Sådan får du et gratis domænenavn til dit websted (Tilmeld dig nu!)

Dit websted domænenavn er en væsentlig del af din online identitet. Det er ikke kun porten til dit websted, men det vil være sådan, at kunderne husker dig, hvorfor mange virksomheder bruger lidt ekstra tid på at slå sig ned på det perfekte domæne.


Men i dag vil jeg tale om, hvordan man får et gratis domænenavn til dit websted eller e-mails. vidste du, at der er måder (hvis du er smart til det og ser dig omkring) til at få en gratis domænenavnsregistrering?

Yep! Du kan finde hosting-udbydere og webstedsbyggere, der kaster et gratis domænenavn, hvis du går med deres tjenester. Ja, medmindre du går med et premium-domæne, er domæner ikke for dyre. Men på samme tid, hvorfor ikke spare penge, hvor du kan?

Hvis du går med et helt gratis domænenavn uden webhosting, kan du spare nogle penge, en af ​​de største ulemper er ejerskabet af domænet. Da domænet er gratis, har du ikke fuldstændigt ejerskab af det, og heller ikke det indhold, du opretter, hører til dig, og det kan til enhver tid fjernes på grund af hostingudbyderens indfald..

Du bliver sandsynligvis også nødt til at håndtere reklamer på dit websted, og du har ikke ret til at tjene penge på webstedet til dine egne formål. Begge disse ulemper er store for virksomheder og bloggere, så tænk to gange, før du går ned ad denne vej. Du er blevet advaret!

Som virksomhed eller blogger vil du sikre dig, at du har fuldt ejerskab over alle aspekter af dit websted. Du vil også have fuld kontrol over indtægterne på dit websted. Da domæneudbyderen placerer annoncerne på de fleste domæner, der er gratis, vil du ikke være i stand til at tjene penge på dem, fordi det er i bytte for en service, de leverer gratis eller til en nedsat pris.

For virksomheder eller blogger, der ønsker at opnå et overskud, hvis du leder efter et gratis domæne, er den bedste mulighed at få det med betalt hosting. Det ville være som at få domænet på egen hånd, men webhost vil lade dig have lidt eller intet at sige om, hvad du gør med dit websted, så du kan bruge det som du vil.

Deltag i GRATIS træning

Ønsker du at lære, hvordan man opbygger 6 figurer autoritetswebsteder?

Deltag i denne gratis træning til…

 • Endelig har en velprøvet metode til at finde rentable nicher
 • Få adgang til en idiotsikker metodeforskningsmetode
 • Lær, hvordan man outsource kvalitetsindhold
 • Lær hvordan du bygger links til hvide hat til dit websted uden hovedpine

Vil stadig have et helt gratis domænenavn?

Godt, uanset hvad, læs videre, fordi jeg viser dig, hvordan du får domænenavnet helt gratis på et par forskellige måder, og jeg vil også hvordan du får det gratis med hosting fra pålidelige steder.

Sådan får du et gratis domænenavn

Sådan får du et gratis domænenavn

Hvis du søger online efter et gratis domæne, har du mange muligheder, som måske bare forvirrer dig. Du ønsker at tage en beslutning, der er bedst for dig eller din virksomhed, hvorfor vi har gjort det hårde arbejde for dig og valgt de øverste gratis domæneindstillinger for alle, der bare vil have et gratis websted til at bruge til deres personlige mønstre, til dem der ønsker en solid forretnings- eller blogplatform til at tjene nogle penge med.

 • HostGator
 • Bluehost
 • Squarespace
 • Dot.tk
 • Biz.nf

HostGator-logoHosting er vigtig for, at ethvert websted forbliver funktionelt. For virksomheder, der ønsker at spille det smart online og gemme, hvor de kan, ved at vælge et hostingfirma, der leverer gratis domæne, er det ingen hjerne.

HostGator er en af ​​de mest fremtrædende hostingudbydere, der også kaster et gratis domæne sammen med deres hostingpakker. Du kan få hosting så lavt som $ 2,64 pr. Måned (når du bruger dette link) samt gratis registrering af et domæne i et år. Du kan endda søge på deres websted efter tilgængelige domæner, så du kan finde noget, der passer til dine formål.

