Cele mai bune alternative WordPress: 5 cele mai bune înlocuitori WP CMS 2020

Ați decis să valorificați tendința de blog și să începeți unul singur. Ați găsit o nișă, ați învățat să configurați una, ați creat tot materialul care va merge pe noul dvs. blog și ați găsit momentul potrivit pentru a-l publica!


Acum, după toată această muncă asiduă, sunteți gata să o primiți online. Singura problemă este că, după unele explorări, ați decis că WordPress nu este platforma potrivită pentru nevoile dvs. și doriți să iinvestigați alternativele WordPress. Este până la urmă destul de tehnic uneori și există atât de multe plugin-uri.

Vestea bună este că există o mulțime de sisteme excelente de gestionare a conținutului de înlocuire (CMS) din care să alegeți, deci nu trebuie să vă conformați cu unul care nu vă va face fericit.

Am testat o serie de opțiuni diferite și am ales cele cinci cele mai bune alternative la WordPress, astfel încât să puteți găsi un CMS mai bun decât WordPress pentru afacerea dvs..

Acest articol va oferi caracteristicile fiecăreia dintre aceste alternative la WordPress, împreună cu avantajele și contra lor pentru a vă ajuta și a vă asigura. Când terminați acest articol, veți cunoaște o platformă excelentă pentru nevoile dvs. și veți fi gata să postați acel blog – în direct pentru toată lumea!

Cele mai bune alternative WordPress

Comparație alternativă WordPress CMS

Iată cele mai bune alternative WordPress 2019

Logo JoomlaJoomla este aproape la fel de popular și cunoscut ca WordPress. Milioane de utilizatori s-au adunat în această companie în cei 14 ani în afaceri. La fel ca WordPress, Joomla este deschis și vă permite să generați conținut cu platforme și aplicații.

Joomla nu a fost însă cea mai bună dintre alternativele WordPress pentru bloggeri. Deși este posibil să rulați un blog minunat prin Joomla, platforma a fost destinată unei utilizări mai robuste. Va fi mai dificil să vă gestionați blogul cu platforma Joomla, pe baza modului în care este configurat tabloul de bord.

Alăturați-vă antrenamentului GRATUIT

Doriți să aflați cum să construiți 6 site-uri de autorități?

Alăturați-vă acestui antrenament gratuit…

 • În sfârșit, aveți o metodă dovedită de a găsi nișe profitabile
 • Obțineți acces la o metodă de cercetare a cuvintelor cheie nepricepută
 • Aflați cum să externalizați conținut de calitate
 • Aflați cum puteți construi linkuri de pălării albe către site-ul dvs. fără dureri de cap

Joomla este o platformă destul de sigură. Dezvoltatorii își actualizează în mod regulat funcțiile și codurile de securitate pentru a vă împiedica să fiți hacked. Există, de asemenea, mai multe pluginuri terțe pe care le puteți utiliza pentru a îmbunătăți securitatea. Amintiți-vă doar că, la sfârșitul zilei, nimeni nu este invincibil, așa că fiți atenți la conținutul dvs..

Pro-uri

 • Joomla acceptă multe limbi. Este o platformă multilingvă chiar din miezul programării sale.
 • Joomla este mult mai personalizabil în ceea ce privește gestionarea a sute de pagini secundare. Modulele sunt flexibile și pot fi mutate ușor de la pagină la pagină sau din meniu în meniu.
 • Joomla permite ca opțiunile bazei de date să fie încorporate pe site-ul dvs..

Contra

 • Joomla are mai puține pluginuri și aplicații terțe decât WordPress. Comunitatea programatorilor care construiesc pentru Joomla este semnificativ mai mică și, prin urmare, obțineți mai puține varietăți și detalii.
 • Interfața nu este ușor de învățat. Deoarece există atât de multe posibilități și funcții încorporate în Joomla, interfața poate deveni foarte aglomerată, iar începătorii au nevoie de mult ajutor pentru a afla cum funcționează sistemul..
 • Joomla este o platformă echilibrată. Deși acest lucru pare grozav, ceea ce înseamnă cu adevărat este faptul că nu este suficient de ușor de utilizat pentru oamenii analfabeți care doresc un program extrem de intuitiv, dar, de asemenea, nu este suficient de prietenos pentru dezvoltatorii care știu să maximizeze codul și să genereze o mulțime de unici conţinut.
 • Joomla nu este un CMS cu bloguri. Configurarea face blogging-ul foarte dificil și aveți nevoie de multă pricepere tehnică și răbdare pentru a face acest lucru. Dacă tot ce aveți nevoie este un blog, este posibil să nu fie cea mai bună opțiune.

