Cele mai bune alternative Shopify 2020: site-uri gratuite și plătite precum Shopify

Site-ul dvs. se descurcă uluitor de bine! Ați lansat un blog și ați creat și proiectat un site minunat, l-ați promovat bine, iar traficul a crescut! Urcați în clasament pe pagini, domeniul dvs. câștigă o anumită autoritate și utilizați foarte bine cuvintele cheie cu coadă lungă.


Vizitatorii dvs. au întrebat dacă vă pot cumpăra produsele online. Vor să te reprezinte și să-ți acopere cu ușurință marfa, chiar dacă nu sunt aproape de tine din punct de vedere geografic. Este timpul să analizați o opțiune de comerț electronic pentru site-ul dvs..

Există alternative gratuite Shopify? Este posibil ca site-ul dvs. să crească, dar bugetul dvs. nu este încă. Am analizat mai multe site-uri web pentru a vă găsi cele mai bune alternative gratuite Shopify pentru nevoile dvs. curente.

Din toate opțiunile disponibile, am selectat cinci dintre cele mai bune alternative Shopify pentru a vă face decizia mult mai ușoară. Am clasificat principalele caracteristici, am defalcat câteva argumente pro și contra, și am vorbit despre diferențele cheie în fiecare.

Logo-ul HostGator

Alegerea noastră de găzduire web # 1:
Obțineți cel mai bine găzduit pentru cel puțin
2,64 USD pe lună

Gazduire aprobată StartBloggingOnline.com

Diagrama de comparație a concurenților de top Shopify

Să ne uităm la unele dintre caracteristicile cheie ale fiecărui site și să vedem cum se clasează unul împotriva celuilalt.

Iată cele mai bune alternative Shopify

Cele mai bune alternative Shopify

Plugin WoocommerceDacă aveți deja un site web creat, WooCommerce este o alternativă mult mai bună la Shopify. Este un plugin simplu, deschis, pe care îl puteți utiliza pentru a vă duce site-ul de la informativ la retail.

Acest lucru înseamnă, de asemenea, că WooCommerce este găzduit de la sine. Sunteți responsabil de stocarea fișierelor pe serverele dvs. și de a modifica totul singur.

Alăturați-vă antrenamentului GRATUIT

Doriți să aflați cum să construiți 6 site-uri de autorități?

Alăturați-vă acestui antrenament gratuit…

 • În sfârșit, aveți o metodă dovedită de a găsi nișe profitabile
 • Obțineți acces la o metodă de cercetare a cuvintelor cheie nepricepută
 • Aflați cum să externalizați conținut de calitate
 • Aflați cum puteți construi linkuri de pălării albe către site-ul dvs. fără dureri de cap

WooCommerce necesită o anumită abilitate tehnică pentru a-l folosi pe deplin, dar dacă îl aveți, aceasta este o alternativă excelentă. Este mult mai personalizabil decât Shopify dacă știi ce faci. Dezavantajul este că aceasta nu este o platformă minunată pentru începători.

Unul dintre lucrurile drăguțe despre WooCommerce este că are bloguri încorporate, astfel încât să puteți scrie cu ușurință câteva recenzii despre produse și să folosiți blogul pentru a conduce vânzarea, fără să fiți nevoiți ca oamenii să navigheze mai întâi în magazin. Trebuie doar să încorporați produsele în intrarea pe blog.

Pro-uri

 • WooCommerce este deschis, astfel încât să puteți personaliza magazinul oricât doriți. Orice este posibil atâta timp cât știi puțin despre codificare sau ai timp să găsești pluginurile și temele care îți plac.
 • Puteți face ca magazinul să se potrivească site-ului dvs. Au tone și tone de teme, majoritatea compatibile cu mobilul, astfel încât găsirea unui design care să se potrivească site-ului dvs. va fi ușor.
 • Instrumentele lor de optimizare a motoarelor de căutare (SEO) sunt extrem de puternice. WooCommerce operează prin WordPress, astfel încât să puteți edita metadatele magazinului dvs. pentru a viza anumite piețe de nișă foarte specifice și pentru a vă vedea produsele văzute de oamenii care le vor cumpăra..
 • Baza lor internațională, deschisă, înseamnă că aveți acces la și mai multe gateway-uri de plată, inclusiv la mai multe gateway-uri mai mici, de nișă și la o tonă de cele specifice regiunii. Spre deosebire de Shopify, WooCommerce nu vă va percepe nici o taxă pentru utilizarea lor!