HostGator giver dig ejerskab af domænet og giver dig mulighed for at opbygge et websted, som du vil. Dette betyder, at du kan have et e-handels-, informativt eller blogbaseret websted, der tjener penge på det, men du vil.

Gratis domæne med hosting

HostGator er vores første valg, og vi anbefaler dem også for dig, hvis dette er den sti, du mener er den rigtige for dig. Du kan også drage fordel af vores kun læserabat ved hjælp af knappen nedenfor. god fornøjelse!

BlueHost logoEnhver med et WordPress-websted ville være bekendt med Bluehost. Bluehost er en anden hostingudbyder, der anbefales af WordPress. Du kan tilmelde dig deres hostingplan, der starter så lidt som $ 2,95 pr. Måned og leveres med et gratis .com-domæne.

De fleste mennesker forsøger at få et .com-domæne, da det er den mest populære domæneudvidelse. Du kan dog også have svært ved at få det nøjagtige domæne, du ønsker, når du vælger at gå med en .com.

Da .com er så populære, er virksomheder, der har fælles temaer, sandsynligvis nødt til at være innovative til at tænke på, hvordan man registrerer et .com-domænenavn, der er mindeværdig, og det er derfor, at så mange seje og finurlige domænenavne har dukket op i det sidste få år. Vær ikke bange for at tage springet med et navn, der er helt originalt!

SquareSpace-logoSquarespace er en platform til bygning af websteder samt en hosting-udbyder, der giver et gratis domæne til enkeltpersoner, der tilmelder sig en af ​​deres pakker. Deres planer starter fra $ 12 per måned for et grundlæggende websted og hosting.

For virksomheder, der også søger at behandle transaktioner online, har platformen en forretningspakke til $ 18 pr. Måned, der leveres med en betalingsportal. Husk, at SquareSpace opkræver 3% af hver transaktion, der behandles ved hjælp af deres betalingsportal.

Squarespace er dyrere end sine konkurrenter som Weebly, men platformen har en omfattende webstedsbygger med professionelle web-designskabeloner, der får brugerne de ønskede resultater. Det være sig et informationsbaseret websted eller en e-handel, dit websted vil skille sig ud med SquareSpace webstedsbygger.

Dot.tk drives af Freenom, en platform, der giver brugerne et .tk-domæne gratis i op til et år. Det giver dem også muligheden for at vælge mellem domænerne .gq, .ml, .cf og .ga. Nu er disse ikke så populære som .com-domæner (og de rangerer sandsynligvis ikke så godt på søgemaskinerne), men du får gratis domænenavnsregistrering, som kan bruges med enhver hostingtjenesteudbyder.

Dot.tk er en domæneudbyder og tilbyder ikke nogen anden service i øjeblikket, f.eks. Hosting eller en webstedsbygger. Den største fangst til et domæne med dot.tk er, at du vil have det sværere at rangere højere med domænet. Da de tilbudte udvidelser ikke betragtes som meget. Com, .net eller endda .co.

Du kan også kun kræve domænet i et år ad gangen. Du bliver nødt til at fornye det, når året er slut, men fornyelse er også gratis. For virksomheder eller iværksættere, der ønsker at låse et domænenavn, er det smartere bare at betale gebyret og låse et rigtigt domæne, så de ved, at deres websted vil være i gang (såvel som faktisk at være synlig i Google-søgeresultater) med domæne i de kommende år.

Ligesom Dot.tk er Biz.nf en domæneudbyder, der giver brugeren muligheden for at registrere et domæne med co.nf-udvidelsen. En ekstra bonus er, at du kommer til at bruge domænenavnet, så længe du vælger at være vært for webstedet med Biz.nf, som også er gratis. Platformen giver gratis hosting til websted lavet på Joomla eller WordPress for trafik op til 5 GB pr. Måned.

