Top 5 najboljih Magento hosting usluga 2020: recenzije i cijene

Magento je jedna od najpoznatijih platformi za e-trgovinu koja se trenutno nalazi na tržištu. Otvoreni je izvor, nudi obilje mogućnosti prodaje vaših proizvoda i prihvaćanja plaćanja, a široko se smatra najboljim izborima kada je riječ o rješenjima za e-trgovinu za gotovo sve mrežne tvrtke. Ako vam treba kratko osvježenje, evo osnovnog poteza:


Zvuči dobro, postoji samo jedan problem. Bez najboljeg Magento web mjesta, vaša će trgovina biti dobra kao beskorisna.

Morat ćete izvagati nekoliko čimbenika da biste pronašli najbolji hosting za Magento. Hoćete li ići s zajedničkim serverom ili VPS-om? Kakvi će vam resursi trebati za podršku vaše web stranice? Tada ćete morati odrediti koji su najbolji pružatelji usluga Magento hostinga. Mnogo je web domaćina, ali nisu svi pouzdani ili pružaju resurse potrebne za učinkovito pokretanje prodavaonice sa sjedištem u Magentu.

Da bismo vam pomogli, pogledajte nekoliko najboljih izbora i pomoći vam da suzite najbolji web hosting za Magento u današnjim Magento hosting recenzijama.

Najbolji hosting za Magento usporedni grafikon

Ocjena Tvrtke Brzine opterećenja Dodatne značajke Korisnička podrška Cijena
1 SiteGround Opcije dijeljenja Magento uključuje značajke Sjajno Najbolji dogovor!
2 CrucialHosting Zajednički & Opcije VPS-a Magento uključuje značajke Sjajno Provjerite cijene
3 DreamHost Dijeljeno, VPS & namjenske opcije Nisu uključene Magento značajke Sjajno Provjerite cijene
4 U pokretu Dijeljeno, VPS & posvećene opcije Magento uključuje značajke Dobro Provjerite cijene
5 A2Hosting Dijeljeni VPS & namjenske opcije Magento uključuje značajke Dobro Provjerite cijene

Evo najboljih Magento hosting usluga

Logotip SiteGroundKada tražite domaćine Magento, tražit ćete mnoge iste stvari koje biste tražili u bilo kojoj kvalitetnoj usluzi hostinga. Performanse, pouzdanost, sjajna vremena učitavanja stranica, solidno produženje rada, korisnička podrška, pristupačne cijene i sl. Magento domaćini će, međutim, imati optimizirane usluge u obliku Magento-specijaliziranih alata koji olakšavaju integraciju i održavanje. SiteGround definitivno ima pokriven posljednji zalogaj.

Vidjet ćete da imaju odjeljak posvećen posebno Magento hostingu koji uključuje besplatnu Magento instalaciju i prijenose. Kako su naveli:

„Ulažemo značajna sredstva u primjenu tehnologija koje povećavaju rad naših Magento trgovina čak i na pristupačnijim zajedničkim poslužiteljima. Pružamo besplatni Cloudflare CDN sa Railgunom kako bi i vaše i vaše klijentsko iskustvo s Magentom postali stvarno brzi i ugodniji. “

Pridružite se BESPLATNOJ obuci

Želite li naučiti kako napraviti 6 autoritetskih web stranica?

Pridružite se ovom besplatnom treningu za…

 • Napokon imaju provjerenu metodu za pronalaženje profitabilnih niša
 • Pristupite nepromišljenoj metodi istraživanja ključnih riječi
 • Saznajte kako dodijeliti kvalitetu sadržaja
 • Naučite kako izgraditi veze s bijelim šeširom na vaše web mjesto bez glavobolje

Ovu brzinu podržavaju brzi SSD diskovi za sve opcije plana, poslužitelji optimizirani Magento, dnevne sigurnosne kopije i redovite sigurnosne zakrpe i zaštite od hakiranja. Na raspolaganju imaju tri plana:

 • Startup: 9,95 USD mjesečno
 • GrowBig: 14,95 USD mjesečno
 • GoGeek: 29,95 USD mjesečno

Svaki se plan mjeri prema mjesečnom broju “prikladnih posjetitelja”. Pomoću StartUp plana dobivate oko 10 000 posjeta. GrowBig plan nudi oko 25.000 posjeta. Plan GoGeek omogućuje vam oko 100 000 posjeta. Prostor za pohranu također je ograničen za svaki plan, počevši od 10 GB sa StartUp planom, 20 GB za GrowBig i 30 GB za GoGeek.