Contra

 • Dezavantajul software-ului open-source este că nu există foarte mult suport pentru clienți. Puteți trimite un bilet și așteptați un răspuns sau săriți pe forum pentru a vedea dacă altcineva a pus deja aceeași întrebare și a primit un răspuns.
 • Aceasta nu este la fel de prietenoasă pentru începători ca și alte platforme. Codificarea open-source necesită o anumită abilitate tehnică pentru a fi cu adevărat fine și personaliza pe deplin.
 • Această platformă nu include o caracteristică de recuperare a coșurilor abandonate. Va trebui să reîncarce articolul și să completeze din nou toate detaliile lor și nu aveți de unde să solicitați întoarcerea lor cu un memento email.

Logo BigCommerceAceasta este și o alternativă excelentă pentru Shopify. BigCommerce este foarte tehnic, dar dacă știți un pic despre dezvoltare și nu vă deranjează Googling-ul unor termeni de care nu sunteți familiari, aceștia sunt, de asemenea, extrem de caracteristici. Puteți edita atât zona dvs. „depozit”, cât și zona dvs. „magazin” cu editorul separat încorporat.

Caracteristicile tehnice o pot face descurajantă pentru începători, dar au câteva materiale excelente la bord pentru a încerca să fie mai ușor de ridicat. Așadar, dacă îți place să înveți, sunt un loc minunat pentru a începe.

De asemenea, iau în considerare feedback-ul utilizatorilor. De fiecare dată când își actualizează magazinul, acestea oferă unele dintre caracteristicile pe care le solicită utilizatorii.

Domeniu gratuit cu găzduire

Aceasta a inclus dezvoltarea unui instrument vizual numit Site Design care vă permite să vă editați afișajul pe ecran. Îți face mult mai ușor să îți personalizezi site-ul fără a fi nevoie să schimbi între mai multe zone de editare.

BigCommerce include certificate SSL pentru a vă asigura clienților că magazinul dvs. este protejat și că cumpărăturile cu dvs. vă vor păstra datele în siguranță atunci când efectuează plăți online. De asemenea, vă permit să profitați de recuperarea coșului abandonat, astfel încât să puteți trimite memento-uri blânde utilizatorilor dvs. că nu și-au încheiat procesul de finalizare și au recuperat vânzările pierdute.

Spre deosebire de Shopify, BigCommerce are vânzări fizice, digitale și servicii integrate în magazinul dvs., astfel încât nu veți avea nevoie de aplicații extinse pentru a completa piesele care lipsesc din magazin. Disponibilitatea pe scară largă a acestor funcții vă economisește bani pentru achiziții terțe, dar vă costă timp pentru a învăța partea tehnică a magazinului.

BigCommerce are șapte șabloane gratuite și o gamă mai mare de plătite. Mulți oameni vor face cumpărături în afara industriei lor pentru o temă mai atrăgătoare și vor personaliza magazinul pentru a se potrivi. Aveți grijă când faceți acest lucru cu BigCommerce, deoarece există unele caracteristici care vor fi disponibile doar în cadrul unei anumite industrii.

De exemplu, funcțiile de zoom pentru produsele dvs. vor necesita îmbrăcăminte ca categorie. Dezavantajul este că poți schimba întotdeauna tema și îți vor reformata automat tot conținutul pentru noua temă.

Când vine vorba de asistență, BigCommerce este la fel de avantajos ca Shopify. Au funcții de telefon live și chat în orice moment al zilei sau al nopții. De asemenea, au un centru de ajutor și un forum de asistență activ, tutoriale video pentru funcțiile lor și asistență specializată avansată cu e-mail.

Cu toate acestea, suportul are unele limitări. Acestea sunt disponibile prin e-mail doar de luni până vineri, între orele 9:00 și 18:00 EST. Iar caracteristica live chat de pe site-ul lor este înșelătoare; pur și simplu vă redirecționează către asistență prin e-mail.

