SquareSpace Review 2020: avantajele și contra trebuie să le luați în considerare!

„Creează un site web frumos”. Probabil că ați auzit înainte marcajul Squarespace pe un videoclip sau podcast. Sunt în jur de ceva timp, din 2004, dar au făcut o puternică apăsare de marketing în ultimii ani. Acum au destule de arătat, așa cum ne va arăta recenzia Squarespace.


Întrebați despre orice hipster sub 35 de ani care este Squarespace și vă vor putea spune că este o platformă pentru șantiere. Acum sunt suficient de mari pentru a-și permite anunțurile Super Bowl cu Key & Peele.

Cu toate acestea, a fi mare se traduce prin oferirea unui produs excelent? Ele oferă teme fantastice și o interfață de construire web ușor de înțeles. Aceștia susțin că au o platformă all-in-one care poate avea grijă de tot ceea ce un utilizator ar putea avea nevoie – nu sunt necesare aplicații terțe.

Totul sună impresionant, așa că astăzi vom analiza ce au de oferit în recenzia noastră despre Squarespace și serviciile lor.

Recenzie spațiu

Recenzie spațiu

Sunt multe care fac ca Squarespace să fie excelent. Este o alegere excelentă dacă sunteți un profesionist creativ care încearcă să pornească un site rapid. De asemenea, are câteva funcții valoroase de e-commerce care rivalizează cu orice alt constructor de site-uri de acolo. În timp ce acele (și alte) pozitive sunt convingătoare, trebuie să ne asigurăm că aceasta este o revizuire echilibrată.

Spațiul nu este la fel de simplu ca alți alți constructori de site-uri și are câteva opțiuni de design care ne-au lăsat zgârieturile. Revedem Squarespace.

Revizuirea pro și contra Squarespace

Planuri gratuite de probă și fără anunțuri

Spre deosebire de concurenții lor, Squarespace nu are nicio opțiune pentru un plan gratuit pe termen lung. Totuși, ceea ce furnizează este o perioadă de încercare de 2 săptămâni în care vă puteți obișnui cu software-ul lor și pentru a vedea dacă este potrivit pentru dvs. Deoarece nu au niciun plan „gratuit”, tot ce oferă ei sunt fără reclame. Nu vă faceți griji în privința brandului intruziv Squarespace căzând paginile dvs..

Toate planurile sunt livrate cu stocare și lățime de bandă nelimitate. De asemenea, puteți achiziționa un domeniu personalizat, astfel încât site-ul dvs. să pară mai profesionist. Iată ce le oferă:

Personal: Pentru pagini simple, personale. Trebuie să creezi 20 de pagini și să adaugi galerii, bloguri etc. Acestea generează automat un site web mobil. Obțineți securitate SSL gratuită, analize de site-uri web, asistență de comerț electronic și domeniul personalizat. Acest plan rulează 12 USD / lună.

Afaceri: Pentru pornirea unui site web pentru afaceri mici. Obțineți un număr nelimitat de pagini, împreună cu suplimentele furnizate în planul Personal. De asemenea, primiți un e-mail de afaceri „profesional”, bazat pe Google și credite AdWords în valoare de 100 USD. Acest plan rulează 18 USD / lună.

De bază: Ați crede că Basic era un plan la nivel scăzut pe nume, dar este de fapt un plan de afaceri intensificat. Pe lângă funcțiile oferite în Business, aveți și capacitatea de a gestiona stocurile, comenzile, impozitele și reducerile. Obțineți acces la imprimarea etichetelor prin Shipstation și contabilitate integrată prin Xero. Acest plan rulează 26 USD / lună.

Avansat: Aceasta este crema culturii Squarespace. Obțineți funcțiile avansate necesare pentru a aduce afacerea la nivelul următor. Acum puteți implementa un plan de recuperare a checkout-ului abandonat. De asemenea, veți avea acces la transportul în timp real al transportatorilor. Acest plan rulează 40 USD / lună.

Spațiul spațial nu îți scoate lanțul cu nicio taxă ascunsă sau înșelătorie. Vă puteți înscrie la un termen anual pentru o reducere, dar nu vă solicită acest lucru. Dacă vă simțiți mai bine să mergeți de la o lună la alta, atunci aveți la dispoziție!