Der er nogle begrænsninger med Biz.nf, for eksempel hvis du beslutter at ændre din hosting, overføres domænenavnet ikke til den nye vært. Betydning, du bliver nødt til at få et nyt domænenavn. Der er også en grænse for størrelsen på den fil, du kan uploade, som ikke kan overstige 15 MB. Dette er en mulighed, der passer til enkeltpersoner, der lige er begyndt og søger at få et websted i gang for så lidt som muligt.

For virksomheder, der ser ud til at udvide sig, er Biz.nf ikke en ideel mulighed, da du ikke ønsker nogen begrænsninger senere for fil uploads og endda flytter til en bedre vært for mere sikker og pålidelig service.

Sådan får du en e-mail med gratis domænenavnsregistrering

Med et domænenavn kan du nemt få oprettet e-mail-adresser. Lad os for eksempel sige, at du vælger at få et gratis domæne ved at vælge HostGator som din hosting-udbyder, platformen vil indeholde ubegrænsede e-mail-konti i den pakke, som du kan bruge til at indstille dig selv og dit team med e-mail-adresser.

E-mail-adresser leveres af hostingudbyderen, så længe du har et domænenavn, som udbyderen kan bruge, kan du få oprettet e-mail-adresser. Husk, at hvis du får et gratis domæne fra Biz.nf, vil du ikke være i stand til at bruge dette domæne med nogen anden hostingudbyder, men selve platformen. Men du får en gratis e-mail-adresse med den.

Sådan registreres et domænenavn gratis med Wix, Weebly eller WordPress

Weebly logoDet er så simpelt som bare at tilmelde dig og bruge platformene!

Wix, Weebly og WordPress er alle webstedsdesignplatforme, der giver brugerne et underdomæne. Et underdomæne er lidt anderledes end et domæne, da det indeholder dit ønskede domæne sammen med værtsnavnet, så domænet ville være: www.yoursite.weebly.com, www.yoursite.wordpress.com, og så videre. Alle tre platforme giver et underdomæne helt gratis og er gratis at bruge. Du kan besøge dem på nedenstående links for at finde ud af mere:
Wix logo

 • Wix
 • Weebly
 • WordPress

Du kan også opgradere til en af ​​pakkerne på disse platforme og få et .com-domæne gratis. For eksempel har Weebly en $ 5 pr. Måned plan, hvorunder der ikke er nogen annonce fra platformen på din hjemmeside, og du får et gratis domæne.

WordPress logoDisse tre platforme er ideelle til alle, der ønsker at oprette et websted gratis. Det vil eliminere alle omkostninger, der er relateret til dit websted til at starte. Men husk, at du ikke har adgang til alle de tilgængelige skabeloner på platformen, kun de gratis. Du vil også have begrænset lagerplads på hjemmesiden til at begynde med. Men for alle, der opretter et informations- eller blogbaseret websted, bør disse begrænsninger ikke rigtigt betyder noget.

Sådan får du et domæne og hosting gratis

Ligegyldigt hvad din virksomheds størrelse er, du prøver at gemme, hvor du end kan. Tro det eller ej, du kan faktisk spare dig både på hosting og domæne. For dette skal du gå med en omfattende webstedsbygger, der tilbyder dig både hosting og et domæne.

Der er to ruter til at få et gratis domænenavn uden at betale for hosting øverst:

 • Hosting og et underdomæne: Vi har allerede dækket disse platforme, men WordPress, Weebly og Wix giver virksomhedsejere chancen for at være vært for deres websteder også på platformen samt give et underdomæne gratis. Du skal bare designe et websted ved hjælp af en af ​​platformene. Husk, at underdomænet har platformens domæne inden for det.
 • Hosting og et domæne: iPage og SquareSpace forsyner virksomheder med et .com-domæne og hosting, når du vælger deres tjenester. Begge webstedets bygningsplatforme betaler for brugerne at designe et websted, som platformene derefter er vært for. Squarespace leverer endda skybaseret hosting til sine klienter. Biz.nf er en anden mulighed, som er en annoncefri hostingudbyder, der giver specifikke udvidelsesdomæner, som vi allerede har dækket.