Pro-uri

 • Au mai multe funcții integrate decât orice altă platformă de comerț electronic, astfel încât nu trebuie să vă bazați pe pluginuri terțe pentru nevoile dvs. Acest lucru păstrează un singur punct de contact atunci când orice nu merge bine și reduce riscul de securitate.
 • Au câteva instrumente SEO foarte bune, astfel încât site-ul dvs. nu se va pierde în mulțime. Puteți face piață la diferite nișe și puteți aduce oameni la voi.
 • Funcția lor de coș abandonată permite recuperarea vânzărilor scăzute prin mementouri blânde de e-mail către clienți pentru a finaliza procesul de efectuare a plăților.
 • Acestea permit vânzarea pe mai multe canale, astfel încât să puteți configura magazine pe Facebook, Instagram și Twitter, printre alte platforme populare de social media.

Contra

 • Acesta nu este un site prietenos pentru începători, deoarece folosesc o mulțime de termeni tehnici care nu este probabil să fie familiari pentru utilizatorii finali care nu prea au nevoie în dezvoltarea web.
 • Acest site al magazinului nu este dotat cu o aplicație mobilă, astfel încât utilizatorii nu pot cumpăra de pe telefoane din mers. Acest lucru ar putea afecta negativ vânzările, deoarece majoritatea oamenilor navighează de pe dispozitive mobile acum.
 • Interfața lor nu este foarte user friendly. Dacă doriți să editați site-ul dvs., va dura ceva timp pentru a învăța drumul în jurul sistemului lor.

Logo VolusionO altă opțiune pentru comerțul electronic este Volusion. Sunt o alternativă plăcută dacă nu vă gândiți la o curbă de învățare mai abruptă, dar mergeți mai departe și omiteți această recenzie dacă produsele dvs. sunt digitale.

Volumul are o curbă de învățare mai abruptă decât Shopify, pentru că încearcă să facă mai multe lucruri. Editorul împarte timpul între magazinul dvs. și partea din spate a site-ului. Acest lucru vă permite să faceți clic înainte și înapoi de la o parte la alta de fiecare dată când doriți să schimbați ceva și nu există comenzi rapide pentru tastatură.

Ei încearcă să reducă povara învățării acestui editor făcând tot ce este codat în culori cu icoane. Sistemul lor este foarte plăcut din punct de vedere vizual, așa că, dacă ești un învățător vizual, s-ar putea să nu fie prea greu să te obișnuiești.

De asemenea, oferă o mulțime de ecrane suplimentare, așa că atunci când doriți să adăugați reduceri sau alte funcții, acestea vor oferi un ecran care vă permite să setați aceste piesă cu bucată. Cu reduceri, puteți opta pentru preț sau procente, setați numărul și aplicați-l la anumite produse, categorii sau întregul magazin. Puteți alege dacă reducerile necesită sau nu un cod special și setați cuvântul de cod.

Puteți decide cât de limitată va fi vânzarea și setați durata și dacă codul poate fi sau nu mai mult de o dată. Puteți spune chiar site-ului ce să vă numească vânzarea.

Instrumentele lor analitice sunt, de asemenea, fantastice. Puteți analiza pe baza termenilor de căutare pentru a afla ce caută clienții dvs. online și personalizați produsele pentru a le afișa în căutările lor. Acest lucru este extrem de util.

Designul este important atunci când vine vorba de comerțul electronic. Dacă ați cumpărat vreodată într-un magazin dezordonat, dezorganizat, știți cât de stresant poate fi. În cele din urmă, va trebui să semnalizezi un angajat și să îi ceri să te ajute să găsești ceva.

Dacă aveți noroc, vă duc la produs. Dacă nu, aceștia întreabă un alt angajat de cuplu și, în cele din urmă, vă oferă indicații vagi și indică direcția generală cu un număr de culoar.

Imaginați-vă un site de comerț electronic prost conceput precum acel magazin, dar, deoarece nu faceți cumpărături în persoană, nu este nimeni să vă întrebați când vă frustrați și nu puteți găsi ceea ce căutați. Cu durata scurtă de atenție a Netizenului tipic și prevalența magazinelor bine organizate precum Amazon, veți pierde clienții dacă nu sunteți atenți!

