10 blogging færdigheder Bloggere skal forbedre (ikke bare at skrive!)

Chris McDonald


Chris McDonald

Blogging handler ikke kun om at afskaffe kontanterne til et af de bedste websteder for bloghosting og derefter logge ind på dit websted og hjernedumpe din seneste indsigt. Det kan være, men hvis du virkelig ønsker at blive en succesrig blogger, er der visse bloggingfærdigheder, der er nødvendige, som alle flettes sammen for at producere det endelige, polerede resultat af en succesrig blog.

Når du gennemgår nedenstående færdigheder, skal du ikke brise over dem, fordi du har lyst til, at du allerede er dygtig til en bestemt færdighed. Jeg har måske bare et lille spids af oplysninger, som du kan tilføje dine evner.

Hvis du leder efter nogle anbefalede steder at lære et bestemt blogging færdighed, Jeg dækker også dette – der er nogle alvorligt utrolige blogværktøjer derude, som jeg varmt kan anbefale.

Parat?

Lad os sidde fast i.

Her er 10 blogging færdigheder, der kræves for at være en god blogger

10 Blogging færdigheder, du har brug for

De 10 bedste blogfærdigheder til at blive en succesrig blogger er:

 • Indhold skrivning færdigheder
 • Netværksfærdigheder
 • Fotoredigeringsevner
 • Kompetencer på sociale netværk
 • CSS og HTML færdigheder
 • SEO blogging færdigheder
 • Målindstilling og sporing
 • Trafik konvertering færdigheder
 • Marketing evner
 • Tidsstyringsevner

Jeg ved, hvad du tænker: Jeg kan ikke skrive indhold til toffee!

Jeg var den samme! Jeg ville altid kramme, hver gang jeg prøvede at skrive noget, men sandheden var, jeg vidste bare ikke, hvad jeg skulle skrive om – mine blogfærdigheder var rock-bottom.

Hvis du er i denne situation, kan det virkelig hjælpe dig med at arbejde med dine indholdsskrivningskompetencer.

Deltag i GRATIS træning

Ønsker du at lære, hvordan man opbygger 6 figurer autoritetswebsteder?

Deltag i denne gratis træning til…

 • Endelig har en velprøvet metode til at finde rentable nicher
 • Få adgang til en idiotsikker metodeforskningsmetode
 • Lær, hvordan man outsource kvalitetsindhold
 • Lær hvordan du bygger links til hvide hat til dit websted uden hovedpine

Vil du have en starter til 10 for at hjælpe dig?

Lige.

Start.

Skrivning.

Jeg mener det. Nulindhold er nytteløst indhold, og husk, hvordan du lærte sprog, videnskab og matematik i skolen? Du øvede igen og igen.

Gratis domæne med hosting

Det samme gælder blogfærdigheder. Jo mere du bare begynder at skrive, desto bedre får du ved indholdsoprettelse. Husk dog på tre ting, mens du skriver:
Ikke den slags EAT, du narrer!

 1. ekspertise
 2. Myndighed
 3. Tillid

Disse er kendt som EAT-signaler, og dit mål er at bygge videre på disse ting for at rangere godt og opbygge din blog på den rigtige måde. Meget går ud på at skabe indhold, der fungerer, genererer trafik og konverterer trafik. Det handler ikke kun om at skrive den første ting, der kommer ind i dit hoved – selvom det er et godt sted at starte.

Tænk f.eks. På relevans. Hvis du har indstillet din blog til at handle om havearbejde, er der ingen mening i at skrive kopi om kajaksejlads. Hvad gør det dig til en autoritet? Gayaking? Nemlig…

Dine blogfærdigheder er derinde, jeg ved det!

Forbind uanset hvor du er.

Tænk over det. Hvem er det mest sandsynligt, at du vil anbefale nogens service til? En person, du har talt direkte eller en fremmed?

Du behøver ikke at blive BFF’er med dem, men snak med dem; stille dem spørgsmål.