StartUp opcija daje vam samo jedno web mjesto za host, dok planovi GrowBig i GoGeek nude “neograničen” broj web mjesta na kojima ćete se nalaziti. Svi planovi SiteGround nude besplatni naziv domene, pristup programeru za povlačenje i ispuštanje, dnevne sigurnosne kopije i niz drugih značajki koje čine hosting Magento web stranice što jednostavnijim i učinkovitijim. Ovi se momci definitivno kandiduju za najbolji Magento hosting sa svim ovim ponudama i dodacima.

presudno-hosting-pregledPojedinci koji traže Magento hosting opcije često raspravljaju o tome kakav hosting im treba. Dijeljeni hosting je prikladan ako imate manju web lokaciju i trebate manje resursa. Međutim, to može postati teško, jer Magento uzima mnogo resursa za pokretanje, a ostale web stranice na zajedničkom poslužitelju mogu potencijalno utjecati na rad vaše web lokacije..

VPS i namjenske opcije su skuplje, ali pružaju mnogo više snage i stabilnosti. Nadalje, ne podliježu istim štucanjem koje biste mogli susresti prilikom pokretanja Magento web lokacije na Zajedničkom davatelju usluga.

CrucialHosting osigurava da imate mogućnost da idete u oba smjera s dvije snažne hosting opcije. Njihov Split-Shared program visoko je uspješan oblačni poslužitelj koji mjeri vaše potrebe.

Besplatna domena s hostingom

Započinje od 10 USD mjesečno i pouzdana je opcija ako tek započinjete s Magentom. Za one s većim web lokacijama, CrucialHosting nudi potpuno upravljanu VPS opciju pod nazivom Split-Dedicated. Kao i zajednička opcija, možete skalirati resurse kako bi odgovarali potrebama vaše web lokacije. Ovi planovi počinju od 150 USD mjesečno.

Održavaju brzinu učitavanja stranica i visoku pouzdanost rada pomoću optimiziranog hardvera i višestrukih viška. Ako nešto pođe po zlu, to ne znači da se cijeli sustav ruši. Kao mjera opreza, CrucialHosting ima interni sigurnosni sustav koji čuva vaše podatke sigurnim, čak i u hitnim slučajevima..

Za korisnike Magento, CrucialHosting nudi razne optimizacije koje osiguravaju da program radi najbolje što može. Od prilagođavanja hardvera do korištenja pravih baza podataka, programskih jezika i fleksibilnosti ostaju dodatni korak u tome da internetski poduzetnici imaju prednost u upravljanju prodavaonicom.

DreamHost logotipIskusni web programeri nadaleko znaju da je DreamHost jedno od najboljih imena na koje treba upozoriti kada je potrebna napredna funkcionalnost. Ipak, to ih čini najboljim domaćinom za Magento? Ne baš.

Njihovi poslužitelji su definitivno moćni. Oni nude obilje planova za zajednički hosting, VPS hosting i namjenski hosting. Web lokacije se učitavaju brzo i jamče skoro 100% produženog rada. Imaju sjajnu korisničku podršku i omogućuju vam da se spustite vijcima kako biste prilagodili web mjesto i opcije hostinga onako kako želite. U čemu je onda problem? Ravno iz konjskih usta:

“Magento 2 nije kompatibilan s MySQL konfiguracijom DreamHosta. Ako želite instalirati najnoviju verziju Magento, morate nadograditi na namjenski poslužitelj s administratorskim korisnikom. Također možete nadograditi na DreamCompute i konfigurirati vlastite MySQL dozvole na Cloud poslužitelju. Međutim, DreamHost podrška ne može pomoći u takvim prilagodbama. “

Da bi stranica Magento radila s DreamHost-om, morat ćete povući neki napredni Web-Jutsu. Ako ste samo novak, ovo bi mogao biti most predaleko, što je i razumljivo. Ipak, ovo nije dovoljno da bi DreamHost najbolje pokrenuo,

Zašto? Kao što napominju, Magento koristi mnogo resursa, a ako radite neko ozbiljno mrežno poslovanje, trebat će vam ozbiljne VPS ili namjenske opcije. DreamHost ima neke od najboljih na tržištu.

