Imatges sense royalties de blocs i llocs web: No hi ha imatges de drets d’autor

Les imatges són una part vital d’un lloc web i d’un bloc per dos motius. En primer lloc, afegeixen un element visual al vostre lloc o bloc per anar juntament amb el contingut. La qual cosa fa que la pàgina sigui més atractiva per als ulls i asseguri que el contingut no sembla avorrit, amb només paraules. En segon lloc, les imatges, quan s’optimitzen correctament, poden contribuir al vostre SEO.


Però no tothom té el temps o les habilitats per fer fotos fantàstiques per al seu lloc. Per sort, no ho haureu de fer. Hi ha plataformes en línia que proporcionen imatges gratuïtes per a llocs web i blocs en forma de fotografia d’accions per a pràcticament qualsevol tema que vulgueu.

He esmentat que el millor és que són fotos completament gratuïtes? ��

Com faig servir imatges de bloc gratuïtes

A continuació, es mostren els llocs gratuïts que he utilitzat per obtenir fotografies d’il·lustracions i il·lustracions per a xarxes socials, publicitat i màrqueting de contingut als meus llocs durant força temps, però recentment he trobat RelayThat que és pràcticament un canvi de jocs.!

Em permet crear una imatge per a un lloc web i obtinc les mateixes imatges d’estil per adaptar-se a tots els meus canals de xarxes socials diferents. Un estalvi massiu de temps! Bé, això no és ben cert …

No ho feia abans a la majoria dels meus llocs perquè feia tanta feina, però va ser com passar d’una màquina d’escriure a un ordinador portàtil Macbook pro. Si teniu un complement de SEO que us permetrà afegir una imatge amb dimensions específiques per a cada canal social, pot ser que el vostre somni es faci realitat, comproveu què pot fer en el primer minut d’aquest vídeo:

T’agrada el que veus? Mireu què més es pot fer AQUÍ.

Aquí és on podeu obtenir imatges gratuïtes per a blogs i llocs web

Imatges gratuïtes per a blocs i llocs web

 • Obteniu la plantilla
 • Assistent de disseny
 • Unsplash
 • Pixabay
 • Morguefile
 • Flickr
 • Pexels
 • Stocksnap.io
 • Explosió
 • Reshot
 • Freestocks.org
 • Alimentació Alimentada
 • Gratisografia
 • Picografia
 • Kaboom Pics
 • Vida de Pix
 • República ISO
 • StyledStock
 • Picjumbo
 • Skitterphoto
 • ImageFinder.co
 • Pikwizard
 • Rawpixel
 • Espai negatiu
 • Barnims

Obteniu la plantilla

Get Stencil us facilita no només l’ús, sinó crear imatges gratuïtes per a llocs web i blocs. La plataforma té dos tipus d’ús. Abonament gratuït i de pagament.

A Stencil gratuït, teniu l’opció de cercar entre centenars d’imatges que es troben sota la llicència Creative commons (CC). Fins i tot teniu l’opció d’utilitzar diverses imatges juntament amb una plantilla perquè pugueu organitzar-les com vulgueu. A més, fins i tot podeu afegir text a la imatge. Això fa que aquesta plataforma sigui més que una font d’imatges gratuïtes.

Entra a la formació GRATU FREETA

Voleu saber com crear 6 llocs d’autoritats de figures?

Uneix-te a aquesta formació gratuïta…

 • Finalment, tingui un mètode provat per trobar nínxols rendibles
 • Accediu a un mètode de recerca de paraules clau que no s’imprimeixi
 • Apreneu a subcontractar contingut de qualitat
 • Apreneu a crear enllaços de barret blanc al vostre lloc sense maldecaps

Amb l’opció gratuïta, obtindreu un límit per guardar fins a 10 imatges al mes amb fotos i icones limitades per cercar. L’opció Pro que té un cost de 9 dòlars al mes, permet crear i guardar fins a 50 imatges al mes, a partir d’una biblioteca de més de 2 milions d’imatges i icones. L’opció final, Il·limitada, té un cost de 12 dòlars mensuals i us ofereix un accés il·limitat a la plataforma.