Chiar puteți face un site frumos

Acesta este principalul punct de vânzare al Squarespace. Nu veți găsi pagini care să creeze site-uri mai bine decât cele oferite de Squarespace. Vom fi amintiți dacă nu v-am furnizat o revizuire a constructorului de site-uri Squarespace, așa că să sărim.

Până acum, ar trebui să cunoașteți loviturile generale ale funcționării unui constructor de site-uri. Squarespace urmează o formulă similară cu Weebly și Wix. Vă înscrieți, apoi alegeți un șablon care să se potrivească cu viziunea dvs. măreață.

Squarespace vă va solicita apoi să introduceți câteva detalii despre operațiunea dvs. Numele site-ului dvs., numele companiei dvs., o adresă (dacă aveți o locație fizică). Squarespace va conecta acele informații pentru a vă salva dificultatea de a o face manual.

După ce ați terminat, este timpul să începeți cu interfața de editare a Squarespace. Este cea mai frumoasă căutare din grămadă – minimalistă, deși simultan uimitoare. Nu este întotdeauna cel mai simplu (mai multe despre asta mai târziu), dar are instrumentele necesare pentru a crea un produs finit excelent.

Majoritatea constructorilor au o bară de instrumente persistentă care vă permite să selectați obiecte pe care doriți să le adăugați pe site-ul dvs. Spațiul ocupă o abordare diferită. Când faceți clic pe o porțiune a paginii pe care doriți să o editați, va apărea o casetă cu elemente pe care le puteți adăuga la pagină.

Opțiunile includ standardele de constructor web. Puteți adăuga text. Puteți adăuga fotografii. Puteți arunca videoclipuri, butoane de social media și altele asemenea. Dacă sunteți muzician, puteți adăuga un jucător care oferă vizitatorilor un eșantion de melodii. Puteți include descărcări pentru albumul dvs. (sau pentru orice alt produs digital) dintre voi. Bara laterală din Squarespace vă permite să adăugați mai multe pagini. Puteți selecta, de asemenea, din alte opțiuni, cum ar fi foldere, evenimente, link-uri etc..

Adăugarea unui blog la pagina dvs. este un lucru complicat. Puteți adăuga conținut la pagina dvs. de blog la fel ca oricare altul. Puteți salva și programa postări pentru publicarea cu întârziere. Puteți activa și fluxul RSS. Puteți integra un podcast. Puteți adăuga comentarii și butoane asemănătoare. Există chiar și o opțiune pentru a scrie postări noi prin e-mail atunci când ați ieșit și aproape.

Când vine vorba de editarea de imagini pe Squarespace, au depus un efort pentru a vă oferi câteva instrumente demne. Puteți utiliza editorul Aviary pentru a regla imagini în timp ce lucrați. Puteți adăuga galerii care apar ca prezentări de diapozitive, carusele, grile etc. Puteți adăuga subtitrări, tranziții și altele asemenea. Puteți chiar sursa imagini de la Getty Images, cu o taxă mică.

După ce ați terminat, veți fi probabil sigur de aspectul elegant al site-ului dvs. După ce ați avansat la viteza de intrare și ieșire a Squarespace, veți putea crea noi site-uri cu aspect profesional în termen de o oră.

Construit cu creativi în minte

Unii construitori de site-uri oferă sute de șabloane, dar doar un pumn arată bine. Squarespace are 65 de teme atent selectate, care toate par uimitoare. Au ajustat aceste opțiuni pentru a viza șapte categorii principale:

 • întreprinderile
 • Portofoliile
 • Blog-uri
 • muzicieni
 • Restaurante
 • nunti
 • Personal

Ar trebui să aruncăm o privire asupra șablonului Gravity în scopuri de exemplu. Acesta este un design simplu pentru muzicieni performanți. Imediat, vi se oferă un exemplu despre cum va arăta pagina dvs. de întâmpinare pe un computer și pe un dispozitiv mobil. De asemenea, vă arată câteva exemple de site-uri excelente, altele construite folosind șablonul.

