Royaltyfrie billeder til blogs og websteder: Ingen copyrightbilleder

Billeder er en vigtig del af et websted og blog af to grunde. For det første tilføjer de et visuelt element til dit websted eller blog for at gå sammen med indholdet. Hvilket gør siden mere tiltalende for øjnene og sikrer, at indholdet ikke virker kedeligt, med bare ord. For det andet kan billeder, når de optimeres korrekt, bidrage til din SEO.


Men ikke alle har tid eller evner til at tage smukke billeder til brug på deres websted. Heldigvis behøver du ikke. Der er platforme online, der giver gratis billeder til websteder og blogs i form af stockfotografering til stort set ethvert emne, du ønsker.

Nævnte jeg, at det bedste er, at de er helt gratis billeder? ��

Hvordan jeg bruger gratis blogbilleder

Nedenfor er de gratis sider, jeg har brugt til at få lagerbilleder og illustrationer til sociale medier, reklame og indholdsmarkedsføring på mine websteder i ganske lang tid, men jeg har for nylig fundet RelayThat, der er temmelig en spil-skifter!

Det giver mig mulighed for at oprette et billede til et websted, og jeg får de samme stilbilleder, der passer til alle mine forskellige sociale mediekanaler. En massiv tidsbesparelse! Det er faktisk ikke helt sandt …

Jeg gjorde det bare ikke på de fleste af mine websteder før, fordi det var så meget arbejde, men det var som at flytte fra en skrivemaskine til en Macbook pro-bærbar computer. Hvis du har en SEO-plugins, der giver dig mulighed for at tilføje et billede med specifikke dimensioner til hver social kanal, kan dette muligvis være din drøm, du kan se, hvad det kan gøre i det første minut af denne video:

Kan du lide det, du ser? Se hvad der ellers kan gøre HER.

Det er her du kan få royaltyfrie billeder til blogs og websteder

Royaltyfrie billeder til blogs og websteder

 • Få stencil
 • Designguide
 • Unsplash
 • Pixabay
 • Morguefile
 • Flickr
 • Pexels
 • Stocksnap.io
 • Burst
 • Reshot
 • Freestocks.org
 • FoodiesFeed
 • Gratisography
 • Picography
 • Kaboom billeder
 • Pixens liv
 • ISO Republik
 • StyledStock
 • Picjumbo
 • Skitterphoto
 • ImageFinder.co
 • Pikwizard
 • Rawpixel
 • Negativ plads
 • Barnimages

Få stencil

Get Stencil gør det lettere for dig at ikke bare bruge men oprette gratis billeder til websteder og blogs. Platformen har to typer brug. Gratis og betalt abonnement.

Under gratis stencil har du muligheden for at søge blandt hundreder af billeder, der falder ind under Creative Commons (CC) -licensen. Du har endda mulighed for at bruge flere billeder sammen med en skabelon, så du kan organisere dem, som du vil. På toppen af ​​det kan du endda tilføje tekst til billedet. At gøre denne platform mere end bare en gratis lagerbillede.

Deltag i GRATIS træning

Ønsker du at lære, hvordan man opbygger 6 figurer autoritetswebsteder?

Deltag i denne gratis træning til…

 • Endelig har en velprøvet metode til at finde rentable nicher
 • Få adgang til en idiotsikker metodeforskningsmetode
 • Lær, hvordan man outsource kvalitetsindhold
 • Lær hvordan du bygger links til hvide hat til dit websted uden hovedpine

Med den gratis mulighed får du en grænse for at gemme op til 10 billeder i en måned med begrænsede fotos og ikoner at søge fra. Pro-indstillingen, der koster $ 9 per måned, giver dig mulighed for at oprette og gemme op til 50 billeder i en måned fra et bibliotek med over 2 millioner billeder og ikoner. Den endelige mulighed, Ubegrænset, koster $ 12 per måned og giver dig ubegrænset adgang til platformen.