Folk elsker at tale om sig selv, så enhver blogger skal gå foran og spørge dem, hvordan de har det og vise en interesse i, hvad de gør; det behøver ikke engang at være forretningsrelateret.

Hvad er deres lidenskab? Jeg udfordrer dig til at komme væk fra den næste samtale, du har med tre oplysninger, du ikke vidste om dem.

Hvordan gør man det? Stil dem tilfældige spørgsmål

Dette behøver ikke engang at være til middagsselskaber eller netværksbegivenheder, selvom de er fantastiske miljøer at netværke i.

Da du er blogger nu – ja, det er du! – nå ud til en anden blogger og få en forbindelse. Kan du lide deres blog? Fortæl dem! Løg ikke gennem dine tænder bare for at få et gæstepost på deres websted og en backlink til din blog. De har måske endda en blogfærdighed, som du ikke gør – lær af dem.

Ved at være en sandfærdig og ærlig blogger, du bygger autoritet til din niche såvel som deres. Netværksrelationer skal ske organisk; sikker på, du kan tvinge dem, men dette mangler oprigtighed.

Et klart, sprødt billede kan virkelig lave et blogindlæg. Vi er visuelt tiltrukket af indhold meget mere end at se en mur af tekst. Jeg ved, at jeg ofte leder efter et TL; DR-uddrag snarere end at vade gennem teksten.

En blogger, der forbedrer deres fotoredigeringsevner, kan øge deres trafik og tilhængere på siden. En god måde at gøre dette på er at kombinere et informationsbillede med tekst, også kendt som en infographic.

Denne kraftfulde kombination af ord og billeder stimulerer hjernen til overbelastning af information – på en god måde.

Når det er sagt, har du i min erfaring brug for en svag kunstnerisk stribe i dig for virkelig at gøre et billedpop. Jeg taler ikke om at være den bedste i verden ved hjælp af Adobe Photoshop, men at forstå det grundlæggende kunne virkelig hjælpe.

Når du først har fået de grundlæggende elementer i beskæring, størrelse og lagdeling, kan du have et infographic-værdigt resultat, der komplementerer din blog rigtig godt.

Social netværk blog færdighedDet er skør, hvordan verden har formet sig, men at kombinere din blog med færdigheder på socialt netværk er superkraftigt til at udjævne dine bloggefærdigheder.

Sociale netværk og blogging er ligesom høns- og ægscenariet. Jeg kender masser af bloggere, der har haft eksplosive trafikresultater i deres første måned, fordi de allerede havde et socialt netværk efter.

Ligeledes er der dem, der har taget deres følger fra deres blog og eksploderet deres sociale netværk.

Det er en færdighed i sig selv, der konverterer trafik fra den ene til den anden og kombinerer deres kræfter. For de fleste af os ønsker vi, at vores tilhængere på sociale medier skal gå til vores blog snarere end omvendt.

Dine Instagram-, Twitter-, Facebook-, YouTube-, Pinterest- og TikTok-konti kan fjernes fra dig, men din blog er din. Du har også mere fleksibilitet og frihed med din blog – ingen karakter begrænser a la Twitter og ingen linkbegrænsninger a la Insta.

En social netværksstrategi kan virkelig hjælpe med din tidsstyring og vil også betyde, at dine tilhængere ved, hvornår du muligvis poster.

Offentligheden elsker at vide, at de vågner op til et nyt blogindlæg fra deres yndlingsblogger – perfekt morgenmadslæsning. Alt hvad de skal gøre er at logge ind på deres valgte sociale netværk, så snart de vågner op – vær ærlig, jeg ved, at du også gør det – og de vil være på dit blogindlæg om få sekunder.

Mange af os bloggere ser efter min mening ud for at outsource enhver form for webudvikling.

Der er bestemt en mental barriere, og den tanke om at se CSS og HTML akronymer.

Vil du vide, hvordan du bryder denne barriere?

