În comparație cu Wix și Bluehost: revizuire a gazdelor și a site-urilor constructorilor de site-uri

Când creați un site web sau blog, găzduirea uneia dintre componentele cruciale necesare pentru a-l lua în direct și a începe să ajungă la clienți. Serviciul de găzduire pe care îl selectați determină numărul de vizitatori pe care site-ul dvs. web le poate gestiona pe lună, viteza de redare și experiența pe care o obțin clienții dvs..


Pe măsură ce mai multe companii își dau seama de avantajele funcționării online, numărul firmelor care intră pe piață pentru a oferi servicii de găzduire a crescut progresiv. Acest număr mare de firme de găzduire a îngreunat alegerea furnizorului potrivit, motiv pentru care comparăm Wix cu BlueHost în această postare.

Am făcut cea mai mare parte a lucrărilor de legătură pentru tine și am săpat mai adânc în Wix și Bluehost pentru a le contura istoricul, performanța, caracteristicile, suportul și avantajele și contra, pentru a vă ajuta să decideți dacă BlueHost sau Wix este alegerea potrivită pentru dvs..

Logo-ul HostGator

Alegerea noastră de găzduire web # 1:
Obțineți cel mai bine găzduit pentru cel puțin
2,64 USD pe lună

Gazduire aprobată StartBloggingOnline.com

Istoria Wix și BlueHost

Wix a fost fondată în 2006 de către Giora Kaplan, Nadav Abrahami și Avishai Abrahami. Trio-ul a fost deranjat de dificultatea cu care s-au confruntat încercând să-și creeze propriul site web. A fost frustrant și scump.

Pentru a rezolva această provocare, în 2006 au creat o firmă de găzduire Wix cu un constructor de site-uri drag-and-drop activat cu capacități HTML5 și peste 100 de șabloane gata de utilizare. Astăzi, compania a crescut, ajungând la peste 120 de milioane de utilizatori în peste 190 de țări.

Bluehost este o firmă de găzduire web deținută și administrată de Endurance International Group (EIG). Compania a fost înființată în 1996 de Matt Heaton. A format două servicii de găzduire, Ocatch.com și 50megs.com, înainte de a le combina pentru a crea Bluehost în 2003.

Alăturați-vă antrenamentului GRATUIT

Doriți să aflați cum să construiți 6 site-uri de autorități?

Alăturați-vă acestui antrenament gratuit…

 • În sfârșit, aveți o metodă dovedită de a găsi nișe profitabile
 • Obțineți acces la o metodă de cercetare a cuvintelor cheie nepriceput
 • Aflați cum să externalizați conținut de calitate
 • Aflați cum puteți construi linkuri de pălării albe către site-ul dvs. fără dureri de cap

În 2010, Bluehost a fost achiziționat de Endurance International Group. Acest lucru a făcut-o o firmă soră pentru alte companii care operează sub umbrela EIG, inclusiv HostGator, JustHost, BlueDomino, Spry și EasyCGI.

Comparatie Wix vs BlueHost

Wix vs BlueHost

Când căutați un furnizor de servicii de hosting, primul parametru de verificat este performanța. Acest lucru poate fi capturat prin două componente cheie: viteza site-ului și timpul de funcționare.

Bluehost promite o autonomie de 100% și oferă o impresionantă 99,99%. Acest lucru implică faptul că aveți siguranța că site-urile și blogurile dvs. vor fi întotdeauna disponibile și disponibile de fiecare dată când clienții răsfoiesc conținut în ele.

La rândul său, Wix promite 99,99%, dar nu oferă date care să arate timpul de funcționare real. Deși am găsit majoritatea utilizatorilor mulțumiți de uptime, este destul de dificil să conving un client nou să se alăture Wix fără a oferi date concrete de performanță. Wix ar trebui să ia în considerare adăugarea acestor date pentru o comparație mai ușoară pentru a ajuta clienții să ia decizia de a se alătura.

În viteză, Bluehost se încarcă în mai puțin de două secunde. Acest lucru este impresionant, deoarece majoritatea vitezei de încărcare a site-urilor cu factorii de căutare sunt un factor important pentru algoritmul de clasare a acestora.