O imagine de fundal puternică, o navigare simplă și o înțelegere imediată a ceea ce este site-ul. Acest tip de aspect curat este exact ceea ce au nevoie persoanele creative atunci când încearcă să prezinte un aspect profesional. Așa cum spune Squarespace, „alegeți șablonul pe baza designului, nu a funcționalității.” Puteți adăuga funcțiile suplimentare de care aveți nevoie în procesul de construire a site-ului. Indiferent de șablonul pe care îl utilizați, acesta va arăta bine și veți putea crea o pagină care face ceea ce aveți nevoie pentru a face pentru vizitatorii dvs..

Recenzii Squarespace salută un design superb, receptiv și cu un motiv întemeiat. Puteți consulta o gamă completă de teme aici. Permiteți selecția și trageți propriile concluzii cu privire la motivul pentru care Squarespace este adesea numit cel mai elegant constructor de site-uri de pe piață.

Ei fac o încercare de comerț electronic & generarea de bani

Este dificil pentru un constructor de site-uri să concureze cu opțiuni dedicate de comerț electronic, cum ar fi Shopify. Cu toate acestea, Squarespace face bine și trebuie lăudat. Toate planurile vă oferă opțiunea de a vinde produse fizice sau digitale. Paginile magazinului dvs. se integrează în mod natural cu paginile dvs. obișnuite, astfel încât totul pare perfect.

Puteți crea și gestiona un inventar. Clienții vor primi un coș de cumpărături, astfel încât să adauge articole pe care doresc să le cumpere. Puteți adăuga cupoane, reduceri și puteți accesa instrumente pentru a vă ajuta cu taxele și transportul. Mai mult, Squarespace nu pune limită la numărul de articole pe care le puteți vinde. Foarte util pentru când încercați să vă extindeți rapid.

Squarespace vă permite să câștigați bani prin anunțuri prin Google AdSense. Dacă traficul dvs. de site este bun, puteți să faceți o sumă substanțială doar prin reclame.

Considerații suplimentare

Încă nu am atins asistența pentru clienți a Squarespace și asta pentru că există sentimente mixte în funcție de ceea ce analizează site-ul Squarespace pe care îl verificați.

Squarespace are un centru complet de ajutor. Puteți căuta răspunsuri la întrebări specifice pe care le puteți avea în biblioteca de ajutor. De asemenea, oferă live chat și suport de e-mail 24/7.

Pe de altă parte, însă, ei nu oferă asistență telefonică, care este o caracteristică standard printre alte servicii de constructor de site-uri. În plus, veți obține răspunsuri diferite cu privire la calitatea serviciului, în funcție de cine solicitați.

Nu am avut niciodată probleme cu asistența, dar un număr corect de utilizatori și-au adus la cunoștință reclamațiile, citând un serviciu mai puțin decât stelar drept motivul gripei lor.

Totuși, ofertele lor de asistență sunt încă puternice și există o comunitate în continuă creștere pregătită să vă ajute dacă vă blocați cu ceva.

Prețul spațiului spațial este … scump

Când compari planurile Squarespace, acestea sunt ceva mai mari decât concurența. Amândoi Weebly și Wix oferă planuri gratuite. Planurile cu cel mai scăzut plătit sunt, de asemenea, 8 dolari / lună, în comparație cu cele 12 dolari / lună ale Squarespace.

Planul high-end al Squarespace este, de asemenea, la un preț ridicat, având în vedere ce vine cu acesta. S-ar putea ca câțiva dolari în plus să nu vă afecteze atât de mult. Întreprinderile cu un buget, însă, trebuie să ia în considerare cu atenție cheltuielile suplimentare.

…și ei decupează din tranzacțiile de vânzări online

Când alegeți unul dintre cele două planuri inferioare Squarespace, acestea vor deduce o taxă de 2-3% din vânzările dvs. în plus din taxa de procesare a plăților. Nu este tocmai ideal atunci când încercați să maximizați profiturile atunci când tocmai începeți afacerea online.

Puteți utiliza Stripe doar pentru a procesa plățile

Alți constructori de site-uri oferă mai multe opțiuni pentru procesarea plăților. Squarespace folosește doar una – Stripe. Ei spun că nivelul lor ridicat de integrare cu Stripe asigură că tranzacțiile se desfășoară fără probleme și există un adevăr în acest sens.