 • Gratuït
 • Pro (9,00 $ / mes)
 • Il·limitat (12,00 $ / mes)

Assistent de disseny

Amb més d’1,2 milions d’imatges i 15 mil plantilles per triar a Design Wizard és una plataforma integral per a què podeu navegar i seleccionar imatges d’alta resolució per al vostre lloc. Fins i tot podeu redimensionar i optimitzar la imatge per assegurar-vos que no augmenta la mida de la pàgina. Podeu trobar imatges per a totes les indústries d’aquesta plataforma, la qual cosa fa que sigui excel·lent l’ús de qualsevol tipus de negoci.

Igual que Get Stencil, Design Wizard també disposa de tres paquets per als usuaris (on és més car):

 • Aprenent (gratuït)
 • Pro (9,99 $ / mes)
 • Expert (16,95 $ / mes)

La diferència principal entre els diferents paquets és el nombre d’imatges que podeu emmagatzemar i utilitzar.

Logotip desplegableAmb una biblioteca amb més de 550.000 imatges d’alta resolució, de forma gratuïta, Unsplash facilita a les empreses trobar la imatge exacta que necessiten.

Domini gratuït amb hosting

Té les imatges ordenades en categories, de manera que fins i tot podeu navegar per categories si no esteu segurs de la imatge exacta que voleu. Des de la naturalesa, l’arquitectura fins als esdeveniments actuals, podeu trobar imatges gratuïtes per a llocs web que la facin semblar més captivadora per al vostre públic.

Logotip de PixabayL’aspecte únic de Pixabay és que no només té fotografies d’imatges gratuïtes, sinó també vídeos, vectors i il·lustracions. La biblioteca de la plataforma està formada per més d’1,6 milions d’imatges i vídeos que escolliu.

Tot el que heu de fer és unir-vos a la seva comunitat que, per descomptat, és gratuïta. Tot el contingut del lloc és llicència CC0, el que significa que podeu utilitzar-lo sense el consentiment o permís per escrit del fotògraf.

MorguefileMorguefile té una galeria de 350.000 imatges d’imatges gratuïtes que escolliu. També teniu l’opció de navegar per imatges d’altres llocs com iStock, Getty i Shutterstock.

La plataforma també ofereix una opció Pro que inclou una quota anual de 25 dòlars. L’actualització permet editar les imatges amb accés a filtres i opcions de millora. També garanteix que podeu utilitzar la plataforma sense anuncis.

Flickr

La comunitat de Flickr té més de 10 milions de fotografies. La plataforma permet als usuaris venir i compartir les seves fotos amb altres.

Per obtenir fotografies gratuïtes per a ús comercial, haureu d’assegurar-vos que filtreu la cerca per incloure-les només que estiguin sota la llicència CC i no us preocupeu, la plataforma compta amb milers d’aquests.

Podeu trobar qualsevol tipus d’imatge a Flickr, per la qual cosa hauria de ser una de les plataformes més importants de la vostra llista d’imatges gratuïtes per a llocs web..

PexelsUna plataforma multitudinària, Pexels, permet que les fotos de la seva plataforma s’utilitzin tant per a usos comercials com no comercials. Els usuaris poden enviar les seves fotos a Pexels, que després s’etiqueten i classifiquen en la categoria en què es troben.

Des d’imatges de paisatges fins a retrats, el lloc web ho té tot. Fins i tot podeu modificar les imatges si cal. Tot i que no haureu de fer crèdit al propietari de la imatge, la plataforma us animarà a concedir crèdit on sigui degut.

StocksnapStocksnap.io és un altre lloc web d’aspecte modern que permet als usuaris navegar per centenars de categories gratis per a fotografies d’acció d’alta resolució. Aquí podeu trobar imatges adequades de negocis a paisatges, així que funciona bé per a blocs i llocs web.

Totes les imatges de la plataforma entren dins de la llicència CC0 de manera que entraran definitivament en la categoria d’imatges gratuïtes que es poden utilitzar per als blogs.

Esclat de ShopifyBurst és un lloc web de fotos d’imatges gratuïtes propietat de la plataforma de comerç electrònic, Shopify. És bastant fàcil d’utilitzar i té imatges ordenades per categories. Si no esteu segurs de la imatge exacta que necessiteu, només podeu passar per la categoria de la qual pertany el vostre lloc o bloc.

