Преглед на най-добрите регистратори на домейни: Най-добрите доставчици на имена 2020

Какво е в име? Много, особено ако обсъждате имена на домейни за вашия уебсайт.


Вашият избор на име на домейн може да има огромно влияние върху вашия успех онлайн. Искате име, което е запомнящо се, лесно да се намери и което няма да бъде объркано с различен бизнес.

Намирането на най-добрите регистратори на домейни е от ключово значение и рецензиите на регистратори на домейни като този ще ви помогнат много. Трябва да намерите компания за регистрация на домейни, която предлага надеждност, полезни функции, надеждно обслужване на клиенти и ниска цена.

Не сте сигурни коя от фирмите за регистрация на домейни да изберете? Ето пълно ръководство за това какво да търсите, както и пет прегледа на регистратора на домейни, които ще искате да прочетете.

Най-добър регистратор на домейни

Какво представляват компаниите за регистрация на домейни?

По-просто, регистратори на домейни или доставчици на домейни (компании за регистрация на домейни) управляват и присвояват имена на интернет домейни. Те могат да бъдат с нестопанска цел или търговско предприятие. И двете трябва да бъдат акредитирани от общ регистър на домейни от най-високо ниво (gTLD) или регистър на домейн от най-високо ниво (ccTLD).

Системата за имена на домейни (DNS) е световна мрежа от уеб услуги. Всеки уебсайт в DNS може да бъде достъпен по един от двата начина: или чрез име на домейн или IP адрес. Тъй като IP адресите са дълга поредица от числа, очевидно огромната част от интернет потребителите предпочитат да използват имена на домейни.

Присъединете се към БЕЗПЛАТНО обучение

Искате ли да научите как да изградите 6 фигурни сайтове на орган?

Присъединете се към това безплатно обучение към…

 • Накрая има доказан метод за намиране на печеливши ниши
 • Получете достъп до безпроблемен метод за изследване на ключови думи
 • Научете как да възлагате качествено съдържание
 • Научете как да изградите връзки с бяла шапка към вашия сайт без главоболие

Интересувате се да научите повече? Вижте този видеоклип в DNS:

Вашето име на домейн е вашата самоличност онлайн. Имайте предвид, че вероятно ще искате повече от един домейн. Много компании купуват името си в различни разширения, като най-добрите разширения на домейни са .com, .org, .net (освен ако не се нуждаете от специфично за страната разширение). По този начин клиентите могат да ви намерят онлайн по-лесно.

Ако сте физическо лице или част от малък бизнес, вероятно ще искате да закупите домейна си чрез регистратор на търговски домейни. Те ще предлагат услуги и функции, създадени за вашите нужди.

Най-добро сравнение на регистратора на домейни

Доставчици на имена на домейни: функции, които трябва да се имат предвид

Налични са много регистратори на домейни. Как да разберете коя компания е най-добрата за вашите нужди? Когато обмисляте регистратор на домейн, потърсете следното:

 • Обслужване на клиенти – Имат ли добре познат персонал, който може да осигури индивидуална поддръжка? Колко бързо можете да очаквате отговор?
 • Цена – как те сравняват с конкуренцията? След изтичане на встъпителното им предложение, какви цени всъщност ще плащате в дългосрочен план?
 • Лесно използване – колко техническо ноу-хау ви е необходимо? Чистата и лесна ли е за навигиране страницата на мениджъра на домейни?
 • Характеристики – Някои регистратори предлагат различни функции извън обикновената регистрация на име на домейни. Какви функции се предлагат и ще бъдат ли те действително полезни за вашите конкретни нужди?

Топ 5 най-добри отзиви за регистратор на домейни

NameSilo код на талон: startblog

Търсите регистратор на домейн с ясна ценова политика? NameSilo няма скрити такси, трансферни такси, минимална поръчка или друго ценообразуване. Цялата услуга е освежаващо освободена от продажби и добавки.

Те предлагат различни функции, които другите регистратори обикновено не предлагат безплатно. Някои популярни безплатни функции включват:

 • Пренасочване на домейни
 • Управление на портфейли
 • Инструменти за управление на DNS
 • Препращане по имейл
 • Заключване на регистъра

Въпреки че смятаме, че тези момчета са най-добрият регистратор на домейни, навигацията в сайта може да бъде малко объркваща. Подреждането на съдържанието също е малко претрупано. Но ако можете да пренебрегнете тези естетически проблеми, NameSilo може да предложи много, а цената на имената на домейни е много справедлива.

Основана през 1988 г., 1&1 е един от най-старите и най-добрите регистратори на имена на домейни наоколо. Те имат огромно рекламно присъствие, което наистина съперничи само на GoDaddy. Превръща ли се дълголетието и размерът им в голямо обслужване?

Само донякъде. Ако искате основите, 1&1 е добър избор. Те предлагат надежден хостинг, сигурност и почти всичко останало, от което се нуждаете, за да поддържате уебсайта си работещ.

