Pregled hostovnih planova distributera za HostPapa 2020

Postoji li netko tko još nije čuo za HostGator? Već neko vrijeme bili su jedno od najvećih imena u hostingu i nudili plan po planu za prilagođavanje individualnim potrebama korisnika. Zajedničko gostovanje? Oni imaju. Cloud hosting? Oni to mogu. Čak i napredne postavke poslužitelja poput VPS-a i namjenskog hostinga spadaju u njihovu nadležnost. Kada je riječ o pružanju robusne usluge, oni zasigurno imaju pokrivene sve osnove.


Logo HostPapaRecimo, želite uzeti dio nevjerojatnog okvira koji su izgradili kako biste sebi zaradili malo novca. Govorimo o hosting hostingu. Iznajmite prostor za poslužitelj od HostPapa, a zatim hostujete web stranice u ime zainteresiranih trećih strana, zarađujući sebi lijepu naknadu u tom procesu. Čini se da su i HostPapa tamo bila leđa i da će otkriti isplati li se njihova usluga u našem pregledu HostGator prodavača..

Naša ocjena HostPapa

Prije nego što započnemo sa pregledom hostinga HostGator, samo znajte da je HostGator prosječna usluga koja zaostaje za gornjim nivoom. Oni su veliki, što znači da nude obilje u odnosu na mogućnosti, a također i (teoretski) podrška. Kada je u pitanju srž onoga što domaćin treba biti, brz, pouzdan i siguran. Međutim, možda ćete otkriti da HostGator u nekim pitanjima nedostaje. Nije najgore, ali sigurno ne baš najbolje. 3,5 / 5 zvjezdica.

HostPapa Reseller Hosting Review: Pros & kontra

Kada je u pitanju reseller hosting, oni rade više nego krivo. Imaju jaku liniju planova preprodavača i razumiju da je vaš krajnji cilj zaraditi nešto novca. Međutim, trebate obratiti pozornost na nekoliko stvari kako biste osigurali da vaša odluka o korištenju HostGatora (ako uopšte bude) dobro informirana.

Pros

HostPapa zna rezultat

U mnogim slučajevima prodavač (vi, u ovom slučaju) tražite poslovnu priliku. Može biti da ste dizajner ili web programer koji želi zaskočiti svoje džepove dodavanjem komponente web hostinga u njihovu poslovnu shemu. Mogli biste samo biti poduzetnici koji pokušavaju umočiti nožne prste u ribnjak i naučiti o čemu se radi igra sa hostingom. Bez obzira na razlog, HostGator shvaća da je cilj profit.

U tu svrhu osmislili su svoj program za hosting prodavača kako bi maksimizirali vaš potencijal zarade. To započinje s njihovim prilično dobro napravljenim pitanjima o tome što hosting prodavača, kako bi se orijentirali. Oni pokrivaju osnove, objašnjavaju zašto je hosting hosting prodavač popularan i kako ga možete koristiti kako biste ostvarili neki prihod. Najbolje od svega, oni su istaknuli neke važne značajke koje poslužitelj treba imati i kako njihova ponuda odgovara tom idealu.

Sada ćemo istražiti koja su od njihovih tvrdnji dublja u našoj recenziji, ali HostGator treba čestitati da su otvoreni u vezi s njihovim preprodavačkim programom i preciznim podešavanjem stvari kako bi njihovi kupci mogli staviti novac u džepove..

HostPapa nudi dobar izbor planova

Pridružite se BESPLATNOJ obuci

Želite li naučiti kako napraviti 6 autoritetskih web stranica?