 • Gratis
 • Pro ($ 9,00 / måned)
 • Ubegrænset ($ 12,00 / måned)

Designguide

Med over 1,2 millioner billeder og 15 tusind skabeloner at vælge imellem Design Wizard er en omfattende platform, hvor du kan gennemse og vælge billeder i høj opløsning til dit websted. Du kan endda ændre størrelsen på og optimere billedet for at sikre, at det ikke samler størrelsen på siden. Du kan finde billeder til enhver branche på denne platform, hvilket gør det godt for enhver type virksomhed at bruge.

Ligesom Get Stencil har Design Wizard også tre pakker, som brugere kan vælge imellem (skønt dyrere):

 • Lærling (gratis)
 • Pro ($ 9.99 / måned)
 • Ekspert ($ 16,95 / måned)

Den største forskel mellem de forskellige pakker er antallet af billeder, du kan gemme og bruge.

Unsplash-logoMed et bibliotek med over 550.000 billeder i høj opløsning gratis, gør Unsplash det nemt for virksomhederne at finde det nøjagtige billede, de har brug for.

Gratis domæne med hosting

Det har billederne sorteret i kategorier, så du kan endda gennemse kategorier, hvis du ikke er sikker på det nøjagtige billede, du ønsker. Fra natur, arkitektur til aktuelle begivenheder kan du finde gratis billeder til websteder, der gør det mere spændende for dit publikum.

Pixabay-logoDet unikke aspekt ved Pixabay er, at det ikke kun har gratis stock-fotos, men også videoer, vektorer og illustrationer. Platformets bibliotek består af over 1,6 millioner billeder og videoer, du kan vælge imellem.

Alt hvad du skal gøre er at deltage i deres samfund, som selvfølgelig er gratis. Alt indhold på siden er CC0-licens, hvilket betyder, at du kan bruge det uden skriftlig tilladelse eller tilladelse fra fotografen.

MorguefileMorguefile har et galleri på 350.000 gratis stock-billeder, du kan vælge imellem. Du har også muligheden for at gennemse billeder fra andre websteder, som f.eks. IStock, Getty og Shutterstock.

Platformen tilbyder også en Pro-mulighed, der leveres med et $ 25 årligt gebyr. Opgraderingen giver dig mulighed for at redigere billederne med adgang til filtre og ekstraudstyrsmuligheder. Det sikrer også, at du kan bruge platformen uden annoncer.

Flickr

Samfundet på Flickr har over hele 10 milliarder fotos. Platformen giver brugerne mulighed for at komme og dele deres fotos med andre.

For at få billeder, der er gratis til kommerciel brug, skal du sørge for at filtrere søgningen til kun at omfatte dem, der falder ind under CC-licensen og ikke bekymre dig, platformen har tusinder af dem.

Du kan finde alle typer billeder på Flickr, så det skal være en af ​​de øverste platforme på din liste til gratis billeder til websteder.

PexelsEn crowddsourced platform, Pexels, gør det muligt for fotos på sin platform at blive brugt til både kommerciel og ikke-kommerciel brug. Brugere kan indsende deres fotos til Pexels, som derefter mærkes og sorteres i den kategori, de falder under.

Fra billeder af landskaber til portrætter har webstedet det hele. Du kan endda ændre billederne, hvis det er nødvendigt. Selvom du ikke behøver at kreditere billedets ejer, opfordrer platformen dig til at give kredit, hvor det skyldes.

StocksnapStocksnap.io er et andet moderne udseende websted, der giver brugerne mulighed for at gennemse hundreder af kategorier for gratis højopløsnings-fotos. Du kan finde billeder, der er tilpasset fra erhvervslivet til landskaber her, så det fungerer godt til blogs og websteder.

Alle billeder på platformen falder ind under CC0-licensen, så de falder bestemt ind i kategorien gratis billeder, der skal bruges til blogs.

Burst af ShopifyBurst er et websted for gratis lagerfotos, der ejes af e-handelsplatformen, Shopify. Det er temmelig let at bruge og har billeder sorteret efter kategorier. Hvis du ikke er sikker på det nøjagtige billede, du har brug for, kan du bare gennemgå den kategori, som dit websted eller din blog falder ind under.