Dacă căutați unul dintre sistemele originale de gestionare a conținutului open source, Drupal ar putea fi o opțiune excelentă.

Drupal a rămas în urma WordPress și Joomla, dar este încă unul dintre cele mai populare sisteme disponibile. De fapt, site-urile mai mari tind să prefere această platformă decât alternativele. Dacă utilizați doar cele mai populare milioane de site-uri Internet, Drupal depășește concurenții în ceea ce privește popularitatea.

Acesta este, de asemenea, cel mai avansat CMS tehnologic de pe piață. Funcționează pe PHP și oferă funcții și personalizare nelimitate.

Domeniu gratuit cu găzduire

Fapt amuzant: NASA folosește Drupal pentru conținutul lor, așa că utilizarea acestei opțiuni vă va oferi ceva în comun cu oamenii de știință rachetă!

Pro-uri

 • Acesta este cel mai avansat sistem tehnologic. Dacă aveți un site mare, o afacere mare sau multă pricepere în ceea ce privește programarea și dezvoltarea, nu veți găsi mai multe funcții nicăieri în altă parte.
 • Drupal se concentrează intens pe securitate. CMS-ul lor este extrem de sigur, site-ul lor înștiințează imediat utilizatorii de vulnerabilități și patch-uri de coduri pe măsură ce apar și există o mulțime de extensii disponibile pentru a gestiona securitatea back-end..
 • Drupal este multilingv în centrul. Acest lucru nu este adevărat când vine vorba de WordPress.
 • Acest sistem este, de asemenea, cea mai flexibilă opțiune. Când vine vorba de tipuri de conținut, Drupal oferă mult mai multă flexibilitate și personalizare celor care știu să-l folosească. De asemenea, vă creează controale de acces personalizate cu reguli specifice pentru oricine are acces la partea din spate a site-ului dvs. Și Drupal poate gestiona tone și tone de date și cantități masive de conținut, deoarece sistemul lor de taxonomie este mai flexibil decât WordPress.

Contra

 • Drupalul fiind cel mai avansat sistem tehnologic este un pro, dar poate fi și un con. Este nevoie de multă abilitate de programare și competență tehnologică pentru a profita de toate caracteristicile uimitoare disponibile. Dacă sunteți începători, înarmați-vă cu documentația lor sau mergeți mai departe și angajați un profesionist.
 • Aceasta este opțiunea cea mai puțin eficientă disponibilă. Deoarece oferă posibilități interminabile, înseamnă, de asemenea, că scripturile vor necesita serverele să genereze sarcini mai mari și să muncească mai mult. Recomand să apucați un plugin care să permită site-ului dvs. web să cacheze pe un server.

Pentru bloggeri, Ghost ar putea fi o opțiune excelentă. A fost creat pentru a fi o platformă de blogging. Nu aspiră la mai mult.

Fantoma este despre simplitate. Interfața lor de utilizator este extrem de intuitivă și de bază, dar totuși permite personalizarea maximă dacă ești un dezvoltator care știe să programeze.

Panoul de bord Ghost are foarte puține opțiuni. Permiterea conținutului, postării noi și setărilor face ușor pentru utilizatori să înceapă imediat să posteze conținut.

Metoda de scriere Markdown pe care o folosesc poate fi puțin complicată dacă ești obișnuit cu modul în care WordPress gestionează codul, dar face ca blogul să funcționeze mult mai rapid și mai bine. Este, de asemenea, simplu de învățat, deoarece este prescurtat. Dacă nu aveți experiență HTML, puteți ridica cu ușurință limba Markdown.

Când vine vorba de viteză, Ghost are o poziție interesantă în comparație cu concurenții. Fără optimizare și pluginuri, Ghost este cel mai rapid sistem de acolo, dar atunci când dezvoltatorii învață cu adevărat cum să optimizeze WordPress, Ghost pierde avantajul și bătălia pentru viteză ajunge la egalitate..

Din cauza concentrării sale pe simplitate, Ghost nu operează cu API-uri și plugin-uri. Construiesc instrumente SEO direct în conținutul lor, pentru a vă face și mai ușor!