Pridružite se ovom besplatnom treningu za…

 • Napokon imaju provjerenu metodu za pronalaženje profitabilnih niša
 • Pristupite nepromišljenoj metodi istraživanja ključnih riječi
 • Saznajte kako dodijeliti kvalitetu sadržaja
 • Naučite kako izgraditi veze s bijelim šeširom na vaše web mjesto bez glavobolje

Ovo je oduvijek jedna od glavnih značajki HostPapa: oni vam pružaju mogućnosti kada je u pitanju njihova usluga. Planovi prodavača dolaze u tri okusa: aluminij, bakar i srebro. Svi planovi omogućuju vam dodavanje neograničenih domena, pa se razlike među njima uglavnom svode na raspodjelu cijena i resursa..

 • Aluminij: 19,95 USD mjesečno; 60GB Storage; Propusni opseg od 600 GB
 • Bakar: 24,95 USD mjesečno; 90 GB Storage; Širina pojasa 900 GB
 • Srebro: 24,95 USD mjesečno; Pohrana od 140 GB; Širina pojasa od 1400 GB

Što dobivate sa svakim planom? Većinom ćete dobiti mnoge značajke koje biste dobili uz bilo koju drugu HostPapa ponudu. WHM upravljačka ploča omogućuje vam nadziranje statusa vašeg poslužitelja, raspoređivanje dostupnih resursa i kontrolu drugih određenih funkcija. cPanel vam omogućuje pristup statistici web mjesta i integriranje mnogih skripti trećih strana.

Možda se pitate zašto je važna čvrsta upravljačka ploča. Nekoliko stvari koje treba napomenuti:

 • cPanel je nešto što je industrijski standard, tako da će više ljudi moći skakati na brodu bez potrebe za učenjem potpuno novog sučelja.
 • Upravljačka ploča vam omogućuje precizno podešavanje postavki vašeg poslužitelja, osiguravanje da sve ostane u skladu s vašim specifikacijama i da radi na optimalnoj razini.
 • Činjenica da i vi i klijenti koristite cPanel znači da ćete oboje imati istu razinu usluge i funkcionalnosti, smanjujući štucanje koje bi mogle proizaći iz različitih različitih sučelja..

HostPapa omogućava niz programskih jezika i funkcija baze podataka, uključujući MySQL, CGI, PHP i još mnogo toga. Možete dobiti i postavke e-pošte, uključujući IMAP i POP3, pomoću SMTP-a. Možete koristiti niz klijenata za pristup e-pošti i čak provjeriti poštu putem mobilnog uređaja. Također imaju ugrađen SPAM Assassin za borbu s dosadnim porukama.

HostPapa je i dalje sjajan za novorođenče

Besplatna domena s hostingom

Morate ga predati HostPapi; znaju kako provući ljude kroz vrata i držati ih da vise oko njih zahvaljujući svojoj jednostavnosti. Prijavljivanje je komad torte. Samo unesite nekoliko detalja i spremni ste za ljuljanje. Ako imate ograničeno web iskustvo, to nije problem; vodit će vas kroz procese koji su izvan vaše razine stručnosti.

Također imaju vodič za pokretanje preprodavača koji će vam pomoći da se udarite o tlo. Obuhvaća osnovne funkcije koje trebate obaviti kako biste pokrenuli posao preprodavača, uključujući otkrivanje resursa koji će vam trebati, promjenu DNS-a, izradu paketa, konfiguriranje web prostora klijenta i prijenos web-lokacija. Ako ste još uvijek zaglavili, uvijek možete konzultirati jedan od mnogih korisnih vodiča koji postoje kako bi upućivali nepozvane do obećane zemlje..

Ako ste tek početnik koji ulazi u internetski prostor, uzmite jednu stvar iz našeg pregleda: HostGator je posebno usmjeren ka tome da vam polako olakšava teške koncepte. To bi moglo biti sve što vam treba tamo da donesete odluku.

Dodatna razmatranja

Neki kažu da je podrška HostPape bezveze. Sigurno možete pronaći primjere iritantnih korisnika koji kažu da ih je HostGator iznevjerio. No čini se da su posvećeni ispravnom postavljanju stvari, posebno kada smatraju da je prekid komunikacije možda bio i sve što je pošlo po zlu.