Med tusinder af billeder i hver kategori, vil du helt sikkert finde en perfekt det på Burst. Under brugstiden angiver Burst tydeligt, at fotos, der er uploadet til platformen, kan downloades og bruges med tilskrivning til kommerciel brug.

ReshotReshot er stolt af et websted, der giver gratis billeder til brugere, der faktisk ikke har en appel til stockfoto.

Dette er billeder, der er taget og arbejdet på af brugere af Reshot-samfundet, så selvom det ser ud til at være stockbilleder, er de det faktisk ikke. Platformen nævner også klart, at de tusinder af tilgængelige billeder er gratis, som du kan bruge som du vil.

Freestocks.orgFreestocks.org er det eneste .org-websted på listen, men som de andre har masser af gratis billeder at vælge imellem.

Du vil bemærke kategorierne, så snart du får adgang til det sted, der spænder fra dyr, mode, natur og mennesker. Selvom du finder billeder til specifikke websteder her, er billederne på dette sted bedre egnet til blogs.

Kategorierne er ikke så omfattende som andre websteder, vi har nævnt. Men alle billeder på webstedet er helt gratis at bruge, som du vil.

FoodiesFeedFoodiesFeed er det første websted på vores liste, der specifikt er lavet til en enkelt kategori, som er mad. Men de billeder, de har af mad, menes at være bedre end madbilleder, du ville finde på nogen af ​​de andre platforme.

Disse billeder er taget af FoodiesFeed-samfundet, medlemmerne tager billeder og lægger dem for enhver at bruge, som de vil. Men træd forsigtigt, de tiltalende billeder er sikker på at få dig til at ønske dig mad.

GratisographyGratisografi er ikke som andre websteder på vores liste, fordi den indeholder sære billeder, hvoraf nogle bare er bisarre eller underlige. Men disse billeder, der sandsynligvis bruges til blogs snarere end et forretningswebsted, kan virkelig få dit indhold til at skille sig ud.

Alle billeder er helt gratis til brug som du vil. Med kategorier der spænder fra forretning til finurligt, kan du finde dig selv til at bruge timer på at surfe gennem de ulige, men alligevel fængslende billeder.

PicographyPicografi er en anden fantastisk mulighed for stort set enhver form for billede, du ønsker. Fra et gratis billede af Apple Watch til Aurora Borealis har webstedet masser af forskellige kategorier af billeder, du kan søge fra.

Alle billeder er i høj opløsning, og du har tilladelse til at bruge dem, som du vil.

KaboomPicsMens billederne på Kaboom Pics er gratis til brug, er webstedet anderledes end de andre på listen, da webstedsejeren tager og redigerer alle de billeder, der findes på webstedet.

Der er over 10.000 billeder på siderne for dig at gennemse, og selvom det måske ikke synes så omfattende som nogle af de nævnte andre platforme, er det imponerende.

Pixens livLife of Pix er et andet samfundsbaseret websted, hvor fotografer kan komme og dele deres fotografier. Når fotografierne er delt, er de gratis til brug.

Platformen har endda Life of Vids, hvor du kan finde gratis videoer og klip, som du kan bruge til din WordPress-blog eller dit websted.

ISO RepublikISO Republic huser tusinder af gratis billeder til både kommerciel og ikke-kommerciel brug. Du kan gennemse kategorier eller populære tags for at finde det rigtige billede til din blog eller dit websted.

Alle billeder er i høj opløsning og let redigerbare, så du kan bruge dem, som du vil.

StyledStockStyledStock er det andet websted på vores liste, der er henvist til et specifikt publikum. Platformen er vært for billeder, der er rettet mod kvindelige iværksættere.

Billederne har et mere feminint præg på dem, hvilket for det meste er temmelig subtile. Så for enhver kvindelig iværksætter, der leder efter billeder til deres blog, bør dette sted være dit første stop.

PicJumboPicjumbo tilbyder tusinder af gratis billeder til brugere, der skal bruges til både kommerciel og ikke-kommerciel brug.

Det har også et premiummedlemskab, der giver brugerne adgang til 5.000 flere billeder og over 100 samlinger. Med tre forskellige premium-planer, der spænder fra $ 6,58 til $ 24,08 pr. Måned, får du ikke kun flere billeder at vælge imellem, men også ubegrænset downloads og adgang til premiumkategorier.