Pro-uri

 • Aceasta este o opțiune fantastică pentru bloggeri. Este minimalist și conceput special pentru crearea de bloguri complet personalizate.
 • Această aplicație oferă cel mai bun din ambele lumi. Începătorii vor găsi interfața curată ușor de utilizat chiar de la început, iar programatorii vor iubi cantitatea de personalizare permisă.
 • Ghostul este probabil cel mai ușor de utilizat dintre alternativele WordPress enumerate aici, este extrem de simplu. Utilizează Markup, un limbaj HTML prescurtat, pentru a simplifica codificarea. Interfața lor de utilizator este de bază și nu are tone de butoane. Sunt concepute pentru a funcționa ca un blog, nu ca un site masiv. Totul despre ei este ușor și simplu.
 • Una dintre caracteristicile uimitoare pe care Ghost le oferă este o previzualizare în direct. În WordPress, puteți ajunge cu ușurință cu zeci de file deschise și pierdeți urmele care au previzualizări și care au cod care trebuie salvat. Ghost oferă o previzualizare în aceeași fereastră a browserului, cot la cot, astfel încât să puteți găsi și modifica cu ușurință orice modificare.

Contra

 • Nu există o aplicație iOS pentru funcționarea în Ghost. Acest lucru face imposibilă compatibilitatea mobilă și actualizările din timp. În timp ce platforma lor este mobilă, actualizarea trebuie făcută prin intermediul browserului, care poate fi complicat pe un mic ecran mobil.
 • Fantoma nu are un sistem nativ de comentarii. Trebuie să utilizați o aplicație terță parte, cum ar fi Disqus, dacă doriți ca publicul dvs. să poată interacționa cu conținutul dvs..
 • Comunitatea de sprijin este limitată. Față de alți giganți, forumurile de asistență sunt mult mai mici pe Ghost decât alte platforme CMS. Există, de asemenea, mai puține documentații.
 • Există mai puține instrumente și funcții disponibile. Ghost a fost creat pentru blogging, nu pentru rularea de site-uri mari și magazine de comerț electronic. Din această cauză, acestea nu oferă tone de instrumente, funcții și funcții.

SilverStripe este o mică platformă CMS cu potențial masiv. Oferă un cadru uriaș în loc de doar o platformă de blogging și este versatil și prietenos pentru dezvoltatori.

Programatorii care sunt extrem de pricepuți cu PHP vor observa că pot crea aproape orice își doresc. Există un număr limitat de module și chiar unele șabloane concepute profesional care arată la fel de drăguț precum WordPress se poate lăuda, în ciuda faptului că există mai puține!

Fapt amuzant: Convenția națională democratică a ales SilverStripe drept platforma lor de găzduire, așa că știi că pot gestiona proiecte masive și că securitatea lor este strictă.

SilverStripe numește pluginurile lor „module”. Ca și WordPress, au o mulțime de module disponibile pentru a alege. Spre deosebire de WordPress, modulele lor sunt mai mult ca sugestii. Acestea sunt complet personalizabile, iar dezvoltatorii le pot personaliza pentru a se potrivi cu nevoile site-ului lor, în loc să le folosească așa cum au fost inițial codificate.

SilverStripe este livrat cu o licență BSD (adică gratuit de utilizat, distribuit și modificat) și este un software complet deschis. De fapt, chiar te-au lăsat să îți demonstrezi produsul înainte de a te înscrie la el!

Pro-uri

 • Acest lucru este extrem de ușor de utilizat. Dezvoltatorii și utilizatorii adoră cadrul flexibil și suita de instrumente și funcții. Au una dintre cele mai curate interfețe de utilizator disponibile oriunde. De asemenea, folosesc tehnologie drag-and-drop pentru a permite utilizatorilor să mute paginile în jurul cu ușurință.
 • Pe măsură ce alternativele WordPress merg, SilverStripe este mai sigur. Fiind mai mici decât alte platforme CMS majore înseamnă că sunt mai puțin susceptibile să fie vizate. Acestea adaugă un alt strat de izolație, deoarece își separă dezvoltatorii de utilizatorii lor. Au standarde ridicate pe care trebuie să le îndeplinească toți dezvoltatorii pentru a continua codarea prin SilverStripe.
 • SilverStripe este cea mai bună dintre alternativele WordPress pentru site-uri multilingve, deoarece permite vizitatorilor să vizualizeze site-ul în limba lor la alegere.
 • Această platformă vă permite să încercați demo-ul înainte de a investi prea mult timp în el.