Sådan er …

WordPress. Det er en ekstremt brugervenlig alt-i-en-backend, der giver dig mulighed for at bruge grundlæggende kodningsprincipper for at få din blog til at se superblank ud.

Jeg ved, at du endda har brugt HTML-kodning før uden at vide det. At gøre et ord med fed skrift bruger HTML, ligesom du bruger Ctrl + B på dit tastatur:

fremhævet

Der går du, du har lige lært noget gratis HTML-kodning!

At udvikle din viden omkring CSS og HTML kan være meget nyttigt, når du er i en klemme og har brug for at rette noget på dit websted.

Det er også nyttigt, når du lige starter din blogging og har et nul-budget til at outsource dit indhold og blogge til en ekspert. Dette er nøjagtigt, hvordan jeg startede min bloggrejse, og der er ingen grund til, at du også begynder at blogge på denne måde.

Blogger SEOVerden af ​​SEO er massivt kompliceret og overvældende.

Men kun hvis du lader det være sådan.

At fjerne alle Google-algoritmateknologierne ud af vejen og gøre din blog-SEO-venlige kommer ned på de principper, jeg allerede har nævnt – EAT:

 • ekspertise
 • Myndighed
 • Tillid

Dette var en del af Googles Medic-opdatering, og faktisk er jeg overrasket over, at dette ikke altid har været anvendt.

Tænk over, hvorfor nogen kommer til din blog. Fordi du er øverst på resultatsiderne i søgemaskinerne – SERP’er. Hvorfor er du øverst på siden?? Fordi søgemaskinen finder din side direkte svar på søgeforespørgslen.

Det er den ekspertise del af ligningen – du er der for at etablere dig selv som en ekspert på, hvad du blogger om. Knyt dette sammen med dit indhold, og brug direkte sprog. Du er en bandaid for søgerens problem.

Mens du gør dette, gå vild og dybtgående om emnet. Opret ikke nødvendigvis et 10.000-ordigt blogindlæg; i stedet, bryde et emne ind i forskellige områder og guide din læser gennem rejsen. 2.000 til 3.000-ord indlæg er nok for de fleste af os.

Lad ikke en sten være vendt. Ved at dække alle relaterede emner til et indlæg, du skriver, etablerer du dig selv som et myndighed.

Dog ikke tvang det. Nøglen er at blogge om noget, du allerede er interesseret i. Alt andet vil betyde, at du mister interessen hurtigt, og hvis du mister interessen, vil også dit publikum.

Med tiden og så længe du giver værditilvækst, udvikler du dig tillid. Du vil have, at din blog skal være den # 1-ressource, som folk kommer til for de oplysninger, de har brug for. Når de gør det, skal de være i stand til at stole på, at det, du blogger om, er pålideligt.

Her kan du bygge videre på denne tillid ved at linke til et andet autoritetswebsted om et beslægtet emne.

Når du afgiver en faktuel erklæring eller påstand, skal du ikke bare lade den hænge. Peg læseren mod den originale kilde, og sørg for, at webstedet også er en anerkendt autoritet. Jeg taler om .gov- og .edu-websteder snarere end et tilfældigt kommercielt sted, der bare skaber sammensat information.

Du kan også medtage eksperter inden for det område, du blogger om. Hvis du f.eks. Blogger om færdigheder i essayskrivning, vidste du, at denne type ting kan blive outsourcet til EssayPro?

Ved at være ærlig og oprigtig, udvikler du dit følgende, og SEO vil ske, når du lærer dit publikum at kende og forstå, hvilke oplysninger de søger efter.

Jeg har været gennem møllen, når det kommer til målsætning. Mange gange har jeg sat mig ned for at gøre noget, og det er forvirret.

Hvorfor er det?

Enkelt – der var intet mål. Jeg havde ikke et defineret formål.

Jeg vidste, hvad jeg ville gøre, men meningen var ikke klar uden et mål.