InMotion Hosting logotipInMotion oglašava snažne poslužitelje s velikom vrijednošću i stopostotnom garancijom zadovoljstva. To mora biti više nego dovoljno da ih stavite u prednji dio paketa za najbolje Magento hosting pružatelje, zar ne? Da, i njihove opcije specifične za Magento nisu ni u čemu da se rugaju.

Kupnjom bilo kojeg od njihovih planova, možete se prijaviti na svoju upravljačku ploču i automatski instalirati Magento jednim klikom. Svoju platformu su osmislili kako bi olakšali upotrebu programa, a vođenje narudžbe, izvještavanje i ažuriranje lako. Njihovi VPS poslužitelji imaju resurse koji su vam potrebni da biste mogli sve glatko pokrenuti.

 • VPS-1000HA-S: $ 44.99 / mjesečno. 4 GB namjenske memorije, 1 GB Burstable, 4TB Mjesečni prijenos podataka.
 • VPS-2000HA-S: $ 84,99 / mjesečno. 6 GB namjenske memorije, 2 GB Burstable, 6TB Mjesečni prijenos podataka.
 • VPS-3000HA-S: $ 74,99 / mjesečno. 8 GB namjenske memorije, 3 GB Burstable, 6TB Mjesečni prijenos podataka.

Svaki plan dolazi s besplatnim SSD pogonima kako bi poslužitelji radili brže od uobičajenih na standardnim hard diskovima. InMotion također zaslađuje lonac uključivanjem oglasnih bodova koji pomažu da se vaše ime izvuče na masu.

Ako vam treba još više snage za pokretanje vaše web stranice (različita mogućnost), InMotion također ima snažne namjenske hosting opcije.

 • Eterična: $ 189,99 / mjesečno. 4 GB RAM-a, 500 GB prostora na disku, 6TB Mjesečni prijenos podataka.
 • Napredna: $ 219,99 / mjesečno. 8 GB RAM-a, 1TB prostora na disku, 10TB Mjesečni prijenos podataka.
 • Elita: $ 299,99 / mjesečno. 16 GB RAM-a, 1TB prostora na disku, 10TB Mjesečni prijenos podataka.

Oznake cijena možda će vam ponuditi šok naljepnice, ali kada imate moćnu tvrtku, morat ćete biti spremni platiti za kvalitetu.

A2 logotip hostingaJoš jedan punokrvni web domaćin koji ne štedi na mogućnostima. Njihovi zajednički planovi su prilično dobri, ali da biste što bolje iskoristili ovaj domaćin, isprobati ćete jedan od njihovih VPS-a ili Namjenskih poslužitelja. Osobito njihova VPS opcija koja omogućuje snagu, brzinu i pouzdanost u paketu po konkurentnim cijenama.

 • Upravljani VPS: 49,99 USD mjesečno. 4GB RAM-a, pohrana 75GB, mjesečni prijenos 2GB.

Magento je unaprijed instaliran na zajedničkim računima i može se lako konfigurirati na drugim poslužiteljima. Bez stresa s kompliciranim datotekama za postavljanje. Dijeljeni računi omogućuju i ugrađeno predmemoriranje, nešto što nećete pronaći kod svake hosting usluge što uvelike poboljšava Magento performanse. A2Hosting vodi računa o optimizacijskom i sigurnosnom radu, sve što morate učiniti je upravljati trgovinom i voditi posao.

Vrhunski pružatelji usluga Magento hostinga: naš zaključak

Dakle, kojeg domaćina trebate odabrati da ugostite svoju Magento trgovinu? Bilo koji bi se pokazao solidna opcija, morat ćete navesti svoje individualne potrebe i vidjeti koji nudi planove koji će najviše približiti vašim ciljevima. Moćni poslužitelji s bogatim resursima obavezni su za nesmetano funkcioniranje web mjesta, stoga budite spremni potrošiti malo više novca kako biste postigli potrebne performanse.

Ako ne želite upravljati sitnicama, svakako odaberite domaćina s jednim klikom i optimizacijom ugrađenom u njihovu platformu. Ako vam ne smeta izvršavanje nekih naprednih zadataka, tada će domaćin s manje značajki, poput Dreamhosta, biti više nego dovoljan za ono što vam treba.

Najbolji magento hosting ako želite ruke

Ako ne želite upravljati sitnicama, svakako odaberite domaćina s jednim klikom i optimizacijom ugrađenom u njihovu platformu. Ako vam ne smeta izvršavanje nekih naprednih zadataka, tada će domaćin s manje značajki, poput Dreamhosta, biti više nego dovoljan za ono što vam treba.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map