Топ 5 на най-добрите доставчици на Magento хостинг 2020: Отзиви и цени

Magento е една от най-известните платформи за електронна търговия в момента на пазара. Той е с отворен код, предоставя множество опции за продажба на продуктите си и приемане на плащания и се счита за най-добрите снимки, когато става дума за решения за електронна търговия за почти всеки онлайн бизнес. Ако имате нужда от бързо опресняване, ето основната крачка:


Звучи добре, има само един проблем. Без най-добрият хостинг на уебсайтове на Magento, вашият магазин ще бъде толкова добър, колкото безполезен.

Ще трябва да претеглите няколко фактора, за да откриете най-добрия хостинг за Magento. Ще отидете ли с споделен сървър или VPS? Какви ресурси ще са ви необходими, за да поддържате вашия сайт? След това ще трябва да определите кои са най-добрите доставчици на хостинг услуги Magento. Има много уеб хостове там, но не всички от тях са надеждни или осигуряват необходимите ресурси за ефективно управление на магазин, базиран на Magento.

За да ви помогнем, ще разгледаме няколко от най-добрите решения и ще ви помогнем да стесните най-добрия уеб хостинг за Magento в днешните отзиви за хостинг на Magento.

Най-добрият хостинг за сравнителна таблица на Magento

Рейтинг Компания Скорости на натоварване Допълнителни функции Поддръжка на клиенти Цена
1 SiteGround Споделени опции Включени функции на Magento Страхотен Най-добра сделка!
2 CrucialHosting Споделено & Опции за VPS Включени функции на Magento Страхотен Проверете цените
3 DreamHost Споделено, VPS & специални опции Не са включени Magento функции Страхотен Проверете цените
4 В движение Споделено, VPS & посветени опции Включени функции на Magento добре Проверете цените
5 A2Hosting Споделен VPS & специални опции Включени функции на Magento добре Проверете цените

Ето най-добрите доставчици на хостинг услуги Magento

Лого на SiteGroundКогато търсите домакини на Magento, ще търсите много от същите неща, които бихте търсили във всяка качествена хостинг услуга. Производителност, надеждност, страхотни времена за зареждане на страници, солидна продължителност на работа, поддръжка на клиенти, достъпни цени, цените и др. Домакините на Magento обаче ще имат оптимизирани услуги под формата на специализирани Magento инструменти, които правят интеграцията и поддържането по-лесно. SiteGround определено има последен покрит бит.

Ще видите, че те имат раздел, посветен специално на хостинг на Magento, който включва безплатна инсталация и трансфери на Magento. Както го казват:

„Ние инвестираме значителни ресурси в прилагането на технологии, които повишават работата на нашите магазини Magento дори на нашите по-достъпни споделени сървъри. Ние предлагаме безплатен Cloudflare CDN с Railgun, за да направим както вашето, така и преживяването на вашите клиенти с Magento наистина бързо и приятно. “

Присъединете се към БЕЗПЛАТНО обучение

Искате ли да научите как да изградите 6 фигурни сайтове на орган?

Присъединете се към това безплатно обучение към…

 • Накрая има доказан метод за намиране на печеливши ниши
 • Получете достъп до безпроблемен метод за изследване на ключови думи
 • Научете как да възлагате качествено съдържание
 • Научете как да изградите връзки с бяла шапка към вашия сайт без главоболие

Тази скорост е подкрепена от бързи SSD дискове за всички опции на плана, сървъри, оптимизирани за Magento, ежедневно архивиране и редовни пачове за сигурност и защита от хак. Те разполагат с три плана:

 • Стартиране: $ 9.95 / месец
 • GrowBig: $ 14.95 / месец
 • GoGeek: $ 29.95 / месец

Всеки план се мащабира за месечен брой „подходящи посетители“. С плана StartUp получавате около 10 000 посещения. Планът на GrowBig предлага около 25 000 посещения. Планът GoGeek ви осигурява приблизително 100 000 посещения. Пространството за съхранение също е ограничено за всеки план, като се започне от 10 GB с план за стартиране, 20 GB за GrowBig и 30 GB за GoGeek.