Lad ikke dette være dig. Ved at udvide dine målsætningsevner bliver du mere produktiv, når det faktisk kommer ned på arbejde.

Tænk på, hvor rart det ville være at vågne op, gøre din morgenrutine og bare sætte sig ned ved arbejdet. Ingen rod rundt med at finde ud af, hvad man skal gøre næste, bare arbejde.

Dette er muligt, fordi du allerede har et mål, der er fastlagt – i 10 år, 5 år, 3 år, det aktuelle år, måned, uge ​​og dag. Det finder jeg ned en mål for den næste dag betaler udbytte i produktiviteten.

En knock-on-effekt af dette er, at jeg får mere bloggerarbejde, og jeg nyder det også mere. Hvorfor? Fordi jeg ved, at det tager mig nærmere mit endelige mål.

Det er dog ikke nyttigt at have et mål. Du skal spore din præstation, når du går. Så hvis dit mål i år er at have 100.000 visninger i 3 måneder i træk, har du et diagram et sted på din væg i dit kontor, der sporer dette.

Det skal være synligt tilgængeligt – har ikke et regneark pænt arkiveret væk; har det faktisk på skærmen på alle tidspunkter. Dette vil føre dig fremad for at hjælpe dig med at nå dit mål.

Hvis du ønsker at tjene penge på din blog i enhver form, hvad enten det er gennem annonceindtægter, tilknyttet marketing, salg af et fysisk produkt eller en e-bog, skal du vide, hvordan du konverterer trafik.

Der er mange måder at gøre dette på, og mange af en blogger tager dette for langt ved at bombardere læseren med upsells og salgssjargon, der helt ærligt, men seerne.

Folk kan lide gratis ting. Så give dem noget gratis i bytte for deres navn og e-mail-adresse. Dette kan være en gratis e-bog eller en top 10-liste over noget, der er relateret til din niche og blog. Ikke kun dette tilfredsstiller deres behov for mere relevant information, men du tilfredsstiller også en følelsesladet trigger.

Følelsesmæssige triggere kan være afgørende for din blogs succes, og det kommer fra at kende dit publikum, og præcis, hvad de leder efter, og derefter integrere dette i din blogging. Googles webmasterværktøjer hjælper med dette, og du kan se nøjagtigt, hvilke søgeudtryk din trafik bruger til at komme til dine sider.

Ved at opbygge dig selv som en autoritet ved at have indhold i forhold til disse søgetermer, begynder du at opbygge tillid – husk “EAT” ovenfra?

Ved hvad dine tilhængere ønsker, og frugterne af dit arbejde vil til sidst vokse. Interagere med dine tilhængere for at forbedre dette. Stil dem spørgsmål til dine sociale medier og opmuntre seerne til at give en kommentar til et blogindlæg.

Nogensinde hørt om sætningen, formuen er i opfølgningen? Det er en vigtig kliché, men det er sandt. Når en tilhænger svarer på dit spørgsmål om sociale medier eller efterlader en kommentar til dit blogindlæg, SVAR!

Lad dem ikke hænge uden svar – dette kommer ud som om du ikke er interesseret. Samarbejd med dine følgere for at konvertere trafik og opbyg den brand brand loyalitet.

Husk, at når du udvikler din blog, markedsfører du dig.

Jeg elsker Simon Sineks citat:

Folk køber ikke, hvad du gør, de køber, hvorfor du gør det.

Simon Sinek tweet

Dette er sandt på bloggesfæren noget kronisk. Hvis nogen har tillid til dit synspunkt på noget, vil de sandsynligvis fortsætte med at følge dig og foretage køb baseret på dine anbefalinger.

Men når de tager denne købsbeslutning, er det ikke på grund af dit salgstempo, det er på grund af, hvem du er som person.

Så mange af de færdigheder, jeg allerede har nævnt, omfatter marketing:

 • Oprettelse af indhold
 • SEO
 • Konvertering af trafik
 • Sociale netværk

Det er alle marketingteknikker, så når du laver noget af dette, skal du huske, at du etablerer dig selv som et brand gennem din blog.