Uzmimo za primjer ovu razmjenu. Korisnik, “jollymons”, nije bio zadovoljan kako je njegovo iskustvo prolazilo, pa je čak i pozvao osnivača Brent Oxleyja. Ako pomičete nit, vidjet ćete da je Oxley ostavio direktan odgovor, pa čak i produžio grančicu masline kako bi pokušao i raščistiti stvari. U najmanju ruku, HostPapa pokušava riješiti probleme sa svojim kupcima.

Cons

Uptime & Brzina im nije jača

Nisu najsporiji, a njihove web lokacije ne padaju dugo na apsmalno duge vremenske periode, ali u pokušaju orijentiranom na dobit poput gostovanja preprodavača svaka se sekunda broji. Biti ispod prosjeka u svakoj mjernoj vrijednosti koja se računa kontinuirano je siguran način da se ostavi u prašini.

Kada je izvedba vaše web stranice čak i zaostala za rezultatom drugog tipa, rangiranje vaše stranice će patiti. Teže vam je otkriti i teže je izgraditi stalnu bazu stalnih posjetitelja jer su dosadili čekanju da se vaše stranice učitaju ili da vaša web lokacija padne.

I dalje koriste trikove s cijenama

Te uvodne cijene cijene zvučile su dobro, zar ne? Šteta što morate potpisati višegodišnji ugovor da biste im stvarno učinili dobro. Uz to, izdržavaju samo jedan termin prije nego što HostGator povisi cijene:

„HostPapa često nudi promocije, kupone i posebne ponude kupcima tijekom njihovog početnog mandata. Imajte na umu da su posebne ponude ograničene promotivne cijene koje su dostupne novim kupcima i vrijede samo za Početni rok, a ne za uzastopna ili obnavljanja. “

Spremite se platiti svoju stopu u plusu i pola kako biste nastavili s planovima prodavača HostGatora. Ako razmišljate o isključivanju, obavezno obratite pažnju na to kada se završava termin jer upravo tamo, u ispisu, oni kažu da će vas staviti na automatsku obnovu kako bi vas pokušali zaključati:

“Planovi hosting hostinga za preprodavače i automatski će se obnoviti nakon početnog termina po redovnoj cijeni koja se nalazi na vašoj upravljačkoj ploči.”

Tajni. I ovo je prije svih neprestanih rasprodaja koje će vas pokušati pogoditi kako biste izvukli više novca iz džepova. Imajte na umu ne toliko GoDaddy, ali više nego dovoljno da vas nervira.

Veće ne znači uvijek bolje

HostGator jedno je od najvećih imena u svijetu, a čini se da to nisu postigli marljivom uslugom i zvjezdanim hostingom. Čini se da njihov gladak marketing i sklonost korištenju podružnica povlače težinu u njihovom daljnjem uspjehu.

Kažu da imaju 24/7 podršku, ali s entitetom ove veličine, teško je ostati na vrhu svim potrebama kupaca. Tužna je stvarnost, ali puno se kupaca gubi u pukotinama i na kraju ne mogu dobiti potrebnu podršku samo zato što HostGator ne može istovremeno držati prst na svakom pulsu.

Dodatna razmatranja

HostGator nudi Windows hosting, samo ne za njihove planove preprodavača. Ako imate posebnu potrebu za softverom koji podržava Windows i slično, ovdje nećete imati sreće.

Presuda

Kao što možete vidjeti iz pregleda gostovanja distributera HostPapa, dobit ćete funkcionalnost usred puta. Postoje manji domaćini koji pružaju bolje pojedinačne značajke od HostGatora, i usporednih veličina koji ih nadmašuju na svaki bitan način. Možda ćete platiti više unaprijed za kvalitetniju uslugu, ali kada uđete u preprodavačku igru ​​da zaradite nešto novca, dugujete sebi da istražite bolje mogućnosti prije nego što donesete odluku.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map