Dacă vă găzduiți site-ul dvs. pe Wix, așteptați-vă o viteză de încărcare mai mică în comparație cu Bluehost. În perioada de testare, viteza medie de încărcare Wix a fost de 2,7 secunde.

Logo WixUn constructor de site-uri web este una dintre principalele caracteristici pe care niciun serviciu de găzduire web nu vrea să le treacă cu vederea. Funcția vă permite să creați site-uri web profesionale fără a contracta un designer web.

Bluehost vă oferă un constructor de site-uri drag-and-drop alimentat de servicii gratuite de dezvoltare web Weebly și GoMobile. Creatorul web gratuit vă permite să lansați noi site-uri, magazine și alte funcții pentru a vă îmbogăți site-ul.

Domeniu gratuit cu găzduire

Dacă nu sunteți sigur cum să mergeți despre construirea unui site, Bluehost are asistență fiabilă care așteaptă să vă ajute. Indiferent dacă sunteți un începător sau un dezvoltator cu experiență, constructorul Bluehost este un instrument testat care nu va dezamăgi.

Găzduirea Wix depune mult efort pentru a face constructorul său mai atrăgător decât alții oferite de concurenți precum Bluehost și HostGator. Generatorul este o caracteristică drag-and-drop care vă permite să trageți pur și simplu text, imagini și pictograme în poziția țintă pentru a crea un nou site web. Nu este nevoie de experiență de codificare!

Wix oferă sute de șabloane clasificate pe nișele industriei. Apoi, puteți modifica șabloanele pentru a utiliza machete preferate și include glisoare personalizate, afișaje responsive și zeci de trucuri de navigare..

Când vine vorba de găzduire WordPress, aceasta este o zonă în care Bluehost se extinde în mod semnificativ pe Wix. WordPress a devenit un important software de blogging care alimentează mai mult de 25% din site-urile de pe glob. De exemplu, este cea mai preferată platformă pentru rularea blogurilor de afaceri.

Unul dintre factorii principali ai creșterii Bluehost este sprijinul său pentru găzduirea WordPress, care oferă o alternativă bună la găzduirea partajată.

Gazduirea Bluehost WordPress este construită pe partea de sus a platformei de găzduire VPS, dar nu este la fel de personalizabilă ca alte planuri. Interfața sa ușor de navigat, oferă o configurare rapidă și oferă funcții avansate, cum ar fi piața MOJO.

Din 2003, Bluehost este unul dintre puținii furnizori de hosting care a câștigat sigiliul oficial de aprobare WordPress. Pentru a spune altfel, am considerat că Bluehost este regele când vine vorba de găzduirea WordPress.

Următorul videoclip este o demonstrație a modului de lansare a unui site WordPress cu Bluehost:

În special, Wix nu oferă servicii de găzduire WordPress. Aceasta a fost o dezlănțuire majoră din partea sa, deoarece nu vei dori să fii asociată cu el dacă îți place WordPress. Folosind Wix, nu veți avea acces la beneficiile unice ale WordPress, cum ar fi multiplele teme și extinderea ușoară cu plugin-uri.

Atât Bluehost, cât și serviciile de găzduire Wix oferă trei planuri principale. Cea mai ieftină opțiune de găzduire de pe Bluehost este planul de bază care costă 2,95 USD / lună. Acest plan este livrat cu o lățime de bandă nelimitată, 50 GB stocare și vă permite să găzduiți un singur site web. Cea mai ieftină opțiune a lui Wix este planul Combo care costă 11 USD și este recomandat pentru uz personal. Planul Combo oferă o lățime de bandă de 2 GB, acceptă un site web și are o stocare de până la 3 GB.

A doua opțiune la Bluehost este planul Plus, vândut la 5,45 USD / lună. Acest plan oferă stocare nelimitată de site-uri și acceptă site-uri web nelimitate, lățime de bandă nelimitată și domenii parcate nelimitate. Pentru Wix, opțiunea medie este planul nelimitat care se vinde pentru 14 dolari / lună. Planul Unlimited oferă lățime de bandă nelimitată și 10 GB stocare de site-uri. Rețineți că compania este foarte schițată cu alte detalii, precum numărul de e-mailuri acceptate.