Jeg ved mere end en blogger eller to kan lide at have et alter-ego til at holde sig uden for rampelyset, og det er forståeligt. Men ved at kombinere marketing på sociale medier med blogging kan massive resultater ske.

Tænk på at nå ud til dine kontakter på sociale medier, for eksempel. Del deres indhold, tilbud til gæstepost eller samarbejde. Det værste, der kan ske, er, at du får et nej.

Vær ikke bange for at DM nogen, uanset hvor store i branchen eller niche de er. De svarer, og i morgen kan det være dig, de svarer til.

Hvert nej, du får, er et skridt tættere på et ja. Bare husk, at alle dine offentlige handlinger reflekterer over dig og dit brand; du markedsfører altid dig selv.

Stop med at være travlt ved at være optaget.

Jeg ved, at du gør det, ikke lyver for dig selv! Heck, jeg plejede at være virkelig dårlig til det.

Vi skøre mennesker ser ud til at skabe arbejde for det; og efter min erfaring gør vi det for at afskaffe de ting, vi har svært. Jeg har gjort det med at skrive dette indlæg!

Alligevel kender vi det serotonin-høje, der stammer fra præstation.

En vigtig bloggerfærdighed til at udvikle sig for at øge præstationens niveauer er tidsstyring, og en morder af tidsstyring er to-do lister.

De skulle bare ikke eksistere. Grøft denne opgaveliste med det samme.

I stedet skal du have et notesblok og en pen ved siden af ​​dit arbejdsområde eller på dig hele tiden. Min udfordring for dig er kun at have det en ting på det for at opnå den næste dag.

Få din opgave til den næste dag skrevet natten før, så når du står op den næste dag, ved du nøjagtigt, hvad du har brug for at opnå.

Det er kun én ting, men det skal være den mest centrale opgave, der skal udføres, uanset hvor hårdt eller let det er.

Jeg vil give dig en anelse – den opgave skal være hård, da det er de hårde ting, vi udsætter. Selvfølgelig, at udføre masser af lette opgaver kan skabe fart, men de ødelægger din tidsstyring.

For at sikre, at disse onde ting bliver gjort, skal du skære din dag op i segmenter og ikke multitask. Undskyld damer!

Har en slot til at vaske vaskeriet, rulle gennem sociale medier, spille et videospil og se Netflix-serien eller hvilken anden anden forsinketaktik du bruger.

Greg McKeown siger i sin bog Essentialism: The Disciplined Pursuit of Less:

Ordet prioritet kom på det engelske sprog i 1400’erne. Det var entydigt. Det betød den allerførste eller tidligere ting. Det forblev entydigt i de næste fem hundrede år.

Greg McKeown tweet

Din eneste prioritet er, at en ting du skrev ned på din opgaveliste. Intet andet betyder noget, før denne opgave er afsluttet.

Ingen Netflix tændt på samme tid, ingen Facebook- eller Instagram-feedrulning, bare et enkelt og nådeløst fokus på den ene prioritet.

Hvis du gør dette, vil du i høj grad forbedre dine samlede bloggefærdigheder.

Guide til blogging færdigheder: hvor man kan lære

Hvis du ikke allerede havde bemærket det, har jeg givet dig bunker med gratis tip og information for at forbedre dine blogging-evner.

Men jeg stopper ikke der.

Nedenfor har jeg inkluderet en ressource i øverste niveau for hver af de bloggingfærdigheder, jeg har nævnt ovenfor. Hvis du er glad for ligesom Robert Kiyosaki, Tony Robbins og Brian Tracy, ved du, at deres forretningsmæssige holdning er, at du skal outsource alt, der ikke er din ekspertise eller værd at være din tid.