Volusion oferă câteva șabloane excelente, dar oferta lor este limitată. Au 11 șabloane gratuite, dar sub 50 de șabloane totale. Șabloanele plătite sunt, de asemenea, destul de scumpe în comparație cu alte locuri.

Suportul Volusion este oferit prin telefon între orele 7:00 și 22:00 CST. Nu oferă niciun ajutor prin e-mail.

Pro-uri

 • Acestea oferă tone de gateway-uri de plată diferite, astfel încât să puteți vinde către piețele de nișă și piețele regionale folosind gateway-ul local preferat.
 • Instrumentele lor SEO și analitice vă vor ajuta să vă promovați și să editați magazinul. Acestea vă pot arăta ce funcționează și ce nu este și unde să vă vizați publicitatea. De asemenea, vă anunță cele mai populare produse și vă arată câteva tendințe în magazinul dvs..
 • Au o aplicație mobilă, așa că îți poți edita magazinul de oriunde al doilea când descoperi că ceva este rupt sau trebuie să actualizezi inventarul sau aspectul. Acest lucru este extrem de convenabil pentru proprietarii de întreprinderi mici din drum.
 • Fără taxe de tranzacție! Nu veți fi taxat pentru tranzacții pe magazinul dvs. și acceptă o mulțime de gateway-uri de plată diferite.

Contra

 • Nu au integrare pe blog, așa că trebuie să găsești alte modalități de a conduce traficul către magazinul tău. Acest lucru face mai dificil să integrezi în mod natural vânzările și te obligă să devii creativ cu marketingul.
 • Nu puteți vinde produse digitale pe această piață. Acest lucru îl ia de pe masă pentru o mulțime de afaceri actuale, deoarece produsele digitale sunt extrem de populare în rândul artiștilor și dezvoltatorilor.
 • Șabloanele lor costă foarte mulți bani și au mult mai puține opțiuni decât alte platforme de comerț electronic.

Opțiunea 3DCart este excelentă pentru utilizatorii care doresc o alternativă Shopify accesibilă, cu un editor de back-end puternic. Sunt câteva provocări tehnice ocazionale pentru a împiedica, dar, în general, îmi place.

Acest produs încearcă să faciliteze comercianților fără fond tehnic să-și folosească funcțiile. Puteți chiar profita de o probă gratuită de 15 zile pentru a vă asigura că ați aflat tot ce trebuie să știți înainte de a comite. De asemenea, oferă un asistent de configurare cu tutoriale video pentru a vă ajuta să învățați să folosiți site-ul lor.

Bara de instrumente de obicei are sens pentru organizare și editare, dar câteva dintre caracteristicile lor pot fi dificil de găsit. Reducerile sunt ascunse sub fila Manager promoție.

Adăugarea unui produs poate fi de asemenea dificilă, deoarece necesită mai mult de un singur pas. Introduceți informațiile și descrierea produsului, salvați pagina, apoi adăugați lucruri mai avansate și reglați cumpărăturile, scrieți detalii SEO și multe altele.

3DCart oferă tone și tone de șabloane gratuite. Au aproape 100 de șabloane gratuite din care să aleagă, cu o suită suplimentară de șabloane premium. Avantajul este că site-ul dvs. poate fi personalizat foarte ușor, în timp ce dezavantajul este că multe dintre opțiunile lor gratuite pot fi puțin prea de bază.

Pro-uri

 • Au câteva prompturi SEO fantastice. Folosirea instrumentelor lor vă va asigura că site-ul dvs. este ușor de găsit și clasat bine printre căutările Google.
 • 3DCart are transport maritim integrat. Puteți conecta magazinul dvs. la cele mai mari companii de transport și vă puteți face ușor să estimați imediat costurile de expediere și să trimiteți produsele la destinație.
 • Acestea oferă mai multe șabloane gratuite decât oricare altă platformă de comerț electronic, cu aproape 100 dintre care să aleagă.