Cea mai scumpă opțiune de găzduire de pe Bluehost este planul Choice care oferă practic totul în proporții nelimitate. Aceasta înseamnă că lățimea de bandă, domeniile parcate, stocarea site-ului web și conturile de e-mail – printre alți parametri – sunt nelimitate. Acest plan costă 5,45 USD / lună și este recomandat companiilor cu urmări mari.

Dacă optați pentru Wix, cea mai înaltă opțiune de găzduire este planul de găzduire VIP care costă 29 USD / lună. Acest plan vine cu o lățime de bandă nelimitată, 20 GB stocare de site-uri și un domeniu gratuit pentru un an.

Înainte de a putea cumpăra servicii de găzduire de la un furnizor, este recomandat să evaluați cu atenție natura serviciilor de asistență oferite. Bluehost a investit în mai multe canale de asistență pentru a vă asigura că puteți obține cu ușurință asistență profesională. Puteți utiliza e-mailul, biletul, telefonul sau chatul live al Bluehost pentru a face întrebări. În plus, compania menține, de asemenea, o bază de cunoștințe care vă poate ajuta să aflați despre găzduire web și subiecte conexe.

Wix, ca și Bluehost, a diversificat serviciile de asistență pentru clienții săi. Puteți accesa asistența direct prin telefon și chat live. Puteți obține ajutor și trimițând un bilet, făcând o anchetă prin e-mail sau citind prin intermediul resurselor de găzduire pe blogul său.

Ar trebui să mergi cu Wix sau Bluehost? Pentru a vă ajuta să obțineți răspunsul corect la întrebare, am făcut o comparație între avantajele și contra principalele fiecăruia.

BlueHost

Pro-uri
 • Vă oferă resurse nelimitate
 • Vă permite să găzduiți site-uri nelimitate
 • Oferă servicii de găzduire WordPress
 • Permite controlul asupra site-urilor dvs. web
 • Servicii de gazduire ieftine
 • Suport impresionant
 • Interfață de utilizator ușor de utilizat și intuitivă
Contra
 • Recomandat doar dacă aveți ceva experiență în proiectarea web sau în calcul; mai puțin potrivite pentru începători

Wix

Pro-uri
 • Constructor de site-uri ușor de utilizat și intuitiv
 • Servicii diverse de găzduire care se ocupă de o gamă largă de baze de clienți
 • Oferă performanțe impresionante cu o durată de funcționare mai mică de trei secunde
Contra
 • Nu oferă găzduire WordPress
 • Serviciile sunt diverse, dar mai scumpe decât Bluehost
 • Resurse limitate

Câștigătorul BlueHost vs Wix: BlueHost

Pentru a putea alege furnizorul potrivit de găzduire, este prudent să înțelegeți cerințele dvs. personale sau comerciale de găzduire. De exemplu, câți vizitatori aștepți pe lună? Ce viteză de site este necesară? Întreprinderea dvs. este la început sau în stadiu avansat?

Din această recenzie Wix vs Bluehost, Bluehost este mai înalt. Deși Wix a făcut o treabă excelentă în furnizarea clienților săi de un constructor de site-uri ușor de utilizat, drag-and-drop, rămâne în urmă Bluehost în alte domenii precum hostingul WordPress și viteza. Am fost deosebit de dezamăgit de eșecul lui Wix de a furniza servicii de găzduire WordPress, în ciuda eficienței sale dovedite în susținerea blogurilor.

De asemenea, Bluehost a redus Wix cu o marjă mare în planurile de găzduire, oferind funcții mai bune la tarife mai mici. Indiferent dacă aștepți cu nerăbdare să găzduiești un nou site sau să menții un blog de afaceri bine stabilit, nu te confunda cu privire la diferențele dintre Bluehost și Wix. Vă recomand cu drag să mergeți pentru Bluehost.

Iată un BONUS DEAL exclusiv pentru TINE:

Am negociat un DISCON SPECIAL de 62% reducere cu HOSTGATOR EXCLUSIV pentru dvs., cititorii blogului meu, astfel încât costurile dvs. de găzduire pot fi de până la 2,64 USD pe lună.!

Nu veți obține o ofertă mai bună nicăieri ca asta! Grabă! Aceasta este doar pentru un timp limitat!

Oferta se încheie numai până la sfârșitul lunii mai 2020!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map