Amb milers d’imatges de cada categoria, segur que en trobareu perfectes. Sota el terme d’ús, Burst afirma clarament que les fotos penjades a la plataforma es poden descarregar i utilitzar amb atribucions per a ús comercial.

ReshotReshot s’enorgulleix d’un lloc web que proporciona imatges gratuïtes als usuaris que en realitat no tenen una crida de fotografies d’accions.

Es tracta de fotografies realitzades i realitzades pels usuaris de la comunitat Reshot, de manera que encara que semblin imatges, no ho són. La plataforma també esmenta clarament que els milers d’imatges disponibles són gratuïtes perquè pugueu utilitzar com vulgueu.

Freestocks.orgFreestocks.org és l’únic lloc web .org de la llista, però com els altres, té tones d’imatges gratuïtes per triar.

Notareu les categories tan aviat com accediu al lloc que va des d’animals, moda, natura, fins a persones. Tot i que aquí trobareu imatges per a llocs web concrets, les imatges d’aquest lloc s’adapten millor als blocs.

Les categories no són tan àmplies com altres llocs que hem esmentat. Però totes les imatges del lloc són completament lliures d’utilitzar com vulgueu.

Alimentació AlimentadaFoodiesFeed és el primer lloc web de la nostra llista que està dissenyat específicament per a una sola categoria, que és el menjar. Però es creu que les imatges que tenen de menjar són millors que les imatges d’aliments que trobaríeu en qualsevol de les altres plataformes.

Aquestes imatges són realitzades per la comunitat FoodiesFeed, els membres fan fotos i les publiquen perquè qualsevol pugui utilitzar com vulgui. Però calça atentament, les imatges atractives segur que et faran desitjar menjar.

GratisografiaLa gratuïtat no és com altres llocs web de la nostra llista perquè inclou imatges peculiars, algunes de les quals estranyes o estranyes. Però aquestes imatges que són més propenses a ser utilitzades per a blogs que no pas per a un lloc web d’empresa poden realment destacar el vostre contingut.

Totes les imatges són completament gratuïtes per utilitzar-les com vulgueu. Amb categories que van des dels negocis fins als capritxosos, podeu trobar-vos passar hores passant per les imatges estranyes però captivadores.

PicografiaLa picografia és una altra opció fantàstica per a pràcticament qualsevol tipus d’imatge que desitgeu. Des d’una imatge gratuïta d’Apple Watch fins a l’Aurora Borealis, el lloc compta amb tones de diferents categories de fotografies que podeu cercar.

Totes les imatges són d’alta resolució i podeu utilitzar-les com vulgueu.

KaboomPicsSi bé les imatges de Kaboom Pics són gratuïtes per utilitzar-les, el lloc web és diferent de les altres de la llista, ja que el propietari del lloc pren i edita totes les imatges que es troben al lloc..

Als llocs hi ha més de 10.000 imatges per navegar i, alhora que pot semblar que no sigui tan extensa com algunes altres plataformes mencionades, és impressionant.

Vida de PixLife of Pix és un altre lloc web comunitari on els fotògrafs poden venir i compartir les seves fotografies. Un cop compartides les fotografies, seran gratuïtes d’ús.

La plataforma fins i tot disposa de Life of Vids, on podeu trobar vídeos i clips gratuïts que podeu utilitzar per al vostre blog o lloc web de WordPress.

República ISOISO Republic allotja milers d’imatges gratuïtes tant per a ús comercial com no comercial. Podeu navegar per categories o etiquetes populars per trobar la imatge adequada per al vostre bloc o lloc web.

Totes les imatges són d’alta resolució i es poden modificar fàcilment, de manera que podeu utilitzar-les com vulgueu.

StyledStockStyledStock és el segon lloc web de la nostra llista que s’ofereix a un públic específic. La plataforma acull imatges adreçades a dones empresàries.

Les imatges tenen un toc més femení, que és bastant subtil en la seva major part. Així que per a qualsevol dona emprenedora que busqui imatges per al seu bloc, aquest lloc hauria de ser la seva primera parada.

PicJumboPicjumbo ofereix milers d’imatges gratuïtes als usuaris per utilitzar-les tant en ús comercial com no comercial.