Når du beslutter, om du vil outsource, skal du have en timesats i hovedet. For eksempel, hvis du ikke ville udføre noget arbejde for mindre end $ 30 i timen, og en af ​​timekvivalenterne til nedenunder er $ 20, skal det outsources.

Selvfølgelig kan nogle af de værktøjer til blogging-færdigheder, jeg anbefaler, komme på tværs af så dyre, men de er eksperter af høj kvalitet inden for deres valgte felter. Derudover frigører du din tid til at bruge på at udvikle din blog og økonomisk frihed.

For mig er det noget penge ikke kan købe.

Velhavende affilieret er et af disse utrolige værktøjer, der holder din hånd gennem affilierede marketingrejser helt fra begyndelsen.

Dets kernefokus er, hvordan man bruger affiliate marketing til at tjene penge på din blog – noget, som millioner af os har til formål at gøre, men for mange mislykkes.

Du kan bruge WA-ressourcerne, uanset om du starter din blog fra bunden eller allerede er godt på rejsen. Dets funktioner inkluderer:

 • Dybdegående tilknyttet marketingtræning
 • Mentoruddannelsesprogrammer
 • Søgeord forskning
 • Søgemaskine optimering
 • Konkurrenceanalyse
 • Tilpasbare websteder
 • Hosting

SEO er svært for så mange af os, især med at Google ændrer dens algoritmer, så snart vi alle har ændret vores websteder baseret på den forrige opdatering.

Jeg tror dog, at vi kan overtænke SEO for meget.

Hvis du er ny med at blogge, anbefaler jeg dig at starte med at skrive fra hjertet og sindet og ved at forstå din niche uden at optimere til SEO.

Ved at gøre dette vises dit indhold mere naturligt. Så mange nybegynderblogs betaler for SEO-tjenester uden at tænke på indholdet og ende med at overdrive deres indlæg med nøgleord, til det punkt, hvor indholdet ikke læser naturligt.

Hvis du er seriøs omkring din blogging og virkelig ønsker at overgå dine konkurrenter, Page Optimizer Pro (brug kode STARTBLOG til gratis kreditter) er stedet at gøre det. Det er det mest indsigtsfulde værktøj, jeg nogensinde har fundet når det kommer til SEO. Du kan angive de nøgleord, du vil rangere for, og det giver dig detaljeret vejledning om ting som:

 • Nøgleordets densitet
 • Overskrifter, der skal bruges
 • Optimal ordtælling
 • Sidestruktur
 • EAT-signaler (nævnt tidligere)

Og så meget mere …

Du kan også bruge den til at forbedre din egen SEO-viden, når du går med dets videotutorials og det visuelle værktøj (som sporer de ændringer, du foretager) og se, hvordan de ændrer din placering. POP-bloggen er også fuld af gratis viden om SEO – det er værd at læse, og du behøver ikke at bryde banken med et on-side SEO-kursus.

Med POP, du behøver ikke alle svarene, du følger bare anbefalingerne!

Medmindre du allerede er en kodningsekspert, ser jeg bestemt ud til at outsource dine HTML-blogging-færdigheder så hurtigt som muligt.

Det eneste advarsel her er at lære de grundlæggende selv, først. Det vil bestemt hjælpe dig med at visualisere, hvordan du vil have din blog og artikler til at se ud. Dette strækker sig til at vide, hvordan man bruger WordPress, såvel som dens temaer og plug-ins. Det kan være vanskeligt i starten, men ved at tage babytrin kan du finde dig selv med din egen WordPress-blog op og køre inden for en uge.

Hvem ved, kan du finde en lidenskab for kodning, som er en færdighed, der kan tage dig ned i alle mulige veje, især med din blog. Team Treehouse har et gratis prøveperiode-tilbud i 7 dage, som kan give dig et indblik i kodning for at se, om det er noget for dig.

