Pregled najboljih registara domena: Najbolji davatelji imena 2020

Što je u imenu? Puno, posebno ako razgovarate o imenima domena za svoju web lokaciju.


Vaš izbor imena domene može imati ogroman utjecaj na vaš uspjeh na mreži. Želite da se ime pamti, lako pronalazi i koje se neće miješati s drugim poslom.

Pronalaženje najboljih registara domena ključno je, a pregledi registra registra domena poput ove pomoći će vam puno. Morate pronaći tvrtku za registraciju domena koja nudi pouzdanost, korisne značajke, pouzdanu uslugu kupcima i nisku cijenu.

Niste sigurni koje tvrtke za registraciju domena odabrati? Evo cjelovitog vodiča o tome što trebate potražiti, kao i pet pregleda registra registra domena koje želite pročitati.

Najbolji registar domena

Što su tvrtke za registraciju domena?

Jednostavnije rečeno, registratori domena ili dobavljači domena (tvrtke za registraciju domena) upravljaju i dodjeljuju internetska imena domena. Oni mogu biti neprofitna organizacija ili trgovačko poduzeće. Oba moraju biti akreditirana od strane generičkog registra domena najviše razine (gTLD) ili registra države najviše razine koda države (ccTLD).

Sustav naziva domena (DNS) svjetska je mreža web usluga. Svakoj web stranici na DNS-u može se pristupiti na dva načina: bilo imenom domene ili IP adresom. Budući da su IP adrese dugačak niz brojeva, očito je da velika većina internetskih korisnika radije koristi imena domena.

Pridružite se BESPLATNOJ obuci

Želite li naučiti kako napraviti 6 autoritetskih web stranica?

Pridružite se ovom besplatnom treningu za…

 • Napokon imaju provjerenu metodu za pronalaženje profitabilnih niša
 • Pristupite nepromišljenoj metodi istraživanja ključnih riječi
 • Saznajte kako dodijeliti kvalitetu sadržaja
 • Naučite kako izgraditi veze s bijelim šeširom na vaše web mjesto bez glavobolje

Zainteresirani ste za učenje više? Pogledajte ovaj videozapis na DNS-u:

Naziv vaše domene vaš je identitet na mreži. Imajte na umu da ćete vjerojatno želite više domena. Mnoge tvrtke kupuju svoje ime u raznim proširenjima, a najbolja su proširenja domene .com, .org, .net (osim ako vam nije potrebno proširenje za određenu zemlju). Kupci vas na ovaj način mogu lakše pronaći na mreži.

Ako ste pojedinac ili dio male tvrtke, vjerojatno ćete želite kupiti svoju domenu putem komercijalnog registra registra domena. Nudit će usluge i značajke dizajnirane za vaše potrebe.

Najbolja usporedba registrara domena

Pružatelji domena: značajke koje treba uzeti u obzir

Na raspolaganju je puno registara domena. Kako znate koja je tvrtka najbolja za vaše potrebe? Kad razmatrate registra domene, potražite sljedeće:

 • Služba za korisnike – Imaju li dobro osoblje koje može pružiti individualnu podršku? Koliko brzo možete očekivati ​​odgovor?
 • Cijena – Kako se uspoređuju s konkurencijom? Nakon isteka njihove uvodne ponude, kakve ćete cijene dugoročno zapravo plaćati?
 • Jednostavnost upotrebe – koliko vam je potrebno tehničkog znanja? Je li stranica upravitelja domena čista i jednostavna za kretanje?
 • Značajke – Neki registar nude razne značajke koje se razlikuju od jednostavne registracije domena. Koje su mogućnosti ponuđene i hoće li zapravo biti korisne za vaše specifične potrebe?

Top 5 najboljih registra registra domena

NameSilo kod kupona: startblog

Tražite registraciju domene s jasnom cjenovnom politikom? NameSilo nema skrivene naknade, troškove transfera, minimalnu narudžbu ili druge sitnice. Cjelokupna usluga je osvježavajuće oslobođena od prodaje i dodataka.

Nude različite mogućnosti koje drugi registratori obično ne nude besplatno. Neke popularne besplatne značajke uključuju:

 • Prosljeđivanje domene
 • Upravljanje portfeljem
 • DNS Alati za upravljanje
 • Prosljeđivanje e-pošte
 • Zaključavanje registra

Iako mislimo da su ovi momci najbolji registar domena, navigacija na web mjestu može biti malo zbunjujuća. Sadržaj je također malo prepreden. Ali ako možete zanemariti ove estetske probleme, NameSilo može ponuditi mnogo toga, a troškovi imena domena vrlo su pošteni.

Osnovan 1988., 1&1 je jedan od najstarijih i najboljih registrara domena okolo. Imaju ogromnu reklamnu prisutnost koja doista suparuje samo GoDaddyju. Znači li njihova dugovječnost i veličina veliku uslugu?

Samo donekle. Ako želite osnove, 1&1 je dobar izbor. Nude pouzdan hosting, sigurnost i gotovo sve ostalo što vam je potrebno za održavanje i rad web stranice.