Contra

 • Acest produs poate fi destul de greu de utilizat. Produsele necesită un proces în doi pași înainte de a fi adăugate la inventar, iar reducerile nu sunt ușor de găsit și configurat cu această platformă.
 • Platforma nu include o aplicație mobilă, așa că poate fi foarte dificil de editat în timp ce este în mișcare.

Caracteristica principală a Big Cartel este că este cu adevărat o alternativă gratuită Shopify. Este o opțiune excelentă pentru artiști, deoarece prosperă când vine vorba de vânzarea de produse individuale.

Linia de deschidere a paginii lor este „Credem în artist”. Spre deosebire de platformele mai mari, Big Cartel speră să fie platforma mică, de nișă, pe care o preferă artiștii și mărcile indie.

Din păcate, Big Cartel nu a ținut cont de faptul că artiștii și brandurile indie sunt susceptibile de a fi mult mai puțin pricepuți în ceea ce privește codarea și tehnologia și au bugete mult mai mici atunci când vine vorba de a-și permite designerilor web să facă lucrările pentru ei..

Aspectul lor este un aspect superior și nu bara laterală standard a industriei. Utilizează pictograme pentru a ascunde sub-meniurile, dar aceste pictograme nu sunt deloc intuitive și nu clarifică cu adevărat ce meniu se află unde.

Procesul lor de bord este foarte prietenos pentru începători, dar, odată ce ieșiți din modul tutorial, devine mult mai dificil. Pentru a maximiza caracteristicile lor, va trebui să efectuați unele codări.

Ele oferă 16 teme. Acestea sunt optimizate pentru mobil, dar nu aveți voie să vă reglați site-ul mobil deloc; se reformatează automat. Modelele sunt limitate, dar sunt simplificate pentru artiști și fotografi.

Design-urile lor nu au, de asemenea, caracteristici precum zoom-urile produsului pentru imagini, videoclipuri sau recenzii ale clienților atașate la conectări. Acest lucru face mai dificil să rețineți clienții repetiți.

Și pentru a vă personaliza și personaliza tema, va trebui să creditați singur codul. Aceasta limitează personalizarea.

Pro-uri

 • Aceasta este singura platformă de comerț electronic care vă permite cu adevărat să vindeți online gratuit.
 • Acesta este cel mai bun site pentru artiști și alte persoane care vând produse și comisioane individuale, mai degrabă decât de marketing în masă.

Contra

 • Acestea sunt cele mai dificile platforme de utilizat pentru utilizatorii finali care nu sunt pricepuți cu codificarea. Acest lucru nu este bun, deoarece sistemul lor este orientat către vânzări unice și majoritatea artiștilor nu au abilități de codare, astfel încât există o nepotrivire. Și-au cunoscut slăbiciunea și au încercat un remediu, deoarece au, de asemenea, un sistem complet de bord, astfel încât utilizatorii noi să-și dea seama cu ușurință cum funcționează sistemul lor și să se ridice la viteză, chiar și atunci când nu au abilități tehnice.
 • Acestea nu oferă foarte multe funcții de vânzare, deoarece se așteaptă ca stocurile să fie în mare parte mici, vânzări unice.

Alternative la Shopify: concluzia noastră

Există câteva opțiuni grozave pentru utilizatorii care doresc ceva diferit de Shopify pentru nevoile lor de comerț electronic. Acestea sunt cele cinci alternative considerate frecvent și fiecare are propriul său set de avantaje și dezavantaje.

Știind ce aveți nevoie vă va ajuta să determinați ce alegeți, dar cred că WooCommerce este cea mai bună alternativă la Shopify.

Acest lucru funcționează fără probleme cu o configurație WordPress și puteți obține asta pentru doar 2,64 USD / lună cu HostGator (doar cu acest link) împreună cu un nume de domeniu gratuit, dacă credeți că este potrivit pentru dvs..

Acestea fiind spuse, dacă niciuna dintre alternativele de la Shopify nu te va arunca, Shopify este încă o alegere foarte bună.

Logo-ul HostGator

Alegerea noastră de găzduire web # 1:
Obțineți cel mai bine găzduit pentru cel puțin
2,64 USD pe lună

Gazduire aprobată StartBloggingOnline.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map