altres en el mateix nínxol. Ofereix la primera impressió, que hauria d’atraure els espectadors. Un bloc mal anomenat amb contingut, productes i serveis excel·lents fallarà ja que té una mala primera impressió.

Què és un bon nom de bloc?

Un bon nom del bloc hauria de ser fresc, fàcil de recordar, senzill i rellevant per al nínxol. Per exemple, Iniciar Blogging en línia es tracta d’educar els bloggers principiants i avançats sobre la manera de blocar eficaçment. El nom s’explica per si mateix i compleix els criteris abans esmentats.

Com es pot crear un nom de bloc creatiu?

No hi ha una manera definitiva de generar el nom del bloc perfecte. Seguiu un pla detallat i trieu el que s’adapta al bloc. No s’abstingui d’afegir un pessic d’humor o alguna cosa que no s’hagi provat mai abans: qui sap, potser seria la següent cosa viral!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map