Опцията StartUp ви дава само един уебсайт, който да хоствате, докато плановете GrowBig и GoGeek предлагат „неограничен“ брой сайтове, които да хоствате. Всички планове на SiteGround предлагат безплатно име на домейн, достъп до съставителя с плъзгане и пускане, ежедневно архивиране и множество други функции, които правят хостингът на Magento сайт възможно най-лесен и ефективен. Тези момчета определено участват в най-добрия Magento хостинг с всички тези предложения и екстри.

решаващо-хостинг-прегледХората, които търсят опции за хостинг на Magento, често ще обсъждат какъв вид хостинг имат нужда. Споделеният хостинг е подходящ, ако използвате по-малък сайт и се нуждаете от по-малко ресурси. Това обаче може да се окаже сложно, тъй като Magento отнема доста ресурси за стартиране, а други сайтове на споделен сървър могат потенциално да повлияят на работата на вашия сайт..

VPS и специални опции са по-скъпи, но осигуряват много повече мощност и стабилност. Освен това те не са обект на едни и същи хълцания, които бихте могли да срещнете, когато стартирате сайта си Magento на споделен доставчик.

CrucialHosting гарантира, че имате възможност да отидете в двете посоки с две мощни хостинг опции. Тяхната програма за разделяне на Split е високоефективен облачен сървър, който мащабира с вашето търсене.

Безплатен домейн с хостинг

Започва от $ 10 / месец и е надеждна опция, ако току-що започвате с Magento. За тези с по-големи сайтове CrucialHosting предлага напълно управлявана VPS опция, наречена Split-Dedicated. Подобно на споделената опция, можете да мащабирате ресурси, за да отговаряте на нуждите на вашия сайт. Тези планове започват от $ 150 / месец.

Те поддържат високите скорости на зареждане на страници и надеждността на ъптайм чрез използване на оптимизиран хардуер и множество съкращения. Ако нещо трябва да се обърка, това не означава, че цялата система се срива. Като предпазна мярка CrucialHosting разполага със собствена система за архивиране, която пази данните ви в безопасност, дори и при спешни случаи..

За потребителите на Magento, CrucialHosting предлага различни оптимизации, които гарантират, че програмата работи максимално добре. От настройка на хардуер до използване на правилните бази данни, езици за програмиране и поддържане на гъвкавост, те изминават допълнителната миля, за да гарантират, че онлайн предприемачите имат предимството в управлението на своя магазин.

DreamHost логоОпитните уеб разработчици далеч и широко знаят, че DreamHost е едно от най-добрите имена, на които трябва да се обърнете, когато разширената функционалност е необходимост. Дали това обаче ги прави най-добрият домакин за Magento? Не точно.

Техните сървъри определено са мощни. Те предлагат много планове за споделен хостинг, VPS хостинг и посветен хостинг. Сайтовете се зареждат бързо и имат почти 100% гаранция за продължаване. Те имат страхотна поддръжка на клиенти и ви позволяват да слизате в гайките и болтовете, за да персонализирате вашия сайт и опции за хостинг по начина, по който искате. Какъв е тогава проблемът? Право от устата на коня:

„Magento 2 не е съвместим с MySQL конфигурацията на DreamHost. Ако искате да инсталирате последната версия на Magento, трябва да надстроите до Специализиран сървър с администраторски потребител. Можете също така да надстроите до DreamCompute и да конфигурирате свои собствени разрешения за MySQL на облачния сървър. Поддръжката на DreamHost обаче не е в състояние да ви помогне с такива персонализиране. “

Така че, за да накарате вашия сайт Magento да работи с DreamHost, ще трябва да изтеглите някои уеб-джуцу от напреднало ниво. Ако сте само новак, това може да е прекалено далече, което е разбираемо. Все пак, това не е достатъчно, за да задържи DreamHost да работи най-добре,

Защо? Както отбелязват, Magento използва много ресурси и ако правите някакъв сериозен онлайн бизнес, ще ви трябва сериозни VPS или специални опции. DreamHost има някои от най-добрите на пазара.