Skitter PhotoSkitterphoto er et offentligt domæne, hvor brugere kan komme og dele deres fotografier til enhver brug. Alle fotografer skal gøre er at deltage i samfundet og dele deres fotos.

Du som virksomhed kan downloade de delte billeder og bruge dem til din blog eller dit websted. Billederne er i høj opløsning, så de ser krystalklare ud, når de bruges.

ImageFinder.coImageFinder.co har hjem til over 150.000 billeder i høj kvalitet, som alle er fri for royalty. Det startede faktisk som en søgemaskine, der er vært for billeder fra Flickr, der specifikt er markeret under Creative Commons-licensen.

Efterhånden som webstedet udvidede, er det nu vært for billeder fra forskellige platforme og ikke kun Flickr.

PikWizardPikwizard er et sted, der er et sted, der er knyttet til Design Wizard, de billeder, du vælger, kan redigeres ved hjælp af Design Wizard. På dette sted kan du søge i bestemte kategorier ved hjælp af søgefeltet, eller du kan filtrere billederne baseret på popularitet, dato og så videre.

Med tusinder af billeder at vælge imellem og muligheden for at redigere dem direkte på webstedet gør PIkWizard det nemt for dig at vælge og optimere billeder til blogs og websteder.

RawPixelRawpixel har et bibliotek med hundreder af billeder at vælge imellem. Billederne har et mere kunstnerisk præg på dem, der giver dem mere end blot dit gennemsnitlige stockfoto-præg.

Platformen er fantastisk til enhver, der har brug for billeder, der er mere kreative, hvilket har en tendens til at appellere mere til publikum.

NegativeSpace.coNegativt rum er et andet kreativt rum, hvor fotografer kan komme og dele deres fotografier. De fotografier, du finder på webstedet som Rawpixel, er mere kunstneriske og giver fotografer mulighed for at vise deres kreativitet.

Webstedet har endda et unikt filter, der giver dig mulighed for at søge fotografier efter en dominerende farve.

Barnimages

Barnimages er et websted, der er oprettet af to fotografer, der ønskede at omdefinere lagerbilleder. Billederne der findes på platformen er taget af dem og er alle i høj kvalitet.

Alle billeder er helt gratis at bruge.

Licenser til gratis fotos til blogs og websteder

Før går man ud med at vælge billeder fra en af ​​ovenstående platforme, det er vigtigt, at du læser licensbetingelserne for hver. Du vil opdage, at de fleste af stockbillederne på platformen ikke har nogen ophavsretlige begrænsninger og er licenseret til at blive brugt under det kreative almindelige domæne. Betydning at du kan bruge billedet som du vil uden at søge tilladelse.

Det er dog muligvis ikke tilfældet med ethvert billede, og derfor er det bedre at læse licensaftalen på webstedet, før du fortsætter.

Gratis billeder til websider og blogs konklusion

Stencil logoDet afslutter vores liste. De fleste af de steder, vi har nævnt, har en lignende grænseflade og et omfattende bibliotek med billeder at vælge imellem. Alt hvad du skal gøre er at søge eller gennemse deres kategorier.

Når du bruger stock fotos, er der en bekymring for, at de fleste af de gratis billeder til websteder ikke vises som et uddrag i Google SERP’erne, men de billeder, du finder, redigerer og bruger fra Get Stencil, anses ikke for at være stockfotos siden platformen giver dig mulighed for at redigere og praktisk gøre billedet til dit eget.

De billeder, du bruger fra GetStencils platform, har en bedre chance for at blive vist i Google-kodestykker og hjælpe med søgemaskineoptimering, såvel som de er perfekte til at lave specialiserede sociale medier eller endda nyhedsbrevbilleder.

Så for at binde tingene sammen er der ikke noget bedre sted at starte din søgen efter gratis billeder til blogs og websteder end de steder, der er nævnt ovenfor. Vi er sikre på, at disse har alle dine billedbehov dækket, men hvis du virkelig vil skille sig ud fra mængden, så tjek Get Stencil her.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map