Contra

 • Dezvoltatorii sunt cei care ajung să personalizeze. Ele ascund funcționalitatea utilizatorilor finali. Aceasta înseamnă că nu veți putea face la fel de mult singuri.
 • Comunitatea lor este mult mai mică decât WordPress. Aceasta înseamnă că sunt mai puține persoane care să răspundă la întrebări. Documentația lor este, de asemenea, mai puțin extinsă.
 • Deși există potențialul unor teme personalizate nelimitate care nu există la WordPress, accesul este limitat la dezvoltatori. SilverStripe se adresează dezvoltatorilor, nu utilizatorilor finali, deci nu există atât de multe teme foarte bune gata de utilizare. Ei presupun că fiecare dezvoltator va codifica propria temă.

CMS Made Simple are câteva caracteristici excelente. URL-urile lor sunt extrem de prietenoase cu SEO. Au o mulțime de module și extensii și setări ușor de gestionat pentru utilizator și grup.

CMSMS știu că nu sunt o platformă gigantică și nu intenționează să devină una. Ei au declarat clar că sunt o alternativă la uriași. Sunt o opțiune extrem de agilă și ușor de utilizat, atât timp cât cunoști limba lor.

Sunt unul dintre cele mai simple forumuri disponibile. Veți găsi o interfață foarte de bază la dispoziția dvs. Ele compensează acest lucru prin faptul că au un număr mare de module, pluginuri și extensii disponibile pentru personalizarea site-ului.

Din păcate, dependența totală de extensii terțe poate duce la probleme foarte mari. Poate provoca probleme de integrare, viteze mai mici datorită paginilor care necesită optimizare și codificare inconsistentă care nu este compatibilă. De asemenea, este dificilă asistența atunci când nu există o listă de documentare sau un punct de contact unic pentru probleme.

Pro-uri

 • Acest sistem este extrem de simplu. După ce înveți limbajul de dezvoltare Crenguță, poți face o mulțime de personalizări cu cea mai simplă dispunere a internetului.
 • Au documentație excelentă. Oferă tutoriale despre mai mult decât doar codificare; de asemenea, puteți învăța să memorați în cache și să optimizați. Documentația include API-uri și abstractizări ale bazei de date. Documentația lor este, de asemenea, foarte curată și ușor de înțeles.

Contra

 • S-ar putea să se fi simplificat excesiv. În efortul lor de a oferi o platformă simplă și curată, au îngreunat construirea anumitor lucruri. Va trebui să utilizați module și extensii pentru aproape orice, inclusiv bloguri! După ce începeți să instalați și personalizați șabloane continuu de la terțe părți, devine mai dificil decât folosind o interfață mai puțin simplă care include funcțiile de care aveți nevoie.
 • În ciuda simplității sale, această platformă nu este destinată începătorilor. Trebuie să fii un dezvoltator experimentat pentru a înțelege cum să faci ca această platformă să facă ceea ce vrei să facă. Chiar și secțiunea lor de utilizator final este mai mult un tutorial pentru dezvoltatorii care sunt noi pentru Twig decât o orientare pentru utilizatorul final.

Cele mai bune alternative la WordPress CMS: concluzia noastră

Există o mulțime de opțiuni disponibile dacă căutați alternative WordPress. Fiecare are atuurile și dezavantajele, de aceea este important să vă cunoașteți bugetul, nevoile de conținut și obiectivele înainte de a decide pe care să îl utilizați..

Multe dintre sistemele CMS necesită multe cunoștințe tehnice. Acestea sunt orientate către dezvoltatorii care proiectează site-uri pentru clienți și utilizatori finali și nu sunt meniți să fie folosiți chiar de utilizatorii finali. Asigurați-vă că sunteți suficient de priceput pentru a utiliza sistemul pe care îl alegeți sau puteți ajunge să regretați alegerea de a nu utiliza WordPress!

Recomandarea mea pentru utilizatorii finali care caută un site pe care se pot gestiona singuri ar fi să opteze pentru Joomla sau Drupal. Acestea sunt similare cu WordPress, în sensul că utilizatorii finali pot învăța sistemul fără prea multe cunoștințe de codificare, dar oferă funcții suficiente pentru a se distinge.

Pe lângă toate acestea, există și opțiuni cu ceva mai multă mâna, cum ar fi Wix, și Weebly sau Shopify, dacă preferați să nu vă murdăriți deloc cu partea de codare..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map