InMotion хостинг логоInMotion пуска мощни сървъри с голяма стойност и 100% гаранция за удовлетвореност. Това трябва да е повече от достатъчно, за да ги поставите в предната част на пакета за най-добрите хостинг доставчици на Magento, нали? Да, и техните специфични за Magento опции не са за нищо.

С покупката на който и да е от техните планове можете да влезете във вашия контролен панел и автоматично да инсталирате Magento с едно щракване. Те са проектирали своята платформа, за да улеснят използването на програмата, като поддържат лесно управление на поръчките, отчитане и актуализиране. Техните VPS сървъри разполагат с необходимите ресурси, за да стартирате всичко безпроблемно.

 • VPS-1000HA-S: $ 44.99 / месец. 4 GB специализирана памет, 1 GB Burstable, 4TB Месечен трансфер на данни.
 • VPS-2000HA-S: $ 84.99 / месец. 6 GB специализирана памет, 2 GB Burstable, 6TB Месечен трансфер на данни.
 • VPS-3000HA-S: $ 74.99 / месец. 8 GB специална памет, 3 GB Burstable, 6TB месечен трансфер на данни.

Всеки план се предлага с безплатни SSD дискове, за да поддържа сървърите да работят по-бързо от стандартните, които биха използвали при стандартните твърди дискове. InMotion също подслажда гърнето, като включва рекламни кредити, за да ви помогне да извадите името си пред масите.

Ако се нуждаете от още повече мощност, за да стартирате вашия сайт (отделна възможност), InMotion разполага и с мощни специални хостинг опции.

 • Задължително: $ 189.99 / месец. 4GB RAM, 500GB дисково пространство, 6TB месечен трансфер на данни.
 • Advanced: $ 219.99 / месец. 8 GB RAM, 1TB дисково пространство, 10TB Месечен трансфер на данни.
 • Elite: $ 299.99 / месец. 16 GB RAM, 1TB дисково пространство, 10TB Месечен трансфер на данни.

Ценовите етикети може да ви донесат малко шок от стикер, но когато ръководите голям бизнес, ще трябва да сте готови да платите за качеството.

A2 лого за хостингДруг пълнофункционален уеб-хост, който не спестява опциите. Техните споделени планове са доста добри, но за да извлечете максимума от този хост, ще искате да изпробвате някой от техните VPS или Специализирани сървъри. По-специално тяхната опция за управление на VPS, която предоставя мощност, скорост и надеждност в пакет с конкурентни цени.

 • Управление на VPS: $ 49,99 / месец. 4GB RAM, 75GB съхранение, 2GB месечен трансфер на данни.

Magento е предварително инсталиран на споделени акаунти и може лесно да бъде конфигуриран на други сървъри. Без стрес при сложни файлове за настройка. Споделените акаунти също позволяват вградено кеширане – нещо, което няма да намерите при всяка хостинг услуга, което значително подобрява работата на Magento. A2Hosting се грижи за работата по оптимизация и сигурност, всичко, което трябва да направите е да управлявате магазина си и да управлявате бизнеса си.

Топ доставчици на хостинг услуги Magento: нашето заключение

И така кой хост трябва да изберете да бъде домакин на вашия магазин Magento? Всеки би се оказал солиден вариант, така че ще трябва да изброите индивидуалните си нужди и да видите кои предлагат плановете, които ще допринесат най-много за целите ви. Мощните сървъри с изобилни ресурси са задължителни, за да сте сигурни, че сайтът ви работи безпроблемно, така че бъдете готови да похарчите малко допълнителни пари, за да постигнете необходимата ефективност.

Ако не искате да управлявате подробности, не забравяйте да изберете хост с едно кликване и вградена оптимизация в тяхната платформа. Ако нямате нищо против да изпълнявате някои усъвършенствани задачи, тогава хостът с по-малко функции, като Dreamhost, ще бъде повече от достатъчно за това, което ви трябва.

Най-добрият хостинг на magento, ако искате ръце

Ако не искате да управлявате подробности, не забравяйте да изберете хост с едно кликване и вградена оптимизация в тяхната платформа. Ако нямате нищо против да изпълнявате някои усъвършенствани задачи, тогава хостът с по-малко функции, като Dreamhost, ще бъде повече от достатъчно за това, което ви трябва.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map