Uvodne cijene su samo devedeset devet centi mjesečno za prvu godinu. Tada se cijene povećavaju na razine koje ćete naći slične GoDaddyju i drugim glavnim registratorima.

Osobno me nisu previše oduševili planovi cijena koji nude kratko nisku stopu samo kratko vrijeme, samo da biste povećali cijenu nakon što ovisite o usluzi.

Međutim, 1&1 je malo drugačiji. Njihov početni popust traje godinu dana. Uz to, njihove redovne cijene odgovaraju pravu industrijsku normu. Vaše specifične cijene bez popusta ovisit će o točno određenim značajkama.

Jedan od glavnih nedostataka 1&1 je njihova služba za korisnike. Puno je pritužbi na mreži zbog njihove nedostupnosti i korisnosti. Osobno nikad nisam imao problem s 1&Korisnička usluga Ali to bi trebalo biti svjesno.

Ako tražite apsolutno najnižu cijenu koju možete dobiti za najduži vremenski period, vjerojatno će vam se svidjeti 1&1. Kako davatelji domena odlaze, oni dobivaju niske ocjene o korisničkoj usluzi. Ako mislite da će vam trebati puno personalizirane pomoći, 1&1 možda nije najbolji izbor.

Ako ste čak vidjeli Super Bowl, vjerojatno ste čuli za GoDaddy. Poznati su po svojim off-beat, često rizičnim reklamama Super Bowl. No jesu li oni zaista jedni od najboljih registara domena ili je sve jednostavno blještav marketing?

Za većinu, da. GoDaddy ponude jedan su od najboljih registara domena za sigurnost i pouzdanost. Oni upravljaju vlastitim podatkovnim centrima u Europi, Aziji i SAD-u. Oni također nude niz virusa i zaštite od neželjene pošte.

Njihova korisnička podrška je još jedna ključna značajka. Telefonsku podršku možete dobiti 24/7 putem telefona. Ako postoji problem, ne morate sjediti i čekati odgovor e-poštom.

Ali GoDaddy ima nekih nedostataka. Njihova struktura cijena može postati prilično zbunjujuća. Njihova početna ponuda je sjajna. Vaš prvi mjesec može koštati samo devedeset devet centi! Nakon što je probna ponuda gotova, morat ćete biti sigurni da se ne prijavljujete za usluge visoke cijene koje ne želite..

Sveukupno, GoDaddy je pouzdano i sigurno mjesto – samo budite oprezni prije nego što se odlučite na bilo koji dugoročni plan pretplate!

U redu, pa nemaju pametno ime kompanije. No Name.com nudi pouzdanu, jasnu uslugu. Oni također nude neposredne cijene. Nećete biti bombardirani ovdje.

Nude brze prijenose imena domene. Ako trenutno koristite neki drugi registar, ali želite se prebaciti na Name.com, to možete učiniti bez čekanja da se EPP kod prebaci.

Sve u svemu, nude pouzdanu uslugu i ljubazno, pristupačno pomoćno osoblje. Name.com ne nudi tonu zvona i zvižduka. Ali ni oni ne čine očigledne pogreške. Oni su postojani, pouzdani i prilično povoljni.

Nikad niste čuli za Gandi? To je razumljivo. Ne troše gotovo ništa na oglašavanje. Njihov posao gotovo se u potpunosti oslanja na usmenu riječ.

Uz to, nisu baš najprikladnija internetska tvrtka za obitelj. Njihov moto je “bez bikova ***.” Iako se ovo može činiti pomalo neprofesionalno, zapravo smatram da su osjećaji osvježavajući.

Apsolutno su posvećeni otvorenoj i iskrenoj komunikaciji sa svojim kupcima. Ne skrivaju svoje cijene ili vas maltretiraju s hrpom prodajnih usluga.

Svaka domena Gandi sadrži dvije besplatne hostirane stranice za vašu web lokaciju, besplatni blog i godinu dana SSL certifikata, usluge e-pošte i ostale značajke.

Oni upravljaju s više od 1,8 milijuna imena domena u više od 190 zemalja. Sve dok se obvezuju da će zaštiti privatnost svojih kupaca. Iako ne troše puno vremena na marketing, njihova predanost jasnim i poštenim poslovnim praksama zaslužila ih je posvećena sljedećim.

Naš zaključak o vrhunskim registratorima domena

Posjetitelji vaše web stranice nikada neće znati ili ne zanima tko je domaćin vaše domene. Ali svakako će primijetiti ako je vaša web lokacija često dotrajala ili na neki drugi način nepristupačna!

Navedeni registri su svi ugledni, pouzdani i nude dostupnu korisničku podršku. Svi imaju visoku ocjenu registrara domena.

Koji je matičar najprikladniji za vaše potrebe ovisi o tome gdje su vam prioriteti. Na primjer, ako tražite najnižu moguću cijenu, možda nećete dobiti mnogo besplatnih značajki. Vaš je najbolji kladiti da biste točno shvatili što vam treba u registru domena prije nego što počnete kupovati.

Pronalaženje pravog registra registra domene pomoći će vašem poslovanju da raste i napreduje. Uz to, pouzdan registar osigurat će vam duševni mir godinama koje dolaze.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map