Gratis udbyderliste med domænenavne

Vil du finde ud af mere om, hvordan du får et gratis domæne til dit websted eller din e-mail? Vi har dækket dem, som vi synes er de bedste, men hvis du vil lave din egen undersøgelse af muligheder med og uden webhosting, vil dette hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan sortere tabellen efter dine behov.

Ofte stillede spørgsmål om, hvordan man registrerer et domænenavn

At få et domænenavn gratis lyder muligvis for godt til at være sandt. Derfor har vi dækket nogle ofte stillede spørgsmål, når det kommer til at registrere et gratis domæne.

 • Kan jeg virkelig få et domæne gratis?

Ja, hosting-udbydere, som vi har nævnt, giver dig et domænenavn gratis. De andre indstillinger gør også det samme, men husk, at disse ikke er gratis i en levetid. Hostingudbydere har typisk et 1-årigt gratis domænetid. Derefter er der omkostninger til fornyelse. Dot.tk og Biz.nf giver dig mulighed for at fornye domænet, når udtrykket er gratis.

 • Ligegyldigt hvilken domæneudvidelse jeg får til mit gratis domæne?

Nej, udvidelsen betyder ikke rigtig noget. Men husk, at over 70% af websteder bruger en .com-udvidelse. De fleste hostingudbydere, der tilbyder et gratis domæne, tilbyder kun .com-udvidelser. Siden andre udvidelser kan være dyrere.

 • Hvor meget koster et domænenavn, hvis jeg vil købe det?

Omkostningerne ved domænenavn varierer med de fleste spænder fra $ 10-15, men hvis du vil købe et domænenavn med et præmiemærke på det, kan det koste meget mere, nogle endda titusinder af dollars.

 • Hvilken af ​​de gratis domænenavnetjenester, der er bedst?

Det er svært at bestemme den bedste service, da alle dem, vi har sagt, er pålidelige. Men hvis du er en virksomhed, der er interesseret i at etablere en stærk tilstedeværelse online, har du brug for en pålidelig domænetjenesteudbyder. For det ville det at vælge en hostingudbyder som HostGator, der inkluderer et gratis .com-domæne i deres pakke, være den bedste mulighed.

 • Er domænerne på Wix, WordPress og Weebly virkelig gratis?

Husk, at disse platforme til opbygning af websteder indeholder gratis underdomæner. De giver ikke et faktisk domæne. Men de er alle frie til brug, men har også sat grænser for deres gratis tjenester. Det websted, du opretter på disse platforme, kan også bruges med et domænenavn, du køber eller får gratis fra enhver anden kilde.

 • Kan et domæne registreres gratis for altid?

Der er ingen måde at eje et domænenavn for evigt. Selv hvis du betaler for et domænenavn, kan du købe det maksimale tidsrum i 10 år. Din domæneudbyder vil underrette dig om udløbsdatoen og sende påmindelser, før den udløber, så den kan fornyes.

Hvis et domæne ikke fornyes, før det udløber, går det op på auktion og gøres tilgængeligt for andre at købe.

 • Hvordan ved jeg, hvilket gratis domæne der er tilgængeligt?

Inden du kan registrere et domæne, skal du sørge for, at det er tilgængeligt. Der er forskellige steder, hvor du kan tjekke for tilgængelighed af domæner, f.eks. GoDaddy eller Domain.com. Du kan søge efter det nøjagtige domæne, du ønsker, og det vil give dig besked, hvis det er tilgængeligt og prisen.

Gratis domænenavne: vores sidste tanker

Dit domænenavn vil være din online identitet. De fleste virksomheder vælger en, der består af deres firmanavn.

Når du jager efter det rigtige domæne, har du muligheder for at registrere det gratis, men uanset hvilken rute du kører for dit gratis domæne, skal du sørge for at have fuldt ejerskab, mens du bruger det. Du vil også have friheden til at annoncere og tjene penge på din virksomhed.

Det er vigtigt, at du undersøger detaljerne om nøjagtigt, hvad det gratis domæne indebærer. På denne måde kan du være sikker på, at dit websted forbliver online uden noget problem, og at din online forretning fungerer problemfrit.

Hvis du agter at tjene penge eller gøre forretninger med dit websted, foreslår vi, at du starter med HostGator.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map