Встъпителните цени са само деветдесет и девет цента месечно за първата година. Тогава цените се увеличават до нива, които ще намерите подобни на GoDaddy и други големи регистратори.

Лично аз не съм много развълнуван от ценовите планове, които предлагат супер ниска ставка за кратък период от време, само за да увеличите процента, след като сте зависими от услугата.

Въпреки това, 1&1 е малко по-различно. Първоначалната им отстъпка трае една година. Плюс това, редовните им тарифи са в съответствие с индустриалните стандарти. Вашите конкретни недисконтирани цени ще зависят от точните функции, които искате.

Един основен недостатък от 1&1 е тяхното обслужване на клиенти. В интернет има много оплаквания от липсата им на достъпност и полезност. Лично аз никога не съм имал проблем с 1&Обслужване на клиенти Но това е проблем, който трябва да знаете.

Ако търсите абсолютната най-ниска цена, която можете да получите за най-дълъг период от време, вероятно ще ви хареса 1&1. Докато доставчиците на домейни отиват, те получават ниски оценки за обслужване на клиенти. Ако смятате, че ще ви трябва много персонализирана помощ, 1&1 може да не е най-добрият избор.

Ако дори сте виждали Super Bowl, вероятно сте чували за GoDaddy. Те са известни със своите необичайни, често рисковани реклами за Super Bowl. Но наистина ли са един от най-добрите регистратори на домейни, или всичко това е просто плачевен маркетинг?

В по-голямата си част, да. Офертите на GoDaddy са едни от най-добрите регистратори на домейни за сигурност и надеждност. Те работят със собствени центрове за данни в Европа, Азия и САЩ. Те също предлагат множество вируси и защита от спам.

Поддръжката на клиентите им е друга ключова характеристика. Можете да намерите поддръжка на живо 24/7 по телефона. Ако някога има проблем, не е нужно да седите наоколо и да чакате отговор по имейл.

Но GoDaddy има някои недостатъци. Ценовата им структура може да стане доста объркваща. Първоначалното им предложение е страхотно. Първият ви месец може да струва толкова деветдесет и девет цента! След като тази пробна оферта приключи, обаче, ще трябва да се уверите, че не се регистрирате за услуги с висока цена, които не искате.

Като цяло GoDaddy е надежден и сигурен сайт – просто бъдете внимателни, преди да се ангажирате с някакви дългосрочни абонаментни планове!

Добре, така че те нямат най-умното име на компанията. Но Name.com предлага надеждна и пряка услуга. Те предлагат и директно ценообразуване. Тук няма да бъдете бомбардирани с продажби.

Те предлагат бързи трансфери на имена на домейни. Ако в момента използвате различен регистратор, но искате да преминете към Name.com, можете да го направите, без да се налага да чакате EPP кода да се прехвърли.

Като цяло те предлагат надеждно обслужване и приятелски, достъпен помощен персонал. Name.com не предлага тон камбани и свирки. Но те също не правят очевидни грешки. Те са стабилни, надеждни и доста скъпи.

Никога не съм чувал за Ганди? Това е разбираемо. Те не харчат почти нищо за реклама. Техният бизнес разчита почти изцяло на уста на уста.

Плюс това, те не са най-семейната интернет компания. Мотото им е „няма бикове ***“. Въпреки че това може да изглежда малко непрофесионално, всъщност намирам настроението за освежаващо.

Те са абсолютно ангажирани с открита, честна комуникация със своите клиенти. Те не крият цените си или ви тормозят с куп продажби.

Всеки домейн от Gandi включва две безплатни хоствани страници за вашия сайт, безплатен блог и една година SSL сертификация, имейл услуги и други функции.

Те управляват над 1,8 милиона имена на домейни в над 190 държави. Всички докато се ангажират да защитават поверителността на своите клиенти. Макар че не прекарват много време в маркетинг, тяхната ангажираност към прави и честни бизнес практики им спечели посветено следване.

Нашето заключение за водещите регистратори на домейни

Посетителите на уебсайта ви никога няма да разберат или не се интересуват кой е домакин на вашия домейн. Но със сигурност ще забележат, ако сайтът ви често е изчезнал или по друг начин е недостъпен!

Изброените по-горе регистратори са надеждни, надеждни и предлагат достъпна поддръжка на клиенти. Всички те имат висока оценка на регистратора на домейни.

Кой регистратор е най-подходящ за вашите нужди зависи от това къде са вашите приоритети. Например, ако търсите най-ниската възможна цена, може да не получите много безплатни функции. Най-добрият ви залог е да разберете какво точно се нуждаете от регистратор на домейн, преди да започнете да пазарувате.

Намирането на правилния регистратор на домейни ще помогне на бизнеса ви да расте и да процъфтява. Плюс това надежден регистратор ще ви осигури спокойствие за години напред.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map