Du kan forbedre dine blogfærdigheder og oprettelse af indhold ved at bruge disse grundlæggende:

 • Skriv om noget, du brænder for
 • Tænk ikke på det – bare begynde at skrive om noget
 • Gør journalføring til en vane
 • Du skal ikke bare kopiere, hvad alle andre laver
 • Tag 5 minutter, og læs derefter igen dit arbejde
 • Hold dig til en skrivestandard – Associated Press; Chicago Manual of Style, som eksempler
 • Korrekturlæste altid dit arbejde
 • Brug grammatik som en sikkerhedskopi, ikke som en autoritet
 • Få en betroet ven til at læse dit arbejde, før du offentliggør

Hvis du virkelig mangler blog-skrivefærdigheder, outsource pokkerne ud af det. Du behøver ikke være en god forfatter for at få en artikel med stort indhold på dit websted, men du har brug for at komme med ideerne bag dem.

Netværksbegivenheder er blevet enorme og er en fantastisk måde at møde andre bloggere, chatte og diskutere den branche eller niche, du er i. Du kan også hente gratis tip og råd fra dem, der allerede er succesrige og har en livsstil, som du drømmer om.

Endnu vigtigere er, at netværk kan skabe livslange forretnings- og personlige forhold, der kan gøre dit liv meget. Prøv altid at benytte lejligheden til netværk, hvis du kan.

Netværk kan være svært for de indadvendte blandt os. Udemy tilbyder et forretningsnetværkskursus, der er temmelig overkommeligt, og det kan være et godt skridt at vide, hvordan man kommer dig derude.

Jeg lærte først ved at lege rundt og lære for mig selv. Hands-on oplevelse er sådan en fantastisk måde at lære. De mest populære indstillinger for billed- og fotoredigeringssoftware er:

 • Adobe Photoshop
 • GIMP

De har begge omfattende hjælpeområder og tutorials om, hvordan tingene kan gøres. Du kan også tjekke YouTube-tutorials om, hvordan nogle af de grundlæggende funktioner fungerer.

Du behøver ikke at tilmelde dig et kursus for at lære, hvordan du redigerer billeder eller fotos, men de er bestemt en god idé. PHLearn har en bred vifte af visuelle kurser, som du kan tjekke online, både betalt og gratis. Jeg kender mange, der har tilmeldt sig sit onlineabonnement for at få ubegrænset adgang til deres professionelle billedredigeringsforløb.

Der er også et væld af forskellige muligheder, som du kan se på i vores indlæg om logo-design software, der varierer i priser (inklusive gratis option).

Til sidst begyndte jeg at gennemse Pinterest for at se, hvad der ellers deles i din niche, så du har en idé om, hvad der fungerer!

Som blogger er investering i færdigheder på sociale medier netværk en af ​​de mest velstående investeringer, du vil foretage. Én ting, jeg altid gør, er at følge og spejle, hvad andre, der har succes, gør.

Jeg taler ikke om at kopiere deres indhold eller indlæg; hvad hashtags bruger, og er der en stil, som jeg kan lide?

Overvej hashtags som SEO for sociale netværk. De fortæller platformen og besøgende, hvad dine indlæg handler om, så individer ‘feeds kan skræddersys til deres smag.

Noget jeg synes er meget nyttigt med at lære at socialt netværk ordentligt er ved at planlægge indlæg. Jeg har spildt så meget tid på Facebook og Insta, det er ikke sjovt. Men ved at vide nøjagtigt, hvornår jeg poster på sociale medier, frigør jeg så meget mere tid til at komme videre med min blogging og resten af ​​mit liv.

Nu forstår jeg, at vi ikke alle har tid til dette, især i “mellemstadierne” med at vokse en blog eller et websted. I disse situationer anbefaler jeg 99DollarSocial, der får ryggen. Men hvis du foretrækker at gøre det i hus, er den bedste sociale planlægningsplatform derude Hootsuite. Ved at linke alle dine sociale mediekonti til Hootsuite kan du administrere dem alle ét sted uden at skulle manuelt logge ind på hver enkelt.