Cu toate acestea, există zone în care Stripe nu este disponibil, iar acești utilizatori vor avea doar noroc. Nu ne înșelați; Stripe este un procesor puternic și de încredere. Cu toate acestea, ar fi fost apreciate mai multe opțiuni.

Opțiunile pot fi dificil de navigat

Există o curbă de învățare a utilizării constructorului site-ului Squarespace, întrucât este diferit de toate celelalte. Unele dintre opțiuni nu pot fi recunoscute imediat și, de multe ori, veți vâna prin meniuri ca un nebun doar încercând să localizați o anumită caracteristică.

Recenziile despre Squarespace par să noteze acest lucru – este frumos, dar complicat atunci când te-ai aclimatizat prima dată.

Editarea șabloanelor se poate simți restrictivă

Site-ul dvs. va arăta minunat și asta pentru că limitează unde puteți plasa obiecte pe șablonul dvs. Dacă ai obișnuit să faci lucrurile în formă liberă, te vei simți restricționat de ceea ce permite Squarespace. Îmbunătățește produsul final și împiedică noii să facă greșeli, dar cu prețul de a împiedica creativitatea celor care vor să experimenteze mai mult.

Apoi urmează editarea codului. Squarespace are o platformă de dezvoltatori care vă permite să reglați CSS și HTML, dar nu este ceea ce ați numi robust. Începătorii se vor îndepărta de această opțiune, iar dezvoltatorii web avansați ar putea scăpa de capacitatea de utilizare limitată.

Nu există aplicații terțe

Recenziile legate de integrarea Squarespace le mulțumesc pentru asta, și pe bună dreptate. Ei spun că au o platformă de sine stătătoare, care asigură că totul funcționează corect. Este adevărat, dar dacă există o funcționalitate a unei terțe părți pe care mori să o adaugi pe site-ul tău, mâinile tale vor fi legate. Trebuie să așteptați până când Squarespace se deminează pentru a-l dezvolta în platforma lor, o altă povară pentru cei care doresc să facă o dezvoltare avansată.

Considerații suplimentare

Niciunul dintre aceste aspecte negative nu este o întrerupere absolută a tranzacțiilor, dar împiedică experiența generală. De asemenea, este de remarcat faptul că puteți obține restricțiile terților utilizând setul de instrumente pentru dezvoltatori. Constructorii de site-uri pentru începători vor fi însă intimidați de această caracteristică, ceea ce contravine chiar ideii de a avea interfața drag-and-drop care ar trebui să susțină ușurința de utilizare.

Squarespace nostru analizează verdictul

Sperăm că revizuirea noastră în Squarespace a ajutat să aruncă o lumină asupra faptului dacă platforma este potrivită sau nu. Așa cum îl vedem, dacă căutați un site minunat cu picături, indiferent de situație, veți găsi ceea ce aveți nevoie cu Squarespace. Dacă nu vă place să vă simțiți blocat în serviciul lor integral, cu toate acestea, poate doriți să explorați alte opțiuni înainte de a vă plonja.

Fără îndoială că sunt populare și mari (suficient pentru a-și permite reclame Super Bowl cu Key & Peele), cu toate acestea, s-ar putea să doriți să explorați alte opțiuni înainte de a face scufundarea, deoarece …

Dacă nu doriți să vă restricționați la constructorii de site-uri care vă pot reține mai târziu, atunci am foarte mult pentru dvs. …

SquareSpace revizuiește evaluarea finală

Recenziile pentru Squarespace notează că platforma este lină și are o mulțime de opțiuni. Cu siguranță, și acestea sunt atât o binecuvântare, cât și un blestem.

Există o mulțime de instrumente de utilizat cu Squarespace, dar par a fi mai restrictive în modul în care le puteți modifica șabloanele în comparație cu Wix sau Weebly.

Interfața este puternică, dar este și mai puțin primitoare pentru noii veniți decât concurenții săi. Nu este rău în niciun fel, dar este nevoie de unele ajustări pentru a înțelege.

Squarespace este un 4/5, iar recenzia principală vă arată de ce.

Evaluarea editorului

4/5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map