També té una membre premium que permet als usuaris accedir a 5.000 imatges més i més de 100 col·leccions. Amb tres plans premium diferents d’entre 6,58 i 24,08 dòlars al mes, no només obtindreu més imatges per triar, sinó també descàrregues il·limitades i accés a categories premium..

Foto SkitterSkitterphoto és un domini públic on els usuaris poden venir i compartir les seves fotografies per a qualsevol tipus d’ús. Tots els fotògrafs que han de fer és unir-se a la comunitat i compartir les seves fotos.

Com a empresa, podeu descarregar les imatges compartides i utilitzar-les per al vostre bloc o lloc. Les imatges són d’alta resolució, de manera que apareixen nítides quan s’utilitzen.

ImageFinder.coImageFinder.co acull més de 150.000 imatges d’alta qualitat, totes lliures de drets. En realitat va començar com un motor de cerca que allotja imatges de Flickr marcades específicament sota la llicència Creative Commons.

A mesura que el lloc web s’amplia, ara inclou imatges d’imatges de diverses plataformes diferents i no només de Flickr.

PikWizardPikwizard és un lloc que està enllaçat amb Design Wizard, les imatges que seleccioneu es poden editar mitjançant Design Wizard. El lloc us permet cercar categories específiques amb l’ajuda de la barra de cerca o podeu filtrar les imatges en funció de la popularitat, la data, etc..

Amb milers d’imatges que escolliu i l’opció d’editar-les directament al lloc, PIkWizard us facilita la selecció i l’optimització d’imatges per a blocs i llocs web..

RawPixelRawpixel té una biblioteca de centenars d’imatges per triar. Les imatges ofereixen un toc més artístic que els proporciona molt més que la sensació mitjana de les fotografies.

La plataforma és excel·lent per a qualsevol persona que necessiti fotografies més creatives, que tendeix a apel·lar més a l’audiència.

NegativeSpace.coNegative Space és un altre espai creatiu on els fotògrafs poden venir i compartir les seves fotografies. Les fotografies que trobareu al lloc com Rawpixel són més artístiques i permeten als fotògrafs mostrar la seva creativitat.

El lloc web té fins i tot un filtre únic que permet cercar fotografies per un color dominant.

Barnims

Barnimages és un lloc creat per dos fotògrafs que volien redefinir imatges. Les imatges que es troben a la plataforma són preses per elles i són de gran qualitat.

Totes les imatges són completament gratuïtes d’utilitzar.

Llicències de fotos gratuïtes per a blocs i llocs web

Abans de publicar imatges de captació manual de qualsevol de les plataformes anteriors, és important que llegiu els termes de la llicència de cadascuna. Trobareu que la majoria de les imatges en stock de la plataforma no tenen restriccions de copyright i estan autoritzades per utilitzar-les sota el domini públic de Creative Commons. Això significa que podeu utilitzar la imatge que vulgueu sense necessitat de sol·licitar permís.

Tot i això, pot no ser el cas de totes les imatges i, per tant, és millor llegir el contracte de llicència al lloc abans de continuar.

Imatges gratuïtes per a la conclusió de llocs web i blocs

Logotip de plantillaAixò conclou la nostra llista. La majoria dels llocs que hem esmentat tenen una interfície similar i una extensa biblioteca d’imatges per triar. Tot el que heu de fer és buscar o navegar per les seves categories.

Quan s’utilitzen fotografies d’imatges, hi ha la inquietud de que la majoria de les imatges gratuïtes per a llocs web no apareguin com a fragment als SERPs de Google, però les imatges que trobeu, editeu i utilitzeu de Get Stencil no es consideren com a fotografies. la plataforma us ofereix l’opció d’editar i fer pràcticament la imatge vostra.

Les imatges que utilitzeu de la plataforma de GetStencil tenen una millor possibilitat d’aparèixer en fragments de Google i us ajuden a l’optimització del motor de cerca, a més de ser perfectes per crear xarxes socials especialitzades o fins i tot imatges de butlletins..

Així que, per lligar les coses, no hi ha millor lloc per iniciar la cerca d’imatges gratuïtes per a blogs i llocs web que els llocs anteriorment esmentats. Estem segurs que tindran totes les vostres necessitats d’imatges cobertes, però si voleu distingir-vos realment entre la multitud, consulteu Get Stencil aquí..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map