Det bedste ved Hootsuite er dog, at du kan oprette stillinger i god tid, igen og frigøre din tid til at være mere produktiv andre steder. Der er altid en 30-dages gratis prøveversion, så du har intet at tabe.

Hvis du vil outsource din sociale mediehåndtering fuldstændigt, bør du tjekke Kimberley Banner. Kim er et geni på sociale medier! Den bedste måde at komme i kontakt med hende på er via hendes Instagram-profil.

Min ressource nummer én til målsætning er Brian Tracy, som vil skifte mening om, hvorvidt målsætning er en af ​​de krævede bloggingfærdigheder eller ej.

Jeg har læst så mange bøger og lyttet til snesevis af podcasts, og selvom de alle følger den samme rute, har jeg ikke tænkt på nogen så meget som jeg har til Tracy.

Jeg elsker især hans bog Eat That Frog, som har solgt millioner af eksemplarer over hele verden. Forudsætningen er, at hvis den første ting, du gjorde hver dag, var at spise en frø, ville resten af ​​dagen være lettere / bedre end det. Naturligvis vil du ikke gå og spise en frø, men tanken er, at du får den sværeste opgave først, hvilket sætter dig op til en meget mere produktiv dag fremover.

På tidspunktet for skrivningen af ​​dette indlæg har Tracy en enkel at bruge og praktisk målsætningsguide, der leder dig gennem at sætte dine mål og nå dem, gratis. Selv hvis du ikke ønsker at abonnere på deres fantastiske mentorprogram, er dette gratis værktøj utroligt nyttigt.

Jeg kunne sende dig væk til Neil Patels websted for at lære de fleste af de mest nødvendige blogging-færdigheder. Patel kender virkelig sine ting, og hvilken bedre måde at lære, hvordan man konverterer din blogs trafik end ved at tjekke dette indlæg.

Én ting, jeg elsker ved hans stil, er, at den giver så meget værdi for intet. Hans websted vrimler af værditilvækst indhold, der i høj grad vil forbedre din evne til at konvertere trafik.

Jeg elsker Coursera for sit enorme udvalg af online fleksible kurser. Det har en kaldet Work Smarter, Not Harder, der har modtaget rave-anmeldelser, og du kan fuldføre det 100% online på din egen tid.

Der er tusinder og tusinder af selvudviklingsbøger om tidsstyring – for mange til at anbefale, og jeg ved, at mange af mine tilhængere elsker at lære mere visuelt. Et sådant kursus er en perfekt måde at gøre dette på, og vil øge din evne til at være mere produktiv med din blog og forbedre dine blogging-evner i høj grad.

Hvordan en bloggers færdigheder kan udvikles: centrale takeaways

Jeg er sikker på, at mange af jer allerede har store evner til mange af de bloggefærdigheder, jeg har talt om her. Jeg har virkelig lyst til, at der er noget her for enhver at tage med hjem, selvom det er en ny bog eller et hurtigt tip, som du kan fjerne og implementere med det samme.

Værktøjer såsom Page Optimizer Pro og tilknyttet marketingtræning som Wealthy Affiliate-programmet er så dybtgående, at de tilbyder enorme mængder værdi, og det er værd at investere din tid i, hvis du ønsker at udvikle de nødvendige færdigheder for at få succes (og hvad der er hvad mere kan du komme i gang gratis!)

Hvis du føler dig overvældet af al information og muligheder for at udvide dine færdigheder, skal du vælge en og fokusere på det alene. Når du føler, at du har spikret den ene, skal du gå til en anden af ​​de færdigheder, der er nødvendige for din fremgang.

Massiv og kontrolleret handling i det langsigtede spil er en god måde at opnå succes på.

Bruger du noget af det værktøj, jeg har nævnt? Kom og fortæl mig, hvilke og hvordan du har fundet dem. Efterlad altid en kommentar som altid, så vender jeg tilbage til dig – jeg elsker at høre fra jer!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map